50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgördüm gülüm...

ben bugün baya muz yedim yaa...

canım bazı şeyler çekiyo ama 1 taneyle doymuyorum nedense...

allahtan kilomda bi değişiklik yok şimdilik...

hepinize iyi akşamlar kızlar,bakıyorumda dönmüş herkeszemuszemus nerelerdeydiniz bakayım he?
ben tümgün buralarda takıldıktan sonra akşama doğru sıkıldım artık ve dışarı çıktık eşimle.Alışveriş falan derken e acıktık haliyle.Bende kendime bi güzellik yapıp 1 hamburger ve küçük boy patates kızartması yedim.Aslında birazda detoxa güvenerek çekinmedim yemek için.nasılsa vericem 1 kg detoxla ye gitsin hadi dedimkaydirigubbakcemile3
aveloncum bencede ne yiyeceksen ye detoxtan önce
Chemescim afiyet olsun güzelim, dert etme hiç.katıl sende detoxa, ver aldığın kiloları.
valla kızlar ben çok umutluyum bu detox olayından,inşallah işe yarar

hoşgördüm gülüm...

ben bugün baya muz yedim yaa...

canım bazı şeyler çekiyo ama 1 taneyle doymuyorum nedense...

allahtan kilomda bi değişiklik yok şimdilik...

aman kilon artmadan durdur kendini,ben aldım:-( aynen senin gibi oldum, yemeye bir başladım durduramadı kendimi. çarşambaya kadar 66.2 ye dönebilirim umarım. yürüyüş de yaptım bugün,pilates de.

Hoşgeldiniz gripin ve evcadısı...

Gripincim pastalar yetmedi mi canım benim :))) Okurken içimden: bu kız da tam benim gibi, pastane işletmecisi falan olsak kesin obez olurduk :))) Fast food yeme ama :/ Kendi kendime söz verdim, bi daha asla yemicem hayat boyu. Çok canım isterse köfteyi hamburger köftesi gibi yaparım, ev yapımı hamburgerimi yerim. Dışardakiler çok zararlı. Detoks da 1 kilo vercen diye 1 kilo alırsan bu işte ne karın olur :)))) di mi ama kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
aman kilon artmadan durdur kendini,ben aldım:-( aynen senin gibi oldum, yemeye bir başladım durduramadı kendimi. çarşambaya kadar 66.2 ye dönebilirim umarım. yürüyüş de yaptım bugün,pilates de.

ben de diyorum 66 ne

dönersn gülüm dönersn takma kafana...:lepi:

hoşgördm avelonum...Şeniz

bir günlük olsa belki 2 gün yapamam detoks,salı günü zaten nöbetçiyim,12 saaat,dersim de var 6 saat. bütün gün koşuşturuyorum,her tenefüs 6 kat iniyoruuum,çıkıyorum.

aaahhh ah sorma canım benim, pasta ve tatlılara ço zaafım var ama şu son 1 aydır gerçekten çok azalttım.Evet haklısın tabi 1kilo vereyim derken 1 kilo almanın bi anlamı yok.Ama zaten varya enaz bi 6ay yemem artık fastfood.Zaten çok yiyen biri değilim.

bu arada o gün hani bi burcu hayale soralım fln dediniz diye ben hiç üstüme almadım avelon..sonra da pek giremedim zaten
cumadan beri yepenimle ilgilendiim için..

bir günlük olsa belki 2 gün yapamam detoks,salı günü zaten nöbetçiyim,12 saaat,dersim de var 6 saat. bütün gün koşuşturuyorum,her tenefüs 6 kat iniyoruuum,çıkıyorum.

anlıyorum canım seni,baya yoğunmuşsun. Sende hafta sonu falan yaparsın artık eğer işe yararsa bizde

6 ay da iyi bi süre canım, sevindim. Bak şincik gözüme girdin Şeniz Bi de spor yapsan tam süper olacak kaydirigubbakcemile3
Ben de ne zamandır hiç abur cubur yemiyordum bitter çiko dışında...Sevdüceğim eti browni nin yeni çıkan bi ürünü var onu tadmıştı (taa askerde kendisi), ortak bi noktamız olsun diye ben de keşfedem dedim.. yediğime de pişman oldum.. çikodan çok şeker deposu sanki.

koc ben mi olmuştum avelonum...
kusura bakmayın emi benim yeğen hastaydı da 2 gündür onla ilgileniyorum:gitme:

geçmiş olsun cadım.
Valla bende nasıl koç bu cadı,hamburger patates kızartması yedim diyom umrunda değil,heç müdahale neyim etmiyo diyodumlmaz:
avelonum sağolsun her daim tepemizdeydikaydirigubbakcemile3

koc ben mi olmuştum avelonum...
kusura bakmayın emi benim yeğen hastaydı da 2 gündür onla ilgileniyorum:gitme:
Geçmiş olsun canım a.s.
bu arada o gün hani bi burcu hayale soralım fln dediniz diye ben hiç üstüme almadım avelon..sonra da pek giremedim zaten
cumadan beri yepenimle ilgilendiim için..

Haklısın öyle dediydik ama geçen akşam iyi değilsiniz diye çıkıp gittiğin gün :dilcikar: yesa da yazdı sana, ben de yazdım.. görmedin sanırsam hiçbirini boshayallersmile

geçmiş olsun cadım.
Valla bende nasıl koç bu cadı,hamburger patates kızartması yedim diyom umrunda değil,heç müdahale neyim etmiyo diyodumlmaz:

Gözüm hala üstünde tembel cadı kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun cadım.

sağolun kızlar...
aslında benm için de stresli bi haftasonuydu...
ateşlendi tıkandı fln...
o gün de çıktım sonra da malumunuz geri dönüp
4 5 sayfa okuyorum ama...oralara varamadım demek ki...özür dilerim hepinizden ya..
ççok ayıp oldu biliyorummafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…