Ben sen gelmeden önce bi kaç kez geldim herkes offline olunca yazasım gelmedi bişi boshayallersmile
Zaten bugün çok keyifsizim :gitme:
Kuru haliyle tabağı biraz doldurarak ölçüyorum, o da yetiyor zaten. Saol canım yanıtın için opuyorumnanaktan Mutfak tartısıyla seni düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3 Zaten çok dikkatlisin.çok olmadığı sürece gayet güzel,proteini yeşilliği karbonhidratı var. yanında ekmek ,veya başka karbonhidrat yemezsin olur. bir de sebze eklersin yanına tamamdır,mükemmel bir öğün .ben mutfak tartısı aldım, tartarak pişiriyorum makarnayla baklagilleri,yoksa ne kadar yediğimi bilemiyorum. öyle iyi oluyor. 50 gr filan yapıyorum.
Saol canım opuyorumnanaktan Elim sabah yine kötüydü ama açıldı artık daha iyi. Çok az ağrı var. Misafir geldi bugün, spor da yapamadım zaten.bugün az bişey uğradım önemli işlerim vardı hadi hayırlısııııeyvahedigeldismile
koçluğun için çoooook sağol canımmmkaydirigubbakcemile5
ellerin gözlerin dert görmesin olumunekankayizsmile
bu arada elin nasıl ????
Onunla mı önemli işler yediniz bi taraftan aklinialirimsmileooooyyy kıyammam canıımmm bi arkadaşımında sıkıntısı vardı bendegünümün bir bölümü onunlaydımmşutarafagitti
Onunla mı önemli işler yediniz bi taraftan aklinialirimsmile
Ama sen zaten kilo aldın bu hafta.. böyle olmuyor. Vakit geçirmeden dümen başına geç :mymeka:yediğim doğru ama onunla değillaelaelaelaelae
Ama sen zaten kilo aldın bu hafta.. böyle olmuyor. Vakit geçirmeden dümen başına geç :mymeka:
Geç kalmış değilsin zaten yasemincim Biz burdayken kontrolü elden bırakmana izin vermeyiz :)) Genç güzel hisset ki, cıvıl cıvıl ol burda :))
Bi de utanmadan esprili esprili anlatıyoyok tatlım geç kalmadım olur böyle zaten ben büyük pişmanlık yaşarsam iştahıma gem vuramam
bugün çok güzel gidiyordum eşim lokma getirmiş
işte
olan oldu 3 tane lokmayı cokacimcoook
hadi onu hallettim yemek niye yiyiyorum ki:tomato:
saçmalıkfisfisfis
Bi de utanmadan esprili esprili anlatıyoklava: O kadar abartılı bişi değilmiş canım. Ama yarın sebzeye ağırlık ver. Çok boşlama ki aramızdaki kilo farkı açılmasın.
Ben de yarın arkadaşıma gidip kalacam, umarım orda cozutmam :))
ben kısa yoldan kilo vermek istiyorum yaa sağlıksız biliyorum ama haplar süper yaa
Sağlıksız yazmak belki senin için kolay ama SAĞLIK dan önemli bişi mi var. Hem genelde daha fazla kiloyla sonuçlanır böyle şeyler.ben kısa yoldan kilo vermek istiyorum yaa sağlıksız biliyorum ama haplar süper yaa
Yarın öğlen burdayım canım, pazar günü akşama doğru gelirim. Özle biraz kaydirigubbakcemile3abovv yarında senmi yoksun şincik:bbo:
yaa bu detokx aydabir yapılabilirmiş azda olsa işe yararsa her ay yaparız herhaldeboshayallersmile
Yaş boy kilo kaç canım?ya bende istirum zayıflamakkkkama tatlıdan vazgecemiorummmm napcamm bennnm
iyi akşamlar canlarımzemuszemus bugün öğlene akşama kadar süper gittim ama bu akşam arkadaşlarda yemekteyiz o nedenle birazcık daha esnekleştim yemek konusunda.neyse telafi ederim artık
evet yasemincim katılıyorum detox işe yararsa her ay yapabiliriz. Bu arada geçmiş sayfaları okuyamadım bi değişiklik varmı detox günü hakkında?
Yarın öğlen burdayım canım, pazar günü akşama doğru gelirim. Özle biraz kaydirigubbakcemile3
Katılıyorum canım, iyi bişiye benziyor. Özellikle yaz aylarında serin serin, mis gibin :lepi:
Sevgicim bence normal yemişsin, hatta öğlen biraz az. Ara da yapmamışsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?