50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

avelon:58.3 (600 gram vermıŞ)
dılekdoruk:61.4(yenı)
parvına:56.6(yenı)
pepermınt:54.7(100 gram vermıŞ)
suleulku:53.4(500 gram vermıŞ)
yesa:50.1(400 gram almıŞ)
lunaperına:52.5 (500 gram vermıŞ)
tweety:58.7(500 gram vermıŞ)
truf:58.1(1700 gram vermıŞ)
karabıbar:59.5(yenı )
scylla:60 (1300 gram almıŞ)
chemes:56.2(800 gram vermıŞ)
nıklas:56.6(500 gram vermıŞ)
spatz:56.2(900 gram vermıŞ)
grıpın:55.5 (1000 gram vermıŞ)
lınguıst:58 (900 gram vermıŞ)
yasemn:58.6(200 gram almıŞ)
burcuhayal:50.5 (aynı)

aklını seveyim kuzum benimkaydirigubbakcemile5

5. yesa kullanıcısı hergün sizin için bu hizmeti sunacaktır takipte kalınız...

ayyy canım o nası soz her gece bı ozetını gecerım ben gunun 1 gun bıle gıremedıysenız gerıde kalmak yok boshayallersmile ıste bızım topıgın farkı :lepi:

@trufcuma canım yaa elıne koluna saglık o kadar hazırlamıssın valla bravoo vereliniortak

@burcuhayal canım hosgeldın sen de saolasın lısteyı hazırlamıssın senın dugun telasın falan yogunsun sanırım her haftanın kocu lıste hazırlasa nasıl olur dıyoruz hem tek kısıye de yuk bınmemıs olur ne dersın :icecream: bı de o haftanın kocu dıger haftanın kocunu da secse dıyoruz bu da nasıl olur :uhm:

ayyy bı tek ben mı aldım dıyodum tam scyllacıgımı gordum de rahatladım ıyı kı varsın canım :))))

aanam trufcugum yıne mı bırıncı ayy catlıcam kıskanclıktan kac ay oldu yaaaaa bı kere bırıncı olamadım ben ahanda trufun ıkıncı bırıncılıgı ust uste :)))

cok gecmısler olsun canım dıkkat et dugun oncesı :)) valla dedıgımızı de yanlıs anlama sakın cnaım senı dusundugumuzden yogunlugun varsa dıye gecmıs mesajları da okursan zaten herkes senın dugun telasından bahsettı o sebepten dedık ama sen dıyosan yok ben cok mutluyum yaparım hıııııııc sorun olmaz dıye bızım ıcın farketmez :))

kılo bıldırımının gecıkmesıne gelıncede hem yogunluktan dun hazırlayamadım hemde 2 gun bıldırım yapanlar oldugu ıcın onlarıda bekledım

canım su mesajımı bı daha okur musun

dünkü yediklerim

sabah

2 dilim kızarmış ekmek
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
çeyrek sahanda yumurta
yarım domates
3 fincen yeşil çay

ara 1
1 elma

ara 2
yarım simit

öğle

2 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt

ara 3
tulum peyniri

akşam

1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon tavuklu bulgur pilavı
3-5 turşu (kornişon kendi yaptığım)

ara 4
2 dilim elma
1 dilim portakal

1,5 litre su
1 şişe mineralli su

geçmiş olsun
yedin tatlıları şimdi dişin ağrıyo dimii

KIZLARRR TRUFU TEBRIK EDIYORUMMMM:hooray:

teşekkür ederim canım

nazar etme ne olur çalış senin de olur

1 haftadır grıpım cok fena hala agrım var

geçmiş olsun canım. benim de kızım hastaydı. daha yeni yeni kendine geliyo. hala öksürüğü var.

valla cok alındım kızlar ben gıdıyorumm bundan sonra kendınıze ıyı bakın hoşçakalınnnn

niye alındın canım yaaa sakın nereye gidiyorsun. daha senin düğününe katılacakık topikcek
cık cık cık olmaz biyerlere göndermeyiz seni

ebruyla plates yapayım dedim
top günüymüş bugün
top yok bende de
sadece 3*15 alt karın çalıştım bende
bugün inşallah dışarı çıkarım
biraz yürürüm

ya bu arada ebru göbek yapmış
şu bizim taktiklerden birazını söylesekmi ona da
yesacım sen ebruyu da kandır o da detoks yapsın.

günaydın kızlar, sabah 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 haşlanmış yumurta yedim, 2 fincan da yeşil çay.Voit ab rocket mekik aleti sipariş vereceğim netten, karnımı sıkılaştırmam lazım ve bu haftasonundan itibaren yürüyüşe de başlıyorum koşubandında, şimdilik sadece haftasonları, becerebilirsem haftaiçi de akşamları yapmaya çalışacağım.Yaza inşallah fit olup, bikinimizi gururla giyeceğiz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…