50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tuvalete girip kafaya dikersin beyaz bıyıklı olursun sırnaşık şey

hee öyle yapmayi planlıyorum ben de sensewitchcim :teytey:

yaa kızlar tereyağ dediniz bal dediniz nasıl canım cekti şöyle taze ekmekle bunları yemek. offf offf! salatamı yiyorum ben şu anda....

üff çok güzel paylaşım

400 euro yazıyo nette

kim kaybetmiş ben buluyim deneme yanılma yapıcam ööle bulucam

kahve yaramasa ne olur ki acayip seviyorum yoksa dünyayı yerin beni kimse tutamaz

ya bu DETOX KURUNU yapıp kılo verenlerın lıstesını yapmıslar alıntıdır yasemin1306 adlı uyeden:=)

ARKADAŞALARRRR BUGÜNE KADAR BU DıYETı UYGULAYIP KILO VERENLERIN LıSTESıNı YAZIYORUM.....bazı arkadaslarımız 1 gün uygulamıstır cevre kosullarından otürü :)...verenler dıkkat ettıklerı surece almamıslardır...abur cubur hoopp gerı dondurur veya az yedıgımız sanıp yuksek kalorılı beslenırsek :)))

yasemin: 1900 gr

ssengun: 2000gr

gzdegzde 1500 gr

Hamile 1000 gr

deryaaaa 1600 gr

cetrefelli 2000gr

birsam 1400 gr

es_se 1500 gr ARKADASI 2000gr

özi 16: 1600gr ARKADASI 1700 gr

cileklipudıng 1000gr çaycı:) 1700 gr

surre 2000gr

aeben 1500 gr

asuum 1000gr

berfın 1500 gr

kıymat_ay 1600 gr

margeritha 1200 gr

kırazz 1100 gr

berfın06 1000gr

sadece meyra 1000gr

hulya 65 1300 gr

shem 1500 gr

miusa 86 1000gr

reyyan_06 1000 gr

YA bı de ınsanlar hem bu dıyetı yapıp hem de hareket spor yuruyus neyım yapmıslar yaa hayret ettım benı carptı bıraz belkı sabahında bı seyler yapabılırdım ama aksamında cok zor yaa
::)):

avelonum valla hiç canım çekmedi

ben bu diyeti yüzüme gözüme bulaştırıyorum arkadaşlar yaaa

tahammülüm kalmadı aç değilim istediğimi yiyorum ama kilo verememek beni deli ediyo

2 aydır diyetteyim ayda 1 kilo vermişim yaa şaka gibi ..

çok yesem midem rahatsız ediyo beni

herşeyden çok az yemem lazım 1 kaşık 1 kaşık

eskiden verdiğim kiloda herşeyi çimdik çimdik yiyodum ama herşeyi yiyodum abur cubur yine vardı....

ama ben sağlıklı beslenmek istiyorum artık ama öyle de veremiyorum...

bi kaç haftaya kilo vermem de durur çok vermişim gibi

üffffffffffffffff:çok üzgünüm:

üff çok güzel paylaşım

400 euro yazıyo nette

kim kaybetmiş ben buluyim deneme yanılma yapıcam ööle bulucam

kahve yaramasa ne olur ki acayip seviyorum yoksa dünyayı yerin beni kimse tutamaz

aynen sensewitch. şimdi o testi yaptırırım, kahve yaramıyo filan derler mazallah naparım o zaman. resmen içerken en mutlu olduğum şey kahve. onsuz uyanamıyorum desem yeridir...

yesacım kaç günde vermişler

canım ıste bu kürü uyguladıktan sonra genelde 2 gun uygulamıslar ondan sonra kaydirigubbakcemile5 gerı de almamıslar dıkkat ettıklerı ıcın zaten vucuttakı fazla suyu odemı neyım atıyormus kaydirigubbakcemile5

1 günde yaklaşık 300 gr veriliyomuş ikinci gün yaklaşık 1-1.5 kg toplamda 1.5-2 veriyosun o yüzden sadece 2. günün sonunda tartılın diyo yazan kişi

YA bı de ınsanlar hem bu dıyetı yapıp hem de hareket spor yuruyus neyım yapmıslar yaa hayret ettım benı carptı bıraz belkı sabahında bı seyler yapabılırdım ama aksamında cok zor yaa
::)):

tatlım vitamin almak şart o ayakta tutuyo seni çok yemesen bile ama iştahını da açıyo hani :)

1 günde yaklaşık 300 gr veriliyomuş ikinci gün yaklaşık 1-1.5 kg toplamda 1.5-2 veriyosun o yüzden sadece 2. günün sonunda tartılın diyo yazan kişi

hadı yaa benım ondan pek gıtmedı demek kı 2 gun yapmak sart yanı ee oyle yapalım o zaman napalım kaydirigubbakcemile5 canım bı de gozune carptı mı hıc meyve falan yıyen gordun mu boshayallersmile

o zaman serbest dıyosun meyveler :)))

bı de sureklı tuvalete cıkardı bu benı umarım yagdan gıtmıstır :)) kı bu seferınde de oyle olur umarım ınsallah suphaneke amın:=)

Son düzenleyen: Moderatör:
tereyağ diyince aklıma geldi rüyamda kaymak sürüyodum ekmeğime üzerine reçel de sürmüşüm sonra beğenmeyip sıyırıp bal sürmak için arıyodum

ben kafayı çiziktirdim -tatlicadiarzu-

cumartesi misafirim gelmişti,balın üzerine tereyağını koydum kahvaltıda. kendim yemedim ama.4 gündür dolapta bana bakıp duruyordu öyle. yedim sonunda ben de yemesem bir süre daha rüyama girerdi kesin

bende de var o smitlerden nasıl kurtulucam bilmiyorum, egzersiz spor tamam ,karın çalışıyor, yanlarımı çalıştırmıyor ki hiç bir şey,tam bel cukurunun yanlarından başlıyor. nasıl çalışır ki oralar. liposakşın da yapmazlar ki bu kiloya.

Sensecim, çok fazlan yok, motivasyonun düşmesin.. verdin ya bu hafta hem :)

Kız yesa cadısı, detox diye diye kaç gündür, sonunda beni de meraklandırdın :)

4 gündür spor yapmıyorum ya hemen hamlamışım,kan ter içinde kaldım,hadi onu geçtim,kaslarım yoruldu,titriyorlar

SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9

1-scyllaa

2-yesa

3-sevgı

4-spatz

5-sensewitch

6-Gripin

7-dilekdoruk

8-avelon

9-Peppermint (tam karar nedir canım benim )

ekledım canım senı de Ç:))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
bayadır yazmıyorum ama dıyet yapmak zor ıs az yıyorum ekmeklerı ınce dılım sayı ıle tuketıyorum bol su ıcıyorum sımdı sıcak lımonlu su ıcıyorum karnım sısmeyecek kadar yemek yıyorum vermesem bıle almıyorum hıc olmassa bayanssulusmile

sensewitch, canım elma aldım marketten pakette, ne sürmüşler böyle üzerine sanki yağ gibi,klorlu gibi bir kokusu var bunu arıtmak mümkün mü yoksa iade edicem.ne bu parafin filan mı acaba.

HOSgeldın fountaıncım :)

2 gunluk detox kürü yapacagız sende katılır mısın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…