Ayy canım ayıpsın.. :1hug:sağolun kızlar...
aslında benm için de stresli bi haftasonuydu...
ateşlendi tıkandı fln...
o gün de çıktım sonra da malumunuz geri dönüp
4 5 sayfa okuyorum ama...oralara varamadım demek ki...özür dilerim hepinizden ya..
ççok ayıp oldu biliyorummafoldumben
aklinialirimsmile Gripincim ben de senin koçluğunu çok merak ediyorum. Benim menüleri ancak sana yazmaya cesaret edebilirim laelaelaelaelaecanım aksi düşünülemez zaten,alıştım buna,ben böyle çook mutluyum.Sende olmasan zaten ben koyvermiştim şimdiyeopuyorumnanaktan
Ayy canım ayıpsın.. :1hug:
O gece sen netteyken yazdığımız için görmeme ihtimali düşünmemiştim, çok yoğun olunca yazma hızımız, gözünden kaçtı demek ki boshayallersmile Zaten ben öyle bi hizaya soktum ki.. tüm gün hamurdan oluşan menüye sahip gripinde bile bi bilinç oluşmuş :roflol: (şaka şaka olumunekankayizsmile)
Buarada canım aklında bulunsun, şu an koç nasıl seçilir bilmiyorum ama (burcu konuşmadı pek) haftaya koçumuz gripin olsun diyoruz, olmamış daha önce boshayallersmile
aklinialirimsmile Gripincim ben de senin koçluğunu çok merak ediyorum. Benim menüleri ancak sana yazmaya cesaret edebilirim laelaelaelaelae
ayrıca ne kızartması yedin la..
hadi kızartmayı yedin..yuttun o biyodizel yağları
peki hamburgeri ne zaman yedin...
duymuyim bidaha..lmaz:
neyse önümüzde 3 gün daha var...
çarşambaya kadr yaparım en azından...
benim içöin farketmez heres olabilir...
ben beceremedim amabilmiyorumkismile
aha biri kendine gelip koçlukmu yaptı bana ne?duydunuzmu sizde kızlarkaydirigubbakcemile3 hah işte böyle göster sopanısositososito yok valla cadım çoook uzun bi süre yemem artık söz
3 günde çok şey yapılır (hem haftasonu boşmuş bura zaten) guclubacismile.. herkese bi kez kızsan iyi stres atmış olursun kaydirigubbakcemile5 İhtiyacın olan gülümsemeler şunlar canım:
klava: ; :mymeka: ; :1closedeyes:
:roflol:
yaurum sen şanslıydın ki ben meleğimin hastalığıyla uğraşıodum...
alsanaalsanasmile
hambırger fln yok artık..
pattes yiceksen de fırınla da ye..sakın kızartma..
o yağları biliyosun demi..dizzel araçlarda yakıt olarak kullanıyolar sonra..
iğrenç...kafamçokkarıştı
Ayy canım ayıpsın.. :1hug:
O gece sen netteyken yazdığımız için görmeme ihtimali düşünmemiştim, çok yoğun olunca yazma hızımız, gözünden kaçtı demek ki boshayallersmile Zaten ben öyle bi hizaya soktum ki.. tüm gün hamurdan oluşan menüye sahip gripinde bile bi bilinç oluşmuş :roflol: (şaka şaka olumunekankayizsmile)
Buarada canım aklında bulunsun, şu an koç nasıl seçilir bilmiyorum ama (burcu konuşmadı pek) haftaya koçumuz gripin olsun diyoruz, olmamış daha önce boshayallersmile
aklinialirimsmile Gripincim ben de senin koçluğunu çok merak ediyorum. Benim menüleri ancak sana yazmaya cesaret edebilirim laelaelaelaelae
Yaw işte bu potansiyeli gördüğümden seni koç seçdiydim.. :lepi: Ben hamburger falan yemedim sadece eti browni nin yeni çıkan dandik ürününü yedim ona rağmen tırstım :ecrin_bebek:
Kız ne biçim koçsun sen, insan başkalarının menülerine de bakarklava:
manyahh.....
önce kendime bi şole yapayım...klava:
yaa birde bu koçlar neden ceza vermiyolar? browni yiyenimi ararsın,dondurma yiyenimi ararsın,hamburger yiyenimiohaoldumsmile valla kilo alma topiğindekilerde bile yok böyle menüler:roflol:
bayanssulusmileBen saaa çoktaaaan sopayı gösterdiydim aklinialirimsmile bayanssulusmile
Ama geri aldım valla, haketmemişsin Şeniz
yaa birde bu koçlar neden ceza vermiyolar? browni yiyenimi ararsın,dondurma yiyenimi ararsın,hamburger yiyenimiohaoldumsmile valla kilo alma topiğindekilerde bile yok böyle menüler:roflol:
Bi düşün ben yediklerimi yazdım mı geçen hafta hiç yerimseniben bayanssulusmile Esas sen daha güzel dersin o spor olaylarını, 30 mekik çekmeyene 30 mekik çok basit gelir kaydirigubbakcemile3yaa canım teşekkür ederim düşünceni içinde ama ben spor yapmadığım için biraz garip olmazmı,yani düşünsenize size "bugün yürüyüşünü ihmalmi ettin bakayım olmaz, git platesini yap" falan demem ne kadar komik olurkaydirigubbakcemile3
he menü olayını götürürümde sporda takılır kalırım
ohaoldumsmile Kız kaç haftadır ilk abur cuburum. Pişman oldum zatenbrowni miiiohaoldumsmile
aboo rüyalarına girmedi mi kıııı allasen...
kalori bombası kaloriiiiiialsanaalsanasmile
yime...çok canın tatlı isterse
ayva ya da elmanın üstüne tarçın serpip fırınla onu ye..
haftada bi gün de sütlaç yiyebilrsn izin verdmŞeniz
Bi düşün ben yediklerimi yazdım mı geçen hafta hiç yerimseniben bayanssulusmile Esas sen daha güzel dersin o spor olaylarını, 30 mekik çekmeyene 30 mekik çok basit gelir kaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmile Kız kaç haftadır ilk abur cuburum. Pişman oldum zatenBi de şey sevgili koçcum.. taaa ne zamandır dondurma çekiyo canım, burdan bi çok kişi yedi, ben hala yemedim. Yarın yesem nasıl olur??? :icecream: şutarafagitti
2 top sütlü olandan yiyebilrsin...
yannız yarınki menünden yoğurt ya da süt varsa onu çıkarıyosun bir de 1 dlm ekmek..kaydirigubbakcemile
buyrunnnnnnnnn Anlaşıldı koçcum kaydirigubbakcemile3 Ama top yemek için lt lik almam lazım eve.. öyle yaparsam o 3 güne kalmaz biter :icecream: Gel senle magnumda karar kılak vereliniortak
he maşallah valla size....
kilo alma topiiğindekileri çağırcam sizden kurs görsünler...:mymeka:
Şeniz hihoyyythadi öyle yap bakalım..anlaştık...olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?