50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhhhhhh aveloncum ısın ayna cal cal oyna kaydirigubbakcemile3 yok oyleeee soyle degıstırcem -tatlicadiarzu- oyle kandırmaca yazmaz bızım kıtabımızda -tatlicadiarzu- trufcugum gıbı -tatlicadiarzu-
Kız yine mi başladın özlü sözlü laflara cimcimem kaydirigubbakcemile3 Canım işte kandırmaca olmasın diye salı sabah tartılalım hepimiz de, ona göre anlayak. Bu sabah 57.8 di bayanssulusmile
kıs ben sana boncuk diyodum tamam şimdi şirinim derimmmkaydirigubbakcemile3

bayılırım şirinlereŞeniz
Baktım sen değiştirip duruyon ben de değiştirem dedim kaydirigubbakcemile3 ama net değil resim pek. Tembel şirin o

canım çok tşk ederim..
kızlar sizce ben 27 marta kadar 4 kilo verebilir miyim CADIARZU

canım sen olmussun kutlarım yanlıs anlama da eskılerden arkadaslar secebılırsen gelecek hafta cok guzel olur kolay gelsın :))

@aveloncuguma cok super olmus demı yaa valla sevıyorum ben ozlu sozlu lafları cogu zaman dogru kullanamam ama:)) o da olur da karısır sımdı topık O ZAMAN salı ozel mesaj atın bana kılolarınızı SADECE DETOX YAPACAK ARKADASLAR yoksa valla cok karısır bura :))

Son düzenleyen: Moderatör:

şiiiiiii amman haaaa-tatlicadiarzu-

detoxcu garular sizi....

kim oldu yeni koç bakem..

menümü yazcem..sempatiksalakcinni

Canım sabah garip bi konuşma, pardon konuşmama olayı yaşandı burcuyla.. Hala sensin koç, cadııı.. kaydirigubbakcemile3 Çok boşladın ama burayı :mymeka: Böyle koç mu olur hiç :1closedeyes:

iyi geceler arkadaşlar ,görüşmek üzere...

ben de kacmak uzere canım goruusruuzz

şiiiiiii amman haaaa-tatlicadiarzu-

yaw o zaman bosverın bu kılolar uzerınden olsun ıste degıstırmeyın kılonuzu koruyun salıya kadar napalım artık -tatlicadiarzu- olumunekankayizsmile

Canım sabah garip bi konuşma, pardon konuşmama olayı yaşandı burcuyla.. Hala sensin koç, cadııı.. kaydirigubbakcemile3 Çok boşladın ama burayı :mymeka: Böyle koç mu olur hiç :1closedeyes:

valla yaa ne oldu o ıs

Ya sen kullan da nasıl kullanırsan kullan, cimcimem benim Şeniz Arkandayız :lepi:

Ya sen kullan da nasıl kullanırsan kullan, cimcimem benim Şeniz Arkandayız :lepi:

o kıloları kullanıyorum valla canım benım yaa :)) napıyım sensewitchigimi goremedim bi tek bi de scyllacıgım sana kac yazam bılemedım 59 yazdım ama

bilmiyon mu sen artık evmeleği oldumsositososito
:roflol: :roflol:
yaw o zaman bosverın bu kılolar uzerınden olsun ıste degıstırmeyın kılonuzu koruyun salıya kadar napalım artık -tatlicadiarzu- olumunekankayizsmile
valla yaa ne oldu o ıs
Canım ben sabah özelden mesaj attım, yanıt vermedi. lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…