gel hayatım sende hep beraber yapalım işte detoxsu:lepi:
canım benım yaa karnım pek agrıyor kaydirigubbakcemile dısıme de valla bu aralar agrı sancı yok kısa bı zamanım kaldı yaptıramam valla yaza kalacak o ıs bence bayanssulusmile orada da agrırsa ılacım neyım var napıyım :hulya:
detox hala aynı gun salı carsamba (bı ıhtımal benım salı ank gıtme ısım olabılır umarım olmaz yoksa sırf ben carsamba persembe kayabılırım kaydirigubbakcemile5
eee biz dur diyelim sana o zamankaydirigubbakcemile3yapalım ya ben sanırım tontiş olma yolunda ilerliyorum birilerinin bana dur demesi lazım eyvahedigeldismile
ayy sende mi yoksum öffffff kediler gidince fareler cirit oynucak yaniiiisempatiksalakcinni
şu detoxsu soktun aklımıza sakın kaçmayasın bakkaydirigubbakcemile
yapalım ya ben sanırım tontiş olma yolunda ilerliyorum birilerinin bana dur demesi lazım eyvahedigeldismile
eee biz dur diyelim sana o zamankaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım bu aradaa.s.
kaç kilosun??
boy kaç??
peki ben de katılabilir miyim bu gruba :kedi:
Sensiz detoks yapmam valla :umursamaz: Canım benim arkadaş da rejimde o yüzden güvendeyim sanırsam :)) Sen yesen de olur, dans la eritirsin mis gibin kaydirigubbakcemile2grup olduk :)) yenı gelenlerın yuzune bakmıyoz o yuzden kızıp gıdıolar bıze:)))
@aveloncum canım yaa karnım agrıyorr yatacam bırazdan valla :) sabah da bı carsı ısım sonra arkadasıma gıtcem aksam da canlı muzık :)) pek ben de olamıcam yasemcıgım gıbı:)) sonumuz benzemez ınsallah :)) ya da benzesın de ıkımızde kacamak yapmayalım :))
Ayy canım ya, hoşgeldin kaydirigubbakcemile3şişşşşşşşşşşşşşşşş cvp versenize laann
Sensiz detoks yapmam valla :umursamaz: Canım benim arkadaş da rejimde o yüzden güvendeyim sanırsam :)) Sen yesen de olur, dans la eritirsin mis gibin kaydirigubbakcemile2
şişşşşşşşşşşşşşşşş cvp versenize laann
ayy saolasın canım benım kesın de degıl yaa bakalım ınsallah pazartesı olur da salıya yetısırım yaparız guzel guzel persembe sabah da gıden kıloları yazarız ohhh mısssss :1ninca: sempatiksalakcinni Şeniz
çok fena gaza gelirim bu listede ben hihoyyyt
Yesacım o kilolar salı sabahki kilolar olsun. Ben şimdiden zayıfladım ayıptır söylemesi :))
Sensiz detoks yapmam valla :umursamaz: Canım benim arkadaş da rejimde o yüzden güvendeyim sanırsam :)) Sen yesen de olur, dans la eritirsin mis gibin kaydirigubbakcemile2
Ayy canım ya, hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
e canım o zaman tartı günüde değişecek bizim haliyleeeeakannehirsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?