50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin krizalit kristalin
ilhan iremi seviyorsun sanırım
ben de severim
kilonu boyunu yaz bakalım
çarşamba günleri de kilonu bildiriyorsun
spor egzersiz ne varsa ondan yapıyorsun
ve en önemlisi az ama öz yiyorsun.

Çarşambadan çarşambaya, olur.

Kendi çapımda bazı hareketlere başladım, bilhassa bel bölgesini çalıştıran, hamlamış vaziyetteyim hâttâ şu an.

ılk 4-5 kiloyu çabuk vereceğimi zannediyorum, çünkü onlar iki haftalık bir pisboğazlığın eseri. Bir arkadaşımdaydım, yemek yapma imkânımız çok olmadı, fast foodla beslendik diyebilirim, bir de mısır cipsi ağına düştüm tam oldu. Şimdi çok şükür kendi evimdeyim, akşamdan akşama evde yiyebiliyorum ama çorba, sonrasında hafif yemekler falan yapıyorum. Sizin de gazınızla sporu aksatmamayı başarırsam en azından şu tekerlekten kurtulurum gibime geliyor kaydirigubbakcemile2

bende de aynı sorun,karın bölgemde bütün yağlarım,yürüyüş veya yüzme gibi sporları yapıp arkasından da bölgesel çalışmak gerekiyormuş. pilates yapıyordum,fırsatım olmadığından yürüyüş yapamıyordum,bugün çıktım ama. devamı gelir umarım.
bir de az yemeye dayalı bir diyet yapma bence,metabolizman yavaşlayabilir,sık sık yemeyi alışkanlık edinirsen hem işkence olmaz hem de daha rahat kilo verirsin.

ben napayım bilemedim bi bakayım zımbırtı ile olurmu bu iş??
bayaa faydalı bişeymiş artı her ay yapmak gibide niyetim ver işe yararsakaydirigubbakcemile2

Ben de aynen ... işe yararsa her ay 1 kere düşünüyorum sadece bu detoks değil meyve sebze detoksu da olur onlar da 1-2 gün sürüyo sanırım.

gerçekten işe yarıyormu? yani sonuçta evde aletsiz yürümek :sm_confused: kaslar çalışıyormu? peki ne diye aratıp indiricem netten?

cnm sendezayifla sitesinden aratabilirsin ben oradan indirdim.

hava çok soğuk yağmurlu da esiyo da

bugünkü yürüyüş yattı sanırım izmirde inşallah çok yağmur yoktur da yürüyebilirim

bugün dinlensem mi acaba ders de çalışmam lazım asabilirim belki WAH da yapabilirim leslie teyzeyi özledim :)

Son düzenleme:
ccanim benimm arka arkaya dogumgunleri ne guzel kutlamalarla gecicekk hayatim pastalardan bi lokmada benim icin yermisin haayatimm opuyorumnanaktan

yapma canim gercekten zormu gidiccek ilacim bi ay sonra tamamiyle kesilio sifir antidepresanli gunlerim baslicak alllahin izniyle gulum

canim benim gecen sene alti kilo vermistim lw6090 sayesinde epey ise yaramisti ama bu senede ictim sifir kilo verdim neden antidepresan veniba nin prespektusundede yaziodu zayiflatici ajanlarla endike deil diye

hayatim gecen sene alti kilo vermeme cok yardimci olmustu eczaci hanimda bunu bana vermisti bitkisel icerikli guvenilir die bu senede ictim ama sifir kilo verdim ama veniba ictigim icin olmus malesef gulum

Yok, aralarda ufak bir şeyler yemezsem duramam zaten. İşte o şeyler cips olmayacak artık. Çorba falan içerim, ya da haşlama yumurta falan. Okulda da zaten yemekhanenin yemekleri genelde ağır geldiğinden kepekli tost ayran tüketmeye başlayacağım, tavuk falan olduğu günler giderim sadece. Kendimi çok sıkmak da istemiyorum, sonra koyvermemek açısından. Aslında sadece cipsi kessem o da yeter ya. bilmiyorumkismile

Pilatese de yeniden başlasam, bırakmamak üzere...

Son düzenleme:
canim benim gecen sene alti kilo vermistim lw6090 sayesinde epey ise yaramisti ama bu senede ictim sifir kilo verdim neden antidepresan veniba nin prespektusundede yaziodu zayiflatici ajanlarla endike deil diye

canım benım cok tesekkurler bız de ona karar verdık bugun aradım da sıparıs ıcın yarın sabah goruselım dedıler pazar diye bı de aksam bı eczacı tanıdık var ona soracagım hem nasıl dıye hem de o ne kadara getırtecek dıye bakalım artık hayırlısı ınsallah ıyı olur ama fazla kullanması taraftarı degılım annemın de o yuzden tek bır aylık tek bır kutu olacak sanırım a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar maşallah okumaya çalıştım yazdıklarınızı ama pek başarılı olamıcam galiba...

ne var ne yok..
ben kahvaltıda
1 yumurta 1 kk peynir
1 simit
yedim...

canim afiyet olsun bende bi yumurta peynir zeytin ekmek iki dilimde diyet borek yedim annem burda diye kahvaltiyi pek ozendimm

tamam canim aman bandrolune dikkat edin sahte olmasin bide hayatimmm

valla pek durgun sıte kac gundur ben bı gobek resmı ekleyecegım aksam canlansın bıraz ortam :)))

evet canım benım ben de ondan korktugumdan kendı sıtesınden alacagım ınsallah bandrollu neyım

tamam canim ben eczaneden almistim ama tanidigimdi bandrolune baktim aldim bide kredi karinla alma derim bi sorun olmasin kapida odeme al guzelcim

hatta yedıgımı ıctıgımı de yazayım

sabah
bayaa fazla bı pazar gunu kahvaltısı vardı ayrıntıya gırmeyım

ara
yogurt

ara
portakal

ara
elma
portakal

ogun
yogurtlu madımak

YAPTIKLARIM
3 vıdeo yaptım

1- redbook tummy

2-redbook abs

3-redbook super slim

8 min legs de onumde acık benı beklıyor bı de onu yapabılırsem super olacak

not: yukarıdakı vıdeolar selulıt yagı surulup yapılmıstır yarasın :)))

kızlar selam..nasılsınız ..ben hafta sonu çüşüngen modundaydım baya yedim yuttum..siz ne yaptınız bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…