50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse ben bu sefer kesın kacar son olayları paylasalım o zaman gelenler gecmısı okuyup bogulmasınlar :)) ama bu mesajda 2 dk ya gecmıs olur da neyse:))

1- sadece bu salı ve carsamba detox gunu yapıyoruz

2-haftanın kocunu yıne haftanın kocu belırlıyor

3-haftanın kocu lıste hazırlıyor

4-yenı secılen haftanın kocu hemen yayınlanan lısteyı bı yere kaydedıyor kı sonradan sıkıntı yasanmasın aradakı fark bellı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa ben 2 gündür çıkamıyorum :sinifsinif: şiştim kaldım

Kabızlığa iyi gelen bitkiler: pysillıum husk, aloe vera, magnezyum, patlıcan tohumu, senna (sinameki hapları), hintyağı, piyasada satılan özel lifler ve bazı özel ayurveda tablerleri yararlıdır.
Bitki çayları: rezene, sıcak su ve sinameki içmek bu konuda yardımcıdır. Sinameki bağırsakları çalıştıran yararlı bir çay olmakla beraber, uzun süre tek başına, fazla miktarda ve koyu içildiğinde, belirli bir süre sonra bağırsak yüzeyindeki bazı oluşumları olumsuz etkileyip, bağırsaklarda problemlere yol açabilir. Bu nedenle sinamekiyi tek başına değil, rezeneyle karıştırıp içmek daha uygundur. Tek başına içilen sinameki karın ağrısı ve gaz yapabilir.
Baharatlar: ketentohumu, sinameki (toz halinde) ve rezene faydalıdır. Ketentohumunu, günde ortalama 1 çorba kaşığı kadar ve ağızdan tüketmek uygundur. Ketentohumunu un gibi incecik öğütülmüş olarak değil kaba, iri granüller halinde tüketin.

Canım ben de buraya geleli 2,5 hafta falan oldu. Ben ne bilem kim oldu kim olmadı kaydirigubbakcemile3 EvCadısı olmadı mesala :))

iyi geceler yesacımmmm
sankim işe gidiyon gibi erkenden kaçıyon

vaalla yaa bana noluyosa -tatlicadiarzu- ama yoruluyom canım yaa bole yedıgıme ıctıgıme dıkkat etmek yoruyor benı bı de 2 vıdeo yaptım solemesı ayıp -tatlicadiarzu-

valla artık nasıl dolduysam 300gr yaa hay masallah dedım sempatiksalakcinni en fazla 50gr nere 300gr nere yaaa şakkıdı -tatlicadiarzu-

KOC olan arkadaslar

1-scylla
2-yesa
3-yasemn
4-sensewitch
5-truf
6-chemes
7-avelon
8-prensesfb
9-suleulku
10-gribin
11-burcuhayal

gripincim emin olamadım oldun mu sen yahuu :)

@aveloncum saolasın canım benım tamamdır oyle yapalım yarın ugrar sanırım operım :=)

prenses valla sohbet koyu olunca gitti...
bu aralar bi yurtdışı seyahati düşünüyoruz da bakalım..
yeni koç kim oldu bu arada...
sabah 1 simit üçgen peynir light
ara 2 kuru incr
ara bir armut
ara 1 ceviz
ben öğlen ve akşam toplamda 3 kase mercimek çor.bası içtim

canimm masallahhhh nazardan saklasinnn tatlimm boyle devam ett:)) olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5:roflol:

dogru diosun canim sohbet guzel olunca gider kuzum afiyet olsunn tatlimm
nereye dusunuosunuz kuzumm?

şu tuvalete çıkanlara o kadar özeniyorum ki...

herkes iyi giyinenlere,güzellere,uzun saçlılara ne bileyim böyle şeylere özenirken ben bağırsakları çok çalışanlara nasıl özeniyorum anlatamam...sempatiksalakcinni

canım gripin olmadı benim hatıladığım birde peper vardııııbilmiyorumkismile

dogru diosun canim sohbet guzel olunca gider kuzum afiyet olsunn tatlimm
nereye dusunuosunuz kuzumm?
valla canım paris düşünüyoruz du bakalım...kaydirigubbakcemile
Canım burcuyla konuşalım önce diyoruz. Ama ben seni seçtim opuyorumnanaktan, yönetimi boş bırakırsak kaos neyim çıkar aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile5

ay yaurum...canımsın...dimeh beni uygun gördün...:hulya:
gel bi öpemkaydirigubbakcemile3

canım benim teşekkür ederim araştırmışsın bişeyleropuyorumnanaktan ama bana bitki mitki yaramıyor. Direk haplarla çözüyorum olayı:1closedeyes: umutsuz vakayım anlayacağınız

yaaaa sen benim sıkıntımı görsen eşim günde en az 4 kere çıkıyooo yaaaaakannehir

valla canım paris düşünüyoruz du bakalım...kaydirigubbakcemile

anam varya yandıkkkkkkkaydirigubbakcemilekötükedihüso

helebi yanlış yapalım cezalardan cezaaa beğenelimmmkafamçokkarıştıakannehir

Öyle canım, kocişin için seçtim seni... aklinialirimsmile Canın birine kızmak istediğinde gelirsin buraya, içini dökersin mis gibin aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 Hem de haklı sebebin olur kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…