hayırrrr yok öle bi niyetim detoksumu grupçanak yapıcaaammmmm vereliniortak
trufçun senin şu azmine ve pozitifliğine hastayım yaa herşeyi eğlenceli hale getiriyomuşsun gibi bi his var içimde opuyorumnanaktan
eğlenceli hale getiricek ki devamlılığı olsunhava güzel olsa ben de çıkardım da,yağmur yağmur....
canım bende sendenim bugün,akşam 23.30da yattım öğlen12.10da kalktımohaoldumsmile.Ama senin aksine hiç enerjim yok.Başım ağrıyo ve çok bitkinim.Şu bahar bitse gitsede yorgunluğu da geçse
canım o kadar uyumak iyi değil sen ondan sersemimsi gibisindir
benim gibi sabahın köründe kalk o zaman görürsün enerjiyi
benim ne kızım ne de kocacım geç kalkmayı sevmiyorlar
12 de kalktığım zamanlar olurdu bekarken ama ne zaman ben bile unuttum
geç kalkınca gün bitmiş oluyo zaten nerden yakalayacağını bilemiyorsun işlerin bitmiyor tabi sonra
şu leslie dediğin şey neki canım? ay bugün herkes enerji dolu yaa ne güzel.Bense tümgün yatıp pineklemek istiyorummafoldumben
ben napayım bilemedim bi bakayım zımbırtı ile olurmu bu iş??
bayaa faydalı bişeymiş artı her ay yapmak gibide niyetim ver işe yararsakaydirigubbakcemile2
1 saat tempolu yürüdüm geldim
yürürken mens/zımbırtı/adet/regl hangisini diyosanız artık ondan oldum işte
biraz karnım ağrıyo acıkta belim.
birazdan bi arkadaş doğum yapmıştı onun yanına gidicez.
canım 45 dk evde yürüyoruz video ile. internette var indirebilirsin. acaip güzel ter attırıyor tavsiye ederim. ben de ilk duyduğumda leslie ne ya yürüme arkadaşımı tutmuş kendine, köpek mi yoksa falan demiştim de sonra doğrusunu öğrendim.
ben de soğuk filan dinlemiyorum yürüyüşe çıkıcam,haluk saçaklı diyor ki yürüyüş veya yüzmeyle vücuttaki büyük kas gruplarını çalıştırın ondan sonra bölgesel egzersizler yapın. bölgesel egzersizler oradaki kasların toparlanmasını kilo verince sarkmayı engeller, yürüyüş ve yüzme de bol kalori harcayıp vücudunuzdaki yağ depolarının yanmasını sağlar diyor. yağ kitleniz nerede toplandıysa oradan daha çok yağ gider. bölgesel zayıflatacak bir egzersiz veya formül yoktur diyor.
gerçekten işe yarıyormu? yani sonuçta evde aletsiz yürümek :sm_confused: kaslar çalışıyormu? peki ne diye aratıp indiricem netten?
arkadaşa akşam gideli dedik evdeyiz
ben de az uzanmışım kapı çaldı
komşulardan biri gözleme getirmiş kendi yaptığı.
azıcık yedim 1 bardak ayranla
beni ben değil bu komşular bitirecek yaaa.
59 kilo sınırını geçmeden buralara bir yere çakılıp kalsam iyi olacak.
Baskülümü de aldım geldim, hadi bakalım..
7-8 kilo falan vermek istiyorum.
selam kızlar naber
merhaba hoşgeldin,kaç kilosun,boyun kaç??
umarım istediğin kiloya ulaşırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?