50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanada iyi aklşamlar cnım
bende akşama kadar iyiydim akşam bayaaaa esnedimm avelonun dediği gibi

Yaş boy kilo kaç canım?

ıyi akşamlar canım. Çok da esneme bence, spor da ne kadar esniyorsan o kadar esne aklinialirimsmile Detoks günü aynı hala :icecream:

:tomato::tomato: ahhhh kafam yarıldı,biri taşmı attı nekaydirigubbakcemile3
yirim seni yirim
opuyorumnanaktan

:tomato::tomato: ahhhh kafam yarıldı,biri taşmı attı nekaydirigubbakcemile3
yirim seni yirim
opuyorumnanaktan
:roflol: Kız sen de cadısın valla Şeniz Havalar da ısındı, bakalım bundan sonra ne mazeret bulacaksın. Hemen kendi mazeretimi söyleyeyim: sıcakta spor mu yapılır yahu aklinialirimsmile

:roflol: Kız sen de cadısın valla Şeniz Havalar da ısındı, bakalım bundan sonra ne mazeret bulacaksın. Hemen kendi mazeretimi söyleyeyim: sıcakta spor mu yapılır yahu aklinialirimsmile

vereliniortak tebrik ediyorum,bu kadar sürede iyi tanımışsın beni

canım eski yazılarını okuyamadım boy ve kilo kaçtı:hulya:

iyi akşamlar kızlar. detoks için bir çorbadan bahsetmiştiniz geçen gün. ptesi başlayacak olan var mı

kız cimcime neredesin sen naptın dişini

geçmiş olsun

ben bayaa uğraştım o dişle ikide bir batıyordu ve sonra geçti birkaçyıl çektim sıkıntısınısempatiksalakcinni

canım benım yaa karnım pek agrıyor kaydirigubbakcemile dısıme de valla bu aralar agrı sancı yok kısa bı zamanım kaldı yaptıramam valla yaza kalacak o ıs bence bayanssulusmile orada da agrırsa ılacım neyım var napıyım :hulya:

detox hala aynı gun salı carsamba (bı ıhtımal benım salı ank gıtme ısım olabılır umarım olmaz yoksa sırf ben carsamba persembe kayabılırım kaydirigubbakcemile5

grup olduk :)) yenı gelenlerın yuzune bakmıyoz o yuzden kızıp gıdıolar bıze:)))

@aveloncum canım yaa karnım agrıyorr yatacam bırazdan valla :) sabah da bı carsı ısım sonra arkadasıma gıtcem aksam da canlı muzık :)) pek ben de olamıcam yasemcıgım gıbı:)) sonumuz benzemez ınsallah :)) ya da benzesın de ıkımızde kacamak yapmayalım :))

Geçmiş olsun canım benim opuyorumnanaktan
Sensiz detoks mu olur hiç, hayatta olmaz. Hangi gün uyarsa o zaman yaparız Şeniz

oooooo supermıs yaa bı kısı daha bulduk durun ben hemen lıste yayınlayım yıne :))

LISTELERIN LISTESI KRAL LISTE DETOX YAPACAKLARIN LISTESI (SALI CARSAMBA ) canım hıc degısmesın yaa herkes kendını ayarladı bu gune guzel guzel ıyı olur :))

1-scyllaa

2-yesa

3-sevgı

4-spatz

5-sensewitch

6-Gripin

7-dilekdoruk

8-avelon

9-lunapiena

10-yasemn

11-htcvlkn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…