50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gülüm sana müstehaktır yağları gör..göbeende bacağında poponda toplanmışlar...kötükedihüso

Çok haklısın canım da, maaş falan bi kenara, işi bıraktıktan sonra bi sonraki iş arama maceramda bakın ben şurda şu işi yaptım diyebileceğim bi iş çıkmadı karşıma...
Ancak sömürme derdinde kötü niyetli iş verenler boshayallersmile (ülkede ne de olsa mühendis fazlası olunca, işverenler ne iş vereceğini şaşırmış, hem bize hem diğer bölüm mezunlarına yazık oluyor)
Benim hayalim sevdüceğimle minnacık ölçekli de olsa bi iş kurmak :Saruboceq:
Sen bankada mı yöneticisin canım :uhm:

ben de böyle :CüvCüv: olduğum zaman evde olmak istiyorum...hep gezmek istiyorum:CüvCüv:

aynen ben de. çocuğuma vakit ayırmak isterim:CüvCüv:

aman sPatz ne konuşuyorsun, daha evliliğe bile kaç zaman var desenize yaa..yat da zıbar sabah iş güç var da deyin emi?

canım umarım dilediğin gibi olur...çok zor şartlar gerçktn...

biz canımla birlkte çalışıyoruz canım....kendi şirketimiz yani..:asigim:vereliniortak
ikisi bi arada...

ben de işi gücü bırakıp evimin kadını, çocuklarımın anası olmak istiyorum:CüvCüv: :teytey:
kaydirigubbakcemile3 Genlerimiz de var canlarım :roflol: (çocuk kısmı hariç benim için, ben kendim çocuğum :ecrin_bebek: )
gripin kendini böyle gör

:roflol: :roflol: Süpersin koçum benim yaaa.... kaydirigubbakcemile5

aynen ben de. çocuğuma vakit ayırmak isterim:CüvCüv:

aman sPatz ne konuşuyorsun, daha evliliğe bile kaç zaman var desenize yaa..yat da zıbar sabah iş güç var da deyin emi?

bnm de yatmam lazım yaa..zabahtan erken kalkacaam..

gülüm arada hayal kurmak iyidir...kur gtsn..aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 Genlerimiz de var canlarım :roflol: (çocuk kısmı hariç benim için, ben kendim çocuğum :ecrin_bebek: )

:roflol: :roflol: Süpersin koçum benim yaaa.... kaydirigubbakcemile5

bu resimler sizi motive edecekse daha irilerini bulabilirimmmmkaydirigubbakcemile

canım umarım dilediğin gibi olur...çok zor şartlar gerçktn...

biz canımla birlkte çalışıyoruz canım....kendi şirketimiz yani..:asigim:vereliniortak
ikisi bi arada...

Çok saol canım opuyorumnanaktan Vaaaay, kız bizim hayalimizi gerçekleştirmissiniz :lepi:
Özel değilse, ne işi bu canım diye sorabilir miyim? Merak ettim vallaha :kedi: O özelse, okuduğunuz bölümle mi alakalı diye sorcam?

Son düzenleme:
vıııyy kızlar iyi geceler :lepi:

coştunuzmu ne acepp oku oku bitmediii-tatlicadiarzu-

canımm koçuuuuuum geçmiş olsunnna.s.hiç birşeyden korkmam çocuktaki ateşten korktuğum kadar:bbo:

bu arada bendeki yağğğğllllaaaarrr ellerinizden üperlerrrrrr:jeyyar:

ay ben 59 u gördüüüüm eee yiye yiye olan olduuualsanaalsanasmile

ben sana atcam özelden meleğim...boshayallersmile

ama evet okuduğumuz bölümlerle sayılır...olumunekankayizsmile

saol datlışım...nerdesn sen bakıyon bakıyon kaçıyon...

ne yedin bakem 59 oldunkaydirigubbakcemile

Aboooooooow, ye ye ye ye ye, e sonu böyle olur tabi.. :mymeka: Ben de arkadaştaydım ya, yarınki kiloyu çok merak ediyorum eyvahedigeldismile Başka kaçamak yapma bi süre lmaz:

:dance: Araya dedikodu da şıkıştır :roflol: kaydirigubbakcemile3

ne guzel EvCadisi çok sevindim sizin adınıza, Allah bol kazançlar versin...

içinde biraz girişimcilik cesareti olan herkesin hayalidir herhalde, benim de öyle...şu özel sektörde az biraz daha pişeyim gözümü karartıcam atılıcam kendi işimi yapmak için...

saol datlışım...nerdesn sen bakıyon bakıyon kaçıyon...

ne yedin bakem 59 oldunkaydirigubbakcemile

yaa kaçmadım canım benim kısçem istedi pc yi 1 saatte vermediii

ahh neler yemedimki vee sakıııın sormayın yok yok
sinirlrim çok bozuktu ortam kötüydü ama bugün keyfim iyi 1.5 saat yürüyüşte yaptım akşam sütlü tatlı yedim yemekten sonrabilmiyorumkismile

sağol gülüm allah bozmasıma.s.

inşallah senn de istediğin olur...

hmm....duygusal açlık demeklmaz:

yürüyüş yapmuışsın iyi etmişsin...olumunekankayizsmile
bi daa olmasın yohsam düerim...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…