canim benim kavrulmamis olanina bakarim
bugun 70 gramlik paket almistim onun hepsini yedim malesef paket acilinca hepsi gidio malesef fistigimm
Canım ben sana çoktaaan küstüm ki, ben sana 2 kez farklı konu hakkında yazdıydım (bi askerlik bi menü) sen ikisinde de üst üste yanıt yazmayınca okudun mu annamadım bilem :ecrin_bebek:Kızlar menümü yazdım biriniz yorum yapmadı ya, avalon sen koçumuz değil miydin, niye ilgilenmiyorsun küsücem ama ya :sinifsinif:
Canım sen geçen hafta bir buçuk kilo vermedin veriyorsun işte sabırlı ol kuzum.
ayy kıyamamnben sanaaa Şenizben bişeycik yazmadım çünkü bu ara cozuttumm yerimseniben menü konusundaKızlar menümü yazdım biriniz yorum yapmadı ya, avalon sen koçumuz değil miydin, niye ilgilenmiyorsun küsücem ama ya :sinifsinif:
Canım ben sana çoktaaan küstüm ki, ben sana 2 kez farklı konu hakkında yazdıydım (bi askerlik bi menü) sen ikisinde de üst üste yanıt yazmayınca okudun mu annamadım bilem :ecrin_bebek:
Yoksa ben herkese yazıyorum, yasemin bilem çeneme laf etti boshayallersmile
Hemen yazıyorum şincik opuyorumnanaktan
taş gibi birşey daha çok:) ağızda dağılıyor çiğneyemiyorsun, bir anda toz olup dağılıyor toz halinde satılanları da varmış. Yaban mersinini de ben bugün sandalozu almaya gittiğimde aldım. Aktarda vardı.
aktarlarda varmış canım yaban mersini
sandolozda garip bişey ağzına atıyon çiyniyon ondan sonra o ağzında toz gibi olyoo :bbo:
yok tatlım o ben değilim ben 1 kg verdim ama nasıl verdim bilemedim akşam yedim galiba ...
ama bu hafta ev taşımama rağmen 300 g. gitti ben bu işi anlamadım arkadaş bünye kendi kafasına göre takılıyo
ulen kaçamak yapsam anlıcam haaaaaalsanaalsanasmile
ayy kıyamamnben sanaaa Şenizben bişeycik yazmadım çünkü bu ara cozuttumm yerimseniben
teşekkürler kızlar...
ben de alayım bari...kaydirigubbakcemile3
illa her gördüğümü alcamzemuszemus
işte bak gitmeyecek kendine hakim ol hani sana demiştimya yaban mersini onu mutlaka tavsiye ederim bak diyetlerde kullanılıyormuş
0 kalori canın abur cubur çektiğinde atarsın ağzına
hmde mide dostu bağırsaak dostu sen buldun bunun yararlarını ben sana ağzına atarsın canının sıkıntısı için demiştim bana yaradı verdiğin bilgiopuyorumnanaktan
canım bir hafta çok kilo verince öbür hafta yavaşlıyor metabolizma bir gün şaşırt istersen, çok ye deli gibide spor yap boş bir gününde olsun tabi:)
yarın sabah yürüyüşü için deneme yapıcam netten baktım 6:35 te hava açıyomuş o saatte çıksam ok dir yetişirim
karanlık olsa da yürürüm de gideceğim yere tek parça gidememekten korkuyorum ondan yani :) sempatiksalakcinni
70 g. :1shok:
Kahvaltı en önemli menü, o yüzden kek hiç olmadı :umursamaz: Ekmek arasına peynir koysaydın hemencecik (bunu yazarken en kötü öğünün kahvaltı olduğunu düşünüyordum boshayallersmile )Selam kızlar
Sabah kahvaltıda minik bir dilim hazır keklerden yedim. Acelemiz vardı
Öğlen bir simit, peynir ve zeytin yedim.
Arada yaban mersini yedim ardından zencefilli zayıflama çayımı içtim.
Sonra sandaloz sakızı attım ağzıma bir bardak daha zencefilli çay içtim.
Akşam yemeğinde eşim mcden yemek söyledi bana da çocuk menüsü söyledi, hamburgerin 4'te 3 ünü yedim minik bişeydi zaten, çok az da patates yedim ayran içtim.
Daha sorna annemler geldi onlara kurabiye falan almıştım. Bir minik acıbadem kurabiyesi yedim, minik bir elmalı kurabiye ve bir tane messir macunlu lokum yedim, küp şeker kadar bişeydi.
Ardından bir bardak zencefilli çayımdan içtim yine.
Çok yemiş gibi görünüyorum dimi, aslında az yedim ama cıs şeyler yedim hep
Spor olarak da 1.5 mil yürüdüm ve basen hareketleri yaptım.
10 kat merdiven indim, çıktım, indim.:)
canim benimm saolasinn yarin ciktigimda aliyimm bari yerim aralarda iyi olur
bu arada benim pc bi sure sonra cok isinip kendi kendine kapanio az once yine oldu acaba nedendir?
tadı çok güzel hayatım ben aldım bugün, yalnız pahalı geldi fiyatı biraz. bir kilosu 30 tl, az az almak lazım:)
tamam canım afiyet olsunolumunekankayizsmilecanim benimm saolasinn yarin ciktigimda aliyimm bari yerim aralarda iyi olur
bu arada benim pc bi sure sonra cok isinip kendi kendine kapanio az once yine oldu acaba nedendir?
in cin top oynama modundamı oluyo tenhamı oralar:1shok:
laptop ise laptop fanlarından kullan canım, masaüstü ise, fanını temizle, olmadı değiştir yanmasın hard diskin.
değil tatlım cadde ama çıksam mı yola ya 10 dk sonra açılır tam olarak zaten hıh ne dersiniz bak ona göre kurucam saati söleyin gidiyom yatmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?