50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün tartıda 58,4 ve 57,8 arasında gidip geldim. ben yesa gibi en az çıkanı değil ortasını söylüyorum. 58,1 bu haftaki kilom.
birazı da haftaya kalsın dimi ama

bu arada günaydın arkadaşlar,ben yüksek lisansı ektim bugün,mükemmel bir uyku çekmişim yeni uyandım. geç kaldım zaten, gitmemeye karar verdim.temizliğimi yapıcam bugün.yanisizinleyim
kahvaltı yapmadım daha,1/2 sb süt ve 1 kivi yedim,alışverişe çıkıp kahvaltı yapıcam birazdan da.

evet canım sıtedekı sorundan dolayı sılındı o mesajlarımız valla haklısın yaa resmen kac ay oldu ben de su 3 kıloyu versem de bıtse artık dıyorum katılıyorum canım benım vereliniortak

dün tartıda 58,4 ve 57,8 arasında gidip geldim. ben yesa gibi en az çıkanı değil ortasını söylüyorum. 58,1 bu haftaki kilom.
birazı da haftaya kalsın dimi ama

truf hanım truf hanım hem goturmussunuz baklava pıde hem de gelmıs burdaaa aaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy ben daha bıldırım yapmadım dun cıkan kılomu begenmedıgım ıcın trufcum yaa sempatiksalakcinni ama bu sabah tartıldım yıne aynı :umursamaz: 50.4 yaa en son 49.7ıdım senle yarıs sayesınde sımdı cıkmısım yıne valla benı anca yarıs duzene sokuyor gııbı alsanaalsanasmile hala da burcuya gondersem mı gondermesem mı kararsızım valla :))

ben de spora başlamak istiyorum, doğum göbeği başka türlü gitmiyor ama vakit bulamıyorum.ışten eve gittiğimde zaten saat 7 oluyor, yemek ye , çocuğu uyut derken 8 buçuk oluyor.Ondan sonra da ertesi gün için oğluma yemek hazırla falan derken yatağa kendimi zor atıyorum.Gece de zaten oğlum bikaç kere emmeye kalktığından sabah da yorgun kalkıyorum.Evde koşubandım var aslında ama vakit bulup çıkamıyorum üstüne.Siz nasıl vakit ayırıyorsunuz, bu konuda tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.Tembellik mi yapıyorum acaba?

Sabah:ıki kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar veya beyaz peynir,bir bardak isteğe göre süt veya çay.ıstenildiği kadar salatalık,domates ve yeşil biber.Bir veya iki dilim kepekli ekmek yenilebilir.

Öğle:Bir tabak(8 yemek kaşığı)sebze yemeği. sebze(taze fasulye,kabak,ıspanak,pırasa, patlıcan,domates,karabahar vs.)yenilebilir. Patates ve bezelye hariçtir.Sebze yemeğinin içine pirinç konulmamalıdır.

Ara Öğün:Bir adet meyve,2 adet grisini ve bir küçük kase yoğurt veya bir bardak süt.

Akşam:150-200 gr. kadar her türlü et,tavuk, balık yağsız,ızgara,haşlama veya buğulama yapılarak, yanında bol salata ve bir tabak yoğurtla beraber yenilebilir.

Ara Öğün:Bir adet meyve,2 adet grisini ve bir küçük kase yoğurt veya bir bardak süt.

günde 2,5-3 litre su içilmeli
adet dönemleri dışında günde 2 tane maden suyu
haftada bir sütlü tatlı
1 saat yürüyüş
sabah kahvaltısı en geç 9
öğlen 1
AKŞAM 19dan önce yenecek

istanbulda zayıflama kliniğinde (bakırköyde) çalışan bir arkadaşımın benim için yaptığı liste. o zamanlar 61-62 kiloydum.

SALI GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (aman YASEMCIGIM karıstırma bu senın bıldıgın gunlerden degıl :))))))9

1-scyllaa

2-yesa

3-sevgı

4-spatz

5-sensewitch

6-Gripin

7-dilekdoruk

8-Peppermint (tam karar nedir canım benim )

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim çocuk iş ve aile hayatı çok zor. ablamdan biliyorum, iş yeride çok uzak,bebişe annem baksın diye anneme yakın bir yere taşındılar. bu sefer yol problemi oldu. bazen haftasonu dahil çalışıyor. sabah 6.30 da bir çıkıyor,gece 10 da evde. dinlenmeye,çocuğunu sevmeye bile fırsatı yok. çoook zor canım çok.allah kolaylık versin.tembellikten filan değil,düzenli bir hayatı,vakti olucak insanın ki diyet yapabilsin.

chemescim sefan olsun. bugünlük gitme bakalım. o güzel menülerinden görüp kopya çekmek istiyoruz. hadi afiyet şeker olsun canım.

yesa hanım, yesa hanım, baklava bi kere küçücüktü 1 dilimcikti. ev yapımıydı. pidenin neli olduğunu anlamayacak kadar küçüktü. 2 haftadır yaptığım tek kaçamaktı diyebilirim. oldu olacak çarmıha ger beni.

