canım hoşgeldin
biraz kafam dağınık ttlım kusuruma bakma bitanem
canim bi avuc yedimm cok muopuyorumnanaktan?
merhabalar
yaz gelıyor bende 55 kiloyum ve 50 olmak istiyorum ama normalde zaten az yıyen bir ınsanım nasıl rejım yapıcam bunu bilmiyorum herhalde metobolizmam yavas calısıyor sanırım
banada yardım edin mafoldumben
hayatım bak çok değil bence senin ihtiyacın olduğunu hissettim o yüzden ye dedim canım
enerji veriyor insana çok fazla ve hayata pozitif bakıyorsun
enerji oluncada yakmak içinden gelicek duramıyacaksın yerinde ,
ondaki yağların sana muhteşem yararları var
bence bir yazı alıntı yaptım ya oradaki oranı mutlaka dikkate al ve unutmaman gereken
mutlaka kavrulmamış olsun
en önemli olan o bitanema.s
ay kıyamam ben sana inşallah sende istediğin kiloya gelirsin benim boyum 1.60canim benim boyun kac ki?bende keske 55 olabilsem ahhh ahhh
ay kıyamam ben sana inşallah sende istediğin kiloya gelirsin benim boyum 1.60
buyrunnnnnnnnnmehabalar kızlarolumunekankayizsmile evime ve rejimime tekrar geri döndüm 2 gün aradan sonra
şu 2 günde toplam 2 dilim yaşpasta,2 lahmacun ve 1 küçük tabak çerez yedim:1closedeyes:. Ama tamam bunlar beni 1ay götürür.
ee sizler nasılsınız? herkes iyimi? geçmiş sayfaları okuyamadım,önemli şeyler varsa özet geçebilirsiniz
mehabalar kızlarolumunekankayizsmile evime ve rejimime tekrar geri döndüm 2 gün aradan sonra
şu 2 günde toplam 2 dilim yaşpasta,2 lahmacun ve 1 küçük tabak çerez yedim:1closedeyes:. Ama tamam bunlar beni 1ay götürür.
ee sizler nasılsınız? herkes iyimi? geçmiş sayfaları okuyamadım,önemli şeyler varsa özet geçebilirsinizbuyrunnnnnnnnn
tamam canim o alintiyi iyicene okuyayimm saolasin eksik olma bitanemm
kavrulmus almsitim artik kavrulmamis alayim
canim oda lezzetlimi?
buyrunnnnnnnnn
selam tatlım bildiğim kadarıyla önemli birşey yok sadece yesanın detoxsu perşembeye kaldı CADIARZU
gelişmeleri beraberce izleyelimkafamçokkarıştı ohaoldumsmile
canim benimmm yasppasta neliydi?afiyet olsun bitanem bu arada tatli canim cok cekioo sorma gulumm :sinifsinif:
hadi yaa? biz salı-çarşamba yapıyoruz dimi ama?
Yesacım sen bizi takip et hayatım,işe yaramazsa boşver hiç uğraşmakaydirigubbakcemile
canım çikolatalıydıcokacimcoook off ya çok lezzetliydi,özliycem:gitme: canın çok tatlı istiyosa 2 çataldan bişey olmaz ye gitsin bitanemhihoyyyt
of supermis hayatimm afiyet seker olsunnn gulum pasta yok su an ama bi kasik nutella yesem olurmu bugun bisaat yurudum bi saatte bisiklet cevirdimm kuzumm
canım benim ye tabi,2 kaşıktan olmaz bişey.O kadarda değil yanilmaz:rejim yapıyoruz diye tatlıyı tamamen çıkarmamız gerekmiyo hayatımızdan.Azıcık yemek yeterli.Hem sporunuda yapmışsın,haketmişsin kaydirigubbakcemile5 için rahat olsun,bence ruh sağlığıda rejimde çok önemli,kasma kendini güzelim maden canın çok istiyoopuyorumnanaktan
canim benimmm yasppasta neliydi?afiyet olsun bitanem bu arada tatli canim cok cekioo sorma gulumm :sinifsinif:
canım benim ye tabi,2 kaşıktan olmaz bişey.O kadarda değil yanilmaz:rejim yapıyoruz diye tatlıyı tamamen çıkarmamız gerekmiyo hayatımızdan.Azıcık yemek yeterli.Hem sporunuda yapmışsın,haketmişsin kaydirigubbakcemile5 için rahat olsun,bence ruh sağlığıda rejimde çok önemli,kasma kendini güzelim maden canın çok istiyoopuyorumnanaktan
@gribin -@yasemn valla oyle benım detox kaldı persembeye - dedıgın cok dogru canım yaa baktım veremedınız kılo bırakır yapmam
@herkes selam nasılsınız bakalım
@nıckıgını unuttugum detox yapmak ısteyen canım arkadasım lısteye ekleyım kılonu yazmısmıydım kafam allak bullak
@yıne herkes konumu kapatmıslar zayıflamaya yardımcı urunlerle alakalı konu acmak yasakmıs
bı de yardım edın dıye bı kac topıge yazmıstım kullanıcılardan bırı annen soyle yapsa falan dıye yazmıs ona da cattım bıraz :) ban yemesem barı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?