50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese.........

bugün pek keyfim yok boğazım ağrıyor....yutkunurken...... kahvaltımı yaptım karışık bitki çayı yaptım onu içiyorum şimdi

canimm istahini actimi onlar gulumm ?benexolun prespektusundede istahsizlik icin alinir falan yazioo istahmi acio oda acaba?gerci yasemincimin acmamis istahini

kişiden kişiye değişiyo o zmn ama ben açıyo diye biliyorum hatta vitamin alanların çoğu kilo alır durduramadığı için yemesini bende de bari olmadı ama akşam aldığımda çok çabuk acıkıyodum..

yok yaw ben koç neyim olamadım daha.

Bu hafta 59 olursam aranızdayım kızlar :roflol:

şimdiden aramızda ol canım hoşgeldin

bugün pek keyfim yok boğazım ağrıyor....yutkunurken...... kahvaltımı yaptım karışık bitki çayı yaptım onu içiyorum şimdi

geçmiş olsun canım.

ahanda böyle olun emiii

ah nerde inşallah. inşallah

aklını seveyim kuzum benimkaydirigubbakcemile5

5. yesa kullanıcısı hergün sizin için bu hizmeti sunacaktır takipte kalınız...

deli manyaq laelaelaelaelaesempatiksalakcinni yok böyle bi ekip yaaa sabahtan veri kendi kendime gülüyorum bilgisayar başında ... zaten hızınıza yetişene aşkolsun dolduruyonuz mübarek...

zayıflayanlar....................geçen hafta.....................bu hafta

LUNAPİENA:.........................53.................................. bildirim yapmamış
PEPERMİNT:........................54.8................................bildirim yapmamış
LİNGUİST: ............................58.9...............................58 (900 gr vermiş)
AVELON: .............................58.9................................bildirim yapmamış
SEVGİ: .................................53.9 ............................. bildirim yapmamış
TWEETY: ..............................59.2 ............................ 58,7 (500 gr vermiş)
SPATZ: ................................ 57.1 ............................ 56,2 (900 gr vermiş)
SCYLLAA:............................ 58.7 ...............................60 (1300 gr almış)
GRİPİN: ................................ 56.5.............................. 55,5 (1 kg vermiş)
YASEMN: ..............................58.4...............................58,6 (200 gr almış
SENSEWİTCH: ......................52.2................................bildirim yapmamış
NİLKAS:................................ 57.1................................56,6 (500 gr vermiş)
TRUF: ................................. 59.8 ................................58,1 (1 kilo 700 gr vermiş)
CHEMES: ............................. 57................................. 56,2 (800 gr vermiş)
YESA:.................................. 49.7 ...............................bildirim yapmamış
BURCUHAYAL: .................... 50.5 ...............................bildirim yapmamış
EVCADISI: .............................59 ............................... bildirim yapmamış
KKARABİBER.........................59,5.............................. yeni üye

burcunun ziyaretçi mesajlarından alarak hazırlanan listedir
burcuya özelden mesaj gönderenler bildirim yapmamış olarak gözükebilir.

Son düzenleme:
galiba özelden attım önce bloğa yazdım sonra site değişiminden silindi ben de özel yadım galiba niye bu kadar uzattıysam açıklamayı -tatlicadiarzu-

kızancıklarrrr günaydıııııııııııınnnnnnn tekrardan

dün neler yaptığımı yazıyim

07:00 incir ve ılık su

08:30 light süt ile 1 avuç müsli

09:15 1 lokma simit
1 dilim peynir ezine
Yeşi çay

10:30 şekersiz neskafe

12:15 1 kepçe ıspanak yemeği
3 kaşık tavuk sote (salçasız/sossuz)
2-3 kaşık y.yağlı yoğurt

15:00 1 lokma simit
Yeşil çay

16:00 yarım küçük boy elma yarım sıkmalık portakal, 1 çilek, 4 kuru kayısı, 2 kuru erik, 3-4 kuru üzüm 200 g. Light yoğurt

19:00 – 19:45 tempolu yürüyüş

19:45 1 bardak light süt

21:30 1 çay bard. Neskafe şekersiz 1 etiform bisküvi

22:30 mide 20 X 8 set
Alt karın 30 X 8 set
Alt karın 10 X 7 set
İç bacak 50 x 4 set

1,5 lt mineralli suyumu ve vitaminimi içtim.

canım gripin olmadı benim hatıladığım birde peper vardııııbilmiyorumkismile

anam gribin olmamıs trfucum bıle olmamıs peppermint oldu mu acaba eger olmadıysa bu 3lu olsun ılk sonra da ev cahısı resmen 1 aylık koc bellı oldu haaa kafamçokkarıştı

Bu hafta 59 olursam aranızdayım kızlar :roflol:

canım yaa ben senı cagıracagım cagıracagım hep aklımda da ıste şakkıdı sımdıden gel canım da dıger topıgı de bos bırakma emı valla kızlar kesecekler benı alsanaalsanasmile

gecmıs olsun canım benım ınsallah ıyı gelır a.s. ben de doktora gıdıcıgım :) dıscıye kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…