öğlen de işim oluyor ama uyuyamıyorum kibilmiyorumkismilekız sbahleyin böyle yürüyüş falan iyi geliyo insanaopuyorumnanaktan
meselaaa öğle uykusu uyu ozaman boshayallersmile
Benimki de sözde sebzeyi çok severim der herkese, ama sevdiği ıspanakla taze fasulye sadece. bazen diyorum azcık kilo alsa da halimde anlasa ama almıyor ki, tatlıyı sevmez çünkü.
ay sen bir de merkezindesin sırnaşık şey
Ya herkesin problemi hep aynı, ben de erkek arkadaşım yüzünden bu kadar yağlandım boshayallersmile Benim menünler de çok kötü ama daha çok az öğün yemekten kaynaklanıyor. Rica ederim, sen yeter ki ceza iste aklinialirimsmile
Kızlar o kadar çok şey yazılıyor ki takip edemiyorum artık kafamçokkarıştı
Ya öyle deme ama ŞenizKas kafalıyımdır görmemişimdir inan, dürtün beni böyle durumlarda anacım:)
öğlen de işim oluyor ama uyuyamıyorum kibilmiyorumkismile
Vallahi et olmazsa doymaz asla...sebzeleri de hiç sevmiyor...bilmiyorum nasıl olck..çmaşallah göbeğimiz de var bizim...:hulya:
Kızlar benim başım döndü hızınızdan ya da ben bugün tüm gün forumdaydım kafamçokkarıştı İyi geceler, tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
Vallahi et olmazsa doymaz asla...sebzeleri de hiç sevmiyor...bilmiyorum nasıl olck..çmaşallah göbeğimiz de var bizim...:hulya:
Ya öyle deme ama Şeniz
Kızlar benim başım döndü hızınızdan ya da ben bugün tüm gün forumdaydım kafamçokkarıştı İyi geceler, tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
Kas kafalıyımdır görmemişimdir inan, dürtün beni böyle durumlarda anacım:)
cool master canım bu resimdekinden
ehehe bak ben de öyle oluyorum işte bazen, eşim bir de internetten dizi indirince gel de takip et bu yavaşlıkla:)
eskiden buralar hep dutluktu, yasemin bilir haftada bir kişi ya yazar ya yazmazdı.
bir sarı-kırmızı diyet gündemi vardı o aralar hatırladın mı yasemin:)
veee ben onca ay boyunca ne yaptıysam artık başladığım kiloya geri döndüm mafoldumben
Yarın anlatın sarı kırmızıyı bana çok merak ettim. 1 haftalık kilodan bişi olmaz canım, hemencecik verirsin.ehehe bak ben de öyle oluyorum işte bazen, eşim bir de internetten dizi indirince gel de takip et bu yavaşlıkla:)
eskiden buralar hep dutluktu, yasemin bilir haftada bir kişi ya yazar ya yazmazdı.
bir sarı-kırmızı diyet gündemi vardı o aralar hatırladın mı yasemin:)
veee ben onca ay boyunca ne yaptıysam artık başladığım kiloya geri döndüm mafoldumben
ne edek gülüm..iş güç...ne işin var o kadar kendine vakit ayırcan zayıflamak kadar oda önemli
bak o zaman neler oluyo hayatındabayanssulusmile
paralıyorsunuz kendinizi yaaa :umursamaz:
beraber yapın o zaman diyeti:)
Yarın anlatın sarı kırmızıyı bana çok merak ettim. 1 haftalık kilodan bişi olmaz canım, hemencecik verirsin.
Bu sefer cidden kapatıyorum bilgisayarı. İyi geceleeer. opuyorumnanaktan
evet canım ben diyorum zaten yaz gelse ooooohhh rahatız diyemevsimi gelse domates suyuda yapar iceriz hep kalorisi yok hem faydali hemde mideyi oyalanio gecen yaz aciktikca domaste rondadan gecirir icerdim
heee bi anda coştuk ama bu koç muhabbetinden sonra oldu birda arkadaşlar on numara olunca kıskanılan topikkkkaydirigubbakcemile5
yaa o sarı kırmızıyı yarım bıraktım yarım bile denmez 3 gün ama sonra 3 kilo birden aldım her zaman derim senin sayende burdayım olumunekankayizsmileyoksa çok utanmıştım gerçekten:çok üzgünüm::kedi:
Yarın anlatın sarı kırmızıyı bana çok merak ettim. 1 haftalık kilodan bişi olmaz canım, hemencecik verirsin.
Bu sefer cidden kapatıyorum bilgisayarı. İyi geceleeer. opuyorumnanaktan
kimse kalmamış..ben de giderim o zaman...
mevsimi gelse domates suyuda yapar iceriz hep kalorisi yok hem faydali hemde mideyi oyalanio gecen yaz aciktikca domaste rondadan gecirir icerdim
Ben de yatıyım kızlar, iyi geceler herkese, çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?