uff canım ya ilaçla alınan kilolar zor gidiyo. Ama sabırlı ol canım verirsin yavaş yavaş,Dert etmecanimsinn benimm senin hic kasmana gerek yok iki kilo biseyin kalmis tatlim benim 6 kilo varr off off ne guzel 57 dim en azindann su antidepresan bi anda sisirdi beni gulumm
@gribin -@yasemn valla oyle benım detox kaldı persembeye - dedıgın cok dogru canım yaa baktım veremedınız kılo bırakır yapmam
@herkes selam nasılsınız bakalım
@nıckıgını unuttugum detox yapmak ısteyen canım arkadasım lısteye ekleyım kılonu yazmısmıydım kafam allak bullak
@yıne herkes konumu kapatmıslar zayıflamaya yardımcı urunlerle alakalı konu acmak yasakmıs
bı de yardım edın dıye bı kac topıge yazmıstım kullanıcılardan bırı annen soyle yapsa falan dıye yazmıs ona da cattım bıraz :) ban yemesem barı :)
@gribin -@yasemn valla oyle benım detox kaldı persembeye - dedıgın cok dogru canım yaa baktım veremedınız kılo bırakır yapmam
@herkes selam nasılsınız bakalım
@nıckıgını unuttugum detox yapmak ısteyen canım arkadasım lısteye ekleyım kılonu yazmısmıydım kafam allak bullak
@yıne herkes konumu kapatmıslar zayıflamaya yardımcı urunlerle alakalı konu acmak yasakmıs
bı de yardım edın dıye bı kac topıge yazmıstım kullanıcılardan bırı annen soyle yapsa falan dıye yazmıs ona da cattım bıraz :) ban yemesem barı :)
buyrunnnnnnnnn
selam tatlım bildiğim kadarıyla önemli birşey yok sadece yesanın detoxsu perşembeye kaldı CADIARZU
gelişmeleri beraberce izleyelimkafamçokkarıştı ohaoldumsmile
yok yok canım benım duzen yıne aynı duzen salı carsamba bı tek ben carsamba persembe yapmak durumunda kaldım degısmedı yaa bunu degıstırmeyelım bence herkes hazırladı kendını :))
bu arada gunaydın canım benım hayırlı pazarlar :))
bı de 12 olduk yaa super valla bu detoxun kendı topıgını de yazsak mı acaba:))
yok yok canım benım duzen yıne aynı duzen salı carsamba bı tek ben carsamba persembe yapmak durumunda kaldım degısmedı yaa bunu degıstırmeyelım bence herkes hazırladı kendını :))
bu arada gunaydın canım benım hayırlı pazarlar :))
bı de 12 olduk yaa super valla bu detoxun kendı topıgını de yazsak mı acaba:))
Ay bilmem kine bu arada günaydın canım benim too :)
aman sabah zaten bi ingilizce katletmişim anlayamadım rezillik uzun süredir konuşmadım uzak kaldım anlamam düştü mankafa gibim :)
Canımı sıkmak istemiyorum ingilizce benim için en zayıf halka konuşma konusuna canım sıkılıyo :1closedeyes: ama napıyim ortamım olmuyo bi de şimdi dersler bastırıyo hiç zmn ayıramadım dinlemeye sadece kpds kpss ye kasıyorumelbet bi gün güzel güzel konuşuciiim ben de :lepi:
laf nerden nereye geldi yaa sabah sendromu :)
ok cnm salı çarş biz çarş perş sen yapıiiin kaydirigubbakcemile3
Ahanda yediklerim :
07:00 incir ve ılık su
08:30 1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Çoook açık çay
09:00 yeşil çay
09:30 1 çik. etiform
11:30 yarım muz
12:45 1,5 kepçe nohut
2 kaşık yoğurt
3-4 çatal marul
14:00 2-3 yudum içebildiğim şekersiz neskafe
1 çik. Etiform
17:00 2 dilim sebze graten
19:00 – 19:45 arası tempolu yürüdüm
20:00 1 bardak light süt
21:30 trufun detoks çayı 4 bardak kadar
3-4 leblebi
2 badem
2-3 fındık
1 etiform bisküvi
22:30 alt karın 30 X 5 set
alt karın 10 X 5 set
mide 20 X 7 set
iç bacak 100 X 2 set
1,5 lt suyumu ve vitaminimi de içtim ohh
valla dıl pek nankor canım yaa bı konusma dırekt unutuyosun ben de basvurdum kpds ye bu arada basladı basvurular haberın vardır zaten ben de yıne bı gırıyım 1puan 2 puan hıc farketmez dedım:)))
ayy arada dıyet neyım sıkıstırıyım da topıgın dısına cıkmayalım
ben daha kahvaltı yapmadım regl oldugum ıcın de maydonoz suyuna ara verdım carsambaya kadar hem bıter de reglım detox daha ıyı olur :)) regl ıken yapılmaz sanırım :) demınden berı annemın derdındeyım yaaa ıkıye dusurduk kesın ya formula 7 ya da lw6090 gozlerım yoruldu mılletın yorumunu okuya okuya :))
ikinize de günaydın erken kalkan cadılar
@ yesa : annen inşallah sağlıklı bir şekilde zayıflar canım.
