50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fazla almamışsın canım, gider onlarda hemen ben ne yapayım, burcuya yeni kilo bildirimini yapıyım mı? yapmazsam haftaya birinci ben olurum saçma olur ehehe:)
tickerımı da değiştirsem mi?

evet canım benım ben de sevındım bı de ıste su salı da detoxun etkısıyle gıder ınsallah bıraz daha olumunekankayizsmile

canım sen 60 asla degılsın yaa oncelıkle kesın tıckerını degıstır de ıstersen burcu da oyle kalsın onu sen bılırsın artık ama tıcker degıssın derım ben vereliniortak olumunekankayizsmile

günaydın arkadaşlar

sabah 2 dilim etimek üzerine lor peyniri sürüp yedim yanında da şekersiz meyve çayı
akşam sadece 1 kase çorba içtim
canım fazla bişi istemiyo bugünlerde

bu arada kızlar york testi diye bişey okudum bilgisi olanınız var mı

nikals selam. bildigim kadarıyla bu york testi hangi gıdalara karşı vücudun ne tepki veriyor onu ölçüyor. iclal aydın bu test sonuclarına göre beslenerek kilo vermiş.

teşekkür ederim canım, iş başa düşünce herşeyin üstesinden geliniyor, sen de gelirsin merak etme.Kendine zaman ayırma meselesine gelince, ben kendimle barışık ve mutlu olursam çocuğuma da daha iyi bir anne olurum, eşimle de daha mutlu olurum.Kendiyle barışık olmayınca insan etrafına da mutsuzluk saçıyor.Kendimle barışık olmak için de aynaya baktığımda yağları sarkmayan fit bir vücut görmek istiyorum.Bu yüzden de mutlaka zayıflamalıyım:lepi:

evet müthiş bir düşünce şekli işte. kafanda bitirmişsin sen zaten, bu azimle çok yakında 18lik çıtırlara taş çıkaracağına hiç şüphem yok opuyorumnanaktan

afiyet olsun canım,iyi tutmuşsun yine kendini.Böyle durumlarda ben hepsinden 1er parça yiyorum valla. Ama Akşama veya ertesi güne telafi ediyorum.

tamamdır canım,malzemelerimin hepsini hafta sonu ayarlıcam.Millet 2gün yapmış bunu biz 1günmü yapıcazbilmiyorumkismile faydası olurmu acaba yaa,şimdiden sabırsızlandım:dance:

selam kızlar bende 54 kiloyum ama 50 olmak istiyorum bu yaz evleniyor ama kocaman bir gönbek le nasıl ericek bu yaaa bilmiyorumkismile

kahvaltım: 1/2 simit,5 zeytin,peynir,maydonoz,az balla tereyağı. güzel kahvaltı yaptım bugün

öğretmenlerin kahvaltıları bile birbirinin aynısıolumunekankayizsmile hehe ufak bi farkla,bende yarım simit 1dilim peynir 3-4zeytin ve yarım salatalık yedim kahvaltıda.

tamamdır canım,malzemelerimin hepsini hafta sonu ayarlıcam.Millet 2gün yapmış bunu biz 1günmü yapıcazbilmiyorumkismile faydası olurmu acaba yaa,şimdiden sabırsızlandım:dance:

ben de yapmak istiyorum ama ofiste nasi iççem bu karışımı bilmiyorum. fikri olan var mı?boshayallersmile

yaa zaten ben kendimi kafayı yiyik olarak gördüğüm için dert etmiyorum sırnaşık şey

nasıl mutluysan öyle devam et canım :lepi:

e sen kendini yaşlı!!!!! görüyorsan ben ölem bariiii:gitme:

kiz yok ne yasli gormesi;

ahhh benim icimde bir cocuk var, buyumuyor bir turlu..:ecrin_bebek:

ben kendimi hala cocuk goruyorum; bayanssulusmile

ya da soyle diyim; yerine gore degisiyorrrr.a.s

gencken derken; cok seneler once demek istedim...

canım cok fazla kılosu olanlara 2 gun tavsıye edılıyor bı de aksama dogru benı carpmıstı bırazcık kaydirigubbakcemile3 o yuzden 2 gun yapamayız bence bı de soracagım soracagımm unutuyorum yaa neler yasak acaba ben aksam 8-9 gıbı portakal elma yemıstım olur mu olmaz mı dur bı soruyum ben konuyu acan arkadasa :)

ben de yazayım kahvaltımı uzun bı aradan sonra

1 yumurtayı kırdım tabaga ıyıce cırptım ıcıne bal kattım hıc yag katmadan tavada pısırdım 1 dılım ekmekle onu yedım pek guzel olmustu onun dısında 1 tabak lımonlu yesıllık (maydonoz, ekşimen (kuzu kulagı da derler) ve roka) kaydirigubbakcemile5

sımdı de maydonoz suyumu ıcıyorum zemuszemus

hoşgeldin canım,4kiloyu kolayca verirsin inşallah burada.Yaza kadar baya zaman var.takıl bizekaydirigubbakcemile2

aslında beni bu göbek olayı mafediyor önceden göbek denen şey yok tu son bir yıldır nasıl oluştu anlamadım peki göbeği erimek için napabilirim fikri olan ...biraz daha havalar acınca akşamları yürüyüşe cıkmayı düşünüyorum

ben de yapmak istiyorum ama ofiste nasi iççem bu karışımı bilmiyorum. fikri olan var mı?boshayallersmile

canım zaten soguk ıcılecek yaa ısıtma derdın soguma derdı falan yok bı seyın ıcıne koysan 2 saat aralıklarla ıcebılırmısın acaba kafamçokkarıştı

benin annem bir ara diyetisyene gitmisti;

annem ogunlerde hic ekmek yemezdi falan kafasina gore diyet yapardi;

diyetisyen kizmis;

her ogune 2 dilim ekmek vermis;
vede kesinlikle diyet yemegi yemeyeceksin demis; yoksa omur boyu diyet yemek yemek zorunda kalirsin demis;

normal yemeklerden 6 sar kasik vermis her ogun icin..

canım gobek ıcın

1- bol bol yogurt ye yagsız

2-karın gobek vıdeoları yap

3-mekık cek

dur hemen karın gobek vıdeosu lınk vereyım :))zemuszemus

8 minute abs

Redbook Tummy & Thighs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…