50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilekçim süpersin yürü be kim tutar seniiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5

selam herkeseee
şimdi ara öğün yapıyorum 3-4 tane eti burçak yedim.....

bu arada unutmuştum bende ab rocket var bir kaç kişi sormuştu....ilk zamanlar çok kullandım. boynunuzda sorununuz varsa yada mekik sırasına çok boyuna yükleniyorsanız iyi oluyor.daha rahat mekik çekmenizi sağlıyor

yaklaşık bir aydır hiç kullanmıyorum normal yerde yatarak mekik çekiyorum onuda dolabın üstüne kaldırdım.....

Son düzenleme:

tavsiye eder misin peki canım? Alayım mı sence, işe yarar mı?

canım yaa ben senı cagıracagım cagıracagım hep aklımda da ıste şakkıdı sımdıden gel canım da dıger topıgı de bos bırakma emı valla kızlar kesecekler benı alsanaalsanasmile

bende geldim :1hug: geçen hafta 59,7 kiloydum
bu hafta 58,7 oldum benide ekleyin lütfen :dance:
diğer topiğide bırakmam tabi yesacım :lepi:

:hulya:
geçmiş olsun
yedin tatlıları şimdi dişin ağrıyo dimii

nazar etme ne olur çalış senin de olur
seni

ya valla tatlıdan degılmıs trufcum yaa 20lık dısım cekılmesı gerekıyormus kaydirigubbakcemile bı de onunla ugrascam cok da zamanım kalmadı nası yapcam bılemedım :hulya:

valla ben de bı gun bırıncı olacam aceleye gerek yok daha zaman cok kaydirigubbakcemile3

ya bu arada ebru göbek yapmış
şu bizim taktiklerden birazını söylesekmi ona da
yesacım sen ebruyu da kandır o da detoks yapsın.

ayy onun her yerı gobek olsa nolur yaa hıc begenmıyorum ben bole ıtıcı bır zayıflıgı var sempatiksalakcinni valla buyursun gelsın bı form olacak doldurması gerekren bakarız artık degerlendırmeden sonra kaydirigubbakcemile3

bende geldim :1hug: geçen hafta 59,7 kiloydum
bu hafta 58,7 oldum benide ekleyin lütfen :dance:
diğer topiğide bırakmam tabi yesacım :lepi:

hosgeldın canım benım cok cok tebrık ederım valla masallahın var zaten senın hergun paylasım yapıyorsun :lepi:

hosgeldın canım benım cok cok tebrık ederım valla masallahın var zaten senın hergun paylasım yapıyorsun :lepi:

hoşbulduk canım opuyorumnanaktan teşekkür ederim bugün yartıklarım

Kahvaltı
3 tane diyet bisküvi
Şekersiz çay

Ara
1 elma

Öğle
8 yk pırasa
1 dilim ekmek
4 yk upğurt
Salata

30 dk yürüyüş yaptım şimdilik bu kadar opuyorumnanaktan

yani tatlıları yediğini inkar etmiyosun öylemi

benimde 20 lik dişim çıkmaya başlamıştı hemde hamileliğimin başlangıcında. ilk 3 ay ve son 3 ay tedavi olmuyo zaten. bekledim bekledim tam 2 sene bekledim. sonra çektirdim. ve o an rahatladım. yanağıma batıyordu çünkü aklinialirimsmile

ben 60 kiloyum ama yakında 59 olacağım için buradan başlıyım dedim kaydirigubbakcemile2
54 kilo hedefim ve 40 günüm var. Ne dersiniz kızlar başarabilir miyim?

canım yaa benımkı de gecenlerde pek agrıyordu ama su an bı seyı yok doktora dedım kı ılla mı alacaksınız ben yasarım bununla sımdı ugrasmasam dedım olmaz dedı yaa kaydirigubbakcemile illa da alacam bennım olacak diyor kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni

ayyy bı tatlı olsa da yesek ne olursa farketmez kaydirigubbakcemile3

tavsiye eder misin peki canım? Alayım mı sence, işe yarar mı?

dediğim gibi canım eğer mekik çekerken zorlanıyorsan alabilirsin.işe yarıyor ben memnunum

ben boynumu çok zorlatıyordum hep ağrırdı o yüzden almıştım.şimdi boynuma yüklenmeden karın kaslarımla kalkmayı öğrendim artık ihtiyaç duymuyorum.kullanmıyorum

Trufcum, tebrikler :hooray:

Sensecim, az yemeği abartmışsın sanırım, dikkat et lmaz:

Kızlar burcu cidden alındı mı Tamamiyle onun yoğunluğu düşünürek öyle bi teklif yapmıştım. Ve önce ona bi soralım demiştim zaten. :gitme:
Geçmiş olsun burcu. a.s.

ben 60 kiloyum ama yakında 59 olacağım için buradan başlıyım dedim kaydirigubbakcemile2
54 kilo hedefim ve 40 günüm var. Ne dersiniz kızlar başarabilir miyim?

boyun kaç ve neden 40 günün var. yarış başladı bile. hadiiiiii

yesa cadısı bakıyorum cozutmanın sınırlarında dolaşıyorsun.
(tencere dibin kara seninki benden kara 2 tane küçük halleyi hüplettim 2 saat önce)
çektir gitsin canım ya sana ne yararı varki. sakın korkuyorum deme. hiç korkacak bişi yok. sinek ısırığı gibi.
hadi ben kaçtım arabayı muayeneye götürcez kızımla. eşimin hastaları varmış yoğunmuş. bize kaldı bu iş. ne zaman geliriz belli olmaz.

bu arada sen de 2 küçük halleycik yiyesbilirsin. :hulya:

yicek bişiy bulamıyorum herşey kalorili geliyo artık

akşam olunca zaten hayatta bakmıyorum yemeğin yüzüne
açklık da hissetmiyorum cnm da bişiy istemiyo

napçam ben? kilo da veremiyom zaten :umursamaz:

a trufçum ben de pzt götürücem borcu yoktur kağıdı aldın mı ben muallaktayım bazıları var diyo bazıları gerek yok

selam kızlar
sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeğinin üzerine lor peyniri sürüp yedim yanındada 1 bardak süt
ara öğün yapmadım
öğlende bi kumpirin 1/3 ünü yedim yanındada ayran
ara öğünde elma yemeyi düşünüyorum

bi de arkadaşlar koçluk mevzusunda bi fikrim var her hafta en çok kilo vereni koç yapalım kendi yaptıklarından bahseder yardımcı olur en iyisi bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…