50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy sende mi yoksum öffffff kediler gidince fareler cirit oynucak yaniiiisempatiksalakcinni

şu detoxsu soktun aklımıza sakın kaçmayasın bakkaydirigubbakcemile

ayy sende mi yoksum öffffff kediler gidince fareler cirit oynucak yaniiiisempatiksalakcinni

şu detoxsu soktun aklımıza sakın kaçmayasın bakkaydirigubbakcemile

ayyy hıc kacarmısım balım ahanda yayınladım lısteyı tekrardan 11 olduk yaa super valla sempatiksalakcinni rekor kıracaz bak teologu kacırmasaydık o da olurdu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yapalım ya ben sanırım tontiş olma yolunda ilerliyorum birilerinin bana dur demesi lazım eyvahedigeldismile

Hoşgeldin detoks grubumuza opuyorumnanaktan İki günlük bişi ama çok eğlenceli geçecek bence kaydirigubbakcemile2 Bu hafta çok yeni arkadaş geldi o yüzden hatırlamıyorum, boy kilo yaş kaçtı?? yerimseniben

SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo

1-scyllaa-----------------------------59

2-yesa--------------------------------50.1

3-sevgı--------------------------------53.4

4-spatz-------------------------------56.2

5-sensewitch----------------------

6-Gripin------------------------------55.5

7-dilekdoruk------------------------61.4

8-avelon------------------------------58.3

9-lunapiena-------------------------52.5

10-yasemn--------------------------58.6

11-htcvlkn----------------------------57

Sensiz detoks yapmam valla :umursamaz: Canım benim arkadaş da rejimde o yüzden güvendeyim sanırsam :)) Sen yesen de olur, dans la eritirsin mis gibin kaydirigubbakcemile2

şişşşşşşşşşşşşşşşş cvp versenize laann
Ayy canım ya, hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

Sensiz detoks yapmam valla :umursamaz: Canım benim arkadaş da rejimde o yüzden güvendeyim sanırsam :)) Sen yesen de olur, dans la eritirsin mis gibin kaydirigubbakcemile2

ayy saolasın canım benım kesın de degıl yaa bakalım ınsallah pazartesı olur da salıya yetısırım yaparız guzel guzel persembe sabah da gıden kıloları yazarız ohhh mısssss :1ninca: sempatiksalakcinni Şeniz

e canım o zaman tartı günüde değişecek bizim haliyleeeeakannehirsempatiksalakcinni

çok fena gaza gelirim bu listede ben hihoyyyt

oyle gaza getırırz valla soylemesı ayıp en super grup bızımkısıdır kaydirigubbakcemile

Yesacım o kilolar salı sabahki kilolar olsun. Ben şimdiden zayıfladım ayıptır söylemesi :))

ohhhhhhh aveloncum ısın ayna cal cal oyna kaydirigubbakcemile3 yok oyleeee soyle degıstırcem -tatlicadiarzu- oyle kandırmaca yazmaz bızım kıtabımızda -tatlicadiarzu- trufcugum gıbı -tatlicadiarzu-

Ayy canım ya, hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

kıs ben sana boncuk diyodum tamam şimdi şirinim derimmmkaydirigubbakcemile3

bayılırım şirinlereŞeniz

e canım o zaman tartı günüde değişecek bizim haliyleeeeakannehirsempatiksalakcinni

ya yok degısmez sadece bu haftalık persembe sabah tartılırz zaten burcuhayal persembe hazırlıyor lıstelerı tabıı bu hafta ne olacak hıc bı fıkrım yok ama carsamba kılo bıldırım gunu persembe sabah lıste cıkıyor sıcak sıcak yetısır bızım kılolarda onu degıstırmeyek bence canımın ıcı gozumun capagı kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…