fazla almamışsın canım, gider onlarda hemen ben ne yapayım, burcuya yeni kilo bildirimini yapıyım mı? yapmazsam haftaya birinci ben olurum saçma olur ehehe:)
tickerımı da değiştirsem mi?
bu arada kızlar york testi diye bişey okudum bilgisi olanınız var mı
dilekdoruk tebrik ederim. ben bekar olup tek yasamama rağmen hiç bir şeye vakit ayıramıyorum iş güç koşuşturmaktan. sen onun üstüne eş, çocuk, ev işleriyle de uğraşıyorsun üstüne bir de kendine de zaman ayırmaya çalışıyorsun.helal olsun valla! böyle bir kadın olabilecek miyim çok merak ediyorum bilmiyorumkismile
teşekkür ederim canım, iş başa düşünce herşeyin üstesinden geliniyor, sen de gelirsin merak etme.Kendine zaman ayırma meselesine gelince, ben kendimle barışık ve mutlu olursam çocuğuma da daha iyi bir anne olurum, eşimle de daha mutlu olurum.Kendiyle barışık olmayınca insan etrafına da mutsuzluk saçıyor.Kendimle barışık olmak için de aynaya baktığımda yağları sarkmayan fit bir vücut görmek istiyorum.Bu yüzden de mutlaka zayıflamalıyım:lepi:
herkese kocaman kocaman kocaman bir günaydın
yine coşmuşsunuz hepsini okudum cevap vermek istedim ama o kadar çoktu ki bıraktım
gelelim düne herşey gayet iyi giderken öğlen işten geldim (nöbet çıkışı) yorgun argın merdivenleri çıkarken alt komşularımdan biri bu öğlen eve yeni taşındığımız için toplu bir organizasyon var gelin falan filan dedi
eve gelip kızımla hasret giderdikten sonra gittik.
ayy nasıl zor tuttum kendimi anlatamam.
pideler, sarmalar, ev yapımı baklavalar, tavuklu pilavlar havada uçuşuyo koca dolu bir tabak geldi. azcık kızıma yedirdim ben sade tavuklarından yedim. 1 tanecik sarma yedim biraz oturdum kalktım. :lepi:
oh tam kurtuldum yemedim derken kapı çaldı bi tabakta (yine dopdolu) eve göndermiş. eee nasıl dayanıcam. 3-4 sarma, 1 baklava, küççücük bir pide yedim. cokacimcoook
bazen dikkat etmeye çalışsanda zorla yoldan çıkarıyorlar kardeşim. kötükedihüso
DETOX DIYETI
1- 4 kasık mercımek
2- 4 kasık nohut
3- 4 kasık bulgur
4- 2 salatalık rendele
5- 1.5 -2 lıtre yagsız ayran ıcıne hepsı katılacak
tuz yok baharat serbest
sabah normal bı kahvaltıdan sonra 2 saat arayla ıcılecek
ahanda lınk
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
kahvaltım: 1/2 simit,5 zeytin,peynir,maydonoz,az balla tereyağı. güzel kahvaltı yaptım bugün
selam kızlar bende 54 kiloyum ama 50 olmak istiyorum bu yaz evleniyor ama kocaman bir gönbek le nasıl ericek bu yaaa bilmiyorumkismile
tamamdır canım,malzemelerimin hepsini hafta sonu ayarlıcam.Millet 2gün yapmış bunu biz 1günmü yapıcazbilmiyorumkismile faydası olurmu acaba yaa,şimdiden sabırsızlandım:dance:
yaa zaten ben kendimi kafayı yiyik olarak gördüğüm için dert etmiyorum sırnaşık şey
nasıl mutluysan öyle devam et canım :lepi:
e sen kendini yaşlı!!!!! görüyorsan ben ölem bariiii:gitme:
tamamdır canım,malzemelerimin hepsini hafta sonu ayarlıcam.Millet 2gün yapmış bunu biz 1günmü yapıcazbilmiyorumkismile faydası olurmu acaba yaa,şimdiden sabırsızlandım:dance:
hoşgeldin canım,4kiloyu kolayca verirsin inşallah burada.Yaza kadar baya zaman var.takıl bizekaydirigubbakcemile2
ben de yapmak istiyorum ama ofiste nasi iççem bu karışımı bilmiyorum. fikri olan var mı?boshayallersmile
Diyet olayı kesinlikle çok kötü... Diyet diye işe girersek ömür boyu diyet yapılamayacağı için kilolar kesin alınır. Dün gece kandil simiti yiyo demiştim ya annem. Açtım acaip. Burdan çıktıktan sonra önce azcık bitter çiko yedim. Sonra peynir ekmek 1,5 dilim falan sanırım. Sonraaaaaaaaaaaa kandil simitinin kalanı 3-4 tane yane bilmiyorumkismile
Yasemincim tarçın çubuğunu sütle kaynatsam nasıl olur acep??
aslında beni bu göbek olayı mafediyor önceden göbek denen şey yok tu son bir yıldır nasıl oluştu anlamadım peki göbeği erimek için napabilirim fikri olan ...biraz daha havalar acınca akşamları yürüyüşe cıkmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?