sabah yaptığım bildirimim silinmiş?! bi ara sitenin teması değişikti ondan mı ki?
neyse. ben artık iyice sinir krizleri geçiriyorum çarşambaları. bi deişiklik yok ya yine çarşamba:56.3 pazar: 55.3 kafayı yiyicem
daha napiym ya uf... bi sihirli değnek olsa 3 kilo versem artık çok sıkıldım ben... :1no2:
selam kızlar bende 54 kiloyum ama 50 olmak istiyorum bu yaz evleniyor ama kocaman bir gönbek le nasıl ericek bu yaaa bilmiyorumkismile
canım cok fazla kılosu olanlara 2 gun tavsıye edılıyor bı de aksama dogru benı carpmıstı bırazcık kaydirigubbakcemile3 o yuzden 2 gun yapamayız bence bı de soracagım soracagımm unutuyorum yaa neler yasak acaba ben aksam 8-9 gıbı portakal elma yemıstım olur mu olmaz mı dur bı soruyum ben konuyu acan arkadasa :)
ben de yazayım kahvaltımı uzun bı aradan sonra
1 yumurtayı kırdım tabaga ıyıce cırptım ıcıne bal kattım hıc yag katmadan tavada pısırdım 1 dılım ekmekle onu yedım pek guzel olmustu onun dısında 1 tabak lımonlu yesıllık (maydonoz, ekşimen (kuzu kulagı da derler) ve roka) kaydirigubbakcemile5
sımdı de maydonoz suyumu ıcıyorum zemuszemus
aa ballı yumurtamı:sm_confused: ilk defa duyuyorum.Nasıl bişey olaki bu? Tadı nasıl garip olmuyomu?
topikte hiç meyveden bahsetmiyolar canım,sadece içecekler serbest
nikals selam. bildigim kadarıyla bu york testi hangi gıdalara karşı vücudun ne tepki veriyor onu ölçüyor. iclal aydın bu test sonuclarına göre beslenerek kilo vermiş.
bende düşünüyorum yaptırsammı diye ama önce iyice bir araştırmam lazım
böylece vücuduma iyi gelmeyen gıdaları bilmiş olurum kilo bir yana sağlık açısındanda önemi var galiba bilmiyorumkismile
öğretmenlerin kahvaltıları bile birbirinin aynısıolumunekankayizsmile hehe ufak bi farkla,bende yarım simit 1dilim peynir 3-4zeytin ve yarım salatalık yedim kahvaltıda.
fiyati 100 euro civarindaymis diye duymustum .-(((
canım zaten soguk ıcılecek yaa ısıtma derdın soguma derdı falan yok bı seyın ıcıne koysan 2 saat aralıklarla ıcebılırmısın acaba kafamçokkarıştı
olculerim;
89
64
95
:teytey:
100 euro ise süper opuyorumnanaktan
ben 750-800 tl diye duydum
ne güzel,benim bel ola ola 70 oldu anca:-( göğüs 89,kalça 91
ama baya bir yol katettim değil mi,10 cm incelmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?