50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm....duygusal açlık demeklmaz:

yürüyüş yapmuışsın iyi etmişsin...olumunekankayizsmile
bi daa olmasın yohsam düerim...kafamçokkarıştı

hemde nasıl resmen aranıyorum kafamçokkarıştı

bugün keçi boynuzu aldık sıkıntı için birebir ha bire kemiriyosun-tatlicadiarzu-

sağol gülüm allah bozmasıma.s.

inşallah senn de istediğin olur...

Amin canım sağol. ama patroniçe dediğin şööyle incecik, ve fit vücutlu olmalı dimi opuyorumnanaktan (konuyu topiğe bağlıyım dedimsempatiksalakcinni )

işte benim en büyük sorunum canım sıkıldımı eyvahh eyvahedigeldismilekendimi mutfağa adıyorum

ama geçicek az kaldıı
Aynen canım... çoook beter bişi bu özellik :1hug: Ama bi daha olmasın yasakkelime
bu arada avelon gacısı attım sana özelden...meraktan ölme deyyii...
sırnaşık şey
Amin canım sağol. ama patroniçe dediğin şööyle incecik, ve fit vücutlu olmalı dimi opuyorumnanaktan (konuyu topiğe bağlıyım dedimsempatiksalakcinni )
Tebrikler canım valla, ancak böyle toparlanırdı bu konu :lepi: opuyorumnanaktan

Yasemincim 600 gr cık zaten moral bozcak bişi değil.
Canım bizim detoks günü kaydı mı?? Ben yesasız olmaz diyorum hala. Diğe arkadaşlara uyarsa biz de günü kaydırak.

Kız cadı, cidden süper üslubun var olumunekankayizsmile Sen günlük hayatta taklit falan yapar mısın???
beendiysen ne gözzel...
ya aslında konuşurken çok fazla değil..arada kaçsa dakaydirigubbakcemile3
ama duyduğum şeyler kulağıma yapışır yani...yazarken çıkıyolar dışarıkaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni

Yasemincim 600 gr cık zaten moral bozcak bişi değil.
Canım bizim detoks günü kaydı mı?? Ben yesasız olmaz diyorum hala. Diğe arkadaşlara uyarsa biz de günü kaydırak.

yok canım be pek moral bozduğumda yok aslında zımbırtım var olucak o kadar bu ara pazarada gidemedim evde sağlıklı yiyeceklerde yok anlıycaaann birazda mecburennn yarın pazara falanda gidicem ooooohhh yarın sporumuda yapmam garantiii

banada öyle geliyo canım detox konusuu perşembeye kalsın bakalım benim için daha iyi olucak a.s

Valla her yazında var bişiler... ne kadar arada sırada olduğundan şüpheliyim cadııı.. Kocana kolay gelsin, tatlı cadı diyelim sana yerimseniben

Aaaaaa, senin kilo zımbırtıdan kaydirigubbakcemile5
Yesa ve diğer kızlar gelince bi daha görüşek o zaman boshayallersmile Yesanın başının altından çıktığı için bu iş, onsuz cidden olmaz. Zorlanırsam falan onla uğraşcam çünkü aklinialirimsmile

amaa yedim be gülüm ohaoldumsmile
onların acısıda kesin çıkıcak yaniii :bbo:
evet birde o var benim için uğraşacak adam lazımmalsanaalsanasmile yerimseniben

Yasemincim ben de kaç gündür spor yapamadım ama dün arkadaşa giderken spor yapmış kadar oldum. Bugün de 20 dk falan yürüdüm. Bi de hala sabah kalktığımda elim ağrıyo, gece uykuda napıyosam artık :))))))

Valla her yazında var bişiler... ne kadar arada sırada olduğundan şüpheliyim cadııı.. Kocana kolay gelsin, tatlı cadı diyelim sana yerimseniben

onunla konuşurken ciddi oluyorum benaklinialirimsmile

ama arkadaşlarmla konuşrken bozuluyo konuşmalarohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…