50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yarından itibaren evden yemek götürüyorum yeter valla yaa menü kötü olunca yiyemiyorum yiyemeyince kilolar gitmiyo metabolizma duruyo

akşam da dediğiniz gibi yapıyorum bugün sadece 1 kase mercimek çorbası içtim midem rahatladı öğlen asılıcam şöyle tavuk ızgara kepekli makarna falan

bizde makarna çıkıyo katı yağ ile vıcık vıcık

ne dersiniz? yemediğimden kilo veremiyo olabilir miyim ?
bi de sadece 40 -45 dk yürüyüş yapıyorum hergün işten dönerken hava erken açılmaya başladığında da sabahları da yürüycem servise o da 45 dk yeter sanırım evde de karın ve kol çalışmalarım devam eder...

daha ne olsun di mi ama???

Konserveler çok zararlı zaten yasemincim. Türk kahvesini içtiğini tahmin edemedim kaydirigubbakcemile3 Kız bu gece gözüne uyku girmez ama :1shok: Şeniz

Ya insan her dönem göbeği var sanıyor da ben şu anki halimi avuçladıkça eskiden olanın göbek olmadığın anladım boshayallersmile Senin resmini gördüm ben, fıstık gibinsin kaydirigubbakcemile3
amacım 36 beden olmak ve korumaktı aslında...çnkü insan hamilelikte yağlanıyo ablamdan biliyorum...
30dan sonra da kiloyu korumak zayıflamak zorlaşıyor...
en azından 30dan sonra 38 olarak devam edebilmeliyim...aklinialirimsmile
ama resimde de göbeğim va basenlerim var...eyvahedigeldismile
iğrenç yaa...:umursamaz:

yıvvruuum en doğrusunu edersin canım biraz zor ama evden taşımak amaCADIARZU
zaten yürüyüşünde var:lepi:
biz bu yaz bomba olmassak bidahaakannehir

Sense gündüz yazdığım yazıyı okudun di mi canım? Uyku yok yemekten sonra. Makarna vıcık vıcık diyince okul günleri geldi aklıma.
Çok iyi yaparsın evden götürmekle, ayrıca öğlen çok yiyip akşam az yemek kilo açısından da yardımcım olur sana :lepi:
Metabolizma olaylarını sen daha iyi biliyorsun. kaydirigubbakcemile3

kızlar herkesin 70 civarı..nasıl bu mankenlerin 60 oluyor yaa...

bide kilo verrken memişler de küçülüyo...sizin de öyle mii

canim benimm kaju kalorili diye yedikten sonra epey hayiflandim kilo aldirmistir diye gulumm

yok bitanem kajudaki yeğlar yararlı yaağlar bide hergün ye ama bulursan kavrulmamış olanını tavsiye edrim
birde yeni okudum yemekten 10 dk kadar önce böyle şeyleri yimek iştahı bastırıyormuş
1 avuç yime gün içine yay onu tatlımboshayallersmile

Kız gelip dövecem seni valla, iğrençmiş klava: Ama hamilelikle ve yaşla ilgili söylediklerine hak veriyorum

ben bugün yemekten sonra uyudum bilmiyorumkismile
Mideye zararlı canım lmaz:

Yasemincim her yazdığın bişiyde ayrı bi enerji fışkırıyor, bugün var sende bişi CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…