50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa canim senin durumun ne boyle anlamad,m..

calisiyor musun canim;

hafta ici tuvalet sikintin mi oluyor acaba???

benim ise gittigim zaman bagirsaklarim duruyor; psikolojik mi acaba? isyerinde rahat cikamayacagim icin mi bilmem.

kac gundur evdeyim ve rahatim.

:uhm:

aa ballı yumurtamı:sm_confused: ilk defa duyuyorum.Nasıl bişey olaki bu? Tadı nasıl garip olmuyomu?
topikte hiç meyveden bahsetmiyolar canım,sadece içecekler serbest

ayyy bu arada bıraz kotu bı muhabbbet olacak ama buyuk ıhtıyacı gıdermek 300gr oynattı yaa sok oldum :))

selam kizlar herkese;

umarim iyisinizdir bugun.

ben yine evden cikmadan derse devam.

bugun birara cikabilirsem biraz yuruyus yapip geleyim diyorum;

cok sikildim evde yaaa

aa ballı yumurtamı:sm_confused: ilk defa duyuyorum.Nasıl bişey olaki bu? Tadı nasıl garip olmuyomu?
topikte hiç meyveden bahsetmiyolar canım,sadece içecekler serbest

ayy pek guzel oldu canım dene bı ıstersen ben zaten yumurtayı balla yerım ama ıcıne katıp pısırmeyı bugun denedım pek guzel oldu opuyorumnanaktan

sımdı o zaman meyve yasak mı serbest mı anlamadım bı soralım bakalım cevap gelır umarım

nikals selam. bildigim kadarıyla bu york testi hangi gıdalara karşı vücudun ne tepki veriyor onu ölçüyor. iclal aydın bu test sonuclarına göre beslenerek kilo vermiş.

bende düşünüyorum yaptırsammı diye ama önce iyice bir araştırmam lazım
böylece vücuduma iyi gelmeyen gıdaları bilmiş olurum kilo bir yana sağlık açısındanda önemi var galiba bilmiyorumkismile

yaa kizlar kac gundur spor yaptim ya arka arkaya ondan mi nedir;

ben daha da inceldim;

belim 64 cm bu sabah itibariyle...

cok sevindiim..

kalca 95

canım zaten soguk ıcılecek yaa ısıtma derdın soguma derdı falan yok bı seyın ıcıne koysan 2 saat aralıklarla ıcebılırmısın acaba kafamçokkarıştı

bi şişeye koyup getirmeyi denerim bakalım bi nası olcak kaydirigubbakcemile3

100 euro ise süper opuyorumnanaktan
ben 750-800 tl diye duydum

fiyatını bulamadım ama şöyle bir alıntı yaptım sitesinden:

Emel Hanım çok zayıf bir çocukluk dönemi geçirmiş, 23 yaşına, evlenene kadar da hiçbir kilo problemi yaşamamıştı fakat bu dönemde geçirdiği sık enfeksiyonlar sonucunda çok fazla antibiyotik tedavisi aldı, 2 yıl içerisinde 53kg olan ağırlığı 65 kg’a ulaştı, bu dönemde çok fazla kendi başına diyetler yaparak 30 yaşına kadar 60-67 kg arasında kalmaya çalıştı fakat 39 yaşında engellenemeyen iştah, tatlı istekleri, mide ve barsak problemleri ile şikayetleri sonucunda 87 kg kadar ağırlık artışı gözlendi.

Kendi bir çok kez diyet ve egzersiz yapmasına rağmen özellikle tatlı konusunda dayanayıp diyeti bir süre sonra bozuyordu, daha sonrasında psikolojik olarak aç kalırsa zayıflayabileceğini düşündüğü için düşük kalorili diyetleri denedi fakat ne kadar az yemek yerse yesin kilo veremediğini, aksine daha fazla kilo aldığını gördüğünden dolayı kendi başına yapamayacağını bir uzmandan yardım alması gerektiğine karar vererek doktora başvurdu. Doktoru tarafından kendisine genel bir check-up yapıldıktan sonra, Emel Hanım’a kan tetkiklerinde hiçbir problem olmadığı ve bir diyetisyen ile görüşmesi gerektiği söylendi.

