50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kahvaltımı yaptım, ama ufak bir değişiklikle,zeytinlerimi yemedim onun yerine az tereyağlı yaptım omletimi,pek de güzel oldu

şu ballı omlet sana ait bi tarif miydi chemesciğim?

yoksa yesanın mıydı yahu?

deniycem onu yaa merak ettim çok kaydirigubbakcemile3

yemek saati yaklaştı yaa ders çalışırken aklım kayıyo yemeklere:kedi:

bana aıt kuzum copyrightini alırım kaydirigubbakcemile3

balla yumurtayı ıyıce karıstırıyoruz hıc yag eklemeden tavada pısıyoruz afıyetle yıyoruz

ayrıca peppermıntten bır tatlı tarıfı de yanında hedıye kaydirigubbakcemile3

balla yogurdu ıyıce cırpıp buzdolabına kaldırıyoruz sonra afıyetle yıyoruz kaydirigubbakcemile

inanmıyorum yaaaaaaaa aklım çıktı okurken bile açıııımmmmmm yemeğe iniyim geliyim bari...aklinialirimsmile

kızlar maşallah okumaya çalıştım yazdıklarınızı ama pek başarılı olamıcam galiba...

ne var ne yok..
ben kahvaltıda
1 yumurta 1 kk peynir
1 simit
yedim...

1 kk peynır nedır ev cadısı:))

kadınlar kulubu peynır mı cıkarmıs jhehehhe:)

canım bende sendenim bugün,akşam 23.30da yattım öğlen12.10da kalktımohaoldumsmile.Ama senin aksine hiç enerjim yok.Başım ağrıyo ve çok bitkinim.Şu bahar bitse gitsede yorgunluğu da geçse

ben de leslie ile 3 mil yürüdüm

şimdi hava güzelken çıkıyım da dışarda yürüyüm diyorum.
1 saat tempolu

şu leslie dediğin şey neki canım? ay bugün herkes enerji dolu yaa ne güzel.Bense tümgün yatıp pineklemek istiyorummafoldumben

gunaydin hatunlar...

ben de dun regl oldum, salıya kadar azalır baya ama detox yapmam sakıncalı olur mu, beni çok güçsüz düşürür mü acaba ?

sensecim ben de iki üni bitirdim ama ne kıymet bilen var, ne hakettigini veren özel sektörde. canımı çıkarıyorlar 3 yıldır gecem gündüzümün birbirine karıştıgını biliyorum.noolcak bizim bu halimiz ?boshayallersmile

Ay bilmiyorum yaa beni de gömdüler ofise resmen hiçbişiy yaptırmıyolar yaaa kimsenin umursadığı yok offfff

rica minnet iş yaptırıyon zaten yetki vermiyolar çünkü...

ben de bıraktım yapmıyom valla işim yapınca kavga çıkıyo ben suçlu oluyorum offf valla

ne biçim yer ora öylee netmemeee tutuyolar seniiiialsanaalsanasmile

süs niyetinemi:uhm:

ne biçim yer ora öylee netmemeee tutuyolar seniiiialsanaalsanasmile

süs niyetinemi:uhm:

aman ne biliyim yasuş yaaa
benim de işime geliyo şimdi çıksam iş ara derdi olacak
e kpss ye çalışamıcam falan filan napıyim alıştım artık az daha sıkıcam dişimi devlete girdim mi işlem tamamdır :lepi:

detox sebze ve meyvaları

Karahindiba: Karaciğere destek verir. İçeriğindeki karatenoidler sayesinde antioksidan özelliği içerir.
Enginar: Kan şekerini dengelemede ve kandaki üre ve kolesterolün düşürülmesinde ve karaciger detoksunda çok etkili bir sebze.
Salatalık: Posa bakımından zengin, iyi bir potasyum kaynağı ve diüretik ( su atıcı ) etkiye sahip bir sebze.
Sarmısak: Yüksek tansiyon ve kalp hastalığı riskini azaltır. Bağışıklık sistemini güçlendirici etkiye sahip.
Maydanoz: C vitamini ve demir deposudur. Böbrekleri temizleyici, kan şekerini dengeleyici ve kansere karşı koruyucu etkisi var.
Zencefil: Sindirim sistemini rahatlatıcı etkiye sahip.
Kereviz: Antioksidan ve sindirim sistemini rahatlatıyor.
Elma: Posa bakımından zengin, güçlü bir antioksidan özelliğe sahip. Sindirim sistemine yardımcı ve toksin atıcı özelliğe sahip.
Kırmızı erik: Posa ve potasyum bakımından zengin, içerdiği beta karoten sayesinde güçlü bir antioksidan.
Kivi: Potasyum ve C vitamini bakımından zengin, sindirime yardımcı.
Kayısı: Potasyum, posa, beta karoten ve C vitamini yönünden zengin, bağırsakların düzenli çalışmasında etkili.
Vişne: Potasyum ve C vitamini içeriği yüksek, diüretik etkili ve toksin atmada etkin bir meyve.
Böğürtlen: Folik asitten zengin ve bağışıklık sistemini destekleyici.

Brokolinin faydaları
Mineral ve demir eksiliğini gideren brokoli vitamin deposudur. Antikarsinojenik (kansere karşı koruyucu ) etkisi yüksek, kalsiyum açısından da oldukça zengin. Dolayısıyla kemik erimesine karşı koruyucu, lif oranı yüksek bir besin. A, E ve C vitaminlerinin yanı sıra içerdiği flavonoidler bakımından bağışıklık sistemimizi güçlendiren bir özelliğe sahiptir. Antibiyotik vazifesi de görür. Bazı indol ve indol türevleri (bitkisel hormonlar) açısından da ayrı bir önem taşımaktadır. Bu sayede vücudumuzdaki hormon dengesini ayarlar.

