50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hos buldumm:kedi:

çok tesekkür ederim arkadaslar, çok çok mutlu oldum cevaplarınızdan dolayı. çok sağolun. hemen bugün mesaj aratım o zaman arkadasa:) ay ne güzel yaaadelikafaduldenkaydirigubbakcemile2

ha unutmadan bazen yazdıkların arada kaynayabilir kasti bişiy değil konu çabuk ilerlediği için dikkati başka bişiy çekmiş ya da görülmemiş olabilir darılmaca gücenmece yok ok???

estf arkadasım, cok iyi anlıyorum sizi
. yerimseniben

Son düzenleme:
ya ben hemen atayım mesajı dedim arkadaslar ama çars.günleri bildiriliyomus bunu farketmemisim.

simdi benim bugün ve devamında yapmam gerekenler nedir acaba? çars bilgilerimi mesaj atıncaya kadar sessiz sessiz mi zayıflıycam :))

Son düzenleme:
canlarım çeneniz düşmüş yine dün giremedim ben akşam yazmışsınız 20 sf yuh yani

:sm_cool::sm_cool:

ya ben napıcam daha son 3 sayfadan falan haberim var, hepsini okursam gözlerimin bayağı zayıflıycağı kesin

Son düzenleme:

selam kizlar;
sinava son 1 haftam kaldi;

derslerim cok yogun.

fazla giremiyorum;
rejim mejim hak getire;
sporda yok..

neyse sinavdan sonra tam gaz baslarim yine insss..

kilo almasam bari bu arada.

gerifen geliyorum kusura bakmayim;

truf ;
1. olmussun canim tebrikler

ev cadisi
koclugun hayirli olsun;

cadi bi koc mu olacaksin yoksa basimiza ;-)

en son burcuhayali kusturmussunuz (okudugum kadariyla)
sonra aldiniz mi gınlunu bakiim ??

bir de
truf

hayatim nedir su hokus pokus;
ben de isterimmm

allah hayırlara çıkarsınyerimseniben canım
sorma nası tırsıyorum ben bu işten
2 gün bişey yemeden yaramazlık yok laelaelaelaelaekahve yok:sm_confused: ayyyyy

tatlım teşekkür ederim
hokus pokus benim geçen gün içtiğim (arada zor durumlarda içtiğim) laksatif
şeker yok içinde o yüzden boşuna kalori almıyorum
hem de işimi görüyor. magnezi calsinii adı. ama ilaç doktor kontrolünde tabiki

birinciliklerin sirri su hokus pokus mu yoksa ??

yok canım benim 2 hafta hiç kaçamak yapmadım spor yaptım ve gerçekten çok az yedim. sempatiksalakcinni

PISTT YAsemn hanım yasemn hanım kaytaraacakmıs gıbı bı mesaj okudum yok ole :))))

aman 2 guncuk hemen gecer bıter :)) ohh mıs

bu arada ben carsamba persembe kaydım mecbur salı ankaraya gıtcem kesınlestı :)) valla kaytarmadım haa sadece gunu kaydı azıcık:))) hem sızın guzel haberlerınızı alırım ıkıncı gune daha bı hevesle baslarım ınsallahhhhhhhhhhh :9

bu topikte en çok yüklendiğim benimdir ama kızılacak hiçbirşey yok
görüşürüz
hadi iyi geceler
senu sefiyrum da dişçiden korkan tavuğum.

