50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimsinn benimm senin hic kasmana gerek yok iki kilo biseyin kalmis tatlim benim 6 kilo varr off off ne guzel 57 dim en azindann su antidepresan bi anda sisirdi beni gulumm
uff canım ya ilaçla alınan kilolar zor gidiyo. Ama sabırlı ol canım verirsin yavaş yavaş,Dert etme

merhaba yesacım.Canım inşallah banlanmazsın yine,çeneni tut bakiim sendeklava: yine ayrılmak istiyon bizlerden heraldesenağlama

gitti canım gitmedigi diyet uzmanı kaldı artık nefret edıyor sevmıyor onları :))

ayyy tutamadım yaa basım agrıyor zaten dellendım gorunce:Ç)) hadı ben kacaroo :) uyuyum da gecsın:)

kilom 58.6 canım

SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo

1-scyllaa--------------------59

2-yesa-----------------------------50.4

3-sevgı----------------------------53.4

4-spatz-----------------------------56.2

5-sensewitch----------------------51.9

6-Gripin-------------------------55.5

7-dilekdoruk--------------------61.4

8-avelon-------------------------58.3

9-lunapiena---------------------52.5

10-yasemn----------------------58.6

11-htcvlkn----------------------57

12-Babymom-----------------58.6

buyrunnnnnnnnn
selam tatlım bildiğim kadarıyla önemli birşey yok sadece yesanın detoxsu perşembeye kaldı CADIARZU

gelişmeleri beraberce izleyelimkafamçokkarıştı ohaoldumsmile

aaaaaaaaa hergün her yeri okuyom yaaa ne zmn kaldı perşembeye yuhhaklinialirimsmile

yok yok canım benım duzen yıne aynı duzen salı carsamba bı tek ben carsamba persembe yapmak durumunda kaldım degısmedı yaa bunu degıstırmeyelım bence herkes hazırladı kendını :))

bu arada gunaydın canım benım hayırlı pazarlar :))

bı de 12 olduk yaa super valla bu detoxun kendı topıgını de yazsak mı acaba:))

Ay bilmem kine bu arada günaydın canım benim too :)

aman sabah zaten bi ingilizce katletmişim anlayamadım rezillik uzun süredir konuşmadım uzak kaldım anlamam düştü mankafa gibim :)

Canımı sıkmak istemiyorum ingilizce benim için en zayıf halka konuşma konusuna canım sıkılıyo :1closedeyes: ama napıyim ortamım olmuyo bi de şimdi dersler bastırıyo hiç zmn ayıramadım dinlemeye sadece kpds kpss ye kasıyorum elbet bi gün güzel güzel konuşuciiim ben de :lepi:

laf nerden nereye geldi yaa sabah sendromu :)

ok cnm salı çarş biz çarş perş sen yapıiiin kaydirigubbakcemile3

Ahanda yediklerim :

07:00 incir ve ılık su

08:30 1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Çoook açık çay

09:00 yeşil çay

09:30 1 çik. etiform

11:30 yarım muz

12:45 1,5 kepçe nohut
2 kaşık yoğurt
3-4 çatal marul

14:00 2-3 yudum içebildiğim şekersiz neskafe
1 çik. Etiform

17:00 2 dilim sebze graten

19:00 – 19:45 arası tempolu yürüdüm

20:00 1 bardak light süt

21:30 trufun detoks çayı 4 bardak kadar
3-4 leblebi
2 badem
2-3 fındık
1 etiform bisküvi
22:30 alt karın 30 X 5 set
alt karın 10 X 5 set
mide 20 X 7 set
iç bacak 100 X 2 set
1,5 lt suyumu ve vitaminimi de içtim ohh

Son düzenleme:
valla dıl pek nankor canım yaa bı konusma dırekt unutuyosun ben de basvurdum kpds ye bu arada basladı basvurular haberın vardır zaten ben de yıne bı gırıyım 1puan 2 puan hıc farketmez dedım:)))

ayy arada dıyet neyım sıkıstırıyım da topıgın dısına cıkmayalım

ben daha kahvaltı yapmadım regl oldugum ıcın de maydonoz suyuna ara verdım carsambaya kadar hem bıter de reglım detox daha ıyı olur :)) regl ıken yapılmaz sanırım :) demınden berı annemın derdındeyım yaaa ıkıye dusurduk kesın ya formula 7 ya da lw6090 gozlerım yoruldu mılletın yorumunu okuya okuya :))

ikinize de günaydın erken kalkan cadılar

@ yesa : annen inşallah sağlıklı bir şekilde zayıflar canım.
maydonoz suyunu niye yapıyosun sen ya da bi faydasını gördünmü. nasıl oluyo o iş.

