50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oo supermıs hadııı yok mu arttıran

SALI detox dıyetı yapacak cengaverler

1-scylla

2-yesa

3-sevgi

bende bende alkisalkisalkis inşallah işe giderken götürebileceğim bişey olur. Banada tarifini yazın kızlar olurmu,hiç yapmadım çünkü daha önce

Ben 59.5 çıktım tartıda ama tok karnına. Benim belim 64 ama göbek var hafif:sinifsinif: bakalım haftaya kaç olcamCADIARZU

Ben 59.5 çıktım tartıda ama tok karnına. Benim belim 64 ama göbek var hafif:sinifsinif: bakalım haftaya kaç olcamCADIARZU

64 mü:1shok: kopucaksın karabiber .......

beli en ince topik sakini hop kaydirigubbakcemile2

benim 77 olunca .... hayatımda hiç 60 ı göremedim diyebilirim haa en düşük 67 idim 46 kiloydum ölmek üzereydim bilinçsiz diyetten spor da yapıyodum o zmn bile 67 idi :)

Kızancıklar günaydıııınnnnnnnnnn

dün yediklerimi yazıyim

08:00 incir

08:30 2 dilim peynir
Yarım simit
Yeşil çay

11:00 neskafe şekersiz

12:30 1 büyük boy fırın balık
1 tabak az yağlı az tuzlu marul salatası

15:30 3 etiform çubuk
5 gr. cıs
Yeşil çay

17:30 1 kase mercimek çorbası

20:30 1 açık çay
1 çikolatalı etiform

23:30 Alt karın 30 X 7 set
Alt karın 10 x7 set
Mide 15 x 7 set
ıç bacak 50 x 3 set

1.5 lt. Sodalı suyumu ve vitaminimi aldım.

bugün biraz daha fazla yemeyi düşünüyorum hatta öyle yapıyorum az önce müsli yedim şimdi yarım gevrek yiyorum yavaş yavaş öğlen için yemeği evden getirdim akşam çorbamı içicem o kadar :)

metabolizma manyaq olucak ya karrrrrdeşiiiiiiimmm

sensewitch ne güzel bir menü,oldukçade hafif.Senin hedef kilonu şimdi farkettim,46 mıakannehir fazla zayıf olmazmısın o kiloda? dikkat et canım zayıflıycam diye kürdan gibi kalma

[B]bu arada benmi kaçırdım yoksa liste yayınlanmadımı hala? Bu haftanın koçu değiştimi? gerçi aveloncum koçluğu çok güzel götürüyo valla hepimizi iyi hizaya getiriyokaydirigubbakcemile3[/B]

sensewitch ne güzel bir menü,oldukçade hafif.Senin hedef kilonu şimdi farkettim,46 mıakannehir fazla zayıf olmazmısın o kiloda? dikkat et canım zayıflıycam diye kürdan gibi kalma

merak etme hayatımda kürdan gibi kal(a)madım hiç hemen alırım geri 2-3 günde o potansiyel var bende yani :))

46 kilo iken belim 67 idi ...

o kadar yani

günaydın kızlar dün akşam yumurtalı ıspanak, yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim.Yemekten sonra da dayanamadım küçük bir kase sütlaç:kedi:Reglim, o yüzden tatlıya dayanamıyorum bu ara.Allahtan evde çikolata falan yok.Sütlaçı da annem oğluşum yesin diye vermişti, o yemeyince de dökmeye kıyamadım, ama dökmeliydim biliyorum.Bu sabah ise kepek ekmeğine kaşarlı tost.

Son düzenleme:
herkese kocaman kocaman kocaman bir günaydın
yine coşmuşsunuz hepsini okudum cevap vermek istedim ama o kadar çoktu ki bıraktım
gelelim düne herşey gayet iyi giderken öğlen işten geldim (nöbet çıkışı) yorgun argın merdivenleri çıkarken alt komşularımdan biri bu öğlen eve yeni taşındığımız için toplu bir organizasyon var gelin falan filan dedi
eve gelip kızımla hasret giderdikten sonra gittik.
ayy nasıl zor tuttum kendimi anlatamam.
pideler, sarmalar, ev yapımı baklavalar, tavuklu pilavlar havada uçuşuyo koca dolu bir tabak geldi. azcık kızıma yedirdim ben sade tavuklarından yedim. 1 tanecik sarma yedim biraz oturdum kalktım. :lepi:
oh tam kurtuldum yemedim derken kapı çaldı bi tabakta (yine dopdolu) eve göndermiş. eee nasıl dayanıcam. 3-4 sarma, 1 baklava, küççücük bir pide yedim. cokacimcoook
bazen dikkat etmeye çalışsanda zorla yoldan çıkarıyorlar kardeşim. kötükedihüso

kaydirigubbakcemile5
Vaaaaaaaaay :)) cadı dikkat et de sıcaktan bayılma kaydirigubbakcemile3

ayyy cıkınca pek yorulmusum dun aksam bakamadım zaten aveloncum yatmısım dırekt

kaydirigubbakcemile3 olsun canım benım arada olur afıyet bal seker olsun da yaramasın kaydirigubbakcemile3 bugun telafı et barı kaydirigubbakcemile3

eşimle iddiaya girdiğimi bilenler bilir
(bilmeyenler için bi hatırlatma : şubat sonuna kadar 57 ye düşecektim yoksa arabayı kullanmayarak, minibüs, otobüs, yayan artık bir şekilde gidicektim işe)
şubat sonu geldi çattı nöbet filan derken bugün sabah tartılma günü geldi ben tabiki 57 olamadığımı biliyordum. gece yatarken laksatif aldım. bari barsaklarım temizlensin onlar çıkmasın tartıda diye. sempatiksalakcinni
bugün bir çıktım. 57,9 . üç kere çıktım garanti olsun diye 57,6 -57,6 çıktım ortalama 57,7 aldık
tabi laksatiften eşimin haberi yok. kötükedihüso çok kötüyüm çok
ve araba bende gamyoncuiremsu
şimdiki hedef mart sonuna kadar 55 :lepi:
onu da burda başaracağımıza inanıyorum. :teytey:
böyle şeyler insanı gaza getiriyor. çok güzel oluyor tavsiye ederim.:içelim:

merak etme hayatımda kürdan gibi kal(a)madım hiç hemen alırım geri 2-3 günde o potansiyel var bende yani :))

46 kilo iken belim 67 idi ...

o kadar yani

canım ya benim de aynen öyle,spora verelim kendimizi,zayıflamakla da olmuyor. düşün ben de bir zamanlar 46-48 kiloydum,170 boya ve çok zayıf değildim göbüşüm vardı yine.yazınca korkunç görünüyor ama öyle. kas kitlem azdı,sıkı değildim demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…