50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Midem çok dolu canım o yüzden yapmadım daha, boşalmasını bekliyorum. Boşalmazsa da yarına kalır artıkın. Hoşgeldin. Kız bu avatar her seferinde mi gülümsetir ya Şeniz

hhhm güzel yedin sanırsamsırnaşık şey

hoşbulduk bocuğum ne avatar seçermişim beedelikafadulden

selam yasemincimm....ben de içicem tarçın çıbıklı süt...sıcak sıcak

kocişim yok...seyahata çıktı işle alakalı...ben yannızım...:sinifsinif:

ayyy canım çekicek şimdi ama sütüm yooook:dilcikar:

kıyyaamaaamm :teselli:
ben artık o seyehatleri çok seviyorum çünkü özgür oluyorumhihoyyyt :sm_cool:

selam yasemincimm....ben de içicem tarçın çıbıklı süt...sıcak sıcak
kocişim yok...seyahata çıktı işle alakalı...ben yannızım...:sinifsinif:
Heee sen o yüzden de moralsizsin :1hug: Ben hiç denemedim sütle, demek ki güzel oluyormuş. Nasıl yapıyorsun canım?

hhhm güzel yedin sanırsamsırnaşık şey
hoşbulduk bocuğum ne avatar seçermişim beedelikafadulden
Ya şey aslında ilk başta doyduğumu anlamadıydım, ama doymuşum demek ki
Yasemincim bugün diz kırıp şınav çekerken sağ elimin bileğini incitmişim :çok üzgünüm: Niye böyle oldum ben, spor yapmasını beceremiyom

aslında sofrada birkaç dakika bekleyince anlıyo insan doyduğunu alışmak lazımmmyerimseniben

ayy evet canım bak unutmuşum o bölümü kıyamam canımm geçmiş olsun aamman dikkattt a.s:teselli:

yaa bende bi ara bileğimi çok incitirdim eşim şey diyordu çok zayıf bileklerin zayıf derken güçsüz anlamında

bak şimdi aklıma getirdin ben 6 ay kadar sirkeli su içmiştim parmaklarımda örgü örerken karıncalanma gibi veyaa uyurken bi bakıyordum hep uyuşmuş
yaa benim bileğimde ki hassaslıkta kalmamışCADIARZU
hele kışın bi otururdum örgüye ayaklarımıda toplamayı çok severim dizlerim açılmazdı kalkarken sanki bişeyler birbirine sürtüyordu orda
ya kalmadı bişeyysositososito

Saol yasemincim Benim bileklerim de çok güçsüz cidden. Dambılla bileklere yönelik de çalışayım bari. Sana sirkeli su mu iyi gelmiş? Ne alaka ki?

cezalandırın beni, yerden yere vurun. çünkü bu akşam mantı yedim:kedi:

Saol yasemincim Benim bileklerim de çok güçsüz cidden. Dambılla bileklere yönelik de çalışayım bari. Sana sirkeli su mu iyi gelmiş? Ne alaka ki?
zaten ve çok uzun zamandır bileklerimi falan unutmuştum
hemencik incinirdi halı falan silerken tamam bitti hemen 3 gün bandajlı gezerdim
o zaman bileklerimin düzeldiğini hiç anlamamışım bak şincik hatırladım

neyse eşimde kroniğe yakın bel ağrısı vardı 2 ay öncesine kadar fizik tedavi oldu 10 günlük

sonra sirknin kireçlenmeyi önlediğini hatırladık hani diyorumya ben bazen bildiklerimizi unutuyoruz diye

15 gün falandır içiyo 3 gün kadarda şu an molada
ağrısı halaa var ama artık en azından inlemiyor yüzü gülüyoryerimseniben
esas yazın belli olucak bu işCADIARZU

dımbılla çalış canım iyi gelir a.s

Son düzenleme:
Ya dert ettiğin şeye bak, ben de makarna yedim. ıkisi de hamur. Yağı çok abartmadıysan sorun yok Afiyet olsun. Mantısız bi hayat olur mu hiç :)

Yasemincim saçıma elma sirkesi sürüyorum banyodaken suyla karıştırıp da.. içemem hayatta, o yüzden o çözümü yok sayıyorum. Eşine de büyük geçmiş olsun. ınsanoğlunun derdi de bitmiyor, pöfff :)

Ya dert ettiğin şeye bak, ben de makarna yedim. İkisi de hamur. Yağı çok abartmadıysan sorun yok Afiyet olsun. Mantısız bi hayat olur mu hiç :)

ayy canım benimopuyorumnanaktan içim rahatladı valla şimdi. çok yağlı değildi zaten, bol yoğurtluydu.hem bütün gün çok iyi beslenmiştim.:teytey:

ayy canım benimopuyorumnanaktan içim rahatladı valla şimdi. çok yağlı değildi zaten, bol yoğurtluydu.hem bütün gün çok iyi beslenmiştim.:teytey:
kaydirigubbakcemile5 Sevindim canım. Madem güzelim mantıyı yedin, keyfini de sür şöyle sositososito Her zaman uygulayabileğimiz bi beslenme düzeni olsun ki, kiloları koruyabilelim. Zorlama diyetle olmaz bu işler bayanssulusmile

ayyy canım çekicek şimdi ama sütüm yooook:dilcikar:

kıyyaamaaamm :teselli:
ben artık o seyehatleri çok seviyorum çünkü özgür oluyorumhihoyyyt :sm_cool:

ben özgür olmak istemiyorummmmmafoldumben

kıyamam stün yoh mu..gel ben sana süt ısıtıvereyim...guclubacismile

canım ben evde hep kabuk tarcın bulunduruyorum...ama 1 tanesi çok büyük geliyor inceleri 2ye kırıyorum...sütü cezveye koyunca azcık ısınınca atıyorum...sonra çıkarıyorum bardağa alınca...
işte böyle...kaydirigubbakcemile2

yok hayatım aklıma geliverdi işte ama mutlu oldum hani bileğim geçmiş:lepi:
dizim geçmiş gerçi dizimin farkındaydıma.s

güzel dileklerin için saol canıma.s.

dimi yaa bak ne güzel konuşuyorsun ağzından bal damlıyohihoyyyt
spor yapsam vicdanım da rahat olabilecek ama çok tembelim çooookÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…