50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim teşekkür ederim araştırmışsın bişeyleropuyorumnanaktan ama bana bitki mitki yaramıyor. Direk haplarla çözüyorum olayı:1closedeyes: umutsuz vakayım anlayacağınız

canim bide activya yesen bi tane gunde bende yemeye basladimm bende gaz ve siskinlik oluoda tatlum zemuszemus opuyorumnanaktan

Öyle canım, kocişin için seçtim seni... aklinialirimsmile Canın birine kızmak istediğinde gelirsin buraya, içini dökersin mis gibin aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 Hem de haklı sebebin olur kaydirigubbakcemile2

vay anam yarama tohunmaa....
o kadar özledim ki fenalardayım zati:sinifsinif:

valla canım paris düşünüyoruz du bakalım...kaydirigubbakcemile

ay yaurum...canımsın...dimeh beni uygun gördün...:hulya:
gel bi öpemkaydirigubbakcemile3

canimm benimm harika valla turla gidiceksini parfum fabriklarinada goturuolar parfum canavarlari icin birebir yer icinde kaybolup gitme sakin parfum cennetii kaydirigubbakcemile3 ne zaman dusunuosunuz tatlimm?tarih bellimi?

Öyle canım, kocişin için seçtim seni... aklinialirimsmile Canın birine kızmak istediğinde gelirsin buraya, içini dökersin mis gibin aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 Hem de haklı sebebin olur kaydirigubbakcemile2
hee bende onu diyom yaaaabilmiyorumkismile

canim bide activya yesen bi tane gunde bende yemeye basladimm bende gaz ve siskinlik oluoda tatlum zemuszemus opuyorumnanaktan

yememmiiiyerimseniben hemen hemen her günlük listemde vardır.Ama onlar benim bağırsaklara tırışka geliyo:sm_confused: alıştım artık böyle 4-5gün çıkamıyorum bi hap atıyorum o beni 19 gün falan idare ediyo

canim benimm hapada cok alistirmasan sonra hap almadan disari cikamazsinn tatliskom
olumunekankayizsmile

canimm benimm harika valla turla gidiceksini parfum fabriklarinada goturuolar parfum canavarlari icin birebir yer icinde kaybolup gitme sakin parfum cennetii kaydirigubbakcemile3 ne zaman dusunuosunuz tatlimm?tarih bellimi?

vay anam...ben de çok severim aha böylebayanssulusmile
zate kozmetiğe harcadıım parayı kenara koysam 1 ev alırdım
valla daha bugün attık ortaya bakalım artık

hee bende onu diyom yaaaabilmiyorumkismile

:lepi:
yandınuz uleeynn..savulunnnlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…