sanada iyi aklşamlar cnımiyi akşamlar canlarımzemuszemus bugün öğlene akşama kadar süper gittim ama bu akşam arkadaşlarda yemekteyiz o nedenle birazcık daha esnekleştim yemek konusunda.neyse telafi ederim artık
evet yasemincim katılıyorum detox işe yararsa her ay yapabiliriz. Bu arada geçmiş sayfaları okuyamadım bi değişiklik varmı detox günü hakkında?
Yaş boy kilo kaç canım?
ıyi akşamlar canım. Çok da esneme bence, spor da ne kadar esniyorsan o kadar esne aklinialirimsmile Detoks günü aynı hala :icecream:
Zımbırtında şeker komasına girme bana yeter aklinialirimsmileyaa özlicem gerçekten bende kendimi spora veririm zımbırtımla birliktekaydirigubbakcemile
:roflol: Kız sen de cadısın valla Şeniz Havalar da ısındı, bakalım bundan sonra ne mazeret bulacaksın. Hemen kendi mazeretimi söyleyeyim: sıcakta spor mu yapılır yahu aklinialirimsmile:tomato::tomato: ahhhh kafam yarıldı,biri taşmı attı nekaydirigubbakcemile3
yirim seni yirimopuyorumnanaktan
:roflol: Kız sen de cadısın valla Şeniz Havalar da ısındı, bakalım bundan sonra ne mazeret bulacaksın. Hemen kendi mazeretimi söyleyeyim: sıcakta spor mu yapılır yahu aklinialirimsmile
vereliniortak tebrik ediyorum,bu kadar sürede iyi tanımışsın beni
aslında önce korkuyodum ama mesela 2 ay önce 55 kiloydum elma krom kullandım sadece 1 ay 5 kilo verdim.hiç bi yan etkisi olmadı biraz diyet tabiki.bırakıncada diyette pek olmadı sadece akşam yemiyodum yani 7 den sora.şimdide bi 5 kilo daha vermek istiyorum bu sefer meksika biberine başladım
iyi akşamlar kızlar. detoks için bir çorbadan bahsetmiştiniz geçen gün. ptesi başlayacak olan var mı
salı düşünüyoruz ama grupça fisfisfis
kız cimcime neredesin sen naptın dişini
geçmiş olsun
ben bayaa uğraştım o dişle ikide bir batıyordu ve sonra geçti birkaçyıl çektim sıkıntısınısempatiksalakcinni
canım benım yaa karnım pek agrıyor kaydirigubbakcemile dısıme de valla bu aralar agrı sancı yok kısa bı zamanım kaldı yaptıramam valla yaza kalacak o ıs bence bayanssulusmile orada da agrırsa ılacım neyım var napıyım :hulya:
detox hala aynı gun salı carsamba (bı ıhtımal benım salı ank gıtme ısım olabılır umarım olmaz yoksa sırf ben carsamba persembe kayabılırım kaydirigubbakcemile5
Detoxs yapanlar grubu oluşturduk sadece, onun dışında her zaman birlikteyiz.
gel hayatım sende hep beraber yapalım işte detoxsu:lepi:bu topikte grup mu var ben çok okuyamadım geçmişi. ben de başlayacağım ptesi diyete. gaza geleyim diye yandaş arıyorum yana olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?