Brokolinin kendine özgü olan selülozik yapısı (lifli yapı) bağırsaklarda oluşan toksinlerin uzaklaştırılmasında (toksin atıcı) ve alınmış olan ağır metallerin emilmesinde büyük rol oynar. Brokolinin bu lifli yapısı, dışkının düzenli bir şekilde dışarı atılmasını sağlar. Kabızlığı önleyicidir. Prostat rahatsızlıklarının kansere dönüşmesinde brokoli güçlü bir önleyicidir. Aynı zamanda, meme, prostat, bağırsak ve idrar kesesi kanserlerine karşı güçlü bir koruyucudur.

Önemli tavsiyeler
- Kalkar kalkmaz oda ısısında su için (Suyun içine akşamdan kabuklu limon dilimleri koyun )
- Güde üç litre su içmeye özen gösterin
- Her gün beş poşet yaseminli yeşil çayın yanı sıra bir poşet karahindiba da içilmeli
- Detoks süresince asla şeker kullanmayın. Tatlandırıcının doğal olanını ( splendayı ) tercih edin
- Tuzu kesmeyin ama mutlaka azaltın
- Önerilen meyve ve sebze mutlaka tüketin. Yağsız yoğurt yemeyi ihmal etmeyin.
- Zeytinyağlı salatanızın içine bir orta boy enginar, yarım paket soya filizi, maydanoz ve kurutulmuş domates koyun
-Gün boyunca dört yemek kaşığı ketentohumu tüketin
- Her gün önerilen multi vitamininizi alın (Multi bionta: kahvaltıdan sonra 1 adet. Mg tableti: Yatarken bir adet. C vitamini: 500 mg)
- Ara öğünleri atlamamaya çalışın, soğandan uzak durun
- 10 gün sigara ve alkol almayın kullanmayın ya da minimuma indirin
- Gazlı içecek ve yapay meyve sularından uzak durun
- Her gün beş fındık, beş badem, iki ceviz içi ve bir adet sarmısak yiyin
- Yatarken bir çay bardağı içme suyuna, bir çay kaşığı elma sirkesi katarak için

Özel tonikler
Karaciğer, böbrek ve bağırsakları temizlemek için aşağıdaki malzemelerden kuvvetli tonikler hazırlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, kaynattığınız malzemelerden elde edilen suyu gün boyu içmek.

Karaciğer için
- Dört orta boy kabuklu yeşil elma
- Dört adet limon
- Bir parça kabuk tarçın
- Üç poşet yeşil çay
- Beş su bardağı su

Böbrek için
Böbreklerimizi temizlemek amacıyla kullanacağımız toniğin hazırlanışı
- Bir küçük parça zencefil
- Bir dilim limon
- Bir çay kaşığı diyet bal

Bağırsak için
- Bir poşet yeşil çay
- Bir avuç nane
- Bir tutam kekik
- Bir poşet böğürtlen çayı
-Beş su bardağı su

alıntıdır

valla olur galibaaa kaydirigubbakcemile3

hem ortamı görürüz dimiiiisempatiksalakcinni

millete ver gazı ver gazı,sonra çekil kenardan seyret,uyanık seni

VALla oyle degıl yaa ankara ısım cıktı ıstersenız hep beraber carsamba yapalım da mılletın duzenını bozmayım dıye ben kaydirigubbakcemile

Detoksla Neler Kazanılır?

Bir detoks programının en önemli amacı vücudunuzu toksinlerden temizleyerek enerjinizi yükseltmek ve beden-zihin-ruh üçlemesini en yüksek verimde kullanabilmenizi sağlamaktır. Bununla birlikte gelişen faydalar da şöyledir:

- En başta vücudunuzun performansını düşüren toksinler temizlenir.
- Enerjiniz yükselir.
- Kilo verilir. 7 günlük bir programda genel ortalamada bayanlar 1 beden küçülür (4-6 kg) erkekler ise 6-12 kg arası verebilirler. Tabii ki yaş, metabolizma, bulunulan kilo, genetik gibi faktörleri de unutmamak gerekir.
- Uyku düzeni dengelenir. Sabah daha erken, dinç ve kolayca kalkılabilir.
- Kan temizlenir.
- Kalınbağırsaklar büyük ölçüde temizlenir. Dolayısı ile kabızlık, gaz, şişkinlik gibi sorunlar iyileşmeye başlar.
- Cilt güzelleşir, parlar.
- Gözün beyazı daha beyazlar, daha canlı bakar.
- Vücut şekillenir.
- Gençleşilir, yaşlanma yavaşlar.
- Güçlü bir fizik yapınız olduğunu hissetmeye başlarsınız.
- Vücudunuz esner. Eklemlerin arasında birikmiş kristalize kalıntılar temizlenir.
- Sindirim rahatlar.
- Daha atik ve hareketli olursunuz.
- Kolesterol sorununuz varsa dengelenir.
- Farkındalık, algılama ve duyarlılık artar.
- Zihin berraklaşır.
- Bağışıklık gücü artar. Bu çok önemli bir konu. Dışarıda ne kadar kirlilik olursa olsun sizin bağışıklığınız güçlüyse etkilenmezsiniz. Dolayısıyla detoks size bunu sağlar.

En önemlisi, kendinizle daha dürüst bir iletişime geçme şansınız gelişir!

alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…