50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm bayanlar
bn de 168 boyunda 55 kiloyum ki şimdiye kdr 50den yukarısını görmüş değildim =( 50den 55e nsl çıktım farketmedim bile =( aslında çok kilolu değilim ama sıkılaşmaya ihtiyacım var. sizce yürüyüş yeterli mi yoksa boğaza da dikkat etmeli miyim. temmuzda da düğünüm var =( ...

ben de 60 ı görmüş değildim,bu yı lgördüm,allah göstermesin bir daha. verirsin canım,boğaza da dikkat etmek lazım tabi,en azından sık sık ve azar azar yemek lazım. yürüyüş çok faydalı,kilo verdirir,bacakların da sıkılaşır ama vucudunun başka yerlerini sıkıştıracaksan farklı egzersizler yapman şart.

Selam kızlar, ben yokken çok yazılmamış, iyi de olmuş yani... detaylı okumasam da baya okudum şakkıdı

Sensecim sen kendini daha iyi bilirsin de bazı günler 12:30 dan sonra yemek gibi bişi yemiyorsun, ben kahvaltımı 13:00 de falan yapıyorum :uhm: Dikkat et kendine olumunekankayizsmile

valla pek durgun sıte kac gundur ben bı gobek resmı ekleyecegım aksam canlansın bıraz ortam :)))
:dance:

vallahi sabah iyi bir kahvaltı yaptım...çok kalorili değildi ama kek yedim bugün ondan pek mutlu değilimlmaz:
Kız ne biçim koçsun sen, insan başkalarının menülerine de bakar klava:

bugünki mönüm;

10:00 2 kayısı,1ceviz,1çb süt
11:00 1/2 simit,tereyağlı omlet,bol domates,maydonoz,1kk beyaz peynir
13:00 ızgara balık,salata,1dlm kepekli ekmek
15:00 1/2 armut,1 çb süt
17:00 2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,4 zeytin ,domates,maydonoz
19:00 bol pırasa yemeği, 1kase şehriye çorbası,1/2 dlm ekmek, 3 yk yoğurt.
21:00 gibi armutla süt içmeyi planlıyorum.

Ticker'ımı da değiştirdim, herifçimle ne zamandır birlikte olduğumuzu ben zaten biliyorum, böyle kilo değişimim hep gözümün önünde olsun.

Öğlenden beri çorba, arada peynir falan atıştırdım. Akşama da karnabahar brokoli falan haşlar yoğurtla yerim mis gibi. Allahtan bu tür salatamsı şeyleri zaten çok severim. İşte tek zaafım cipslerdi, ona da bir dur derim artık bi zahmet.

iyi yapmışsın canım,çizelge sağa doğru kaydıkça motive oluyor insan

Oh beee, sonunda menülerinle döndün aramıza hihoyyyt

Sensecim sen kendini daha iyi bilirsin de bazı günler 12:30 dan sonra yemek gibi bişi yemiyorsun, ben kahvaltımı 13:00 de falan yapıyorum :uhm: Dikkat et kendine olumunekankayizsmile

cnm akşam yemeği 5 te başlıyo 6 da servis kalkıyo 5 te yemek yesem izmire kadar uyuduğumdan ne yediysem midemde şişiyo bir felaket oluyo

eve gelince saat 8 oluyo sonra da ara yapmak zorunda kalıyorum malesef ben de istemiyorum ama durum bu...

bu haftaki amacım geçen haftaki kiloma geri dönebilmek de:-(
Kilo mu aldın sen?? :uhm:

Tek çare uyumamak sensecim ama yerinde olsam erirdim bayanssulusmile Çok aç olmuyor musun. Aslında benim uyku düzenimi düşününce baya benzer bi yemek düzenimiz oldu yerimseniben Ben de 2 ana öğün yiyorum ve son yemekten (genelde) 10 saat falan sonra uyuyorum

canım uyumamak mümkün değil en fazla 10 dk gözlerini açık tutabiliyosun sonra servisçe bayılıyoruz ...

Hergün uyumiycam diyorum ama malesef olmuyor gözlerime mandal takıcam artık

valla cnm istesem de çok fazla yiyemiyorum zaten eskiden beri böyleyim ben midem hemen dolar ve zorlarsam çok rahatsız etmeye başlar midem ağrır

Örn: 1 çorba içerim yanında 2 dilim ekmekle başka bişiy yiyemem midem dolmuştur

beni gece yemeleri mahvetti 11-12 de ne bulursam götürdüğüm zamanlardan kaldı bu kilolar

açlık hissetmiyorum cnm hiç... kafamçokkarıştı

maalesef canım,aldığım dondurmaların hepsini yedim,yarım kilo fırında patates ve mantı da yedim, haliyle aldım:-(
Ya ben hala dordurma yemedim yaaa, detokstan önce yemeliyim ohaoldumsmile Kontrolde olduktan sonra sıkıntı yapma canım. Biz seni çenemizle eritiriz gerekirse aklinialirimsmile

Sensecim açlık hissetmiyorsan devam et böyle :lepi: Bende işe yarıyor bu yöntem, güzel veriyorum bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…