manyahh...:kedi:
he bu tarz özgürlük özgür ruhumun özgürlüğünü engelliyuu...
bu şekilde mutlu olamıyum..:1ninca:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:roflol: :roflol:Şeniz
İş gezintisiz iş yapsın o da :dilcikar: Heee kıskancım valla aklinialirimsmile
mrb kızlar ben uzun süredir takılamaıyordum o kadar yoğundum ki bir de yediklerime dikkat edeyim derken hasta oldum 3 gündür hastalıkla ugrasıyorum bünyem zayıf düşmüş
sanırım abarttım galiba
aman ha siz benim gibi olmayın insan hasta olunca sağlığının kıymetini daha iyi biliyor
Senin boy kaçtı canım? Bi de hedef kilon? (daha önce yazdıysan kusura bakma, kaçırmışım) Çok doğru dedin kaydirigubbakcemile5 Birazcık bişiler kalmalı di mi ama kaydirigubbakcemile3
Ha şöyleee, bak sen itiraz da etmedin gripin gibi kaydirigubbakcemile5 O aleti bugün biri daha sormuştu. Bilmiyorum ben.yapıyım dimi, mantının cezası o olsun. ab rocket almıştım hiç kullanmadım, aranızda kullanan var mı ?
Annem yapcakmış, onu bekliyorum :ecrin_bebek:
Ya keyfim yerinde aslında ama..ne bileyim böyle esiyo arada..adam da grip oldu..orda eczane bulup ilaç ta almamış...ona takılıyo aklım biraz...
sütü bitrdim ben bacım..sen hala beceremedin..:
Senin gibi tek derdi göbek olan çok kişi var burda canım. Senin esas ihtiyacın spor cidden.boyum 1.64, 52-53 olsam yeter diye düşünüyorum. asıl benim biraz sıkılaşmam lazım aveloncum. tek derdim göbek. 1-2 hafta icin de spor salonuna başlamak istiyorum kısmetse.
Ha şöyleee, bak sen itiraz da etmedin gripin gibi kaydirigubbakcemile5 O aleti bugün biri daha sormuştu. Bilmiyorum ben.
Annem yapcakmış, onu bekliyorum :ecrin_bebek:
Üzülme canım, yarın alır ilacı. Geçmiş olsun.
E artık bu sağlam vücutla yarın bi güzel spor yaparsın di mi canım benim (tontişim demek istiyom avatardan dolayı kaydirigubbakcemile3)
Kız seni kocişine söylücem, adamcağız sana napıyo ki özgürlük arayışındasın :mymeka:
İzin vermen ben öyle iş gezisine falan :dilcikar:
yavv benimki balıkçı yaaa ben ona izin verdimmi oda beni serbest bırakıyooo nasıl istersem takılıyom sempatiksalakcinni
bakma sen ben yeni yeni rhatım o yöndeee:lepi:
yarın bomba gibim spor yapıcaaam kesin inşallah:Saruboceq:
izmir dibimiz yanlız hayatta salmazdı illa anam olucakmış yanımda
şincik gidebiliyom:icecream:
canım herkes burada tanışıyor zaten,arkadaş oluyor,yenisi eskisi mi var. biziim de bazen kendi kendimize yazdığımız oluyor,öyle havada kalıyor. gözden kaçabiliyor,yada başka şeyler daha dikkat çekici gelebiliyor. olur böyle şeyler...
Hoşgeldin prensenscim kaju ne :uhm:kizlar merhaba
aksam corba bi dilim ekmek yedimm
sonra bi avuc kaju yedimm
kizlar merhaba
aksam corba bi dilim ekmek yedimm
sonra bi avuc kaju yedimm
pepper dedi de korktum ben de, aktardan aldım canım ben kurusu galiba, baya lezzetli bordo renkli doğranıp kurutulmuş galiba.
Kız sen ele avuca sığmaz biri misin yoksa cadıııı opuyorumnanaktanyavv benimki balıkçı yaaa ben ona izin verdimmi oda beni serbest bırakıyooo nasıl istersem takılıyom sempatiksalakcinni
bakma sen ben yeni yeni rhatım o yöndeee:lepi:
yarın bomba gibim spor yapıcaaam kesin inşallah:Saruboceq:
izmir dibimiz yanlız hayatta salmazdı illa anam olucakmış yanımda
şincik gidebiliyom:icecream:
Kız sen ele avuca sığmaz biri misin yoksa cadıııı opuyorumnanaktan
EvCadısı benim 74 falandı yanlış hatırlamıyorsam, ama göbek felaket eyvahedigeldismile
E
Selülit yapıyo kahve :dilcikar: Afiyet olsun tontişime kaydirigubbakcemile3
bikerem gayfe selülit yapmıyoooo selülitü neskafe yapıyooo:dilcikar:
çünkü neskafe konserve ondan
ayy ne zamandır sölylicem ya unuttum yada denk gelmemiştidelikafadulden
sengözlerimebaksanabboncuğum Şeniz
bizim otele gelen de kırmızı şarap renkli parlak bişiy o değilse sipariş etmezlerdi sanırım herhalde öyle bişiy -tatlicadiarzu- ne diyom ben yaa karıştı kafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?