çok teşekkür ederim canım, çok moral verdin.Evet hala emziriyorum, doktor kes dedi aslında 1 yaşından sonra, bir kere denedim kesmeyi ama çok ağladı dayanamadım.Bir de hamile kalmadan önce de diyetisyene gidip 65 kilodan 61'e düşmüştüm, şimdi herkes ne diyeti yapıyorsuni hamile kalmadan önce bile bu kadar zayıf değildin diyorlar, özellikle annem.Ama ben çok kararlıyım, bu sefer istediğim kiloya inip onu koruyacağım.Hayatım boyunca bi daha diyet problemiyle uğraşmak istemiyorum.O yüzden koruyabileceğim bir kiloya inmek istiyorum, bu kilo da 57.
kesinlikle kesme emzirmeyi o nasıl bir doktormuş merak ettim. 2 yaşına kadar hatta emiyosa askere gidene kadar emzir sen tatlım. anne sütü mucizesinden mahrum bırakma yavruyu. hem yine zayıflamana etki eder.
ayyy daha nelerrrrrrr :mymeka: masallah senın kızın varben dogumdan sonra ooooooo sempatiksalakcinni hatta ondan once evlılık oluyor sanırım sempatiksalakcinni evlenınce herkesler kılo alıyomus ooooo sempatiksalakcinni neysekaydirigubbakcemile3
sımdı ben kalktım kucuk ıhtıyacımı gıderdım tartıldım geldım bılg basına hala kahvaltı yapmadım sonra takıldım bıraz sonra da buyuk ıhtıyacımı gıderdım sımdı yıne tartılıyım eger bıraz daha fark ederse mesaj atıyım barı burcuhayale kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evlenince kilo almamıştım ben. doğumda dikkat edemedim ve aldım. aman sen alma ha vermesi ne kadar zor görüyorsun.
Günaydın kızlar ben bugün tartıldım dünden 600 gram eksik çıktım 59.5 yani, burcuya da 60 demiştim ama ne yapalım öyle kalsın, dün içtiğim garip çaylar, sandalozlar yaradı galiba, midemi kötü yaptılar gerçi:S
midenimi bulandırdı noldu canım.
fazla almamışsın canım, gider onlarda hemen ben ne yapayım, burcuya yeni kilo bildirimini yapıyım mı? yapmazsam haftaya birinci ben olurum saçma olur ehehe:)
tickerımı da değiştirsem mi?
burcuya yeni bildirim yapma ama stickerini değiştir.
afiyet olsun canım,iyi tutmuşsun yine kendini.Böyle durumlarda ben hepsinden 1er parça yiyorum valla. Ama Akşama veya ertesi güne telafi ediyorum.
ah ah yiye yiye bu hale geldim zaten.
selam kızlar bende 54 kiloyum ama 50 olmak istiyorum bu yaz evleniyor ama kocaman bir gönbek le nasıl ericek bu yaaa bilmiyorumkismile
zayıflarsın yaza kadar canım 4 kilo nedirki
ben de yapmak istiyorum ama ofiste nasi iççem bu karışımı bilmiyorum. fikri olan var mı?boshayallersmile
geniş ağızlı tamek şişelerine koyup arada tepene dikip içebilirsin.
hosgeldinnn..
yaza kadar 2 kilo bile versen kardir;
kalan 2 kiloyuda dugunden onceki 15 gunde stresten veriyorsun merak etme..
aynen öyle oluyo
ayyy bu arada bıraz kotu bı muhabbbet olacak ama buyuk ıhtıyacı gıdermek 300gr oynattı yaa sok oldum :))
önce böğğğggghhh sonra ohaaaaaa (afedersin canım) o kadar farkedermi ki yaaa
olculerim;
89
64
95
:teytey:
manken olmana az kaldı ha gayret şu sınavdan sonra bi ajansa git bence