hmm....duygusal açlık demeklmaz:
yürüyüş yapmuışsın iyi etmişsin...olumunekankayizsmile
bi daa olmasın yohsam düerim...kafamçokkarıştı
hemde nasıl resmen aranıyorum kafamçokkarıştı
bugün keçi boynuzu aldık sıkıntı için birebir ha bire kemiriyosun-tatlicadiarzu-
sağol gülüm allah bozmasıma.s.
inşallah senn de istediğin olur...
neeyyy enişte de yedi mi, peküüüaklinialirimsmile
Aynen canım... çoook beter bişi bu özellik :1hug: Ama bi daha olmasın yasakkelimeişte benim en büyük sorunum canım sıkıldımı eyvahh eyvahedigeldismilekendimi mutfağa adıyorum
ama geçicek az kaldıı
sırnaşık şeybu arada avelon gacısı attım sana özelden...meraktan ölme deyyii...
Tebrikler canım valla, ancak böyle toparlanırdı bu konu :lepi: opuyorumnanaktanAmin canım sağol. ama patroniçe dediğin şööyle incecik, ve fit vücutlu olmalı dimi opuyorumnanaktan (konuyu topiğe bağlıyım dedimsempatiksalakcinni )
Amin canım sağol. ama patroniçe dediğin şööyle incecik, ve fit vücutlu olmalı dimi opuyorumnanaktan (konuyu topiğe bağlıyım dedimsempatiksalakcinni )
Aynen canım... çoook beter bişi bu özellik :1hug: Ama bi daha olmasın yasakkelime
hee vallahaa şu yerınıda atlattımmı tamamdır gibime geliyooo
en azından yarın yine yürüyüşüm var o kesinnn
Kız cadı, cidden süper üslubun var olumunekankayizsmile Sen günlük hayatta taklit falan yapar mısın???hee tabüüü...ensesi kalın göbekli patronlar oliyi patroniçeler ince olucik.
Evcadıcım, iyi dileklerin için teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
beendiysen ne gözzel...Kız cadı, cidden süper üslubun var olumunekankayizsmile Sen günlük hayatta taklit falan yapar mısın???
Yasemincim 600 gr cık zaten moral bozcak bişi değil.
Canım bizim detoks günü kaydı mı?? Ben yesasız olmaz diyorum hala. Diğe arkadaşlara uyarsa biz de günü kaydırak.
beendiysen ne gözzel...
ya aslında konuşurken çok fazla değil..arada kaçsa dakaydirigubbakcemile3
ama duyduğum şeyler kulağıma yapışır yani...yazarken çıkıyolar dışarıkaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni
yok canım be pek moral bozduğumda yok aslında zımbırtım var olucak o kadar bu ara pazarada gidemedim evde sağlıklı yiyeceklerde yok anlıycaaann birazda mecburennn yarın pazara falanda gidicem ooooohhh yarın sporumuda yapmam garantiii
banada öyle geliyo canım detox konusuu perşembeye kalsın bakalım benim için daha iyi olucak a.s
Aaaaaa, senin kilo zımbırtıdan kaydirigubbakcemile5
Yesa ve diğer kızlar gelince bi daha görüşek o zaman boshayallersmile Yesanın başının altından çıktığı için bu iş, onsuz cidden olmaz. Zorlanırsam falan onla uğraşcam çünkü aklinialirimsmile
Valla her yazında var bişiler... ne kadar arada sırada olduğundan şüpheliyim cadııı.. Kocana kolay gelsin, tatlı cadı diyelim sana yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?