maydonoz suyunu niye yapıyosun sen ya da bi faydasını gördünmü. nasıl oluyo o iş.
kötükedihüso
valla dıl pek nankor canım yaa bı konusma dırekt unutuyosun ben de basvurdum kpds ye bu arada basladı basvurular haberın vardır zaten ben de yıne bı gırıyım 1puan 2 puan hıc farketmez dedım:)))
ayy arada dıyet neyım sıkıstırıyım da topıgın dısına cıkmayalım
ben daha kahvaltı yapmadım regl oldugum ıcın de maydonoz suyuna ara verdım carsambaya kadar hem bıter de reglım detox daha ıyı olur :)) regl ıken yapılmaz sanırım :) demınden berı annemın derdındeyım yaaa ıkıye dusurduk kesın ya formula 7 ya da lw6090 gozlerım yoruldu mılletın yorumunu okuya okuya :))
ikinize de günaydın erken kalkan cadılar
@ yesa : annen inşallah sağlıklı bir şekilde zayıflar canım.
maydonoz suyunu niye yapıyosun sen ya da bi faydasını gördünmü. nasıl oluyo o iş.
@sensewitch : evet canım dil çok nankör ben de yabancı dil öğreniyorum ve nisanda açıköğretim sınavlarım var. ikinci üniversite bitiricem inşallah. sonra ikisinin bir turşusunu kurarım artık. sempatiksalakcinni
ya sen yemek namına çok az şey yiyosun ya da bana mı öyle geldi
benim gözüme çarpan nohut ve sebze var ve onlarda çok az
metabolizman iyice şaşıracak yani bu gidişle hadi bakalım hayırlısı
ben de mönümü yazmıştım ama değerlendiren eden yok
bu haftanın koçunu en disiplinsiz koç olarak görüyorum. kötükedihüso
günaydın arkadaşlar, öyle bir uyku çekmişim ki dün,20.30 da yattım yeni uyandım,bütün yorgunluğum gitmiş,alışverişe çıkıp önce kahvaltımı sonra sporumu yaparım. enerjim çok bugün
ohh sefan olsun miss ben de çekebilsem :Saruboceq: yarın da araç muayenesi için koşturucam izin günümü yarına aldım pıffff
acaba 1 ay çalışıp 4 gün tatil mi yapsam bi soriyim bakiim haftada 1 b işe yaramıyo
chemesçim sen de işin ucu kaçmadan yaz ne alcaksan yiceksen ne güzel veriyon bak kilolarını almayasın amanın ...ohaoldumsmile
valla prenses lw6090 dan memnun kalmış öyle yazmıştı evet son başvuru 10 martta
bu aralar burada yicek bişiy yok schnitzel bol yağlı spagetti
iki üniyi bitirdim ben de şu an turşusunu kurdum
özel sektör mahvetti psikolojimi çok okumak iyi değil sanırım geç olsa da anladım
acilen devlete geçmem lazım özel sektör okuyanın kıymetini bilmiyo bu durum beni deli ediyooooooooooooooo sempatiksalakcinni
alışverişimi yaptım da geldim canım,bu ara yiyebileceğim her şeyi yedim,artık canım istemez bir şey. çalışınca insan izin gününü iple çekiyor. haftanın 6 günü çalışıp bir gün dinlenmek de yetmiyor,haklısın. benim de bir gün tatilimi hep ev işleri yiyor,yüksek lisans mı açıköğretim mi,yoksa okula öğrencilerime hazırlık mı yapsam bilemiyorum.ben de devletteyim ama full tempo çalışıyorum. öğretmenler az çalışıyor hep tatil hep tatil dedilerdi bana da nerdeee,bir çalışmaya başladım,yaz tatili şubat tatili devam etti hep,ilk tatilimi,1.5 yıl sonra bu şubatta yaptım. ona da tatil denirse,hastalanınca mecbur kaldım.
alışverişimi yaptım,saat10:00 da kahvaltı öncesi bir öğün yaptım
1ceviz,2 k. kayısı,1çb süt
Kahvaltı: 1 yumurta,1/2 simit, bol maydonoz,domates( aslında kışın yaz sebzelerini yemek huyum değildir ama canım istedi aldım,küçük küçük kırmızı kırmızı güzel göründüler),5 zeytin,biraz peynir. yemeyi planlıyorum.yazayım ki planımın dışına taşmayayım
bugün güzel gidicek inşallah
ben de leslie ile 3 mil yürüdüm
şimdi hava güzelken çıkıyım da dışarda yürüyüm diyorum.
1 saat tempolu
trufçun senin şu azmine ve pozitifliğine hastayım yaa herşeyi eğlenceli hale getiriyomuşsun gibi bi his var içimde opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?