yaa ben 2 gündür çıkamıyorum :sinifsinif: şiştim kaldım
Canım ben de buraya geleli 2,5 hafta falan oldu. Ben ne bilem kim oldu kim olmadı kaydirigubbakcemile3 EvCadısı olmadı mesala :))canım gecen haftakı kılolar elımızde yok ya burcudan onları almak lazım ya da herkes soyle yapmalı tekrardan valla cogunluga kocun lıste hazırlaması ve de yenı kocu secmesı uyuyor bence de olsun o zaman :)) aveloncum daha once koc olmamıs arkadaslardan bırını secersen canım benım sana zahmet :))
yesa--------49.7-------50.1-------(400gr almıs) oklava
iyi geceler yesacımmmm
sankim işe gidiyon gibi erkenden kaçıyon
masallahh canimm benim guzel bisey aslinda demekki saglikli besleniosun lifli posali yicekler tuketmek onemli cunku ama bi seferde 300 gramlik ciktiysan masallah diyim kuzum epey dolmus kusura bakma muhabbetimiz pek seyden oldu ama ben tartildigimda en fazla 50 gr az cikioda:))
canım şifaa niyetine çok yararlı bişeycik ondan evde eksik etme
yaa birde çuku yicenize
incir yesenize kaydirigubbakcemile3
vaalla yaa bana noluyosa -tatlicadiarzu- ama yoruluyom canım yaa bole yedıgıme ıctıgıme dıkkat etmek yoruyor benı bı de 2 vıdeo yaptım solemesı ayıp -tatlicadiarzu-
valla artık nasıl dolduysam 300gr yaa hay masallah dedım sempatiksalakcinni en fazla 50gr nere 300gr nere yaaa şakkıdı -tatlicadiarzu-
prenses valla sohbet koyu olunca gitti...
bu aralar bi yurtdışı seyahati düşünüyoruz da bakalım..
yeni koç kim oldu bu arada...
sabah 1 simit üçgen peynir light
ara 2 kuru incr
ara bir armut
ara 1 ceviz
ben öğlen ve akşam toplamda 3 kase mercimek çor.bası içtim
yeni koç yokmuş yaa...
avelon mu seçicek yeni koçu..hadi seç avelonum...
KOC olan arkadaslar
1-scylla
2-yesa
3-yasemn
4-sensewitch
5-truf
6-chemes
7-avelon
8-prensesfb
9-suleulku
10-gribin
11-burcuhayal
gripincim emin olamadım oldun mu sen yahuu :)
@aveloncum saolasın canım benım tamamdır oyle yapalım yarın ugrar sanırım operım :=)
valla canım paris düşünüyoruz du bakalım...kaydirigubbakcemiledogru diosun canim sohbet guzel olunca gider kuzum afiyet olsunn tatlimm
nereye dusunuosunuz kuzumm?
Canım burcuyla konuşalım önce diyoruz. Ama ben seni seçtim opuyorumnanaktan, yönetimi boş bırakırsak kaos neyim çıkar aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile5
Kabızlığa iyi gelen bitkiler: pysillıum husk, aloe vera, magnezyum, patlıcan tohumu, senna (sinameki hapları), hintyağı, piyasada satılan özel lifler ve bazı özel ayurveda tablerleri yararlıdır.
Bitki çayları: rezene, sıcak su ve sinameki içmek bu konuda yardımcıdır. Sinameki bağırsakları çalıştıran yararlı bir çay olmakla beraber, uzun süre tek başına, fazla miktarda ve koyu içildiğinde, belirli bir süre sonra bağırsak yüzeyindeki bazı oluşumları olumsuz etkileyip, bağırsaklarda problemlere yol açabilir. Bu nedenle sinamekiyi tek başına değil, rezeneyle karıştırıp içmek daha uygundur. Tek başına içilen sinameki karın ağrısı ve gaz yapabilir.
Baharatlar: ketentohumu, sinameki (toz halinde) ve rezene faydalıdır. Ketentohumunu, günde ortalama 1 çorba kaşığı kadar ve ağızdan tüketmek uygundur. Ketentohumunu un gibi incecik öğütülmüş olarak değil kaba, iri granüller halinde tüketin.
şu tuvalete çıkanlara o kadar özeniyorum ki...
herkes iyi giyinenlere,güzellere,uzun saçlılara ne bileyim böyle şeylere özenirken ben bağırsakları çok çalışanlara nasıl özeniyorum anlatamam...sempatiksalakcinni
valla canım paris düşünüyoruz du bakalım...kaydirigubbakcemile
ay yaurum...canımsın...dimeh beni uygun gördün...:hulya:
gel bi öpemkaydirigubbakcemile3
canım gripin olmadı benim hatıladığım birde peper vardııııbilmiyorumkismile
ay yaurum...canımsın...dimeh beni uygun gördün...:hulya:
gel bi öpemkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?