canım bebeğin küçük sanırım. kaç kilosun boyun kaç. doğumdan önce sonra kaç kilosun ayrıntısıyla yaz bakalım. hatta bence çizelge oluştur.

ya siz bi yapın ben de yapmak istiyorum. ama ay sonuna doğru hala 55 e düşmemişsem. zaten bu ay hedefim 2 kilocuk.bayanssulusmile

trufcum valla takıldım bak afıyet bak seker olsun hatta yarasın kaydirigubbakcemile3 nolcak arada olur oyle kaydirigubbakcemile3 ama sen de benım kılo bıldırım methoduma guzel seyler soyle emı :roflol:

tamamdır canım zaten peppercıgımde kararsız olmazsa ıkınızde beraber yaparsınız :lepi:

1.60 boyunda, 61.4 kiloyum, oğlum da 1 yaşında.61 kiloyla hamile kaldım, 80'le doğuma girdim.Hamilelik kilolarımı verdim aslında ama hamilelikten önceki fazlalıklarımı da vermek istiyorum hazır kilo verme moduna girmişken.ılk 6 ay izinliydim, evdeydim.Hergün 1 saat koşubandında yürüyordum, emzirdiğim için de sıkı diyet yapmadan sadece sağlıklı beslenerek kilolarımı verdim.Ama sporu bırakınca kilo verme olayı da çok yavaşladı.

şaka tabi canım ya.
sen zaten çıttır çıttırsın.
ne diyebilirimki bu dombili halimle
evet peppermintimle birlikte yapabiliriz biz de

seni yalnızca ayakta alkışlamak gerek ne güzel oğlun bir yaşında ve doğum kilolarını vermişsin bile. ben hala doğum kilolarını veriyorum kızım 2 yaşında (10Mart) ben de gebelikte 22 kilo aldım. hala 8 kilosu bende

edit ; aaaaaaa bi de yalnızca 4,4 kilo verecekmiş. canım sen takıl bu topiğe 57 nin de altına düşersin. ama bi kere anlaşalım. cıs mıs yok. bu arada hala emziriyomusun bilmiyorum. su içmeyi ihmal etmek yok.

şaka tabi canım ya.
sen zaten çıttır çıttırsın.
ne diyebilirimki bu dombili halimle
evet peppermintimle birlikte yapabiliriz biz de

ayyy daha nelerrrrrrr :mymeka: masallah senın kızın var ben dogumdan sonra ooooooo sempatiksalakcinni hatta ondan once evlılık oluyor sanırım sempatiksalakcinni evlenınce herkesler kılo alıyomus ooooo sempatiksalakcinni neysekaydirigubbakcemile3

sımdı ben kalktım kucuk ıhtıyacımı gıderdım tartıldım geldım bılg basına hala kahvaltı yapmadım sonra takıldım bıraz sonra da buyuk ıhtıyacımı gıderdım sımdı yıne tartılıyım eger bıraz daha fark ederse mesaj atıyım barı burcuhayale kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim canım, çok moral verdin.Evet hala emziriyorum, doktor kes dedi aslında 1 yaşından sonra, bir kere denedim kesmeyi ama çok ağladı dayanamadım.Bir de hamile kalmadan önce de diyetisyene gidip 65 kilodan 61'e düşmüştüm, şimdi herkes ne diyeti yapıyorsuni hamile kalmadan önce bile bu kadar zayıf değildin diyorlar, özellikle annem.Ama ben çok kararlıyım, bu sefer istediğim kiloya inip onu koruyacağım.Hayatım boyunca bi daha diyet problemiyle uğraşmak istemiyorum.O yüzden koruyabileceğim bir kiloya inmek istiyorum, bu kilo da 57.

Günaydın kızlar ben bugün tartıldım dünden 600 gram eksik çıktım 59.5 yani, burcuya da 60 demiştim ama ne yapalım öyle kalsın, dün içtiğim garip çaylar, sandalozlar yaradı galiba, midemi kötü yaptılar gerçi:S

@scyllacıgım kutlarım canım zaten dunde demıstım onlar yapısmadı ya ustune hemen gıderler

ben de 50.1 cıktım :))) yollayım mesajı barı :))49.7 ıdım gecen hafta 400gr almısım sadece:)))

dilekdoruk tebrik ederim. ben bekar olup tek yasamama rağmen hiç bir şeye vakit ayıramıyorum iş güç koşuşturmaktan. sen onun üstüne eş, çocuk, ev işleriyle de uğraşıyorsun üstüne bir de kendine de zaman ayırmaya çalışıyorsun.helal olsun valla! böyle bir kadın olabilecek miyim çok merak ediyorum bilmiyorumkismile

@scyllacıgım kutlarım canım zaten dunde demıstım onlar yapısmadı ya ustune hemen gıderler

ben de 50.1 cıktım :))) yollayım mesajı barı :))49.7 ıdım gecen hafta 400gr almısım sadece:)))

fazla almamışsın canım, gider onlarda hemen ben ne yapayım, burcuya yeni kilo bildirimini yapıyım mı? yapmazsam haftaya birinci ben olurum saçma olur ehehe:)
tickerımı da değiştirsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…