Sensecim bu beslenme düzeniyle erirsin canım.
bende geldim :1hug: geçen hafta 59,7 kiloydum
bu hafta 58,7 oldum benide ekleyin lütfen :dance:
diğer topiğide bırakmam tabi yesacım :lepi:
Yesacım sana da büyük geçmiş olsun canım. Korku var mı?
yesa cadısı bakıyorum cozutmanın sınırlarında dolaşıyorsun.
(tencere dibin kara seninki benden kara 2 tane küçük halleyi hüplettim 2 saat önce)
çektir gitsin canım ya sana ne yararı varki. sakın korkuyorum deme. hiç korkacak bişi yok. sinek ısırığı gibi.
hadi ben kaçtım arabayı muayeneye götürcez kızımla. eşimin hastaları varmış yoğunmuş. bize kaldı bu iş. ne zaman geliriz belli olmaz.
bu arada sen de 2 küçük halleycik yiyesbilirsin. :hulya:
bende geldim :1hug: geçen hafta 59,7 kiloydum
bu hafta 58,7 oldum benide ekleyin lütfen :dance:
diğer topiğide bırakmam tabi yesacım :lepi:
ruuuuuuuuu canım yaa 1.64 54 valla super olursun canım benım nısanlıgında muhtesem yakısır ustune bu 40 boyunca spor yaparsan tartıya belkı 54 yansımaz ama olsun vucudun sıkılasıp cok daha guzel gorundukten sonra onemlı deeldır demı :))
arkadaşlar ben 53 kiloyum boyum 1.70 ama 5o 51 kilo olmak istiyorum hergun 30 dakika eliptik bisiklet yapıyorum bacak basen bölgem geniş ve haftada 3 gun platese gidicem sabahları yulafla light süt yiyorum öglen ve akşam sebze çorbası light yogurt ama nedense kiloda veremiyorum anlamadım açıkcası önerisi olan var mı
arkadaşlar ben 53 kiloyum boyum 1.70 ama 5o 51 kilo olmak istiyorum hergun 30 dakika eliptik bisiklet yapıyorum bacak basen bölgem geniş ve haftada 3 gun platese gidicem sabahları yulafla light süt yiyorum öglen ve akşam sebze çorbası light yogurt ama nedense kiloda veremiyorum anlamadım açıkcası önerisi olan var mı
ben bugun gıcık oldum kendime kızlar yaa..ne giydiysem yakıştıramadım sabah.göbeğimdeki bu simitlerden nefret ediyorum!
benim boyum 1 62 53-52 kilo olabilmek için uğraşıyorum, 1 70 boya 53 normal değil mi hatta zayıf değilmi
canım yaa hem korku var hem de gıdecegım zaten az kaldı bu arada onunla ugrasasım yok ama orda agrımaya baslarsa nasıl olacak orda bı sey de yaptıramam sımdı ayy ınsallah agrımaz da yaza gelınce yaptırırım yaaa ohaoldumsmile
arkadaşlar zaten bu diyet düşüncesi kilo aldırıyor, ne yiycem diye düşününce benim yemediğim kalmıyor, aslında rahat olup, evde ne varsa, bir porsiyon, yanında ayran, salata filan abartmadan yersek ve bunu her zaman yapıyormuş gibi doğal akışına bıraksak, hem çok iyi zayıflarız, hemde psikolojik olarak rahat oluruz,
ben şu anda ara öğün olarak süt içip yaninda 3-4 tane yulafli biskuvi yiyorum. iyi mi bu acep, görüşlerinizi alayım?
canım sen daha öncede burdaydın dımı hatırlıyorum ben seni
canım sende benim gibi kilo almışsın galiba, ben de bir ara bu topikte 53 kiloya kadar düşmüştüm, sonra ayrılınca kilo almaya başladım, sen çok azimliydin yine zayıflarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?