50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaay üzülme yahu :1hug: Bak ben asker yolu gözlüyom burda boshayallersmile Haftasonu netten görmek baya iyi geliyordu. 3 hafta boyunca çarşı olmayacakmış :a015:

ahh yavrum asker yolu mu bekliyorsun sen ? allah sabır versin...

yok hayatım aklıma geliverdi işte ama mutlu oldum hani bileğim geçmiş:lepi:
dizim geçmiş gerçi dizimin farkındaydıma.s

güzel dileklerin için saol canıma.s.
E artık bu sağlam vücutla yarın bi güzel spor yaparsın di mi canım benim (tontişim demek istiyom avatardan dolayı kaydirigubbakcemile3)
Kız seni kocişine söylücem, adamcağız sana napıyo ki özgürlük arayışındasın :mymeka:
İzin vermen ben öyle iş gezisine falan :dilcikar:
dimi yaa bak ne güzel konuşuyorsun ağzından bal damlıyohihoyyyt
spor yapsam vicdanım da rahat olabilecek ama çok tembelim çooookÇok üzgünüm çoook
Spor yapmıyorsun demek klava: Öhöm öhöm, yarın spor yap, lamı cimi yok alsanaalsanasmile

ben de spor pek yapamıyorum ama yürüyorum elimden geldiğince...haftada 3 kere fln da pilates yapıyorum..spor şart...

ne diyun la sen...:mymeka:
işini yapmazsa ne yiücük evde

kıskanç garu:1ninca:

ahh yavrum asker yolu mu bekliyorsun sen ? allah sabır versin...
He yaaa :gitme: Sağolasın canım opuyorumnanaktan Plaka sayıyorum yarın şırnak (73) boshayallersmile

olur gider gülüm...sayılı gün gecer ...
inş. hep birlkte olursunuz...Şeniz
opuyorumnanaktan Amin canım
kızlar ben kahve içiceem sizde alırmısınıııızzz:içelim:şutarafagitti
Selülit yapıyo kahve :dilcikar: Afiyet olsun tontişime kaydirigubbakcemile3
ben süt içeyom..içeyim kemiklerim güçlensin...:hulya:.zemuszemus
Ben de içmek istiyorum ama kim kalkıp ısıtcak yahu Bakıyorum da cadıcımın keyfi biraz kendine gelmiş kaydirigubbakcemile5

yok hayatım 1.60 ama kemiklerim birazcık kalın şu an bile o kadar büyük kalçaya rağmen likralı 38 beden giyebiliyorumyerimseniben

benim birde üst taraf zayıf alt taraf ta sorun:umursamaz:

anladım şekerim..ben de bi yandan zayıflamaya çalışıyorum, bir yandan çok zayıf olmaktan korkuyorum kaydirigubbakcemile2 herkese yakışan bir kilo var bence, güzel olmak için illa çok zayıf olmak gerekmiyor...

Ya keyfim yerinde aslında ama..ne bileyim böyle esiyo arada..adam da grip oldu..orda eczane bulup ilaç ta almamış...ona takılıyo aklım biraz...

sütü bitrdim ben bacım..sen hala beceremedin.. :

Senin boy kaçtı canım? Bi de hedef kilon? (daha önce yazdıysan kusura bakma, kaçırmışım) Çok doğru dedin kaydirigubbakcemile5 Birazcık bişiler kalmalı di mi ama kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…