kızlar şu detoks topiğinin adresi neydi
vayy vayy vayyyyyasemin ve avelon...
ne oliy la burda..konuşun..lmaz:
vayy vayy vayyyy
zaten bittiiikaydirigubbakcemile3
Kız yine mi başladın özlü sözlü laflara cimcimem kaydirigubbakcemile3 Canım işte kandırmaca olmasın diye salı sabah tartılalım hepimiz de, ona göre anlayak. Bu sabah 57.8 di bayanssulusmileohhhhhhh aveloncum ısın ayna cal cal oyna kaydirigubbakcemile3 yok oyleeee soyle degıstırcem -tatlicadiarzu- oyle kandırmaca yazmaz bızım kıtabımızda -tatlicadiarzu- trufcugum gıbı -tatlicadiarzu-
Baktım sen değiştirip duruyon ben de değiştirem dedim kaydirigubbakcemile3 ama net değil resim pek. Tembel şirin okıs ben sana boncuk diyodum tamam şimdi şirinim derimmmkaydirigubbakcemile3
bayılırım şirinlereŞeniz
DETOX DIYETI
1- 4 kasık mercımek
2- 4 kasık nohut
3- 4 kasık bulgur
4- 2 salatalık rendele
5- 1.5 -2 lıtre yagsız ayran ıcıne hepsı katılacak
tuz yok baharat serbest baska da hıc bır sey yok meyve sebze dahıl hıc bı sey
sabah normal bı kahvaltıdan sonra 2 saat arayla ıcılecek
ahanda lınk l
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
163 boy
57 kilo akannehir
yazarken bile inanamıyorum kendime..
yasemin ve avelon...
ne oliy la burda..konuşun..lmaz:
Nirden anladın yahuu :uhm: Pardon cadıydın sen kaydirigubbakcemile3 Valla billa seni çekiştirmedik sempatiksalakcinni bayanssulusmile
canım sen olmussun kutlarım yanlıs anlama da eskılerden arkadaslar secebılırsen gelecek hafta cok guzel olur kolay gelsın :))
@aveloncuguma cok super olmus demı yaa valla sevıyorum ben ozlu sozlu lafları cogu zaman dogru kullanamam ama:)) o da olur da karısır sımdı topık O ZAMAN salı ozel mesaj atın bana kılolarınızı SADECE DETOX YAPACAK ARKADASLAR yoksa valla cok karısır bura :))
ya ben napayım boy 1.60 kiloyu zorla 58 buçuğa getirdimmmsempatiksalakcinni
detoxcu garular sizi....
kim oldu yeni koç bakem..
menümü yazcem..sempatiksalakcinni
Nirden anladın yahuu :uhm: Pardon cadıydın sen kaydirigubbakcemile3 Valla billa seni çekiştirmedik sempatiksalakcinni bayanssulusmile
iyi geceler arkadaşlar ,görüşmek üzere...
şiiiiiii amman haaaa-tatlicadiarzu-
Canım sabah garip bi konuşma, pardon konuşmama olayı yaşandı burcuyla.. Hala sensin koç, cadııı.. kaydirigubbakcemile3 Çok boşladın ama burayı :mymeka: Böyle koç mu olur hiç :1closedeyes:
canım sen olmussun kutlarım yanlıs anlama da eskılerden arkadaslar secebılırsen gelecek hafta cok guzel olur kolay gelsın :))
@aveloncuguma cok super olmus demı yaa valla sevıyorum ben ozlu sozlu lafları cogu zaman dogru kullanamam ama:)) o da olur da karısır sımdı topık O ZAMAN salı ozel mesaj atın bana kılolarınızı SADECE DETOX YAPACAK ARKADASLAR yoksa valla cok karısır bura :))
olsun canım bak sende vermişsin ne güzel.. demekki sadıksın diyetine.
istediğin kiloya da azıcık kalmış.
Ya sen kullan da nasıl kullanırsan kullan, cimcimem benim Şeniz Arkandayız :lepi:
:roflol: :roflol:bilmiyon mu sen artık evmeleği oldumsositososito
Canım ben sabah özelden mesaj attım, yanıt vermedi. lülülülülülüyaw o zaman bosverın bu kılolar uzerınden olsun ıste degıstırmeyın kılonuzu koruyun salıya kadar napalım artık -tatlicadiarzu- olumunekankayizsmile
valla yaa ne oldu o ıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?