50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

delikafadulden:roflol: çok iyi birer öğretmen olup yüzünü kara çıkarmayacağımıza kendi adıma söz veriyorum koçumkaydirigubbakcemile3

he valla...

zaten hepimiz iyi birer kilo alma hocası olmasak burda ne işimiz vardı...

gerçi onlar da biraz acaap...

2 3 ekmek yiyip kilo alamayanlar var...
yarabbim ben kendimi nerelere vurayım...dağlara mı çıkayım...:1shok:

canlarım ben şimdilik çıkıyorum,yatmadan bi ara uğrarım yine.beni özleyin anacım byyeeopuyorumnanaktan

Canım ben bugün 5 saat uyudum, esnıyordum birazcık bilmiyorumkismile Oscarı nasıl izlicem ben bu halle CADIARZU Kız avatarın ne güzel olmuş öyle, koçum benim kaydirigubbakcemile3

canlarım ben şimdilik çıkıyorum,yatmadan bi ara uğrarım yine.beni özleyin anacım byyeeopuyorumnanaktan

ben de 3 e kadar çocuğu bekledim..ateşini ölçtim sonra uyudum ama sabah ta erken kalktım...aslında oscarı izlemk istiyodum ama 3e denk geliyo bzm saate imkanı yok uyanık kalamam o saate...
aslında ben buaralar çok tembelim..yapılması gereken çok şey oluyor ama yapamıyorum nedense...
içimden gelmiyo..
bu arada tenk yu bebeim...avatarımı ben de pek beendim..:kedi:

bu arada gripincim iyi geceler datlışım...hadi rüyanda vıcık vıcık iğrenç yağları göreyvahedigeldismile

Evcadısı yeğenin daha iyi oldu mu canım?
Benim gece 4 de 5 de yatmak normaldi o yüzden sabahlarım diye planladıydım güzel olursa ama bu sabah 9 da kalkmak planları alt üst etti sempatiksalakcinni Ama zaten kırmızı halı daha da bi eğlenlenceli oluyo bayanssulusmile 1 de başlıyo kırmızı halı.

valla canım ateşi düşmüştü ama ben gelmek zorunda kaldım evime..daha tam iyileşemedi

hee aklımdaydı ama yarın erken kalkıcam iş güç malumun...:sinifsinif:

artık fotolardan görürüz yarın...
merak ediyorum ben deboshayallersmile

Haklısın evcadıcım Ben boş gezenin boş kalfası olunca 7/24 tatil modundayım :))
(ateşi düştüyse zaten gerisi gelir, geçmiş olsun canım)

ay yaurum benim...

kendin mi çalışmıyosun iş mi yok..

yoksam ev hanımı mı olcen bayanssulusmile

İş yok canım, yeni mezunum zaten, bulduklarımın da şartları kötüydü boshayallersmile Bugün kızların dediği gibi, okumak da kar etmiyor. O kadar projeyi sanki cebimden çıkardım, manyahlar yerimseniben
(ev hanımı olmak da cazip gelmiyor değil :hulya:, daha iş ararken nefret ettim piyasadan)

eveet artık uyku zamanı geldi. Hepinizi öpüyorum kızlar
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
Ya evcadısı rüyamda vıcıkvıcık yağları görmek yerine hakkımı çikolatalı-karamelli pastadan yana kullanabilirmiyimkaydirigubbakcemile3

sorma tatlım anlayabiliyorum seni..umarım hakkında hayırlısı olur ama yeni mezunsan..biraz ezilmeden iyisi bulunmuyor en azından 6 ay fln çalışsaydın iyi olurdu...

evhanımlığı yılda 3 4 ay bana da cazip geliyor aslında am hep değilaklinialirimsmile

Mekik çektiğini görmeni de dilerim canım aklinialirimsmile Tatlı rüyalaaar opuyorumnanaktan

ben de işi gücü bırakıp evimin kadını, çocuklarımın anası olmak istiyorum:CüvCüv: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…