50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yesa cimcimesi sadece meraklandırdın dedim, yaparım demedim ki canım benim :) daha içeriğini bilem okumadım o denli uzak bana bu konular :) ama gidip okuycam şimdi, sana zahmet link verirsen iyi olur canım. Kararımı söylerim sonra :)

cumartesi misafirim gelmişti,balın üzerine tereyağını koydum kahvaltıda. kendim yemedim ama.4 gündür dolapta bana bakıp duruyordu öyle. yedim sonunda ben de yemesem bir süre daha rüyama girerdi kesin

allahhıım bende çok severim tereyağlı ballı ekmeği cokacimcoookama yemeyeli sanırım bi 3 ay olmuştur:sinifsinif: canımı istettiniz kızlar ama yaa

aveloncum geçmiş olsun kuzum,çok yüklendin dimi kollara.Umarım hemen iyileşir
öğle yemeğinde 1 kase çorba içtim ve 4 kaşık türlü yemeği yedim. Ama çok acıktım şimdideneyvahedigeldismile

olsun canım ben yıne de ekleyım de lıste bol gorunsun kaydirigubbakcemile3

tamam canım benım sen bak kararını soylersın ınsallah a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

Saol canım, çok bişi de yapmadım, dizi kırıp sınav çektim ama ona rağmen baltaya taşa sapladım :gitme: Aç durma canım, sonrası felaket olur. Kaşıkla porsiyon olur mu hiç :mymeka:
Canım tahminimden güzelmiş, tarihi ne zaman bunun? bi de kuru hali mi 4 kaşık? bi de normal yoğurtla yapsam ayranı olur mu? kaydirigubbakcemile3

2günmü yapıcaz şimdi? bana uyar çünkü çok lezzetli gibi görünüyor.Yada şuan aç olduğum için banamı öyle geliyorkafamçokkarıştı
ama yesacım bak ne yazıyo o topikte:
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

demek meyvede yok

Her harekette ağrıyo yasemincim. En ufak ağılık kaldırmak sorun. Tek elle yazıyorum. jel sürdüm, sardım sabah. öptüm

geçmiş olsun canım. buz koy belki geçer acısı.

sorma benim de canım çok istedi, alsak mı ,ara öğün yaparız. sütlü tatlı sonuçta.

haftada bir yenilebilirmiş ama külahını atcakmıyızki.

sensewitch, canım elma aldım marketten pakette, ne sürmüşler böyle üzerine sanki yağ gibi,klorlu gibi bir kokusu var bunu arıtmak mümkün mü yoksa iade edicem.ne bu parafin filan mı acaba.

canım elmalar ekim gibi toplanıyorlar 4-5 ay soğuk hava deposunda bekleyince yağlanıyor. elmanın kendini korumak için ürettiği birşey yani.

tereyağ bal 2 ay önce tereyağ, kaymak ve nuttellayı ekmeğin arasına koyup yemiştim. o yüzden benim hiiiiiç canım istemiyo.. böğhhhghh

Canım tahminimden güzelmiş, tarihi ne zaman bunun? bi de kuru hali mi 4 kaşık? bi de normal yoğurtla yapsam ayranı olur mu? kaydirigubbakcemile3

canım pek guzel valla tadı yaa pek begenmıstım ben bu salı ve carsamba yapalım dıyoruz ınsallah sempatiksalakcinni
ben haslanmıs 4 kasık nohut
haslanmıs 4 kasık mercımek
haslanmıs 4 kasık bulgur koymustum canım farketmez yaa valla normal de olur sanırım da yagsız daha guzel olur ben de mecbur lıght yogurtla yapmıstım

canım yaaa meyve de yok yanı tamam da bole bıraz carptıgı zaman yıyebılecegımız bı sey bulmamız lazım bence belırleyelım halsızlık falan hıssedersenız kı ben de olmustu sunu yıyelım dıyelım zemuszemus

Yesacım başka bi yerden baktım kuru hali 4 kaşıkmış. Eğer o gün iş görüşmesi falan olmazsa ben de katılıyorum :)) Son soru canım illa 2 saatte 1 mi yenicek, bi de bana çok gelir o kadar çorba illa hepsini yemeli miyiz??

canım kuru halı yas halı ne kadar oyanaycak yahu bilmiyorumkismile

tamamdır canım lısteden adını cıkarmıyorum benım de bı ankaraya gıtme ısım var ama umarım salıya denk gelmez :bbo:

canım valla daha oncesınde acıkırsan daha once yıyebılırsın bence acıkmazsan bılemedım ben onuu sempatiksalakcinni

1.5 lıtre ayrandan yaparsan bence ıdeal oluyor benımkı 2ye pek yakındı da bıraz coktu yıne de bıtırdım hepsını -tatlicadiarzu-

ama canım o topikte millet 2 saatte bir, 2şer kepçe bazıları 3er kepçe yiyormuş o karışımı. Sanıyorumki bu nedenle çok aç kalmayız.tabi sen yapmışsın daha önce bunu daha iyi bilirsin ama başka bişeyler yediğimizde ya etkisini göstermezse ve boşuna giderse 2 günümüz:sm_confused: arada bir tane meyve yemek iyi olurdu yoksa aslında. birde 2lt ayran için 4 kaşık çok az gibi:1rolleyes:
neyse yapcaz görcez işte çokta kurcalamayayımkaydirigubbakcemile3

canım ben oglen 12de basladım her ıkı saatte bı yedım corba kasesınden bıraz daha kucuk bır kase ıle

sonra 5.30 gıbı benı bı uyku halı bı halsızlık aldı neyse yatıyım dedım 6bucukta kalktım hala devamdı o halsızlık valla mecbur yedım meyve ama bence haklısın sen valla bosa gıtmesın o zaman ıcelım guzelleselım dıyorum :)))

Bulgurda çok oynar canım. Kahvaltı yapıyoruz ya o yüzden acıkmayız. Ben daha kepek ekmeği bile yemiyorum :)) Kaşıklara dikkat tepeleme olmasın :)) Ay 2 kilo versem acaip gaz olur ama yine de bana pek normal gelmedi canım. Yani 2 günde verdiğin kilo ancak vücuttaki su atık matıktır işte. Trufun kocasına yaptığı aldatmacanın bi benzeridir. Ama sağlıklı bi beslenme şekli olduğunda kesin yapacam :lepi: Çünkü ne bulgur ne nohut yiyorum boshayallersmile

nıkalscım ben senı lısteye ekledım mı :))

unuttum sanırım canım eklıyorum :)) ıcerız degıl mı:))

Öğle yemeğimi de hazırladım.
tavuk göğüslü bulgur pilavı az,lahana yemeği,bol salata,yoğurt.

selam herkese sabah süt içtimm sadece ıse gelınce cok az acma yedım kucuk bı parca öğlen corba yedım turlu yedım bırasda tatlı yedımmmmmmm keskul sımdıde elma yıyormm aksamaa hafıf yıcem

unutmadan yazayım
öğle yemeğim
yarım kase çorba
bir balığın yarısı
ve bir dilm un helvası (valla dayanamayıp yedim)

canım bosver trufcuguma bakma sen kaydirigubbakcemile3 ama yıne de bız de oyle olalım kaydirigubbakcemile3 valla ıcelım yaa 2 gun bakalım ne oluyor ne bıtıyor gıtsın ıste atık matık kalmasın bı sey yaa guzel olur olumunekankayizsmile

Maşallah bugün herkes tatlı yiyor :)) Ay benim de canım taa ne zamandır dondurma çekiyor, üşenmesem de gidip alsam :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…