Emel Hanım diyet merkezine başvurduğunda artık kilo vermeye çalışmaktan sıkıldığını ve yorgun olduğunu belirtti. Emel Hanım’ ın diyetisyeni tarafından alınan notları;

tatlı yeme isteği yüksek
gün içerisinde düşük kalorili beslenme ( ortalama 1200 kcal)
egzersiz; haftada 2 kez yürüyüş şeklinde yapıyor
gaz ve şişkinlik şikayeti var
peklik tarif ediyor
sıvı tüketimi düşük, çay ve kahve tüketimi fazla
Emel Hanım için tatlı istekleri konusunda tekrar doktoru ile görüşülerek şeker yüklemesi istendi ( şeker hastalığına yatkınlığı bakılmak amaçlı), gelen sonuçlarda kan şekerlerinin normal olduğu gözlendi.

Ağırlık : 89.3 kg

Boy: 164 cm

Yağ yüzdesi % 39.2 ( %21-28 arasında olması gereken rakamlar)

Metabolizma ölçümü : 1265 kcal ( olması gerek rakamlar 1456-1876 kcal) – düşük metabolizma hızı

Emel Hanım’dan YORK TESTİ yaptırması istendi. Gelen sonuçlarda;

buğday
kahve
elma
soya fasulyesi

Vücudunun intoleransı olduğu besinler tespit edildi. Özellikle buğday içeren tüm besinler diyetten çıkarıldı yerine çavdar-yulaf içeren 1700 kcal diyet takibi başlandı. Haftada 3 gün egzersiz önerildi, su tüketiminin arttırılması istedi,

4 ay sonra Emel hanım’dan alınan sonuçlar;

Ağırlık : 68.6 kg

Boy: 164 cm

Yağ yüzdesi % 30.2 ( %21-28 arasında olması gereken rakamlar)

Metabolizma ölçümü : 1495 kcal ( olması gerek rakamlar 1456-1876 kcal) ,

Emel Hanım’ın notu: diyete başladığımda kan bulgularımda sorun olmadığını fakat bazı besinlerin bana dokunabileceği söylendiğinde açıkçası çok heyecanlanmıştım, çünkü yıllardır sağlıklı diye tükettiğim besinlerin bana dokunduğundan zaten şüpheleniyordum, sonuçlar geldiğinde zayıflamak için sürekli tükettiğim kepek ekmek ve elmanın bana dokunduğunu duyunca çok şaşırdım, çok farklı bir diyet yaptık diyetisyenimle, hiç zorlanmadım, tatlı isteklerim azaldı, şişkinlik ve gaz şikayetlerim ortadan kalktı ve peklik artık yaşamıyorum. Çok rahat bir diyet yaptım ve istediğim kiloya ulaştım. Artık çok mutluyum çünkü metabolizmamı yavaşlatan ve bana kilo aldıran besinleri biliyorum. Sağlıklı bir şekilde diyetimi düzenleyebiliyorum. Teşekkürler YORKTEST ...
alıntıdır.

Selam kızlar, benim el kötü o yüzden bugün bişi yazmıcam pek, bol bol okuycam sizleri. Bugün tartıda ben de daha az çıktım :) 58 kiloyum :)
Sensecim dün akşam araya bişiler sıkıştırmalıymışsın, çok az yemişsin
Trufcum afiyet olsun, kocanı ne güzel kandırmışsın öyle :))))
Yesa cadı kız, yasemine ne güzel laf atmışsın "senin bildiğin günlerden değil... " :))))))))

sPatz bende buna benzer şeyler okudum
işe yarayabilir diye düşünüyorum
uygun fiyatlı olursa yaptırmayı düşünebilirim

şimdiki hedef mart sonuna kadar 55 :lepi:
onu da burda başaracağımıza inanıyorum. :teytey:
böyle şeyler insanı gaza getiriyor. çok güzel oluyor tavsiye ederim.:içelim:

trufçum tebrik ederim hem çalışma hemde çocuk vaallaaa braavoo

ama hırs işi bir gerçek kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…