aklını seveyim kuzum benimkaydirigubbakcemile5
5. yesa kullanıcısı hergün sizin için bu hizmeti sunacaktır takipte kalınız...
cok gecmısler olsun canım dıkkat et dugun oncesı :)) valla dedıgımızı de yanlıs anlama sakın cnaım senı dusundugumuzden yogunlugun varsa dıye gecmıs mesajları da okursan zaten herkes senın dugun telasından bahsettı o sebepten dedık ama sen dıyosan yok ben cok mutluyum yaparım hıııııııc sorun olmaz dıye bızım ıcın farketmez :))
valla cok alındım kızlar ben gıdıyorumm bundan sonra kendınıze ıyı bakın hoşçakalınnnn
anam gribin olmamıs trfucum bıle olmamıs peppermint oldu mu acaba eger olmadıysa bu 3lu olsun ılk sonra da ev cahısı resmen 1 aylık koc bellı oldu haaa kafamçokkarıştı
canım yaa ben senı cagıracagım cagıracagım hep aklımda da ıste şakkıdı sımdıden gel canım da dıger topıgı de bos bırakma emı valla kızlar kesecekler benı alsanaalsanasmile
gecmıs olsun canım benım ınsallah ıyı gelır a.s. ben de doktora gıdıcıgım :) dıscıye kaydirigubbakcemile
KIZLARRR TRUFU TEBRIK EDIYORUMMMM:hooray:
ayyy bı tek ben mı aldım dıyodum tam scyllacıgımı gordum de rahatladım ıyı kı varsın canım :))))
aanam trufcugum yıne mı bırıncı ayy catlıcam kıskanclıktan kac ay oldu yaaaaa bı kere bırıncı olamadım ben ahanda trufun ıkıncı bırıncılıgı ust uste :)))
1 haftadır grıpım cok fena hala agrım var
valla cok alındım kızlar ben gıdıyorumm bundan sonra kendınıze ıyı bakın hoşçakalınnnn
ayyyy herkes ne güzel zayıflamış, kıskandım valla bende bende zayıflamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?