yok bitanem kajudaki yeğlar yararlı yaağlar bide hergün ye ama bulursan kavrulmamış olanını tavsiye edrim
birde yeni okudum yemekten 10 dk kadar önce böyle şeyleri yimek iştahı bastırıyormuş
1 avuç yime gün içine yay onu tatlımboshayallersmile
Kız gelip dövecem seni valla, iğrençmişklava: Ama hamilelikle ve yaşla ilgili söylediklerine hak veriyorum
Mideye zararlı canımlmaz:
Yasemincim her yazdığın bişiyde ayrı bi enerji fışkırıyor, bugün var sende bişi CADIARZU
canim benim kavrulmamis olanina bakarim
bugun 70 gramlik paket almistim onun hepsini yedim malesef paket acilinca hepsi gidio malesef fistigimm
sandaloz sakızı nedir yav
hıı ytmasam iyi olur vallahi...
bu arada yasemin hayrola gülüm...bi hareket m var bu gece...yerimseniben
kizlar merhaba
aksam corba bi dilim ekmek yedimm
sonra bi avuc kaju yedimm
-tatlicadiarzu- hayır olmaz aslaaaaasırnaşık şey
kızlar yarından itibaren evden yemek götürüyorum yeter valla yaa menü kötü olunca yiyemiyorum yiyemeyince kilolar gitmiyo metabolizma duruyo
akşam da dediğiniz gibi yapıyorum bugün sadece 1 kase mercimek çorbası içtim midem rahatladı öğlen asılıcam şöyle tavuk ızgara kepekli makarna falan
bizde makarna çıkıyo katı yağ ile vıcık vıcık
ne dersiniz? yemediğimden kilo veremiyo olabilir miyim ?
bi de sadece 40 -45 dk yürüyüş yapıyorum hergün işten dönerken hava erken açılmaya başladığında da sabahları da yürüycem servise o da 45 dk yeter sanırım evde de karın ve kol çalışmalarım devam eder...
daha ne olsun di mi ama???
oy gülüm 6 ayda fln verdm ama sporsuz...sadece diyetle...:sinifsinif:
hıı ytmasam iyi olur vallahi...
bu arada yasemin hayrola gülüm...bi hareket m var bu gece...yerimseniben
masallahh gulum sporsuz vermen buyuk basari valla nasil bi diyet uyguladin ttatlimm
şu yaabn mersinini nerden bulcam ben ya...
sandaloz sakız sakız gibi bişi değil mi..aktarlarda mı satılıyor..
Kahve açtı herhalde seni Şenizyaa bende anlamadım bi neşe fışkırıyo bendendelikafadulden
bişeyde yiyip içmedim laelaelaelaelae
şu yaabn mersinini nerden bulcam ben ya...
sandaloz sakız sakız gibi bişi değil mi..aktarlarda mı satılıyor..
işte bak gitmeyecek kendine hakim ol hani sana demiştimya yaban mersini onu mutlaka tavsiye ederim bak diyetlerde kullanılıyormuş
0 kalori canın abur cubur çektiğinde atarsın ağzına
hmde mide dostu bağırsaak dostu sen buldun bunun yararlarını ben sana ağzına atarsın canının sıkıntısı için demiştim bana yaradı verdiğin bilgiopuyorumnanaktan
bitanemm bugun keske alsaydimm yarin disari ciktigimda aliyimm yaban mersini tatlimm eksi deildir umarim cokk yerim bari iyi olur gulummm
Kahve açtı herhalde seni Şeniz
yıvvruuum en doğrusunu edersin canım biraz zor ama evden taşımak amaCADIARZU
zaten yürüyüşünde var:lepi:
biz bu yaz bomba olmassak bidahaakannehir
Sense gündüz yazdığım yazıyı okudun di mi canım? Uyku yok yemekten sonra. Makarna vıcık vıcık diyince okul günleri geldi aklıma.
Çok iyi yaparsın evden götürmekle, ayrıca öğlen çok yiyip akşam az yemek kilo açısından da yardımcım olur sana :lepi:
Metabolizma olaylarını sen daha iyi biliyorsun. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?