50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

içeriğini bilmiyorum formula 7 nin reklamını yapıyolar elma krom da spor desteği diye biliyorum

ben zamanında l-carnitine kullanmıştım ve termojenik (GNC)

l-carnitine aminoasit, yağların hücreye girmesini kolaylaştırıyo spordan 45 dk önce alınması tavsiye ediliyo

termojenik vücut ısını artttırıyo hem spora uyumun artıyo hem de daha çok terliyosun yağ yakımın artıyo...

bildiğim bunlar

kulaktan duyduklarım var ama söyleyip yanlış yönlendirmiyim tatlım...

Ama spor takviyesi almasında fayda var diğerleri çünkü diğerleri sanki kastan sudan yiyo gibi geliyo bana oturarak hapı al zayıfla pek doğru ve inandırıcı gelmiyo bana bi de tehlikeli gibi örn: lida

canım benım formula 7nın ıcerıgınde de I carnitine varmıs elma-krom kapsulu dıye gecıyor ama bunların hepsı tablet kapsul zaten suya katılarak bı seyle karıstırılıp ıcılecek bı seyı kullanacagını zannetmıyorum bu kapsul yutması kullanması kolay dıye bunlardan bırı olacak da ınsallah hangısı:)((

bı ara su 5lı cay mı ne ondan bıle almıstık da ıste begenmedı tadını neyım :)))

haklısın valla canım benım ya saglık sakaya gelmez valla anket actım bakalım umarım yorumlar neyım gelır guzel:)) beklerım canım senı de bu arada:))

kizlar merhaba annem geldi ondan giremedimm canlarimm
cok ozledim sizleri ama sizde beni ozledinizmi bitanelerim
size su getirdim unutmayin icin diye

aaa nede hiç kimse yok

ben de sporumu yaptım geldim

2,5 saat aktif voleybol oynadım.

sağ kolum felç gibi parmaklarımda şiş

2 gün iş tutamam artık

canım 2 gündür ben de ajandama yazıyorum ne yersem yeyim en ufak şeyi yazıyorum.
ve yaptığım sporları.
kesinlikle işe yarayacağını düşünüyorum.
benim kastettiğim şey de o işte liste hazırlayalım ona göre alışveriş yapalım.
sabah kahvaltıda şu arada şunlar öğle ve akşam yemeklerinde şu yemekler gibii
yoksa ben o bir köfte kadar et, yok sebze, tavuk mavuk deyince tam olarak ne yiyeceğimi bilmiyorum. direk yemek adı lazım bana.

kizlar merhaba annem geldi ondan giremedimm canlarimm
cok ozledim sizleri ama sizde beni ozledinizmi bitanelerim
size su getirdim unutmayin icin diye

hoşgeldin canım ben de yeni geldim daha duşa bile girmedim hatta.
amma da susamışım. kaydirigubbakcemile3

site çok yavaş ondanmı kimse yok ki anlayamadım

bugünkü mönüm

kahvaltıdan önce
2 adet kayısı
1 bardak ılık su

kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tane zeytin
1 kk peynir
1 çatal ucu bal
2 fincan yeşil çay

ara 1
2 fındık
2 badem
3 leblebi
3 beyaz leblebi

ara 2
3 adet etiform kepekli kraker

öğle
1 kase salata ( kereviz,maydonoz,dereotu,havuç,sarımsak,tere,yoğurt)
10 adet makarna (iri kesim)

ara 3
1 fincan süt (tam yağlı)
1 adet küçük yeşil elma

ara 4
3 badem
1 kepekli kraker

akşam
1 kase tarhana çorbası
azıcık salata (k.lahana,turp,havuç)

19:00 - 21:00 arası voleybol

22:00 gibi 1 meyve yerim artık

yatmadan da yeşil çayımı içerim

2 lt su tükettim bugün.

