kız yararlı kalori onlarcanim 70 gram bi avucumu doldurdu gerci ama yinede kalori tabi
tamam canım bence çık yola sen bişeycik olmazboshayallersmiledeğil tatlım cadde ama çıksam mı yola ya 10 dk sonra açılır tam olarak zaten hıh ne dersiniz bak ona göre kurucam saati söleyin gidiyom yatmaya
canım bir hafta çok kilo verince öbür hafta yavaşlıyor metabolizma bir gün şaşırt istersen, çok ye deli gibide spor yap boş bir gününde olsun tabi:)
manik depresif kuzum benim, ya halsizlikten kolun kalkmaz ya da böyle deli dumrul gibi coşarsın kaydirigubbakcemile3
scylla...
gülüm her şeyden az az yemişsin..güzel bi menü olmuş..
cıslardan uzak durman dileğimle...
Kahvaltı en önemli menü, o yüzden kek hiç olmadı :umursamaz: Ekmek arasına peynir koysaydın hemencecik (bunu yazarken en kötü öğünün kahvaltı olduğunu düşünüyordum boshayallersmile )
Canım bu menü ne böyle, araya sandaloz yaban mersini falan sıkıştırmışsın ama kandıramazsın aklinialirimsmile Mcden yediklerin kaloriyi bırak, sağlığına zararlılmaz: Bunlar yetmemiş sen hala kurabiye ve mesir macunu yani enerji deposu yemişsin. Gripinin (yanlış hatırlamıyorsam) bi tane komple hamurlu menüsü vardı, o menüyle en kötü menü yarışına girebilirsin. :mymeka: Evet çok değil bolca cıs yemişsin.
Sen bu menüye ceza için mi yorum istedin kaydirigubbakcemile3
Bu hafta başka cıs mıs yok sana yerimseniben
Al canım dene bence, gerçekten iştah kapatıyor, ardından sirkeli su(ben asla içmem) limonlu su falan içenler var, ama bitki çayı da içiliyormuş, ben zencefil çayı içiyorum.
Yani ardından bir şeyler içersen midende şişer gibi oluyor canın bişey istemiyor.
kuruyorum çıkıyorum 1 günlük deniysem
deneme 1-2 deneme
bu iş kendimi sporla harap etmeden olmiycak diyet sökmedi vücut spora aç
yor beni diyo
yoracam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yok burdaydın, bi de aynı sayfadaki diğer yazıları cevaplayınca ondan şey ettimCanım ben evde değildim şehir dışına gittim yeni geldim o ara yazdıysan cevap verememişimdir hayatım, geldiğimde eskileri her zaman okuyamayorum, internetim yavaş çok şey yazılıyor bulamıyorum vallahi, yoksa bana yazılan herşeyi cevaplarım ben tatlım, görmemişimdir kusura bakma canım olumunekankayizsmile
canim gercekten pahaliymis saripapatyam az az aluruz artuk opuyorumnanaktan
laptop canim hani sogutma icin altina koyuosun ince tabaka gibi onlardan dimi kuzum?
kız yararlı kalori onlar
kafamçokkarıştıdeli etmeyin benii alsanaalsanasmilebir avucu gün içine yay bana dua edeceksinkaydirigubbakcemile5
az yiyince kesiyor zaten canım:)
evet canım, onlardan al ben de onlardan kullanıyorum.
sağol canım bir haftanın en güzel menüsü bu düşün vahim halimi:)
Yoldan geldim ya evde ekmek bile yoktu alışverişe çıktık, benim yolda kan şekerim düşmesin diye kek yedim gelince de yemek yedik zaten. Ya benim eşim tutturdu mcden yiyelim diye, ben de fazla sevmem aslında, zamanında zehirlenmiştim burgerdan hem oyuncak almak için hem de küçük diye happy meal söyledim:)
Yemekten keyif alamadım, ama bol bol kalori aldım, oyuncak da istediğimi getirmediler
Bu kocam yakıyor hep benim başımı, sağlıklı beslenelim diyor, sebze görünce kaçıyor, yarın bakladan kaçamayacak ama
Messire gelince ben bayılıyorum ona, baharat delisiyimdir, bunda bütün baharatlar var, bu kadar az yediğime seviniyoryum:)Kaç kaloridir acaba
Ceza iyi geliyor bana, cezadan kaçınca cıslara devam ediyorum çünkü.
Artık herşeyi yazıcam o sebepten.
Çok sağol canım Şeniz
caanım benim kalorili diye birçok şeyi bertaf ediyoruz hep ondan oluyo bunlar en güzeli araştırıp haftalık liste yapmak
bende oluyorum öyle arada
aman canim en iyisini yapiosun sirkeli su icmemekle doktorlar kac keere soyledi yemek borunuzu ve midenizi tahris ediosunuz sonradan acisi cikar diye allah korusun saglik daha onemli sandoloz sakizini bende duydum ama denemedim kuzum
sağol canım bir haftanın en güzel menüsü bu düşün vahim halimi:)
Yoldan geldim ya evde ekmek bile yoktu alışverişe çıktık, benim yolda kan şekerim düşmesin diye kek yedim gelince de yemek yedik zaten. Ya benim eşim tutturdu mcden yiyelim diye, ben de fazla sevmem aslında, zamanında zehirlenmiştim burgerdan hem oyuncak almak için hem de küçük diye happy meal söyledim:)
Yemekten keyif alamadım, ama bol bol kalori aldım, oyuncak da istediğimi getirmediler
Bu kocam yakıyor hep benim başımı, sağlıklı beslenelim diyor, sebze görünce kaçıyor, yarın bakladan kaçamayacak ama
Messire gelince ben bayılıyorum ona, baharat delisiyimdir, bunda bütün baharatlar var, bu kadar az yediğime seviniyoryum:)Kaç kaloridir acaba
Ceza iyi geliyor bana, cezadan kaçınca cıslara devam ediyorum çünkü.
Çok sağol canım Şeniz
Ya herkesin problemi hep aynı, ben de erkek arkadaşım yüzünden bu kadar yağlandım boshayallersmile Benim menünler de çok kötü ama daha çok az öğün yemekten kaynaklanıyor. Rica ederim, sen yeter ki ceza iste aklinialirimsmileCeza iyi geliyor bana, cezadan kaçınca cıslara devam ediyorum çünkü.
Çok sağol canım Şeniz
Sensecim bu ne azimdir, maşallahDikkat et, karanlıkta yürüme sabahları, çok ıssız olur her yer
Yok burdaydın, bi de aynı sayfadaki diğer yazıları cevaplayınca ondan şey ettimBilinçli yapmadıysan niye sorun edeyim canım, sevindim böyle olduğuna opuyorumnanaktan
canim mgrosta bundan vardi bu iyimidir senin hangi marka gulum
kız sbahleyin böyle yürüyüş falan iyi geliyo insanaopuyorumnanaktanAy hiç güleceğim yoktu...ben de mi yürüsem ne yapsam acaba...artık akşama kadr uyuklarımlaelaelaelaelae
erkekler bu konuda çok iradesiz gülüm...sebzeyi yemekten saymıyor benimki...ahh ahhh:umursamaz:
bende baharat kolikim helede tatlı birşeyin içinde offfffffff
ammaaaa tutuyorum kendimiiisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?