bu arada kahvaltımı yaptım, ama ufak bir değişiklikle,zeytinlerimi yemedim onun yerine az tereyağlı yaptım omletimi,pek de güzel oldu
şu ballı omlet sana ait bi tarif miydi chemesciğim?
yoksa yesanın mıydı yahu?
deniycem onu yaa merak ettim çok kaydirigubbakcemile3
yemek saati yaklaştı yaa ders çalışırken aklım kayıyo yemeklere:kedi:
bana aıt kuzum copyrightini alırım kaydirigubbakcemile3
balla yumurtayı ıyıce karıstırıyoruz hıc yag eklemeden tavada pısıyoruz afıyetle yıyoruz
ayrıca peppermıntten bır tatlı tarıfı de yanında hedıye kaydirigubbakcemile3
balla yogurdu ıyıce cırpıp buzdolabına kaldırıyoruz sonra afıyetle yıyoruz kaydirigubbakcemile
günaydın arkadaşlar, öyle bir uyku çekmişim ki dün,20.30 da yattım yeni uyandım,bütün yorgunluğum gitmiş,alışverişe çıkıp önce kahvaltımı sonra sporumu yaparım. enerjim çok bugün
ben de leslie ile 3 mil yürüdüm
şimdi hava güzelken çıkıyım da dışarda yürüyüm diyorum.
1 saat tempolu
valla dıl pek nankor canım yaa bı konusma dırekt unutuyosun ben de basvurdum kpds ye bu arada basladı basvurular haberın vardır zaten ben de yıne bı gırıyım 1puan 2 puan hıc farketmez dedım:)))
ayy arada dıyet neyım sıkıstırıyım da topıgın dısına cıkmayalım
ben daha kahvaltı yapmadım regl oldugum ıcın de maydonoz suyuna ara verdım carsambaya kadar hem bıter de reglım detox daha ıyı olur :)) regl ıken yapılmaz sanırım :) demınden berı annemın derdındeyım yaaa ıkıye dusurduk kesın ya formula 7 ya da lw6090 gozlerım yoruldu mılletın yorumunu okuya okuya :))
valla prenses lw6090 dan memnun kalmış öyle yazmıştı evet son başvuru 10 martta
bu aralar burada yicek bişiy yok schnitzel bol yağlı spagetti
iki üniyi bitirdim ben de şu an turşusunu kurdum
özel sektör mahvetti psikolojimi çok okumak iyi değil sanırım geç olsa da anladım
acilen devlete geçmem lazım özel sektör okuyanın kıymetini bilmiyo bu durum beni deli ediyooooooooooooooo sempatiksalakcinni
sensecim ben de iki üni bitirdim ama ne kıymet bilen var, ne hakettigini veren özel sektörde. canımı çıkarıyorlar 3 yıldır gecem gündüzümün birbirine karıştıgını biliyorum.noolcak bizim bu halimiz ?boshayallersmile
aaaaaaaaa hergün her yeri okuyom yaaa ne zmn kaldı perşembeye yuhhaklinialirimsmile
benimde zımbırtı salı yada çarşamba biter napsam yesaya arkadaşlıkmı yapsamCADIARZU
Ay bilmiyorum yaa beni de gömdüler ofise resmen hiçbişiy yaptırmıyolar yaaa kimsenin umursadığı yok offfff
rica minnet iş yaptırıyon zaten yetki vermiyolar çünkü...
ben de bıraktım yapmıyom valla işim yapınca kavga çıkıyo ben suçlu oluyorum offf valla
ne biçim yer ora öylee netmemeee tutuyolar seniiiialsanaalsanasmile
süs niyetinemi:uhm:
valla olur galibaaa kaydirigubbakcemile3gel canım benım yanlız koyma benı olumunekankayizsmile baktık veremedıler kılo yapmayız kaydirigubbakcemile
gel canım benım yanlız koyma benı olumunekankayizsmile baktık veremedıler kılo yapmayız kaydirigubbakcemile
gel canım benım yanlız koyma benı olumunekankayizsmile baktık veremedıler kılo yapmayız kaydirigubbakcemile
millete ver gazı ver gazı,sonra çekil kenardan seyret,uyanık seni
valla olur galibaaa kaydirigubbakcemile3
hem ortamı görürüz dimiiiisempatiksalakcinni
millete ver gazı ver gazı,sonra çekil kenardan seyret,uyanık seni
valla ben de yapmam o zmn kalırsınız 10 kişi lülülülülülü
sendemi yan çizmek için bahane arıyon yoksakötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?