delikafadulden:roflol: çok iyi birer öğretmen olup yüzünü kara çıkarmayacağımıza kendi adıma söz veriyorum koçumkaydirigubbakcemile3
heeyy uyuyo musunuz...
Canım ben bugün 5 saat uyudum, esnıyordum birazcık bilmiyorumkismile Oscarı nasıl izlicem ben bu halle CADIARZU Kız avatarın ne güzel olmuş öyle, koçum benim kaydirigubbakcemile3
canlarım ben şimdilik çıkıyorum,yatmadan bi ara uğrarım yine.beni özleyin anacım byyeeopuyorumnanaktan
Evcadısı yeğenin daha iyi oldu mu canım?
Benim gece 4 de 5 de yatmak normaldi o yüzden sabahlarım diye planladıydım güzel olursa ama bu sabah 9 da kalkmak planları alt üst etti sempatiksalakcinni Ama zaten kırmızı halı daha da bi eğlenlenceli oluyo bayanssulusmile 1 de başlıyo kırmızı halı.
Haklısın evcadıcım Ben boş gezenin boş kalfası olunca 7/24 tatil modundayım :))
(ateşi düşdüyse zaten gerisi gelir, geçmiş olsun canım)
mühendis misin sen canımaklinialirimsmile
Boschda endüstri mühendisiyim canım :roflol: (ne zamandır bu iğrenç espriyi birine yapmayı istiyordum :roflol: )
ay yaurum benim...
kendin mi çalışmıyosun iş mi yok..
yoksam ev hanımı mı olcen bayanssulusmile
İş yok canım, yeni mezunum zaten, bulduklarımın da şartları kötüydü boshayallersmile Bugün kızların dediği gibi, okumak da kar etmiyor. O kadar projeyi sanki cebimden çıkardım, manyahlar yerimseniben
(ev hanımı olmak da cazip gelmiyor değil :hulya:, daha iş ararken nefret ettim piyasadan)
Mekik çektiğini görmeni de dilerim canım aklinialirimsmile Tatlı rüyalaaar opuyorumnanaktan
eveet artık uyku zamanı geldi. Hepinizi öpüyorum kızlar
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
Ya evcadısı rüyamda vıcıkvıcık yağları görmek yerine hakkımı çikolatalı-karamelli pastadan yana kullanabilirmiyimkaydirigubbakcemile3
İş yok canım, yeni mezunum zaten, bulduklarımın da şartları kötüydü boshayallersmile Bugün kızların dediği gibi, okumak da kar etmiyor. O kadar projeyi sanki cebimden çıkardım, manyahlar yerimseniben
(ev hanımı olmak da cazip gelmiyor değil :hulya:, daha iş ararken nefret ettim piyasadan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?