50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben şu anda ara öğün olarak süt içip yaninda 3-4 tane yulafli biskuvi yiyorum. iyi mi bu acep, görüşlerinizi alayım?

bence gayet iyi canım ama ben hiç süt içemem :sm_confused:
ayrıca avatarına bayıldım hayalimdeki bacaklar aklinialirimsmile

slm arkadaşlar,nasılsınız??
akşam booolca lahana yemeği ,ızgara tavuk ,bolca yoğurt ve 1.5 dilim kepekli ekmek yedim. bu aralar çok kaçırıyorum , ne kadar yediğimi saysam iyi olucak kilo almayayım bir de.

bu gn biraz daha abur cuburu kesmeye çalıştım-sabah 1 kase nesfit,öğle 2 bardak meyve suyu ıspanak yoğurt sosis çiğköfte vardı bir kaç tane de abur cubur yarın mecburi olarak pizza yiicem umarım pazartesi başlarım diyete..

kaç gündür canım dondurma istiyordu, magnum aldım ,ama minisinden,60 gr sanırım. 6 lı pakette.birini de yedim afiyetle. benim diyet kaçtı iyice ,ucunu kaçırdım yakalayamıyorum. yarın tertemiz bir sayfa açarım artık,yine 8 öğün,az ve sık...

kizlar selam;
yeni koc kim olduuu??
Selam peppercim, evcadısı oldu.
slm arkadaşlar,nasılsınız??
akşam booolca lahana yemeği ,ızgara tavuk ,bolca yoğurt ve 1.5 dilim kepekli ekmek yedim. bu aralar çok kaçırıyorum , ne kadar yediğimi saysam iyi olucak kilo almayayım bir de.
Selam chemescim.. booolca lahanadan bişi olmaz ki :)) Bugün kimse yok burda.

Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz.

Senin de mi canın dondurma istiyordu. Ben hala yiyemdedim senağlama
Buarada ben de öğle yemeğini çok kaçırdım saat 4 de falan yedim zaten. O yüzden bi tek süt içeceğim bugün. Bi de tartıda bugün 57.8 çıktım sositososito

Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Pek sana koçluk yapamadım ama buyrunnnnnnnnn olumunekankayizsmile

Selam yasemincim, nerdeydin tüm gün. Bi kaç kez geldim yoktun :sm_confused:

bu hafta neler yaptığımı yediğimi yazsam,öyle bir koçluk yapardın ki, kötü şeyler yapınca gizliyorum,koçumuz kızmasın diye sesim çıkmıyorsa anlayın ,diyeti bozmuşum..

bu hafta neler yaptığımı yediğimi yazsam,öyle bir koçluk yapardın ki, kötü şeyler yapınca gizliyorum,koçumuz kızmasın diye sesim çıkmıyorsa anlayın ,diyeti bozmuşum..
Bunu söylediğin iyi oldu canım aklinialirimsmile Bundan sonra seni sessiz de bırakmayalım. Hep beraber kilo vermek için burdayız kaydirigubbakcemile5
Bi de canım ben sana geçen de sordum da görmedin sanırım. Peynirli maydanozlu makarna (yağsız) nasıl bi öğün? Ben çok yerim de bundan o yüzden soruyorum. cokacimcoook

Son düzenleme:

çok olmadığı sürece gayet güzel,proteini yeşilliği karbonhidratı var. yanında ekmek ,veya başka karbonhidrat yemezsin olur. bir de sebze eklersin yanına tamamdır,mükemmel bir öğün .ben mutfak tartısı aldım, tartarak pişiriyorum makarnayla baklagilleri,yoksa ne kadar yediğimi bilemiyorum. öyle iyi oluyor. 50 gr filan yapıyorum.

Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Pek sana koçluk yapamadım ama buyrunnnnnnnnn olumunekankayizsmile

Selam yasemincim, nerdeydin tüm gün. Bi kaç kez geldim yoktun :sm_confused:

bugün az bişey uğradım önemli işlerim vardı hadi hayırlısııııeyvahedigeldismile

koçluğun için çoooook sağol canımmmkaydirigubbakcemile5

ellerin gözlerin dert görmesin olumunekankayizsmile

bu arada elin nasıl ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…