50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

trufçun senin şu azmine ve pozitifliğine hastayım yaa herşeyi eğlenceli hale getiriyomuşsun gibi bi his var içimde opuyorumnanaktan

diyet ajandamı (ne yeyip ne içtiğimi kaydettiğim) bi görsen başında azmettim başaracağım yazıyo.
eziyete dönüştürünce gerisi gelmiyo keyif alarak yapıyorum vallahi herşeyi. çünkü sonunda daha da keyifleneceğim.

eğlenceli hale getiricek ki devamlılığı olsun hava güzel olsa ben de çıkardım da,yağmur yağmur....

dimi amaa... burda tam bahar havası var

canım 45 dk evde yürüyoruz video ile. internette var indirebilirsin. acaip güzel ter attırıyor tavsiye ederim. ben de ilk duyduğumda leslie ne ya yürüme arkadaşımı tutmuş kendine, köpek mi yoksa falan demiştim de sonra doğrusunu öğrendim.

ben napayım bilemedim bi bakayım zımbırtı ile olurmu bu iş??
bayaa faydalı bişeymiş artı her ay yapmak gibide niyetim ver işe yararsakaydirigubbakcemile2

şu detoks işi yılan hikayesine döndü sanırım.
siz hele bi yapın diye bekliyorum ben de 2 hafta sonra yaparım belki. kaydirigubbakcemile2

yok yok detox da bı sorun yok SALI CARSAMBA DETOX YAPACAGIZ INSALLAHHH gerısı bos :))))

lıste gelıyorrrrrrrrrrrr

BU SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo

1-scyllaa--------------------59

2-yesa-----------------------------50.4

3-sevgı----------------------------53.4

4-spatz-----------------------------56.2

5-sensewitch----------------------51.9

6-Gripin-------------------------55.5

7-dilekdoruk--------------------61.4

8-avelon-------------------------58.3

9-lunapiena---------------------52.5

10-yasemn----------------------58.6

11-htcvlkn----------------------57

12-Babymom-----------------58.6

1 saat tempolu yürüdüm geldim
yürürken mens/zımbırtı/adet/regl hangisini diyosanız artık ondan oldum işte
biraz karnım ağrıyo acıkta belim.
birazdan bi arkadaş doğum yapmıştı onun yanına gidicez.

ben de soğuk filan dinlemiyorum yürüyüşe çıkıcam,haluk saçaklı diyor ki yürüyüş veya yüzmeyle vücuttaki büyük kas gruplarını çalıştırın ondan sonra bölgesel egzersizler yapın. bölgesel egzersizler oradaki kasların toparlanmasını kilo verince sarkmayı engeller, yürüyüş ve yüzme de bol kalori harcayıp vücudunuzdaki yağ depolarının yanmasını sağlar diyor. yağ kitleniz nerede toplandıysa oradan daha çok yağ gider. bölgesel zayıflatacak bir egzersiz veya formül yoktur diyor.

gerçekten işe yarıyormu? yani sonuçta evde aletsiz yürümek :sm_confused: kaslar çalışıyormu? peki ne diye aratıp indiricem netten?

yaa nerdesiniz kızlar? herkes kendini sporamı vurdu naptıkaydirigubbakcemile3 gelin yaw 2çift laf edelim

doğrudur. o zaman haydi kızlar yürümeye

gerçekten işe yarıyormu? yani sonuçta evde aletsiz yürümek :sm_confused: kaslar çalışıyormu? peki ne diye aratıp indiricem netten?

yani bi şekilde kalori yaktırdığı kesin ama direk şu kası çalıştırıyor diyemiyorum. ev tipi aerobik gibi birşey.
walk at home diye aratabilirsin
ya da leslie ile evde yürüyüş

2 gündür buralar sessiz gripincim
ya herkes kendini spora verdi
ya da yemek içmeğe verdiler

arkadaşa akşam gideli dedik evdeyiz
ben de az uzanmışım kapı çaldı
komşulardan biri gözleme getirmiş kendi yaptığı.
azıcık yedim 1 bardak ayranla
beni ben değil bu komşular bitirecek yaaa.

dışarısı nasıl soğuk,nasıl rüzgar var anlatamam. suratım dondu resmen,40 dk dayanabildim ,hiç yoktan iyidir ama değil mi? dolaşım sistemim hareketlendi hissediyorum,iyi geldi bu yürüyüş bana.

arkadaşa akşam gideli dedik evdeyiz
ben de az uzanmışım kapı çaldı
komşulardan biri gözleme getirmiş kendi yaptığı.
azıcık yedim 1 bardak ayranla
beni ben değil bu komşular bitirecek yaaa.

ben de dün öğle yemeği üstü mantı yedim,kendim yapmazdım, elime verilince de dayanamıyorum ki. yedim afiyetle.ama canım seninki ara öğün olmuştur. bir şey olmaz ondan.

59 kilo sınırını geçmeden buralara bir yere çakılıp kalsam iyi olacak.

Baskülümü de aldım geldim, hadi bakalım..

7-8 kilo falan vermek istiyorum.

selam kızlar naber

evet hafta sonu olduğundan sanırım

hoşgeldin krizalit kristalin
ilhan iremi seviyorsun sanırım
ben de severim
kilonu boyunu yaz bakalım
çarşamba günleri de kilonu bildiriyorsun
spor egzersiz ne varsa ondan yapıyorsun
ve en önemlisi az ama öz yiyorsun.

merhaba hoşgeldin,kaç kilosun,boyun kaç??
umarım istediğin kiloya ulaşırsın..

160'a 56-57 kilo falanım, vücut kütle endeksim 22.3.

Allah'a şükür, kilomla çok sorunum yok da son bir buçuk senedir bel ve kalça bölgemde yağlanma oldu, pantolonlarıma giremiyorum, elbiselerim yakışmıyor, yanlarım dışarı fırlıyor, en çok ondan şikâyetçiyim. Bakalım, sizden kopya çekip ben de kendimi biraz toparlamayı umuyorum. 48-49 olabilsem çok mutlu olurdum ama göbek hizamın altında beni kuşak gibi saran tekerlek görünümlü yağ kütlesinin gitmesi de şimdilik yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…