50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoook ben diyet yapmam sadece azar azar yemeye çalışırım kendimi kısıtlamam pek yavaş olsun temiz olsun :lepi:

tabi en sağlıklısı o zaten. ama benim şu an çok hızlı kilo vermem lazım. 27 martta en yakın arkadaşımın düğünü var. acaba o zamana kadar 4-5 kilo verebilir miyim

:roflol: :roflol:

Canım ben sabah özelden mesaj attım, yanıt vermedi. lülülülülülü

hadı yaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dur ben de atayım valla ben de teologa mesaj atcaktım da kapalıymıs atamadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadı yaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dur ben de atayım valla ben de teologa mesaj atcaktım da kapalıymıs atamadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
O değil yazdığım mesaja yanıyorum şimdi, ben de alındım :dilcikar:

tabi en sağlıklısı o zaten. ama benim şu an çok hızlı kilo vermem lazım. 27 martta en yakın arkadaşımın düğünü var. acaba o zamana kadar 4-5 kilo verebilir miyim
yaa vücudunun tipi ve kemiiklerin burada çok önemli bana göre zayıfsn ama ince kemiklysen o zaman kilolu gözükürsün tabii

27 mart a kadar 4 kilo bence verirsin sporuda eklersen işte o zaman tam olurboshayallersmile

Yaw ne oldu dur bi yaz hele menünü, ben sana yardımcı koçluk yapayım (tüzüğü aç yesa, var mıydı öyle bişi :uhm: ) olumunekankayizsmile

:roflol: :roflol: bı de yardımcı kocluk cıkaralım tam cıvıgı cıksın topıgın :roflol: :roflol: ayy gece gece guldurdun benı Şeniz tamam haftanı yardımcı kocunu da ben sececım ıtırazı olan varsa valla alınırım gıderım ahanda topık sızın olsun hıh :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :teytey:

a trufçum ben de pzt götürücem borcu yoktur kağıdı aldın mı ben muallaktayım bazıları var diyo bazıları gerek yok

canım o işlemleri eşim halletmişti geçen hafta biz ilk defa götürüyoruz muayeneye zaten. garantisi yeni doldu. ben sen noktayı koyup hallettim bitti bugün.

boyum 164 40 gün sonra nişanım var. kaydirigubbakcemile

hayırlı olsun nişanın

ben bugun gıcık oldum kendime kızlar yaa..ne giydiysem yakıştıramadım sabah.göbeğimdeki bu simitlerden nefret ediyorum!

bazen pardon sık sık bana da oluyor aynı şeyler

yine kafama taş geldi yesa cadısı

cık cık cık hiç yakıştıramadım. :sm_confused:

olmuyo ama arkadaşlar
avelon ve yesa ikinizi de çok seviyorum.
burda güzel paylaşımlar yapıyoruz.
burcu da buna destek oluyordu.
belki zor bir dönemden geçiyordur.
belki zımbırtısı vardır.
ne biliyim alınması kendi çapında normal.
biz yine çarşamba günü bekleriz onun yapmasını
eğer perşembe günü de yapılmamış olursa o zaman müsait olan birisi hazırlar
bu bu kadar büyütülecek ve kalp kırılacak bir konu değil.
öyle değilmi canlarım

canım ben teologa tas atmıstım burcu aklımın ucundan gecmedı yanlıs anlasılmasın sempatiksalakcinni ben zaten mesaj attım carsamba lıstelerı hazırlıyosun canım bırakma bızı falan dıye valla kalp kırmak neyım o da kıtabımızda yazılmaz valla vereliniortak

Trufcum yazdığım mesajı görsen, yanıt vermemesi durumunda inan sen de aynı tepkiyi gösterirdin. Böyle önemsiz bi konuda öyle tepki verilmez.

Trufcum yazdığım mesajı görsen, yanıt vermemesi durumunda inan sen de aynı tepkiyi gösterirdin. Böyle önemsiz bi konuda öyle tepki verilmez.

pardon canım ben yanlış anlamışım (e üstü kapalı olunca öyle anlaşılıyo napıyımlaelaelaelaelae )
teolog arkadaşımıza aslında hiçbirimiz tarafından yapılmış kasti bir hareket yapılmış değil.
ben de anlamadım neden öyle tepki gösterdi. bazen bizim de yazdıklarımız havada kalabiliyor. ki sende eski değilsin bu topikte. ne kadar paylaşım yaparsan o kadar paylaşım yapıyorlar. değilmi ??? sositososito

oyle canım valla cok haklısın bana da cok yaptılar yazdım hıc cevap vermedıler :)))) ben de kasım aralıktan berı takılıyorum burda zaten ne eskısı :))))

neyse yaaa herseyın hayırlısı hersey olacagına varır :)))

guzel paylasımlar dılıyorum

bırılerını kırdıysam uzduysem de valla kusura bakmayın affedın yasıma verın :)))

ben kacarım canlarım gorusmek dılegıyle :)

bugünkü cozutmam

sabah

2 dilim etimek
1 tane zeytin
1 kk peynir
1/4 sahanda yumurta
2 fincan yeşil çay

ara 1

1elma

ara 2
2 halley (küçük)
1 çay bardağı süt

öğlen
1 kase mercimek
1 kase yoğurt
1 tabak tavuklu bulgur pilavı (bu da pirinç pilavı gibi cıs değildir umarım)

ara 3
1 kaşık sütlaç
1 kaşık tavuk göğsü
1 kaşık kazandibi
1 kaşık profiterol (dip not : kaşık normal yemek kaşığıdır sempatiksalakcinni)

akşam
2 parça tavuk (fırında)
5 parça patates (fırında) (dip not : çok yağlıydı az kalsın yiyemeyecektim)

ara 4
5 adet fındık

çok olmuş dimmiiiiiiiii lmaz: eyvahedigeldismile

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ne oldu?kimkime küstü:bbo: neyse herşeyin vardır bi açıklaması, kırılmayın birbirinize arkadaşlarımolumunekankayizsmile
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

ayy valla yazamadan edemeyecegım canım o kadar tatlıyı nerden buldun sen yaaaaaaaaaaa:))))

gribincim biz de seni öpuyorummm kactımmm :))

bu topikte en çok yüklendiğim benimdir ama kızılacak hiçbirşey yok
görüşürüz
hadi iyi geceler
senu sefiyrum da dişçiden korkan tavuğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…