yaaaa sen benim sıkıntımı görsen eşim günde en az 4 kere çıkıyooo yaaaaakannehir
canım benim teşekkür ederim araştırmışsın bişeyleropuyorumnanaktan ama bana bitki mitki yaramıyor. Direk haplarla çözüyorum olayı:1closedeyes: umutsuz vakayım anlayacağınız
Öyle canım, kocişin için seçtim seni... aklinialirimsmile Canın birine kızmak istediğinde gelirsin buraya, içini dökersin mis gibin aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 Hem de haklı sebebin olur kaydirigubbakcemile2
anam varya yandıkkkkkkkaydirigubbakcemilekötükedihüso
helebi yanlış yapalım cezalardan cezaaa beğenelimmmkafamçokkarıştıakannehir
valla canım paris düşünüyoruz du bakalım...kaydirigubbakcemile
ay yaurum...canımsın...dimeh beni uygun gördün...:hulya:
gel bi öpemkaydirigubbakcemile3
hee bende onu diyom yaaaabilmiyorumkismileÖyle canım, kocişin için seçtim seni... aklinialirimsmile Canın birine kızmak istediğinde gelirsin buraya, içini dökersin mis gibin aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 Hem de haklı sebebin olur kaydirigubbakcemile2
yaaaa sen benim sıkıntımı görsen eşim günde en az 4 kere çıkıyooo yaaaaakannehir
meleğim gel bi öpiiim seniiiikaydirigubbakcemile ŞenizYokk kıııı melek gibi hatunummmohaoldumsmile
canim masalllah gunde dortkeremi cikioo:))posali ve lifli cok tuketio heralde gulumm
canim bide activya yesen bi tane gunde bende yemeye basladimm bende gaz ve siskinlik oluoda tatlum zemuszemus opuyorumnanaktan
Kızlar hepinize iyi geceler. Öptüm sizi opuyorumnanaktan
Kızlar hepinize iyi geceler. Öptüm sizi opuyorumnanaktan
yememmiiiyerimseniben hemen hemen her günlük listemde vardır.Ama onlar benim bağırsaklara tırışka geliyo:sm_confused: alıştım artık böyle 4-5gün çıkamıyorum bi hap atıyorum o beni 19 gün falan idare ediyo
yok be prensesim ne bulursa yiyiyooookaydirigubbakcemile
canimm benimm harika valla turla gidiceksini parfum fabriklarinada goturuolar parfum canavarlari icin birebir yer icinde kaybolup gitme sakin parfum cennetii kaydirigubbakcemile3 ne zaman dusunuosunuz tatlimm?tarih bellimi?
hee bende onu diyom yaaaabilmiyorumkismile
iyi geceler canıııımmmŞenizKızlar hepinize iyi geceler. Öptüm sizi opuyorumnanaktan
meleğim gel bi öpiiim seniiiikaydirigubbakcemile Şeniz
canimm masallahh istahli esin sanirimm kilosu ne durumda onun
bazi kimseler ne yerse yesin hic kilo almiolar ya gipta ediom onlara:)boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?