Midem çok dolu canım o yüzden yapmadım daha, boşalmasını bekliyorum. Boşalmazsa da yarına kalır artıkın. Hoşgeldin. Kız bu avatar her seferinde mi gülümsetir ya Şeniz
selam yasemincimm....ben de içicem tarçın çıbıklı süt...sıcak sıcak
kocişim yok...seyahata çıktı işle alakalı...ben yannızım...:sinifsinif:
Heee sen o yüzden de moralsizsin :1hug: Ben hiç denemedim sütle, demek ki güzel oluyormuş. Nasıl yapıyorsun canım?selam yasemincimm....ben de içicem tarçın çıbıklı süt...sıcak sıcak
kocişim yok...seyahata çıktı işle alakalı...ben yannızım...:sinifsinif:
Ya şey aslında ilk başta doyduğumu anlamadıydım, ama doymuşum demek kihhhm güzel yedin sanırsamsırnaşık şey
hoşbulduk bocuğum ne avatar seçermişim beedelikafadulden
Heee sen o yüzden de moralsizsin :1hug: Ben hiç denemedim sütle, demek ki güzel oluyormuş. Nasıl yapıyorsun canım?
Ya şey aslında ilk başta doyduğumu anlamadıydım, ama doymuşum demek ki
Yasemincim bugün diz kırıp şınav çekerken sağ elimin bileğini incitmişim :çok üzgünüm: Niye böyle oldum ben, spor yapmasını beceremiyom
Ne kadar yedin? :)
zaten ve çok uzun zamandır bileklerimi falan unutmuştumSaol yasemincim Benim bileklerim de çok güçsüz cidden. Dambılla bileklere yönelik de çalışayım bari. Sana sirkeli su mu iyi gelmiş? Ne alaka ki?
Ya dert ettiğin şeye bak, ben de makarna yedim. İkisi de hamur. Yağı çok abartmadıysan sorun yokAfiyet olsun. Mantısız bi hayat olur mu hiç :)
kaydirigubbakcemile5 Sevindim canım. Madem güzelim mantıyı yedin, keyfini de sür şöyle sositososito Her zaman uygulayabileğimiz bi beslenme düzeni olsun ki, kiloları koruyabilelim. Zorlama diyetle olmaz bu işler bayanssulusmileayy canım benimopuyorumnanaktan içim rahatladı valla şimdi. çok yağlı değildi zaten, bol yoğurtluydu.hem bütün gün çok iyi beslenmiştim.:teytey:
ayyy canım çekicek şimdi ama sütüm yooook:dilcikar:
kıyyaamaaamm :teselli:
ben artık o seyehatleri çok seviyorum çünkü özgür oluyorumhihoyyyt :sm_cool:
Heee sen o yüzden de moralsizsin :1hug: Ben hiç denemedim sütle, demek ki güzel oluyormuş. Nasıl yapıyorsun canım?
Ya şey aslında ilk başta doyduğumu anlamadıydım, ama doymuşum demek ki
Yasemincim bugün diz kırıp şınav çekerken sağ elimin bileğini incitmişim :çok üzgünüm: Niye böyle oldum ben, spor yapmasını beceremiyom
yok hayatım aklıma geliverdi işte ama mutlu oldum hani bileğim geçmiş:lepi:Yasemincim saçıma elma sirkesi sürüyorum banyodaken suyla karıştırıp da.. içemem hayatta, o yüzden o çözümü yok sayıyorum. Eşine de büyük geçmiş olsun. İnsanoğlunun derdi de bitmiyor, pöfff :)
canım kaç kiloydun senyerimsenibenayy canım benimopuyorumnanaktan içim rahatladı valla şimdi. çok yağlı değildi zaten, bol yoğurtluydu.hem bütün gün çok iyi beslenmiştim.:teytey:
kaydirigubbakcemile5 Sevindim canım. Madem güzelim mantıyı yedin, keyfini de sür şöyle sositososito Her zaman uygulayabileğimiz bi beslenme düzeni olsun ki, kiloları koruyabilelim. Zorlama diyetle olmaz bu işler bayanssulusmile
Aaay üzülme yahu :1hug: Bak ben asker yolu gözlüyom burda boshayallersmile Haftasonu netten görmek baya iyi geliyordu. 3 hafta boyunca çarşı olmayacakmış :a015:
ben özgür olmak istemiyorummmmmafoldumben
canım kaç kiloydun senyerimseniben
ben özgür olmak istemiyorummmmmafoldumben
kıyamam stün yoh mu..gel ben sana süt ısıtıvereyim...guclubacismile
bak şincik reçelli kahvaltıya gelemedim tarçınlı sütü kaçırdım offfffffsenağlama
gençlikte özgürlük pek istenmiyooosempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?