50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

napçam ben yaaaa

akşam da zor oluyo uyuklarken iniyorum servisten sonra ha babam yürü

bu durum beni spordan uzaklaştıracak zanlımca

kuruyorum çıkıyorum 1 günlük deniysem

deneme 1-2 deneme

bu iş kendimi sporla harap etmeden olmiycak diyet sökmedi vücut spora aç

yor beni diyo

yoracam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

caanım benim kalorili diye birçok şeyi bertaf ediyoruz hep ondan oluyo bunlar en güzeli araştırıp haftalık liste yapmak
bende oluyorum öyle arada

scylla...
gülüm her şeyden az az yemişsin..güzel bi menü olmuş..
cıslardan uzak durman dileğimle...

sağol canım bir haftanın en güzel menüsü bu düşün vahim halimi:)

Yoldan geldim ya evde ekmek bile yoktu alışverişe çıktık, benim yolda kan şekerim düşmesin diye kek yedim gelince de yemek yedik zaten. Ya benim eşim tutturdu mcden yiyelim diye, ben de fazla sevmem aslında, zamanında zehirlenmiştim burgerdan hem oyuncak almak için hem de küçük diye happy meal söyledim:)
Yemekten keyif alamadım, ama bol bol kalori aldım, oyuncak da istediğimi getirmediler
Bu kocam yakıyor hep benim başımı, sağlıklı beslenelim diyor, sebze görünce kaçıyor, yarın bakladan kaçamayacak ama
Messire gelince ben bayılıyorum ona, baharat delisiyimdir, bunda bütün baharatlar var, bu kadar az yediğime seviniyoryum:)Kaç kaloridir acaba

Ceza iyi geliyor bana, cezadan kaçınca cıslara devam ediyorum çünkü.
Artık herşeyi yazıcam o sebepten.
Çok sağol canım Şeniz

aman canim en iyisini yapiosun sirkeli su icmemekle doktorlar kac keere soyledi yemek borunuzu ve midenizi tahris ediosunuz sonradan acisi cikar diye allah korusun saglik daha onemli sandoloz sakizini bende duydum ama denemedim kuzum

kuruyorum çıkıyorum 1 günlük deniysem

deneme 1-2 deneme

bu iş kendimi sporla harap etmeden olmiycak diyet sökmedi vücut spora aç

yor beni diyo

yoracam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ay hiç güleceğim yoktu...ben de mi yürüsem ne yapsam acaba...artık akşama kadr uyuklarımlaelaelaelaelae

Sensecim bu ne azimdir, maşallah Dikkat et, karanlıkta yürüme sabahları, çok ıssız olur her yer
Yok burdaydın, bi de aynı sayfadaki diğer yazıları cevaplayınca ondan şey ettim Bilinçli yapmadıysan niye sorun edeyim canım, sevindim böyle olduğuna opuyorumnanaktan

erkekler bu konuda çok iradesiz gülüm...sebzeyi yemekten saymıyor benimki...ahh ahhh:umursamaz:

caanım benim kalorili diye birçok şeyi bertaf ediyoruz hep ondan oluyo bunlar en güzeli araştırıp haftalık liste yapmak
bende oluyorum öyle arada

ben hep böyleyim gerçi, karakterim böyle:) diyetten falan değil.

aman canim en iyisini yapiosun sirkeli su icmemekle doktorlar kac keere soyledi yemek borunuzu ve midenizi tahris ediosunuz sonradan acisi cikar diye allah korusun saglik daha onemli sandoloz sakizini bende duydum ama denemedim kuzum

ucuz bişeydi, denemekte fayda var dedim, bakalım görücez:)

bende baharat kolikim helede tatlı birşeyin içinde offfffffff

ammaaaa tutuyorum kendimiiisempatiksalakcinni

Ceza iyi geliyor bana, cezadan kaçınca cıslara devam ediyorum çünkü.
Artık herşeyi yazıcam o sebepten.
Çok sağol canım Şeniz
Ya herkesin problemi hep aynı, ben de erkek arkadaşım yüzünden bu kadar yağlandım boshayallersmile Benim menünler de çok kötü ama daha çok az öğün yemekten kaynaklanıyor. Rica ederim, sen yeter ki ceza iste aklinialirimsmile

Kızlar o kadar çok şey yazılıyor ki takip edemiyorum artık kafamçokkarıştı

Sandaloz Sakızı nedir?

Sandaloz sakızı, 5-6 metre boyunda Kuzey Afrika’da yetişen bir ağaçtan elde edilen bir maddedir. Açık sarı veya beyazımtrak renkli, üzeri tozlu bir tabaka ile kaplı, kolaylıkla kırılan ve sıcakta sakız gibi yumuşayan özel ve kokulu taneciklerdir. Sandaloz, limon tuzuna benzeyen şeffaf ve katı bir maddedir.

Sandaloz sakızı neye yarar? Sandaloz sakızının faydaları

Sandaloz sakızı son zamanlarda zayıflama konusunda gündeme gelmiştir. Eskiden romatizma ve siyatik ağrıları için haricen ağrıyan yerlere sürülerekkullanılan sandaloz sakızı, artık zayıflama için kullanılıyor.
Sandaloz sakızı nasıl kullanılır?

Sandaloz sakızı kullanımı: Fındık tanesi büyüklüğünde sandalozu havanda ezip toza dönüştürüyosunuz (yada ağzınızda çiğneyebilirsiniz, kum gibi oluyor). Her sabah aç karnına bu tozu yutup hemen ardından 1 bardak sıcağa yakın ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorsunuz.
Sandaloz sakızı fiyatı nedir? Sandaloz sakızı nerede satılır?

Sandaloz sakızının fiyatı, kilosu 50 YTL olarak aktarlarda satılıyor

Kas kafalıyımdır görmemişimdir inan, dürtün beni böyle durumlarda anacım:)

canim mgrosta bundan vardi bu iyimidir senin hangi marka gulum

cool master canım bu resimdekinden

erkekler bu konuda çok iradesiz gülüm...sebzeyi yemekten saymıyor benimki...ahh ahhh:umursamaz:

Benimki de sözde sebzeyi çok severim der herkese, ama sevdiği ıspanakla taze fasulye sadece. bazen diyorum azcık kilo alsa da halimde anlasa ama almıyor ki, tatlıyı sevmez çünkü.

bende baharat kolikim helede tatlı birşeyin içinde offfffffff

ammaaaa tutuyorum kendimiiisempatiksalakcinni

ay sen bir de merkezindesin sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…