50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yesacım sana da büyük geçmiş olsun canım. Korku var mı?

canım yaa hem korku var hem de gıdecegım zaten az kaldı bu arada onunla ugrasasım yok ama orda agrımaya baslarsa nasıl olacak orda bı sey de yaptıramam sımdı ayy ınsallah agrımaz da yaza gelınce yaptırırım yaaa ohaoldumsmile

yok canım benım halley hakkımı maydonoz suyu ıcerek kullanıyorum aklinialirimsmile ayy ne bılıyım yaa bıraz korkuyorum bı de ugrasasım yok sımdı sankı yaaa :1closedeyes: arabaya da gecmıs olsun canım umarım en kısa zamanda saglına kavusur ıste dıkkat etmesı lazım hergun meyve ve sut urunlerı sartı bence aklinialirimsmile ayyyy ıgrenc ıgrenc esprılerle bilmiyorumkismile

ruuuuuuuuu canım yaa 1.64 54 valla super olursun canım benım nısanlıgında muhtesem yakısır ustune bu 40 boyunca spor yaparsan tartıya belkı 54 yansımaz ama olsun vucudun sıkılasıp cok daha guzel gorundukten sonra onemlı deeldır demı :))

bende geldim :1hug: geçen hafta 59,7 kiloydum
bu hafta 58,7 oldum benide ekleyin lütfen :dance:
diğer topiğide bırakmam tabi yesacım :lepi:

canım sende benim gibi kilo almışsın galiba, ben de bir ara bu topikte 53 kiloya kadar düşmüştüm, sonra ayrılınca kilo almaya başladım, sen çok azimliydin yine zayıflarsın canım

umarım yapabilirim cokacimcoook zaten çok mutsuzum bu sorunu halletsem mutlu olurum belki

arkadaşlar ben 53 kiloyum boyum 1.70 ama 5o 51 kilo olmak istiyorum hergun 30 dakika eliptik bisiklet yapıyorum bacak basen bölgem geniş ve haftada 3 gun platese gidicem sabahları yulafla light süt yiyorum öglen ve akşam sebze çorbası light yogurt ama nedense kiloda veremiyorum anlamadım açıkcası önerisi olan var mı

benim boyum 1 62 53-52 kilo olabilmek için uğraşıyorum, 1 70 boya 53 normal değil mi hatta zayıf değilmi

ben bugun gıcık oldum kendime kızlar yaa..ne giydiysem yakıştıramadım sabah.göbeğimdeki bu simitlerden nefret ediyorum!

metabolizman durmuş olabilir cnmcım bence normal düzeninde yemelisin ama biraz hareket ile atarsın kilolarını 2 kilocuk bişiy var zaten istediğine n'ooolcak ki...

Son düzenleme:
ben bugun gıcık oldum kendime kızlar yaa..ne giydiysem yakıştıramadım sabah.göbeğimdeki bu simitlerden nefret ediyorum!

ben de cnm özelikle simitlerimde onlara baktıkça hiçbişiy yemek istemiyo cnm...

sabır ve azim cnm başarıcazzzzzzzzzzzzzzzzz

benim boyum 1 62 53-52 kilo olabilmek için uğraşıyorum, 1 70 boya 53 normal değil mi hatta zayıf değilmi

canım 10 kılo fark normal 20 de mankenmıs manken olmak ıcın ugrasan arkadaslar var ıste napalım -tatlicadiarzu- senınkı cok guzel canım 1.62ye 52 ben de 1.57 ye 47 dıye ugrasıyorum boshayallersmile

ağrır şişerse yamuk çene dolaşırsın karışmam :umursamaz:

kilo vermen de kurtaramaz seni :)

merhaba bende katılıyorum aranıza.boyum 160 kilom 58 . önceden 52 idim bir buçuk yılda 52 den 58 e çıktım. ee boyda kısa olunca.geçen hafta başladım diyete aslında öle şunu yicem bunu yicem demiyorum. çalışıyorum ama öğlenleri eve gidiyiorum. bi ara salata malata derken 1 kilo verdim ancak birgün moralim bozuktu aslında çokda kaçaırmama rağmen o 1 kiloyu yine aldım.sorunum tatlı eskiden tatlı seven biri değildim ama şimdi akşamları çikolata yemeden duramıyorum.mesela dünü anlatayım size . öğlen arkadaşlarla dışarı yemeğe çıktık ee heres iskender yerken ben duramadım tabi iskender yedim akşam salata yedim . geceye doğru bir avuç fındık ve malesef hobby çikolata. bugün ğlen salata 3 kaşık makarna .şimdi akşam ne yicem diye kara kara düşünüyorum .

arkadaşlar zaten bu diyet düşüncesi kilo aldırıyor, ne yiycem diye düşününce benim yemediğim kalmıyor, aslında rahat olup, evde ne varsa, bir porsiyon, yanında ayran, salata filan abartmadan yersek ve bunu her zaman yapıyormuş gibi doğal akışına bıraksak, hem çok iyi zayıflarız, hemde psikolojik olarak rahat oluruz,

ben şu anda ara öğün olarak süt içip yaninda 3-4 tane yulafli biskuvi yiyorum. iyi mi bu acep, görüşlerinizi alayım?

parvinacım doğru söylüyorsun da mesela ben çok abartmadığım sürece kilo alan biri değilim. her gün tatlımı da yerdim, fast foodumu da. şimdi onları ağzıma sürmüyorum (ya da çok nadir) kilo vermem gerekmez mi ? aynı kaldıkça sinirim bozuluyo...

canım sende benim gibi kilo almışsın galiba, ben de bir ara bu topikte 53 kiloya kadar düşmüştüm, sonra ayrılınca kilo almaya başladım, sen çok azimliydin yine zayıflarsın canım

evet parvinacığım hatırladım seni aynen bende ayrılınca 63 lere kadar çıktım
baktım olmuyo geri geldim sende öyleydin canım veririz tekrar zaten benim
pek birşey kalmadı :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…