50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benim kavrulmamis olanina bakarim
bugun 70 gramlik paket almistim onun hepsini yedim malesef paket acilinca hepsi gidio malesef fistigimm

hıı ytmasam iyi olur vallahi...

bu arada yasemin hayrola gülüm...bi hareket m var bu gece...yerimseniben

canim benim kavrulmamis olanina bakarim
bugun 70 gramlik paket almistim onun hepsini yedim malesef paket acilinca hepsi gidio malesef fistigimm

işte bak gitmeyecek kendine hakim ol hani sana demiştimya yaban mersini onu mutlaka tavsiye ederim bak diyetlerde kullanılıyormuş
0 kalori canın abur cubur çektiğinde atarsın ağzına
hmde mide dostu bağırsaak dostu sen buldun bunun yararlarını ben sana ağzına atarsın canının sıkıntısı için demiştim bana yaradı verdiğin bilgiopuyorumnanaktan

şu yaabn mersinini nerden bulcam ben ya...

sandaloz sakız sakız gibi bişi değil mi..aktarlarda mı satılıyor..

Canım sen geçen hafta bir buçuk kilo vermedin veriyorsun işte sabırlı ol kuzum.

şu yaabn mersinini nerden bulcam ben ya...

sandaloz sakız sakız gibi bişi değil mi..aktarlarda mı satılıyor..

taş gibi birşey daha çok:) ağızda dağılıyor çiğneyemiyorsun, bir anda toz olup dağılıyor toz halinde satılanları da varmış. Yaban mersinini de ben bugün sandalozu almaya gittiğimde aldım. Aktarda vardı.

bitanemm bugun keske alsaydimm yarin disari ciktigimda aliyimm yaban mersini tatlimm eksi deildir umarim cokk yerim bari iyi olur gulummm

bitanemm bugun keske alsaydimm yarin disari ciktigimda aliyimm yaban mersini tatlimm eksi deildir umarim cokk yerim bari iyi olur gulummm

tadı çok güzel hayatım ben aldım bugün, yalnız pahalı geldi fiyatı biraz. bir kilosu 30 tl, az az almak lazım:)

Kızlar menümü yazdım biriniz yorum yapmadı ya, avalon sen koçumuz değil miydin, niye ilgilenmiyorsun küsücem ama ya :sinifsinif:

yıvvruuum en doğrusunu edersin canım biraz zor ama evden taşımak amaCADIARZU
zaten yürüyüşünde var:lepi:
biz bu yaz bomba olmassak bidahaakannehir

uyku kesin oluyo tatlım da yemeği çıkardım 1 kase mercimek içtim o kadar başka akşam yemeği yok bu saate kadar :)

okuldan beter o kadar diyim makarna için (ki benim en çok sevdiğim yemektir 2 aydır ağzıma koymadım daha

akşam 1 çorba bi de meyve yersem eve gelince ii olur gibi bakalım deniycem metabolizma da benim gibi sapıtıcak 80 kilo mu 40 kilo mu olurum bilmem resmen deneme yanılmaya döndü iş evde yaparım akşamdan mis gibi az yağlı besleyici şööle sebzeli kepekli makarna (kepekliden de nefret ediyorum kayış gibi o kadar güzel bi yemek kepekli olunca bu kadar kötü mü olur ya???) yanına 1 parça ızgara et

yarın sabah yürüyüşü için deneme yapıcam netten baktım 6:35 te hava açıyomuş o saatte çıksam ok dir yetişirim

karanlık olsa da yürürüm de gideceğim yere tek parça gidememekten korkuyorum ondan yani :) sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…