Ya insan her dönem göbeği var sanıyor da ben şu anki halimi avuçladıkça eskiden olanın göbek olmadığın anladım boshayallersmile Senin resmini gördüm ben, fıstık gibinsin kaydirigubbakcemile3bnm de göbeem var...göbeği olmayan var mı acaba:1no2:
kizlar merhaba
aksam corba bi dilim ekmek yedimm
sonra bi avuc kaju yedimm
sağol canım benim...
bu arada bel ölçüleriniz kaç kızlar...
bana belim kalın gibi geliyo 70 cmCADIARZU
amacım 36 beden olmak ve korumaktı aslında...çnkü insan hamilelikte yağlanıyo ablamdan biliyorum...Ya insan her dönem göbeği var sanıyor da ben şu anki halimi avuçladıkça eskiden olanın göbek olmadığın anladım boshayallersmile Senin resmini gördüm ben, fıstık gibinsin kaydirigubbakcemile3
Kız sen ele avuca sığmaz biri misin yoksa cadıııı opuyorumnanaktan
gerçektende çok cadıyımmm:kedi:
Konserveler çok zararlı zaten yasemincim. Türk kahvesini içtiğini tahmin edemedim kaydirigubbakcemile3 Kız bu gece gözüne uyku girmez ama :1shok: Şeniz
fıstığım süpersin hergün ye kajunu
sana nasıl yaradığını fark edeceksin:lepi:
sağol canım benim...
bu arada bel ölçüleriniz kaç kızlar...
bana belim kalın gibi geliyo 70 cmCADIARZU
kızlar yarından itibaren evden yemek götürüyorum yeter valla yaa menü kötü olunca yiyemiyorum yiyemeyince kilolar gitmiyo metabolizma duruyo
akşam da dediğiniz gibi yapıyorum bugün sadece 1 kase mercimek çorbası içtim midem rahatladı öğlen asılıcam şöyle tavuk ızgara kepekli makarna falan
bizde makarna çıkıyo katı yağ ile vıcık vıcık
ne dersiniz? yemediğimden kilo veremiyo olabilir miyim ?
bi de sadece 40 -45 dk yürüyüş yapıyorum hergün işten dönerken hava erken açılmaya başladığında da sabahları da yürüycem servise o da 45 dk yeter sanırım evde de karın ve kol çalışmalarım devam eder...
daha ne olsun di mi ama???
fıstığım süpersin hergün ye kajunu
sana nasıl yaradığını fark edeceksin:lepi:
sırnaşık şey
ay bi seferden bişi olmaz ama..bu tarz şeyler düzenli yendiğinde düzenli kilo aldırıyo
yok zaten olumlu olarak söyledim çok fazla yararlı bi şey prensese çok yarıyacak bu aralar onun ihtiyacı mutlaka yemeli bence:lepi:sırnaşık şey
ay bi seferden bişi olmaz ama..bu tarz şeyler düzenli yendiğinde düzenli kilo aldırıyo
canim sen ne kadar surede 59 a indinn gulum brawo dogrusu cok kilo vermissinn sekercimm
canim benimm kaju kalorili diye yedikten sonra epey hayiflandim kilo aldirmistir diye gulumm
Kız gelip dövecem seni valla, iğrençmişamacım 36 beden olmak ve korumaktı aslında...çnkü insan hamilelikte yağlanıyo ablamdan biliyorum...
30dan sonra da kiloyu korumak zayıflamak zorlaşıyor...
en azından 30dan sonra 38 olarak devam edebilmeliyim...aklinialirimsmile
ama resimde de göbeğim va basenlerim var...eyvahedigeldismile
iğrenç yaa...:umursamaz:
Mideye zararlı canımben bugün yemekten sonra uyudum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?