50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bi avuc yedimm cok muopuyorumnanaktan?

hayatım bak çok değil bence senin ihtiyacın olduğunu hissettim o yüzden ye dedim canım
enerji veriyor insana çok fazla ve hayata pozitif bakıyorsun
enerji oluncada yakmak içinden gelicek duramıyacaksın yerinde ,
ondaki yağların sana muhteşem yararları var

bence bir yazı alıntı yaptım ya oradaki oranı mutlaka dikkate al ve unutmaman gereken

mutlaka kavrulmamış olsun
en önemli olan o bitanema.s

slm kızlar bende zayıflamak istiyorum ama olmuyo yaa bi türlü tutamıyorum kendimi...

merhabalar
yaz gelıyor bende 55 kiloyum ve 50 olmak istiyorum ama normalde zaten az yıyen bir ınsanım nasıl rejım yapıcam bunu bilmiyorum herhalde metobolizmam yavas calısıyor sanırım
banada yardım edin mafoldumben

canim benim boyun kac ki?bende keske 55 olabilsem ahhh ahhh

tamam canim o alintiyi iyicene okuyayimm saolasin eksik olma bitanemm
kavrulmus almsitim artik kavrulmamis alayim
canim oda lezzetlimi?

ay kıyamam ben sana inşallah sende istediğin kiloya gelirsin benim boyum 1.60

amin canimm benim ama sen 55 sin bence iyisin ama yinede icin nasil rahat edicekse gulum sende en kisa zamanda istedigin kiloda olursunn bitanemm opuyorumnanaktan

TURK KAHVESI FAYDALARI
  • Kahvenin icerdigi kafein maddesi, sinir sistemini uyarip znsel aktiviteyi guclendirir.
  • Uyusuklugu giderip enerji verir ve uyanik kalmayi saglar.
  • Yapilan arastirmalar gunde 6 fincan kahve icen 55 yasindaki bir kisinin dusunme potansiyelinin icmeyenlere oranla 6 kat daha fazla oldugunu gosteriyor.
  • Ayrica kahve icenlerde icmeyenlere nazaran daha az dis curugunun olmasi, bir baska dikkat cekici arastirma sonucu.
  • Kahve ictikten sonra organizmada ani degisiklikler oluyor. Tum vucut ani bir enerji akimi ile doluyor. Bu enerji cocuklarda 3, yetiskinlerde ise 5-7 saat sonra azalmaya basliyor. Tum bu olumlu yonlerine ragmen kahveyi cok fazla tuketmemekte fayda var.
  • Arastirmalar gunde iki fincan kahvenin kolon kanseri riskini yuzde 25, safra kesesinde tas riskini yuze 45 azalttigini gosteriyor.
  • Kanser riskini azaltiyor: Norvecte yapilan bir arastirma ,meyve ve sebzeden bile daha cok antioksidan icerdigini ortaya koymustur.

alıntıdır

mehabalar kızlarolumunekankayizsmile evime ve rejimime tekrar geri döndüm 2 gün aradan sonra
şu 2 günde toplam 2 dilim yaşpasta,2 lahmacun ve 1 küçük tabak çerez yedim:1closedeyes:. Ama tamam bunlar beni 1ay götürür.
ee sizler nasılsınız? herkes iyimi? geçmiş sayfaları okuyamadım,önemli şeyler varsa özet geçebilirsiniz
buyrunnnnnnnnn

yaa kızlar bende fazla yemiyorum 2yıldır kilo almadım aksine verdim ama diyet yapamıyorum bekarken 60kiloydum evleneli 2yıl oldu 8ay önce doğum yaptım şimdi 55kiloyum ama 50ye düşmek istiyorum boyum 1.57 ama nasıl olacak önerilerinizi bekliyorum arkadaşlarsempatiksalakcinni

buyrunnnnnnnnn
selam tatlım bildiğim kadarıyla önemli birşey yok sadece yesanın detoxsu perşembeye kaldı CADIARZU

gelişmeleri beraberce izleyelimkafamçokkarıştı ohaoldumsmile

canim benimmm yasppasta neliydi?afiyet olsun bitanem bu arada tatli canim cok cekioo sorma gulumm :sinifsinif:

buyrunnnnnnnnn
selam tatlım bildiğim kadarıyla önemli birşey yok sadece yesanın detoxsu perşembeye kaldı CADIARZU

gelişmeleri beraberce izleyelimkafamçokkarıştı ohaoldumsmile

hadi yaa? biz salı-çarşamba yapıyoruz dimi ama?
Yesacım sen bizi takip et hayatım,işe yaramazsa boşver hiç uğraşma
kaydirigubbakcemile
canim benimmm yasppasta neliydi?afiyet olsun bitanem bu arada tatli canim cok cekioo sorma gulumm :sinifsinif:

canım çikolatalıydıcokacimcoook off ya çok lezzetliydi,özliycem:gitme: canın çok tatlı istiyosa 2 çataldan bişey olmaz ye gitsin bitanemhihoyyyt

of supermis hayatimm afiyet seker olsunnn gulum pasta yok su an ama bi kasik nutella yesem olurmu bugun bisaat yurudum bi saatte bisiklet cevirdimm kuzumm

of supermis hayatimm afiyet seker olsunnn gulum pasta yok su an ama bi kasik nutella yesem olurmu bugun bisaat yurudum bi saatte bisiklet cevirdimm kuzumm

canım benim ye tabi,2 kaşıktan olmaz bişey.O kadarda değil yanilmaz:rejim yapıyoruz diye tatlıyı tamamen çıkarmamız gerekmiyo hayatımızdan.Azıcık yemek yeterli.Hem sporunuda yapmışsın,haketmişsin kaydirigubbakcemile5 için rahat olsun,bence ruh sağlığıda rejimde çok önemli,kasma kendini güzelim maden canın çok istiyoopuyorumnanaktan

canimsinn benimm senin hic kasmana gerek yok iki kilo biseyin kalmis tatlim benim 6 kilo varr off off ne guzel 57 dim en azindann su antidepresan bi anda sisirdi beni gulumm

@gribin -@yasemn valla oyle benım detox kaldı persembeye - dedıgın cok dogru canım yaa baktım veremedınız kılo bırakır yapmam

@herkes
selam nasılsınız bakalım

@nıckıgını unuttugum detox yapmak ısteyen canım arkadasım lısteye ekleyım kılonu yazmısmıydım kafam allak bullak

@yıne herkes konumu kapatmıslar zayıflamaya yardımcı urunlerle alakalı konu acmak yasakmıs
bı de yardım edın dıye bı kac topıge yazmıstım kullanıcılardan bırı annen soyle yapsa falan dıye yazmıs ona da cattım bıraz :) ban yemesem barı :)

yaş pasta yemek isteyenler
10 martta kızım için
11 martta eşim için
16 martta benim için düzenlenecek partilere katılmaları yeterlidir.
ama napıcam ben ya hadi bizi geçtim kızımın doğum gününü yapmasam olmaz içimde kalır. verdiğim kiloları geri almam inşallah yaaa.

ya öyle deme zaten sabah yemiş onun haricinde de bisürü bişey yemiş bu saatte yemesin. ya da inşallah yememişsindr prenses

kapatmışlar konunu evet
inşallah ban yemezsin canım
diyetisyene veya bir beslenme uzmanına gitti mi annen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…