yoook ben diyet yapmam sadece azar azar yemeye çalışırım kendimi kısıtlamam pek yavaş olsun temiz olsun :lepi:
:roflol: :roflol:
Canım ben sabah özelden mesaj attım, yanıt vermedi. lülülülülülü
O değil yazdığım mesaja yanıyorum şimdi, ben de alındım :dilcikar:hadı yaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dur ben de atayım valla ben de teologa mesaj atcaktım da kapalıymıs atamadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
O değil yazdığım mesaja yanıyorum şimdi, ben de alındım :dilcikar:
bugn iyi değilsnz siz..ben gidiyorum..hadi görşürüzz
iyi geceler kızlar..
bugn iyi değilsnz siz..ben gidiyorum..hadi görşürüzz
yaa vücudunun tipi ve kemiiklerin burada çok önemli bana göre zayıfsn ama ince kemiklysen o zaman kilolu gözükürsün tabiitabi en sağlıklısı o zaten. ama benim şu an çok hızlı kilo vermem lazım. 27 martta en yakın arkadaşımın düğünü var. acaba o zamana kadar 4-5 kilo verebilir miyim
Yaw ne oldu dur bi yaz hele menünü, ben sana yardımcı koçluk yapayım (tüzüğü aç yesa, var mıydı öyle bişi :uhm: ) olumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: bı de yardımcı kocluk cıkaralım tam cıvıgı cıksın topıgın :roflol: :roflol: ayy gece gece guldurdun benı Şeniz tamam haftanı yardımcı kocunu da ben sececım ıtırazı olan varsa valla alınırım gıderım ahanda topık sızın olsun hıh :roflol: :roflol: :roflol:
a trufçum ben de pzt götürücem borcu yoktur kağıdı aldın mı ben muallaktayım bazıları var diyo bazıları gerek yok
boyum 164 40 gün sonra nişanım var. kaydirigubbakcemile
ben bugun gıcık oldum kendime kızlar yaa..ne giydiysem yakıştıramadım sabah.göbeğimdeki bu simitlerden nefret ediyorum!
oyle gaza getırırz valla soylemesı ayıp en super grup bızımkısıdır kaydirigubbakcemile
ohhhhhhh aveloncum ısın ayna cal cal oyna kaydirigubbakcemile3 yok oyleeee soyle degıstırcem -tatlicadiarzu- oyle kandırmaca yazmaz bızım kıtabımızda -tatlicadiarzu- trufcugum gıbı -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: bı de yardımcı kocluk cıkaralım tam cıvıgı cıksın topıgın :roflol: :roflol: ayy gece gece guldurdun benı Şeniz tamam haftanı yardımcı kocunu da ben sececım ıtırazı olan varsa valla alınırım gıderım ahanda topık sızın olsun hıh :roflol: :roflol: :roflol:
yine kafama taş geldi yesa cadısı
cık cık cık hiç yakıştıramadım. :sm_confused:
olmuyo ama arkadaşlar
avelon ve yesa ikinizi de çok seviyorum.
burda güzel paylaşımlar yapıyoruz.
burcu da buna destek oluyordu.
belki zor bir dönemden geçiyordur.
belki zımbırtısı vardır.
ne biliyim alınması kendi çapında normal.
biz yine çarşamba günü bekleriz onun yapmasını
eğer perşembe günü de yapılmamış olursa o zaman müsait olan birisi hazırlar
bu bu kadar büyütülecek ve kalp kırılacak bir konu değil.
öyle değilmi canlarım
canım ben teologa tas atmıstım burcu aklımın ucundan gecmedı yanlıs anlasılmasın sempatiksalakcinni ben zaten mesaj attım carsamba lıstelerı hazırlıyosun canım bırakma bızı falan dıye valla kalp kırmak neyım o da kıtabımızda yazılmaz valla vereliniortak
Trufcum yazdığım mesajı görsen, yanıt vermemesi durumunda inan sen de aynı tepkiyi gösterirdin. Böyle önemsiz bi konuda öyle tepki verilmez.
oyle canım valla cok haklısın bana da cok yaptılar yazdım hıc cevap vermedıler :)))) ben de kasım aralıktan berı takılıyorum burda zaten ne eskısı :))))
neyse yaaa herseyın hayırlısı hersey olacagına varır :)))
guzel paylasımlar dılıyorum
bırılerını kırdıysam uzduysem de valla kusura bakmayın affedın yasıma verın :)))
ben kacarım canlarım gorusmek dılegıyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?