@sensewitch : evet canım dil çok nankör ben de yabancı dil öğreniyorum ve nisanda açıköğretim sınavlarım var. ikinci üniversite bitiricem inşallah. sonra ikisinin bir turşusunu kurarım artık. sempatiksalakcinni
ya sen yemek namına çok az şey yiyosun ya da bana mı öyle geldi
benim gözüme çarpan nohut ve sebze var ve onlarda çok az
metabolizman iyice şaşıracak yani bu gidişle hadi bakalım hayırlısı
ben de mönümü yazmıştım ama değerlendiren eden yok
bu haftanın koçunu en disiplinsiz koç olarak görüyorum. kötükedihüso

gunaydın canım benım ınsallah ınsallah olumunekankayizsmile

ne bılıyım yaa maydonoz suyu boyle rahatlatıyor gıbıme gelıyor benı bol lımonu da sıkıyorum ahmet marankı amca da yag yakıyor yaglarınızı erıtıyor dedı ne bılem ıcıom valla kaydirigubbakcemile

zaten bırı bana desın su yag yakıyormus gobek yaglarını ozellıkle ya da selulıtlere ıyı gelıyormus dıye (maydonoz kendısı de selulıtlere ıyı gelıyormus) hemen yaparım yaa pek severım boyle ıslerı sempatiksalakcinni

valla haftanın kocunu ben de gormedım hıc nerelerde o napıyor aklinialirimsmile

günaydın arkadaşlar, öyle bir uyku çekmişim ki dün,20.30 da yattım yeni uyandım,bütün yorgunluğum gitmiş,alışverişe çıkıp önce kahvaltımı sonra sporumu yaparım. enerjim çok bugün

valla prenses lw6090 dan memnun kalmış öyle yazmıştı evet son başvuru 10 martta

bu aralar burada yicek bişiy yok schnitzel bol yağlı spagetti

iki üniyi bitirdim ben de şu an turşusunu kurdum
özel sektör mahvetti psikolojimi çok okumak iyi değil sanırım geç olsa da anladım
acilen devlete geçmem lazım özel sektör okuyanın kıymetini bilmiyo bu durum beni deli ediyooooooooooooooo sempatiksalakcinni

ohh sefan olsun miss ben de çekebilsem :Saruboceq: yarın da araç muayenesi için koşturucam izin günümü yarına aldım pıffff

acaba 1 ay çalışıp 4 gün tatil mi yapsam bi soriyim bakiim haftada 1 b işe yaramıyo

chemesçim sen de işin ucu kaçmadan yaz ne alcaksan yiceksen ne güzel veriyon bak kilolarını almayasın amanın ...ohaoldumsmile

alışverişimi yaptım da geldim canım,bu ara yiyebileceğim her şeyi yedim,artık canım istemez bir şey. çalışınca insan izin gününü iple çekiyor. haftanın 6 günü çalışıp bir gün dinlenmek de yetmiyor,haklısın. benim de bir gün tatilimi hep ev işleri yiyor,yüksek lisans mı açıköğretim mi,yoksa okula öğrencilerime hazırlık mı yapsam bilemiyorum.ben de devletteyim ama full tempo çalışıyorum. öğretmenler az çalışıyor hep tatil hep tatil dedilerdi bana da nerdeee,bir çalışmaya başladım,yaz tatili şubat tatili devam etti hep,ilk tatilimi,1.5 yıl sonra bu şubatta yaptım. ona da tatil denirse,hastalanınca mecbur kaldım.
alışverişimi yaptım,saat10:00 da kahvaltı öncesi bir öğün yaptım
1ceviz,2 k. kayısı,1çb süt
Kahvaltı: 1 yumurta,1/2 simit, bol maydonoz,domates( aslında kışın yaz sebzelerini yemek huyum değildir ama canım istedi aldım,küçük küçük kırmızı kırmızı güzel göründüler),5 zeytin,biraz peynir. yemeyi planlıyorum.yazayım ki planımın dışına taşmayayım
bugün güzel gidicek inşallah

oh oh maşallah bi de devlet memuru oldunmu tamamdır senin işin
özel sektör çok zor gerçekten atanmadan önce 6 ay kadar çalıştım valla sanki o 6 ay hiç yaşamamışım gibi
güneş yüzü görmemiştim ama iyi kilo vermiştim 46 idim o zamanlar

senin şu güzel kahvaltılarını özlemişiz canım ya
ha şöyle kendine gel
bak bahar geldi çiçekler açtı
böcekler öttü.

ben de leslie ile 3 mil yürüdüm

şimdi hava güzelken çıkıyım da dışarda yürüyüm diyorum.
1 saat tempolu

ben de leslie ile 3 mil yürüdüm

şimdi hava güzelken çıkıyım da dışarda yürüyüm diyorum.
1 saat tempolu

trufçun senin şu azmine ve pozitifliğine hastayım yaa herşeyi eğlenceli hale getiriyomuşsun gibi bi his var içimde opuyorumnanaktan

bu arada kahvaltımı yaptım, ama ufak bir değişiklikle,zeytinlerimi yemedim onun yerine az tereyağlı yaptım omletimi,pek de güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…