benide benide alın bu topiğe ve bu detoxa.. muhakkak yapıcam. bebegim var emziriorum ama bu detoxtakiler sut yapıcı o yuzden yaparım rahat rahat

yarından itibaren yazsam olurmu yediklerimi.. bugun misafirim vardı tamda acaba uygun bi detox varmı yapamda dengeleem diodum cok sevindimm

bende sabahh iki dilim tam bugday lor peuniri zeytin nutella yedimm
araogun activya ve yabanmersini
ogle simit peynur ayran
aksam papatesli kofte yemegi
bi avuc kuruyemis kaju badem findik

hosgeldinn bitanemmm
aman bol bol su ic tatlimm
afiyet seker olsun

bende sabahh iki dilim tam bugday lor peuniri zeytin nutella yedimm
araogun activya ve yabanmersini
ogle simit peynur ayran
aksam papatesli kofte yemegi
bi avuc kuruyemis kaju badem findik

canım bak ben balayında kaju yiyip durmuştum 1 hafta boyunca 2-3 kilo birden almıştım. dikkat et. kaju kilo yapar.
ayrıyeten kaç gündür nuttella yiyosun zaten kilo almışsın niye be tatlım
sporda yapmıyosun sanırım. bu hafta tartıda artmış görünürsen karışmam bak.
truf söylediydi dersin.
ha bide patates yemişsin. bide simit yemiş bak bak. koç olsaydı da verseydi cezanı. artık ben bişey demiyorum. kaydirigubbakcemile

canım 2 gündür ben de ajandama yazıyorum ne yersem yeyim en ufak şeyi yazıyorum.
ve yaptığım sporları.
kesinlikle işe yarayacağını düşünüyorum.

kesinlikle.

ben de bir defter tutmaya basladım. ama ben ne yaptıgımı falan da yazıyorum.bu biraz abartı ama zamanı yönetebilme adına faydalı oluyor. ve krem bakım vs de yazıyorum değilse üseniyrum kendimi ihmal ediyorum :)

aldıgım defterin kapak rengi lacivert bilhassa böyle aldım istah kapatan bir renk diye.

defterim:)

Eklentiler

• $Resim_003[1].webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Akdeniz diyeti + 30 gram kuruyemiş

Tüm diyet farklılıklarına rağmen bilimsel değerini yitirmeyen tek bir beslenme tipi var: Akdeniz diyeti...İşte Akdeniz diyetinin etkileri...

