56.2'yim yasemincim.
Aaay üzülme yahu :1hug: Bak ben asker yolu gözlüyom burda boshayallersmile Haftasonu netten görmek baya iyi geliyordu. 3 hafta boyunca çarşı olmayacakmış :a015:
hhmmm CADIARZU benim olmak istediğim kilosenağlama
Aaay üzülme yahu :1hug: Bak ben asker yolu gözlüyom burda boshayallersmile Haftasonu netten görmek baya iyi geliyordu. 3 hafta boyunca çarşı olmayacakmış :a015:
ama senin boyun uzun sanırım ?
valla bi tabak yedim utanmadanboshayallersmile
ben özgür olmak istemiyorummmmmafoldumben
kıyamam stün yoh mu..gel ben sana süt ısıtıvereyim...guclubacismile
bak şincik reçelli kahvaltıya gelemedim tarçınlı sütü kaçırdım offfffffsenağlama
gençlikte özgürlük pek istenmiyooosempatiksalakcinni
manyahh...:kedi:
he bu tarz özgürlük özgür ruhumun özgürlüğünü engelliyuu...
bu şekilde mutlu olamıyum..:1ninca:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
kızlar ben kahve içiceem sizde alırmısınıııızzz:içelim:şutarafagitti
E artık bu sağlam vücutla yarın bi güzel spor yaparsın di mi canım benim (tontişim demek istiyom avatardan dolayı kaydirigubbakcemile3)yok hayatım aklıma geliverdi işte ama mutlu oldum hani bileğim geçmiş:lepi:
dizim geçmiş gerçi dizimin farkındaydıma.s
güzel dileklerin için saol canıma.s.
Spor yapmıyorsun demekdimi yaa bak ne güzel konuşuyorsun ağzından bal damlıyohihoyyyt
spor yapsam vicdanım da rahat olabilecek ama çok tembelim çooookÇok üzgünüm çoook
yok artık bi de akşam :1shok:
E artık bu sağlam vücutla yarın bi güzel spor yaparsın di mi canım benim (tontişim demek istiyom avatardan dolayı kaydirigubbakcemile3)
Kız seni kocişine söylücem, adamcağız sana napıyo ki özgürlük arayışındasın :mymeka:
İzin vermen ben öyle iş gezisine falan :dilcikar:
Spor yapmıyorsun demekklava: Öhöm öhöm, yarın spor yap, lamı cimi yok alsanaalsanasmile
He yaaa :gitme: Sağolasın canım opuyorumnanaktan Plaka sayıyorum yarın şırnak (73) boshayallersmileahh yavrum asker yolu mu bekliyorsun sen ? allah sabır versin...
opuyorumnanaktan Amin canım
olur gider gülüm...sayılı gün gecer ...
inş. hep birlkte olursunuz...Şeniz
Selülit yapıyo kahve :dilcikar: Afiyet olsun tontişime kaydirigubbakcemile3kızlar ben kahve içiceem sizde alırmısınıııızzz:içelim:şutarafagitti
Ben de içmek istiyorum ama kim kalkıp ısıtcak yahuben süt içeyom..içeyim kemiklerim güçlensin...:hulya:.zemuszemus
yok hayatım 1.60 ama kemiklerim birazcık kalın şu an bile o kadar büyük kalçaya rağmen likralı 38 beden giyebiliyorumyerimseniben
benim birde üst taraf zayıf alt taraf ta sorun:umursamaz:
İş gezintisiz iş yapsın o da :dilcikar: Heee kıskancım valla aklinialirimsmilene diyun la sen...:mymeka:
işini yapmazsa ne yiücük evde
kıskanç garu:1ninca:
Spor yapmıyorsun demekklava: Öhöm öhöm, yarın spor yap, lamı cimi yok alsanaalsanasmile
He yaaa :gitme: Sağolasın canım opuyorumnanaktan Plaka sayıyorum yarın şırnak (73) boshayallersmile
opuyorumnanaktan Amin canım
Selülit yapıyo kahve :dilcikar: Afiyet olsun tontişime kaydirigubbakcemile3
Ben de içmek istiyorum ama kim kalkıp ısıtcak yahuBakıyorum da cadıcımın keyfi biraz kendine gelmiş kaydirigubbakcemile5
Senin boy kaçtı canım? Bi de hedef kilon? (daha önce yazdıysan kusura bakma, kaçırmışım) Çok doğru dedin kaydirigubbakcemile5 Birazcık bişiler kalmalı di mi ama kaydirigubbakcemile3anladım şekerim..ben de bi yandan zayıflamaya çalışıyorum, bir yandan çok zayıf olmaktan korkuyorum kaydirigubbakcemile2 herkese yakışan bir kilo var bence, güzel olmak için illa çok zayıf olmak gerekmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?