50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız sbahleyin böyle yürüyüş falan iyi geliyo insanaopuyorumnanaktan
meselaaa öğle uykusu uyu ozaman boshayallersmile
öğlen de işim oluyor ama uyuyamıyorum kibilmiyorumkismile

Vallahi et olmazsa doymaz asla...sebzeleri de hiç sevmiyor...bilmiyorum nasıl olck..çmaşallah göbeğimiz de var bizim...:hulya:

ehehe bak ben de öyle oluyorum işte bazen, eşim bir de internetten dizi indirince gel de takip et bu yavaşlıkla:)
eskiden buralar hep dutluktu, yasemin bilir haftada bir kişi ya yazar ya yazmazdı.

bir sarı-kırmızı diyet gündemi vardı o aralar hatırladın mı yasemin:)

veee ben onca ay boyunca ne yaptıysam artık başladığım kiloya geri döndüm mafoldumben

Kas kafalıyımdır görmemişimdir inan, dürtün beni böyle durumlarda anacım:)
Ya öyle deme ama Şeniz

Kızlar benim başım döndü hızınızdan ya da ben bugün tüm gün forumdaydım kafamçokkarıştı İyi geceler, tatlı rüyalar. Öptüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan

öğlen de işim oluyor ama uyuyamıyorum kibilmiyorumkismile

Vallahi et olmazsa doymaz asla...sebzeleri de hiç sevmiyor...bilmiyorum nasıl olck..çmaşallah göbeğimiz de var bizim...:hulya:

ne işin var o kadar kendine vakit ayırcan zayıflamak kadar oda önemli
bak o zaman neler oluyo hayatındabayanssulusmile
paralıyorsunuz kendinizi yaaa :umursamaz:

İyi geceler canım opuyorumnanaktan

heee bi anda coştuk ama bu koç muhabbetinden sonra oldu birda arkadaşlar on numara olunca kıskanılan topikkkkaydirigubbakcemile5

yaa o sarı kırmızıyı yarım bıraktım yarım bile denmez 3 gün ama sonra 3 kilo birden aldım her zaman derim senin sayende burdayım olumunekankayizsmileyoksa çok utanmıştım gerçekten:çok üzgünüm::kedi:

Son düzenleme:
Yarın anlatın sarı kırmızıyı bana çok merak ettim. 1 haftalık kilodan bişi olmaz canım, hemencecik verirsin.

Bu sefer cidden kapatıyorum bilgisayarı. İyi geceleeer. opuyorumnanaktan

mevsimi gelse domates suyuda yapar iceriz hep kalorisi yok hem faydali hemde mideyi oyalanio gecen yaz aciktikca domaste rondadan gecirir icerdim

mevsimi gelse domates suyuda yapar iceriz hep kalorisi yok hem faydali hemde mideyi oyalanio gecen yaz aciktikca domaste rondadan gecirir icerdim
evet canım ben diyorum zaten yaz gelse ooooohhh rahatız diye

bitanem bende yatıyorum iyi geceler allah rahatlık versin herkese hepinizi öptüüümŞeniz

Oy kıyamam bir de benim halime bak, ben de bir kaç kere gidip gelmiştim hatırlarsan ama olmuyor, vazgeçmemek, hırs yapmak lazım cicim, desteksiz gitmiyor.

Yarın anlatın sarı kırmızıyı bana çok merak ettim. 1 haftalık kilodan bişi olmaz canım, hemencecik verirsin.

Bu sefer cidden kapatıyorum bilgisayarı. İyi geceleeer. opuyorumnanaktan

İşe yarayan ama karışık bir diyet saat başı yemek yiyorsun falan. görüşürüz yarın.

kimse kalmamış..ben de giderim o zaman...

İyi geceler canım sana da.

Evet canım gerçekten tok tutuyor ben suyunu alıp içiyorum, ara öğün olarak.

Ben de yatıyım kızlar, iyi geceler herkese, çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…