Diyetler ülkelerarası kültür, etnik köken, din, ekonomi ve tarım ürünlerindeki farklılıklar kadar değişkenlik gösteriyor. Diyetler ülkenin inancından bile etkileniyor. Hatta aynı ülkenin içinde yöresel farklar bile çok başka özellikler getiriyor beslenme tipine. Ülkemizin güneydoğu bölümü özellikle Gaziantep ve çevresi kırmızı et ağırlıklı beslenirken, Ege Bölgesi daha çok balık ve sebze tüketiyor. Benzer şekilde Çin`in kuzey bölgeleri daha baharatlı yiyecekler, daha çok et ve buğday içeren diyetlere yönelirken, güney bölgeleri daha çok pirinç, yeşillik ve diğer sebzeleri tercih ediyor kuzeye göre, bu bölgedekiler daha az et içeren daha hafif diyetlerle besleniyorlar.
Tüm bu farklara rağmen dünya çapında önerilen ve bilimsel değerini yitirmeyen tek bir beslenme tipi var: Akdeniz diyeti...
Uzun senelerce geniş bir şekilde araştırılan ve sağlığa sayısız katkıları olan Akdeniz diyetinin faydaları saymakla bitmiyor. Çocuklarda astım ve alerji gibi kısmen daha önemsiz faydalardan muhtemelen hepsi arasında en önemli olan fayda yani daha uzun bir hayat faydasına kadar bu olumlu katkılar değişkenlik gösteriyor.
Sağlığa fazladan bir faydası var
İspanyol araştırmacılar bir araştırmada geleneksel Akdeniz diyetine kuruyemiş eklemenin sağlığa fazladan bir faydası olduğunu buldular. Bu fayda metabolik sendrom riski ile bağlantılıdır.
Predimed araştırması 55 ila 80 yaş arasında, yüksek kardiyovasküler hastalık riski taşıyan ve yüzde 61.4`ü metabolik sendrom kriterlerini karşılayan 1224 İspanyol`la yapılmış. Katılımcılar rastgele 3 ayrı gruba ayrılarak üç farklı diyet tipi uygulanmış.
1. diyet düşük - yağlı tavsiyelerden oluşurken
2. diyet haftada bir litre sızma zeytinyağı verilen Akdeniz diyeti
3. diyet ise 30 gram kuruyemiş verilen Akdeniz diyet grubu olarak seçilmiş.
Bu gruplardan hiçbirinde bir yılda kilo değişikliği görülmese de metabolik sendrom şikâyetleri düşük - yağlı diyet grubunda yüzde 2, sızma zeytinyağı grubunda yüzde 6.7, karışık yemiş grubunda ise yüzde 13.7 düşüş göstermiş.
Akdeniz diyeti ve kuruyemiş tüketen grupta bel çevresi geniş olan, yüksek tligliseridi veya yüksek tansiyonu olan katılımcı sayısı önemli ölçüde düşüş göstermiş. Bu bulgular diyetin bazı unsurlarının, özellikle kuruyemişlerin, metabolik sendromun bazı özellikleri üzerinde faydalı etkileri olabileceğini gösteriyor.
AKDENİZ DİYETİ NEDİR?
Tüm dünyada yağı az (doymuş yağı), posası fazla, tuz oranı düşük olan tipik Akdeniz mutfağı sağlıklı beslenme olarak önerilmektedir. Bu beslenme şekli kırmızı ete az yer verir, balık, tahıl, sebze, meyve ve lif ağırlıklıdır, zeytinyağı en önemli besindir. Süt yoğurt ve peynir, protein kaynağı olarak balıkla birlikte yer alır. Bu beslenme tipi kalp damar hastalıkları ve kansere karşı koruyuculukla uzun ve kaliteli bir yaşamın anahtarıdır.
METABOLİK SENDROM
Metabolik sendrom, abdominal obezite, yüksek tansiyon, yüksek kolesterol ve glokuz intoleransı dahil olmak üzere hepsi tip 2 diyabetin yanı sıra koroner kalp hastalıkları ve damar duvarlarında plak birikmesiyle ilgili diğer hastalıklar için risk faktörü olan bir grup sağlık sorunu ile karakterizedir. Önemli göstergelerinden biri bel çevresinde yağlanma ve kalınlaşmadır. Türkiye Metabolik Sendrom Araştırma Grubu`nun (METSAR) yaptığı çalışmaya göre ülkemizde kentlerde metabolik sendrom sıklığı ortalama yüzde 33,8 olarak bulunmuştur. Bu verilere göre Türkiye`de 20 yaş üstü nüfusunu yaklaşık 1/3`ü metabolik sendromludur. Metabolik sendrom Amerika`da da gittikçe yaygınlaşmaktadır.
20-25 adet badem veya bir ceviz
Kuruyemişler yüksek miktarda zeytinyağına benzer doymamış yağın yanı sıra lif, potasyum, kalsiyum ve magnezyum gibi faydalı besinler içeriyor Kaynak:Timeturk: Haber, Timeturk Haber, HABER, Günün haberleri, yorum, spor, ekonomi, politika, sanat, sinema

alıntıdır

canim benimm ben bi saat yuruyus bi saatte bisiklet ceviriorummm
sanirim bunlari yaptigim icin cok kilom artmio gerci artio dedigin gibi arada spor yaptigim halde ama antidepresan iciorum ya doktor oda kilo yapar dedi metebolizmayi yavaslatir istah acilmasi yapar o yuzden engel olamiorum o yuzden yiyorum yoksa bu antidepresandan once iradeliydimm bu kadar yemezdimm ahh ahhhh :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…