50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben sen gelmeden önce bi kaç kez geldim herkes offline olunca yazasım gelmedi bişi boshayallersmile
Zaten bugün çok keyifsizim :gitme:

ooooyyy kıyammam canıımmm bi arkadaşımında sıkıntısı vardı bendegünümün bir bölümü onunlaydımmşutarafagitti

Kuru haliyle tabağı biraz doldurarak ölçüyorum, o da yetiyor zaten. Saol canım yanıtın için opuyorumnanaktan Mutfak tartısıyla seni düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3 Zaten çok dikkatlisin.
(keyifsiz sorunun cevabını önceki mesaja ekledim canım)
Saol canım opuyorumnanaktan Elim sabah yine kötüydü ama açıldı artık daha iyi. Çok az ağrı var. Misafir geldi bugün, spor da yapamadım zaten.

Ama sen zaten kilo aldın bu hafta.. böyle olmuyor. Vakit geçirmeden dümen başına geç :mymeka:

geçicem canımda sana ö... m... dediğim olay bu haftayı bayaa etkiledi eee bide bugün zımbıtı nın ziyareti var

benim iş detoksa kaldıı-tatlicadiarzu-

Geç kalmış değilsin zaten yasemincim Biz burdayken kontrolü elden bırakmana izin vermeyiz :)) Genç güzel hisset ki, cıvıl cıvıl ol burda :))

Geç kalmış değilsin zaten yasemincim Biz burdayken kontrolü elden bırakmana izin vermeyiz :)) Genç güzel hisset ki, cıvıl cıvıl ol burda :))

yok tatlım geç kalmadım olur böyle zaten ben büyük pişmanlık yaşarsam iştahıma gem vuramam

bugün çok güzel gidiyordum eşim lokma getirmiş
işte

olan oldu 3 tane lokmayı cokacimcoook

hadi onu hallettim yemek niye yiyiyorum ki:tomato:
saçmalıkfisfisfis

kız cimcime neredesin sen naptın dişini

geçmiş olsun

ben bayaa uğraştım o dişle ikide bir batıyordu ve sonra geçti birkaçyıl çektim sıkıntısınısempatiksalakcinni

Bi de utanmadan esprili esprili anlatıyo klava: O kadar abartılı bişi değilmiş canım. Ama yarın sebzeye ağırlık ver. Çok boşlama ki aramızdaki kilo farkı açılmasın.
Ben de yarın arkadaşıma gidip kalacam, umarım orda cozutmam :))

abovv yarında senmi yoksun şincik:bbo:

yaa bu detokx aydabir yapılabilirmiş azda olsa işe yararsa her ay yaparız herhaldeboshayallersmile

ben kısa yoldan kilo vermek istiyorum yaa sağlıksız biliyorum ama haplar süper yaa
Sağlıksız yazmak belki senin için kolay ama SAĞLIK dan önemli bişi mi var. Hem genelde daha fazla kiloyla sonuçlanır böyle şeyler.
abovv yarında senmi yoksun şincik:bbo:

yaa bu detokx aydabir yapılabilirmiş azda olsa işe yararsa her ay yaparız herhaldeboshayallersmile
Yarın öğlen burdayım canım, pazar günü akşama doğru gelirim. Özle biraz kaydirigubbakcemile3
Katılıyorum canım, iyi bişiye benziyor. Özellikle yaz aylarında serin serin, mis gibin :lepi:

iyi akşamlar canlarımzemuszemus bugün öğlene akşama kadar süper gittim ama bu akşam arkadaşlarda yemekteyiz o nedenle birazcık daha esnekleştim yemek konusunda.neyse telafi ederim artık
evet yasemincim katılıyorum detox işe yararsa her ay yapabiliriz. Bu arada geçmiş sayfaları okuyamadım bi değişiklik varmı detox günü hakkında?

ıyı aksamlar kızlarrr bugun sabah yarım sımıt cay öglen corba bı dılım kepek ekmegı yedım aksamda tavuk bı parca ızgara bıras patates puresı bı tabakta corba yedımm çokmu yemısım ne:)

ya bende istirum zayıflamakkkk ama tatlıdan vazgecemiorummmm napcamm bennnm
Yaş boy kilo kaç canım?

İyi akşamlar canım. Çok da esneme bence, spor da ne kadar esniyorsan o kadar esne aklinialirimsmile Detoks günü aynı hala :icecream:

Yarın öğlen burdayım canım, pazar günü akşama doğru gelirim. Özle biraz kaydirigubbakcemile3
Katılıyorum canım, iyi bişiye benziyor. Özellikle yaz aylarında serin serin, mis gibin :lepi:

yaa özlicem gerçekten bende kendimi spora veririm zımbırtımla birliktekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…