hoşgeldin krizalit kristalin
ilhan iremi seviyorsun sanırım
ben de severim
kilonu boyunu yaz bakalım
çarşamba günleri de kilonu bildiriyorsun
spor egzersiz ne varsa ondan yapıyorsun
ve en önemlisi az ama öz yiyorsun.
160'a 56-57 kilo falanım, vücut kütle endeksim 22.3.
Allah'a şükür, kilomla çok sorunum yok da son bir buçuk senedir bel ve kalça bölgemde yağlanma oldu, pantolonlarıma giremiyorum, elbiselerim yakışmıyor, yanlarım dışarı fırlıyor, en çok ondan şikâyetçiyim. Bakalım, sizden kopya çekip ben de kendimi biraz toparlamayı umuyorum. 48-49 olabilsem çok mutlu olurdum ama göbek hizamın altında beni kuşak gibi saran tekerlek görünümlü yağ kütlesinin gitmesi de şimdilik yeterli.
ben napayım bilemedim bi bakayım zımbırtı ile olurmu bu iş??
bayaa faydalı bişeymiş artı her ay yapmak gibide niyetim ver işe yararsakaydirigubbakcemile2
gerçekten işe yarıyormu? yani sonuçta evde aletsiz yürümek :sm_confused: kaslar çalışıyormu? peki ne diye aratıp indiricem netten?
ccanim benimm arka arkaya dogumgunleri ne guzel kutlamalarla gecicekk hayatim pastalardan bi lokmada benim icin yermisin haayatimm opuyorumnanaktanyaş pasta yemek isteyenler
10 martta kızım için
11 martta eşim için
16 martta benim için düzenlenecek partilere katılmaları yeterlidir.
ama napıcam ben ya hadi bizi geçtim kızımın doğum gününü yapmasam olmaz içimde kalır. verdiğim kiloları geri almam inşallah yaaa.
ya öyle deme zaten sabah yemiş onun haricinde de bisürü bişey yemiş bu saatte yemesin. ya da inşallah yememişsindr prenses
kapatmışlar konunu evet
inşallah ban yemezsin canım
diyetisyene veya bir beslenme uzmanına gitti mi annen canım.
uff canım ya ilaçla alınan kilolar zor gidiyo. Ama sabırlı ol canım verirsin yavaş yavaş,Dert etme
merhaba yesacım.Canım inşallah banlanmazsın yine,çeneni tut bakiim sendeklava: yine ayrılmak istiyon bizlerden heraldesenağlama
valla dıl pek nankor canım yaa bı konusma dırekt unutuyosun ben de basvurdum kpds ye bu arada basladı basvurular haberın vardır zaten ben de yıne bı gırıyım 1puan 2 puan hıc farketmez dedım:)))
ayy arada dıyet neyım sıkıstırıyım da topıgın dısına cıkmayalım
ben daha kahvaltı yapmadım regl oldugum ıcın de maydonoz suyuna ara verdım carsambaya kadar hem bıter de reglım detox daha ıyı olur :)) regl ıken yapılmaz sanırım :) demınden berı annemın derdındeyım yaaa ıkıye dusurduk kesın ya formula 7 ya da lw6090 gozlerım yoruldu mılletın yorumunu okuya okuya :))
valla prenses lw6090 dan memnun kalmış öyle yazmıştı evet son başvuru 10 martta
bu aralar burada yicek bişiy yok schnitzel bol yağlı spagetti
iki üniyi bitirdim ben de şu an turşusunu kurdum
özel sektör mahvetti psikolojimi çok okumak iyi değil sanırım geç olsa da anladım
acilen devlete geçmem lazım özel sektör okuyanın kıymetini bilmiyo bu durum beni deli ediyooooooooooooooo sempatiksalakcinni
bende de aynı sorun,karın bölgemde bütün yağlarım,yürüyüş veya yüzme gibi sporları yapıp arkasından da bölgesel çalışmak gerekiyormuş. pilates yapıyordum,fırsatım olmadığından yürüyüş yapamıyordum,bugün çıktım ama. devamı gelir umarım.
bir de az yemeye dayalı bir diyet yapma bence,metabolizman yavaşlayabilir,sık sık yemeyi alışkanlık edinirsen hem işkence olmaz hem de daha rahat kilo verirsin.
canim benim gecen sene alti kilo vermistim lw6090 sayesinde epey ise yaramisti ama bu senede ictim sifir kilo verdim neden antidepresan veniba nin prespektusundede yaziodu zayiflatici ajanlarla endike deil diye
kızlar maşallah okumaya çalıştım yazdıklarınızı ama pek başarılı olamıcam galiba...
ne var ne yok..
ben kahvaltıda
1 yumurta 1 kk peynir
1 simit
yedim...
canım benım cok tesekkurler bız de ona karar verdık bugun aradım da sıparıs ıcın yarın sabah goruselım dedıler bı de aksam bı eczacı tanıdık var ona soracagım hem nasıl dıye hem de o ne kadara getırtecek dıye bakalım artık hayırlısı ınsallah ıyı olur ama fazla kullanması taraftarı degılım annemın de o yuzden tek bır aylık tek bır kutu olacak sanırım a.s.
tamam canim aman bandrolune dikkat edin sahte olmasin bide hayatimmm
evet canım benım ben de ondan korktugumdan kendı sıtesınden alacagım ınsallah bandrollu neyım
kızlar selam..nasılsınız ..ben hafta sonu çüşüngen modundaydım baya yedim yuttum..siz ne yaptınız bakalım...
kızlar selam..nasılsınız ..ben hafta sonu çüşüngen modundaydım baya yedim yuttum..siz ne yaptınız bakalım...
hosgeldin kuzum neler yedinnn?afiyet seker olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?