50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesacim seninmiydi 300 gr giden? sırnaşık şey

canım valla bılemedım kac gıttı benden acaba ama su an 50.4 cıktım sonra da 50.1 aklinialirimsmile

valla ıyıymıs bence de doyurucu ama nıye bole halsızlık neyım yaptı acaba bende yaaa kaydirigubbakcemile super olur canım hadı ınsallah :Saruboceq:

Yasemincim bu diyeti kaç gün uyguladınız?? İnsanı psikopat yapar be bu :)) Okurken güldüm baya.
Kızlar burcu yoğun sanırım, listeyi haftanın koçu da oluşturabilir bundan sonra.

canım sen oluştur listeyi diycem ama geçmi kalındıki:sm_confused:

bana uyar canımkaydirigubbakcemile5

canım sen oluştur listeyi diycem ama geçmi kalındıki:sm_confused:

canım gecen haftakı kılolar elımızde yok ya burcudan onları almak lazım ya da herkes soyle yapmalı tekrardan valla cogunluga kocun lıste hazırlaması ve de yenı kocu secmesı uyuyor bence de olsun o zaman :)) aveloncum daha once koc olmamıs arkadaslardan bırını secersen canım benım sana zahmet :))

yesa--------49.7-------50.1-------(400gr almıs) oklava

Vay vay vay, maşallah Sevindim canım spor yapmana, ben iyice boşladın sanıyordum kaydirigubbakcemile3

canlar o zaman oyle yapalım ama o hafta secılen koc mutlaka lısteyı kaydetsın bı yere sonrakı hafta sıkıntı yasanmasın boshayallersmile
Burcu o zaman bu haftaki listeyi yayınladıktan sonra ona da bi soralım, ondan sonra kesin kararı verelim canım. Ben şimdi eski sayfalardan eski listeyi nasıl bulayım di mi ama

canım gecen haftakı kılolar elımızde yok ya burcudan onları almak lazım ya da herkes soyle yapmalı tekrardan

yesa--------49.7-------50.1-------(400gr almıs) oklava

o zaman avelonamı atıcacaz hem eski hemde yeni kilolarııısempatiksalakcinni

o zaman herkes haftaya gecen carsambakı kılosuyla bırlıkte yazsın kımden ne kadar gıttı onu da yazmayı unutmayın canlarım:)

ben de kacayım artık hayde operım kolay gele:)

aa ne güzelalkisalkisalkis ingilizceni baya bi ilerletmişsindir,malum native speaker dolu etrafınsositososito turkish club ha,güzel olaymış

yok canim sporuda boslasam cok kilo alirim diye dikkat etmeye calisiorum acicik kaciom boyle snikers nutelle ama sporumu yapiorum su antidepresandan hayirlisiyla kurtulsam metebolizmamda kendine gelcek insallahhh

ayy pek karıstı yaa neyse kalsın bu hafta gelecek carsamba gelınce ayarlarız bı seyler:)))

@gribin
saoalsın canım benım ya ıyı oldu gercektne :))

yesacimm kabizmi olmustunnn tatlimm?
kuru incir kuru kayisi ve bi ilik su ic ustune gulum

yesacimm kabizmi olmustunnn tatlimm?
kuru incir kuru kayisi ve bi ilik su ic ustune gulum

yok canım Allahıma sukur hıc oyle problemım yok hergun cıkıyorum hatta bu da fazla degıl mı dıye sormustum -tatlicadiarzu- hatta bugun 2 kere mı cıktım 3 kere mi hay masallah ne yıyosam artık -tatlicadiarzu-

yok canım Allahıma sukur hıc oyle problemım yok hergun cıkıyorum hatta bu da fazla degıl mı dıye sormustum -tatlicadiarzu- hatta bugun 2 kere mı cıktım 3 kere mi hay masallah ne yıyosam artık -tatlicadiarzu-

masallahh canimm benim guzel bisey aslinda demekki saglikli besleniosun lifli posali yicekler tuketmek onemli cunku ama bi seferde 300 gramlik ciktiysan masallah diyim kuzum epey dolmus kusura bakma muhabbetimiz pek seyden oldu ama ben tartildigimda en fazla 50 gr az cikioda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…