eveet artık uyku zamanı geldi. Hepinizi öpüyorum kızlar
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
Ya evcadısı rüyamda vıcıkvıcık yağları görmek yerine hakkımı çikolatalı-karamelli pastadan yana kullanabilirmiyimkaydirigubbakcemile3
ben de işi gücü bırakıp evimin kadını, çocuklarımın anası olmak istiyorum:CüvCüv: :teytey:
sorma tatlım anlayabiliyorum seni..umarım hakkında hayırlısı olur ama yeni mezunsan..biraz ezilmeden iyisi bulunmuyor en azından 6 ay fln çalışsaydın iyi olurdu...
evhanımlığı yılda 3 4 ay bana da cazip geliyor aslında am hep değilaklinialirimsmile
ben de böyle :CüvCüv: olduğum zaman evde olmak istiyorum...hep gezmek istiyorum:CüvCüv:
canım umarım dilediğin gibi olur...çok zor şartlar gerçktn...Çok haklısın canım da, maaş falan bi kenara, işi bıraktıktan sonra bi sonraki iş arama maceramda bakın ben şurda şu işi yaptım diyebileceğim bi iş çıkmadı karşıma...
Ancak sömürme derdinde kötü niyetli iş verenler boshayallersmile (ülkede ne de olsa mühendis fazlası olunca, işverenler ne iş vereceğini şaşırmış, hem bize hem diğer bölüm mezunlarına yazık oluyor)
Benim hayalim sevdüceğimle minnacık ölçekli de olsa bi iş kurmak :Saruboceq:
Sen bankada mı yöneticisin canım :uhm:
kaydirigubbakcemile3 Genlerimiz de var canlarım :roflol: (çocuk kısmı hariç benim için, ben kendim çocuğum :ecrin_bebek: )ben de işi gücü bırakıp evimin kadını, çocuklarımın anası olmak istiyorum:CüvCüv: :teytey:
gripin kendini böyle gör
aynen ben de. çocuğuma vakit ayırmak isterim:CüvCüv:
aman sPatz ne konuşuyorsun, daha evliliğe bile kaç zaman var desenize yaa..yat da zıbar sabah iş güç var da deyin emi?
kaydirigubbakcemile3 Genlerimiz de var canlarım :roflol: (çocuk kısmı hariç benim için, ben kendim çocuğum :ecrin_bebek: )
:roflol: :roflol: Süpersin koçum benim yaaa.... kaydirigubbakcemile5
canım umarım dilediğin gibi olur...çok zor şartlar gerçktn...
biz canımla birlkte çalışıyoruz canım....kendi şirketimiz yani..:asigim:vereliniortak
ikisi bi arada...
Çok saol canım opuyorumnanaktan Vaaaay, kız bizim hayalimi gerçekleştirmissiniz :lepi:
Özel değilse, ne işi bu canım diye sorabilir miyim? Merak ettim vallaha :kedi: O özelse, okuduğunuz bölümle mi alakalı diye sorcam?
vıııyy kızlar iyi geceler :lepi:
coştunuzmu ne acepp oku oku bitmediii-tatlicadiarzu-
canımm koçuuuuuum geçmiş olsunnna.s.hiç birşeyden korkmam çocuktaki ateşten korktuğum kadar:bbo:
bu arada bendeki yağğğğllllaaaarrr ellerinizden üperlerrrrrr:jeyyar:
ay ben 59 u gördüüüüm eee yiye yiye olan olduuualsanaalsanasmile
Aboooooooow, ye ye ye ye ye, e sonu böyle olur tabi.. :mymeka: Ben de arkadaştaydım ya, yarınki kiloyu çok merak ediyorum eyvahedigeldismile Başka kaçamak yapma bi sürevıııyy kızlar iyi geceler :lepi:
coştunuzmu ne acepp oku oku bitmediii-tatlicadiarzu-
canımm koçuuuuuum geçmiş olsunnna.s.hiç birşeyden korkmam çocuktaki ateşten korktuğum kadar:bbo:
bu arada bendeki yağğğğllllaaaarrr ellerinizden üperlerrrrrr:jeyyar:
ay ben 59 u gördüüüüm eee yiye yiye olan olduuualsanaalsanasmile
:dance: Araya dedikodu da şıkıştır :roflol: kaydirigubbakcemile3ben sana atcam özelden meleğim...boshayallersmile
ama evet okuduğumuz bölümlerle sayılır...olumunekankayizsmile
ben sana atcam özelden meleğim...boshayallersmile
ama evet okuduğumuz bölümlerle sayılır...olumunekankayizsmile
saol datlışım...nerdesn sen bakıyon bakıyon kaçıyon...
ne yedin bakem 59 oldunkaydirigubbakcemile
ne guzel EvCadisi çok sevindim sizin adınıza, Allah bol kazançlar versin...
içinde biraz girişimcilik cesareti olan herkesin hayalidir herhalde, benim de öyle...şu özel sektörde az biraz daha pişeyim gözümü karartıcam atılıcam kendi işimi yapmak için...
Aboooooooow, ye ye ye ye ye, e sonu böyle olur tabi.. :mymeka: Ben de arkadaştaydım ya, yarınki kiloyu çok merak ediyorum eyvahedigeldismile Başka kaçamak yapma bi sürelmaz:
işte benim en büyük sorunum canım sıkıldımı eyvahh eyvahedigeldismilekendimi mutfağa adıyorum
ama geçicek az kaldıı
yaa kaçmadım canım benim kısçem istedi pc yi 1 saatte vermediii
ahh neler yemedimki vee sakıııın sormayın yok yok
sinirlrim çok bozuktu ortam kötüydü ama bugün keyfim iyi 1.5 saat yürüyüşte yaptım akşam sütlü tatlı yedim yemekten sonrabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?