canım benım yaa ayı sevdıgı postu yerden yere vururmus burada ayı ben olsam da kaydirigubbakcemile3 dogru valla ama dıyosan kı yeterrrrrrrrrrrrrrrr gına geldı bı bırak yakamı ne dıyım bırakırım valla :sinifsinif:

pastaneyi soymuşum farkında olmadan
yok yok şaka şaka
araç muayenesinden gelirken bime uğrayıp aldım hepsini muayenehaneye gittim. ben bu kadarcığını yiyip gerisini ordakilere yedirdim -tatlicadiarzu-

ohhh valla canım yaaa ıyıymıs ama 1 kasıktan bı seycıkler olmus hepsını yeseydın yemısken sempatiksalakcinni burdan yetkılılere seslenıyorum konu yanlıs yere acılmıs kılo almak ısteyenlerın paylasım alanı olacaktı kaydirigubbakcemile

bi tek beni mi yazmadın aşkolsun yesa yaz kızım 51.9 kg sempatiksalakcinni

ayyy canım yaa sen gecen hafta bıldırım yapmamıssın valla o sebepten yoksa ayıp edıon hıc unutulurmusun sempatiksalakcinni ben su lısteyı yenıleyıp bı daha yayınlayım goren gelır belkı boshayallersmile

Başka ne diicektim hııh bi de salı ve çarşamba günü 2 günlük detoksumuza katılacaksan yesaya ismini yazdır tatlım (müşteri topluyom yesacım 12 olduk mu?)

canım yaa bravo valla 4 elden sarıldık bız bu ıse rekor kıracaz facebıktan grup mu acsak haydı detox yapacaklar ekleyın sayımız 1.000 ı bulacak dıye sempatiksalakcinni

evet canım bu salı carsamba detox gunumuz detaylar hemen gelecek az sabretın gecmıs okuyorum su ankaydirigubbakcemile

canım gecmısler olsun detox ıyı gelebılır bu gıbı durumlara bırebırmıs kaydirigubbakcemile3 saka bı yana da salıya kadar duzelırsen beklerız yazacam sımdı lıste ıle bırlıkte detayları da canım benım

slm kızlar bnde 59 kiloyum. boyum 1.68 cm. 60 kiloydum 1 kilo verdim. 55-56 ya kadar düşmek istiyorum. desteklerinizi bekliorum.

hosgeldın sefalar getırdın canım benım 1.68 58 hesabı superdır benım ıcın o yuzden 1 kılo kadar desteklıyorum senı kaydirigubbakcemile3 sonra destek neyım yok benden sana sempatiksalakcinni akannehir

:roflol: :roflol: hay Allahım yaaa super valla ben gordum ben 2 kılo verıyordum yasemcıgım de 2 kılo alıyordu detoxdan sonra kaydirigubbakcemile :roflol:

SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLARIN LISTESI (KRAL LISTE) (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo

1-scyllaa----------------------------59

2-yesa-------------------------------50.4

3-sevgı-------------------------------53.4

4-spatz------------------------------56.2

5-sensewitch----------------------51.9

6-Gripin------------------------------55.5

7-dilekdoruk------------------------61.4

8-avelon------------------------------58.3

9-lunapiena-------------------------52.5

10-yasemn--------------------------58.6

11-htcvlkn----------------------------57

DETOX DIYETI

1- 4 kasık mercımek
2- 4 kasık nohut
3- 4 kasık bulgur
4- 2 salatalık rendele
5- 1.5 -2 lıtre yagsız ayran ıcıne hepsı katılacak

tuz yok baharat serbest baska da hıc bır sey yok meyve sebze dahıl hıc bı sey HIC BIR SEY YOK KAHVE DAHIL

sabah normal bı kahvaltıdan sonra 2 saat arayla ıcılecek

ahanda lınk l

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

slm arkadaşlar nasılsınız??
benim eskiden bir defterim vardı,ne yiyeceğimi içeceğimi yazardım,hatta alışverşimi bile ona göre yapardım. tekrar aynı sisteme dönmem lazım, kilo almazsam iyi bu hafta.düzenli oluyordum öyle,düzenim kaçtı yine. öğle yemeğimi yedim,okulda gıda bölümü mantı yapmış,koca bir tabak getirdiler,onu da yedim:-(

kızlar resmen pilim bitti enerjim çekildi kendimi canlandırmam lazım ama şimdi de servise bincem inince yapicam artık takatim kalırsa yürücem zorlaya zorlaya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…