vaaavvv süpersin bi bakarım migrosa olumunekankayizsmile
yesacim seninmiydi 300 gr giden? sırnaşık şey
heee gizli gizli oldu biraz deniyim bir dedim.işe yarıyormu.???? yaparken ben çok rahattım.gayet doyurucu. beni hiç rahatsız etmedi....ama görecez bakalım ne kaybettik.1 hafta kilomu koruyabilirsem yaklaşık olarak etkili bir detos diyecem. kilo vermede....
Yasemincim bu diyeti kaç gün uyguladınız?? İnsanı psikopat yapar be bu :)) Okurken güldüm baya.
Kızlar burcu yoğun sanırım, listeyi haftanın koçu da oluşturabilir bundan sonra.
valla bence super fıkır hem her hafta her hafta aynı kısı yorulmamıs olur bı oncekı koc lısteyı yayınlayıp secsın yenı kocu o kocta yayınlanan lısteyı hemen kaydetsın bı yere aradakı farkı da goruruz zaten cok az kısı var sanırım koc olmayanlardan once onlar koc olsunlar sonra basa donerız artıkyıne herkes fıkrını beyan etsın de -tatlicadiarzu- cogunluk nasıl derse artık yerimseniben
canım sen oluştur listeyi diycem ama geçmi kalındıki:sm_confused:
bencede geç oldu haftaya artık akannehircanım sen oluştur listeyi diycem ama geçmi kalındıki:sm_confused:
Vay vay vay, maşallahcanimin ici sekerparemmm
bi saat yuruyus bi saatte bisiklet cevirdim kuzummm
snikers 90 kalori ufacicik biseydi gulummm
bi avuc yaban mersini yedim bayaa tok tuttu canim bu arada kizlar migrosta yabanmersini 30 tl den 20 tl ye dusmus haberiniz olsun
Burcu o zaman bu haftaki listeyi yayınladıktan sonra ona da bi soralım, ondan sonra kesin kararı verelim canım. Ben şimdi eski sayfalardan eski listeyi nasıl bulayım di mi amacanlar o zaman oyle yapalım ama o hafta secılen koc mutlaka lısteyı kaydetsın bı yere sonrakı hafta sıkıntı yasanmasın boshayallersmile
canım gecen haftakı kılolar elımızde yok ya burcudan onları almak lazım ya da herkes soyle yapmalı tekrardan
yesa--------49.7-------50.1-------(400gr almıs) oklava
yok canım ıng ogrt mezunuyum ben zaten dıl de sorun yok ama keske ımkanım olsa ben de kalırım yok valla boshayallersmile canım zaten orda ılkogretımde yardımcı ogretmen dıye bı sey var gercek ogretmenle derse gırıp her bı seye yardım eden ben de onlardan bırı oldum degısık bı sıstemonun dısında turkish clubim vardi bı ara o da pek guzeldı olumunekankayizsmile
Vay vay vay, maşallahSevindim canım spor yapmana, ben iyice boşladın sanıyordum kaydirigubbakcemile3
Burcu o zaman bu haftaki listeyi yayınladıktan sonra ona da bi soralım, ondan sonra kesin kararı verelim canım. Ben şimdi eski sayfalardan eski listeyi nasıl bulayım di mi ama
canimm bak canim bende gorunce hemen aldim biraz yedim tok tuttu tadida guzelmis fistigimm
kızlar selam...arkadaşım geldi 2 fincan şekersiz nescafe içtim...
yanlış ettim yaaa
yesacimm kabizmi olmustunnn tatlimm?
kuru incir kuru kayisi ve bi ilik su ic ustune gulum
yok canım Allahıma sukur hıc oyle problemım yok hergun cıkıyorum hatta bu da fazla degıl mı dıye sormustum -tatlicadiarzu- hatta bugun 2 kere mı cıktım 3 kere mi hay masallah ne yıyosam artık -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?