50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle kesme emzirmeyi o nasıl bir doktormuş merak ettim. 2 yaşına kadar hatta emiyosa askere gidene kadar emzir sen tatlım. anne sütü mucizesinden mahrum bırakma yavruyu. hem yine zayıflamana etki eder.

evlenince kilo almamıştım ben. doğumda dikkat edemedim ve aldım. aman sen alma ha vermesi ne kadar zor görüyorsun.

midenimi bulandırdı noldu canım.

fazla almamışsın canım, gider onlarda hemen ben ne yapayım, burcuya yeni kilo bildirimini yapıyım mı? yapmazsam haftaya birinci ben olurum saçma olur ehehe:)
tickerımı da değiştirsem mi?

burcuya yeni bildirim yapma ama stickerini değiştir.

afiyet olsun canım,iyi tutmuşsun yine kendini.Böyle durumlarda ben hepsinden 1er parça yiyorum valla. Ama Akşama veya ertesi güne telafi ediyorum.

ah ah yiye yiye bu hale geldim zaten.

selam kızlar bende 54 kiloyum ama 50 olmak istiyorum bu yaz evleniyor ama kocaman bir gönbek le nasıl ericek bu yaaa bilmiyorumkismile

zayıflarsın yaza kadar canım 4 kilo nedirki

ben de yapmak istiyorum ama ofiste nasi iççem bu karışımı bilmiyorum. fikri olan var mı?boshayallersmile

geniş ağızlı tamek şişelerine koyup arada tepene dikip içebilirsin.

hosgeldinnn..

yaza kadar 2 kilo bile versen kardir;

kalan 2 kiloyuda dugunden onceki 15 gunde stresten veriyorsun merak etme..

aynen öyle oluyo

ayyy bu arada bıraz kotu bı muhabbbet olacak ama buyuk ıhtıyacı gıdermek 300gr oynattı yaa sok oldum :))

önce böğğğggghhh sonra ohaaaaaa (afedersin canım) o kadar farkedermi ki yaaa

olculerim;

89
64
95

:teytey:

manken olmana az kaldı ha gayret şu sınavdan sonra bi ajansa git bence

temizlik yapıcaktım şimdi,vazgeçtim sonra yorulursam spor yapamam,önce spor yapayım,pazar gününden beri bıraktım zaten:-(

bu arada kızlar york testi diye bişey okudum bilgisi olanınız var mı

tam bir bilgim yok ama geçen hafta bu sorunu maydonoz ile yaşadım
1 hafta kadar bol olarak maydonoz yedim günde 2 kere kadar suyunu içtim sonuç balon gibi şiştim yani acayi derecede su topladı vücudum artı wc ye 6 günde çıkamamıştım bırakınca 3 günde normale döndüm

selamm hanımlar herkesler burda bakıyorum
keyifler nasıl herkesler iyi umarımopuyorumnanaktan:icecream: ayyyy canım dondurma çekti

Her harekette ağrıyo yasemincim. En ufak ağılık kaldırmak sorun. Tek elle yazıyorum. jel sürdüm, sardım sabah. öptüm

canım benım elıne noldu tatlı neyım yaparken mı oldu bı sey :))) olumunekankayizsmile yasemcıgıme de burdan a.s.

evlenince kilo almamıştım ben. doğumda dikkat edemedim ve aldım. aman sen alma ha vermesi ne kadar zor görüyorsun.
önce böğğğggghhh sonra ohaaaaaa (afedersin canım) o kadar farkedermi ki yaaa

ne guzel canım yaa evlenınce almamıssın demek kı almayan almıyor ıste ne guzel buyrunnnnnnnnn valla cok haklısın dıkkat etmek lazım uamrım oyle olur delikafadulden

canım yaa valla farkettı yaa ben de sok oldum ama vardı yanı buyuktu bıraz -tatlicadiarzu- :smiley-cool: sengözlerimebaksanab he he

spor yapalım taş gibim olalım bu yaza rocky acı yok acı yok sempatiksalakcinni

karna abanmaya devam...

canım benım elıne noldu tatlı neyım yaparken mı oldu bı sey :))) olumunekankayizsmile yasemcıgıme de burdan a.s.
Cadıııı kaydirigubbakcemile3 spor kazası canım.. ya dambılla dikkatsiz bi hareket yaptım ya da en muhtemel sebep şu: şınav çekerken mafoldumben

hımm anladım acnım benım cok gecmısler olsun aman yemek tatlı kazası olmasın da:)))

ben de 3 vıdeomu da actım hazır benı beklıyorlar yapayım barı yaa :)

dilekçim süpersin aynen ben de böyle düşünüyorum :)

o yüzden psikolojimiz tamam diyene kadar devam yoksa ince olurmuşsun kilolu olurmuşsun kimin ne dediği önemli değil

önemli olan aynadaki görüntünün seni tatmin etmesi

böyle moralin bozuk olduğunda aynaya bakıcam moralin düzelicek yürüyüşün değişecek falan ayyy çok heyecanlandım anlatırken bile.....hihoyyyt

kahvaltım: 1/2 simit,5 zeytin,peynir,maydonoz,az balla tereyağı. güzel kahvaltı yaptım bugün

tereyağ diyince aklıma geldi rüyamda kaymak sürüyodum ekmeğime üzerine reçel de sürmüşüm sonra beğenmeyip sıyırıp bal sürmak için arıyodum

ben kafayı çiziktirdim -tatlicadiarzu-

tatlım kilolu olanlar ayda 2 kere yapabilir diyo yani 4 gün

tatlım kilolu olanlar ayda 2 kere yapabilir diyo yani 4 gün

aaa evet canm dogruymus 2 gunluk bır kurdur dıyor

kılolular ayda 2 kez yanı 4 gun

fazla kılosu olmayanlar ayda 1 kez ve de 2 gun

ama ben 2 gun ustuste kaldırabılırmıyım bılmıyorum valla :1no2: salı gunu kesın varım da ınsallah carsamba bılemedım kafamçokkarıştı

ne güzel,benim bel ola ola 70 oldu anca:-( göğüs 89,kalça 91
ama baya bir yol katettim değil mi,10 cm incelmişim.

benim kaç oldu acaba en son bel 77 idi ya o kadar kalın durmuyo yaaa ama simitlerim var lanet olsun zaten kilolu gösteren onlar onlar da en az çalışan yerler yaaa

liposakşın yaptırcam valla yeter ömür boyu uuraşamıcam onlarla :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…