- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
ben şu anda ara öğün olarak süt içip yaninda 3-4 tane yulafli biskuvi yiyorum. iyi mi bu acep, görüşlerinizi alayım?
Selam peppercim, evcadısı oldu.kizlar selam;
yeni koc kim olduuu??
Selam chemescim.. booolca lahanadan bişi olmaz ki :)) Bugün kimse yok burda.slm arkadaşlar,nasılsınız??
akşam booolca lahana yemeği ,ızgara tavuk ,bolca yoğurt ve 1.5 dilim kepekli ekmek yedim. bu aralar çok kaçırıyorum , ne kadar yediğimi saysam iyi olucak kilo almayayım bir de.
Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz.
Senin de mi canın dondurma istiyordu. Ben hala yiyemdedim senağlamakaç gündür canım dondurma istiyordu, magnum aldım ,ama minisinden,60 gr sanırım. 6 lı pakette.birini de yedim afiyetle. benim diyet kaçtı iyice ,ucunu kaçırdım yakalayamıyorum. yarın tertemiz bir sayfa açarım artık,yine 8 öğün,az ve sık...
haftasonu geldi tabi, kimse kalmadı buralarda....
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Pek sana koçluk yapamadım ama buyrunnnnnnnnn olumunekankayizsmileaveloncum koçluğun için teşekkürler
evcadısına da hayırlı olsun...
Selam yasemincim, nerdeydin tüm gün. Bi kaç kez geldim yoktun :sm_confused:boncuğum selamolumunekankayizsmile
ben
varım
şeker
a.s.
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Pek sana koçluk yapamadım ama buyrunnnnnnnnn olumunekankayizsmile
Selam yasemincim, nerdeydin tüm gün. Bi kaç kez geldim yoktun :sm_confused:
Ben sen gelmeden önce bi kaç kez geldim herkes offline olunca yazasım gelmedi bişi boshayallersmilekimse kalmadı zannettiımkıpır kıpır olması alıştık buranın,kimseden ses çıkmayınca garipsiyorum artık.
Ben sen gelmeden önce bi kaç kez geldim herkes offline olunca yazasım gelmedi bişi boshayallersmile
Zaten bugün çok keyifsizim :gitme:
Bunu söylediğin iyi oldu canım aklinialirimsmile Bundan sonra seni sessiz de bırakmayalım. Hep beraber kilo vermek için burdayız kaydirigubbakcemile5bu hafta neler yaptığımı yediğimi yazsam,öyle bir koçluk yapardın ki, kötü şeyler yapınca gizliyorum,koçumuz kızmasın diyesesim çıkmıyorsa anlayın ,diyeti bozmuşum..
Bunu söylediğin iyi oldu canım aklinialirimsmile Bundan sonra seni sessiz de bırakmayalım. Hep beraber kilo vermek için burdayız kaydirigubbakcemile5
Bi de canım ben sana geçen de sordum da görmedin sanırım. Peynirli maydanozlu makarna (yağsız) nasıl bi öğün? Ben çok yerim de bundan o yüzden soruyorum. cokacimcoook
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Pek sana koçluk yapamadım ama buyrunnnnnnnnn olumunekankayizsmile
Selam yasemincim, nerdeydin tüm gün. Bi kaç kez geldim yoktun :sm_confused:
kimse kalmadı zannettiımkıpır kıpır olması alıştık buranın,kimseden ses çıkmayınca garipsiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?