günaydın kızlar, sabah 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 haşlanmış yumurta yedim, 2 fincan da yeşil çay.Voit ab rocket mekik aleti sipariş vereceğim netten, karnımı sıkılaştırmam lazım ve bu haftasonundan itibaren yürüyüşe de başlıyorum koşubandında, şimdilik sadece haftasonları, becerebilirsem haftaiçi de akşamları yapmaya çalışacağım.Yaza inşallah fit olup, bikinimizi gururla giyeceğiz:lepi:
selam herkeseee
şimdi ara öğün yapıyorum 3-4 tane eti burçak yedim.....
bu arada unutmuştum bende ab rocket var bir kaç kişi sormuştu....ilk zamanlar çok kullandım. boynunuzda sorununuz varsa yada mekik sırasına çok boyuna yükleniyorsanız iyi oluyor.daha rahat mekik çekmenizi sağlıyor
yaklaşık bir aydır hiç kullanmıyorum normal yerde yatarak mekik çekiyorum onuda dolabın üstüne kaldırdım.....
canım yaa ben senı cagıracagım cagıracagım hep aklımda da ıste şakkıdı sımdıden gel canım da dıger topıgı de bos bırakma emı valla kızlar kesecekler benı alsanaalsanasmile
şimdiden aramızda ol canım hoşgeldin
geçmiş olsun
yedin tatlıları şimdi dişin ağrıyo dimii
nazar etme ne olur çalış senin de olur
seni
ya bu arada ebru göbek yapmış
şu bizim taktiklerden birazını söylesekmi ona da
yesacım sen ebruyu da kandır o da detoks yapsın.
bende geldim :1hug: geçen hafta 59,7 kiloydum
bu hafta 58,7 oldum benide ekleyin lütfen :dance:
diğer topiğide bırakmam tabi yesacım :lepi:
hosgeldın canım benım cok cok tebrık ederım vallamasallahın var zaten senın hergun paylasım yapıyorsun :lepi:
:hulya:
ya valla tatlıdan degılmıs trufcum yaa 20lık dısım cekılmesı gerekıyormus kaydirigubbakcemile bı de onunla ugrascam cok da zamanım kalmadı nası yapcam bılemedım :hulya:
valla ben de bı gun bırıncı olacam aceleye gerek yok daha zaman cok kaydirigubbakcemile3
ayy onun her yerı gobek olsa nolur yaa hıc begenmıyorum ben bole ıtıcı bır zayıflıgı var sempatiksalakcinni valla buyursun gelsın bı form olacak doldurması gerekren bakarız artık degerlendırmeden sonra kaydirigubbakcemile3
hosgeldın canım benım cok cok tebrık ederım vallamasallahın var zaten senın hergun paylasım yapıyorsun :lepi:
yani tatlıları yediğini inkar etmiyosun öylemi
benimde 20 lik dişim çıkmaya başlamıştı hemde hamileliğimin başlangıcında. ilk 3 ay ve son 3 ay tedavi olmuyo zaten. bekledim bekledim tam 2 sene bekledim. sonra çektirdim. ve o an rahatladım. yanağıma batıyordu çünkü aklinialirimsmile
tavsiye eder misin peki canım? Alayım mı sence, işe yarar mı?
ben 60 kiloyum ama yakında 59 olacağım için buradan başlıyım dedim kaydirigubbakcemile2
54 kilo hedefim ve 40 günüm var. Ne dersiniz kızlar başarabilir miyim?
canım yaa benımkı de gecenlerde pek agrıyordu ama su an bı seyı yok doktora dedım kı ılla mı alacaksınız ben yasarım bununla sımdı ugrasmasam dedım olmaz dedı yaa kaydirigubbakcemile illa da alacam bennım olacak diyor kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni
ayyy bı tatlı olsa da yesek ne olursa farketmez kaydirigubbakcemile3
Trufcum, tebrikler :hooray:
Sensecim, az yemeği abartmışsın sanırım, dikkat etlmaz:
Kızlar burcu cidden alındı mıTamamiyle onun yoğunluğu düşünürek öyle bi teklif yapmıştım. Ve önce ona bi soralım demiştim zaten. :gitme:
Geçmiş olsun burcu. a.s.
boyun kaç ve neden 40 günün var. yarış başladı bile. hadiiiiii
yesa cadısı bakıyorum cozutmanın sınırlarında dolaşıyorsun.
(tencere dibin kara seninki benden kara 2 tane küçük halleyi hüplettim 2 saat önce)
çektir gitsin canım ya sana ne yararı varki. sakın korkuyorum deme. hiç korkacak bişi yok. sinek ısırığı gibi.
hadi ben kaçtım arabayı muayeneye götürcez kızımla. eşimin hastaları varmış yoğunmuş. bize kaldı bu iş. ne zaman geliriz belli olmaz.
bu arada sen de 2 küçük halleycik yiyesbilirsin. :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?