Yasemincim ben de kaç gündür spor yapamadım ama dün arkadaşa giderken spor yapmış kadar oldum. Bugün de 20 dk falan yürüdüm. Bi de hala sabah kalktığımda elim ağrıyo, gece uykuda napıyosam artık :))))))
onunla konuşurken ciddi oluyorum benaklinialirimsmile
ama arkadaşlarmla konuşrken bozuluyo konuşmalarohaoldumsmile
iyi gecelerrrrrŞenizuyku mode on.. arkadaşlarım...
ben yatar...uyim accık...
hepinize iyi geceler..
:roflol: Cadıcım inanmazsın, ciddi oluyorum diyince koptum ben burda... kız sen keyfin yerinde ciddi olmazsın, bi tek sinirlendiğinde terör estirirsin ohaoldumsmile Ben burdan öyle bi karakter tahlili yaptım kaydirigubbakcemile3
Tatlı rüyalar canım, rüyanda spor yaptığını gööör kaydirigubbakcemile3uyku mode on.. arkadaşlarım...
ben yatar...uyim accık...
hepinize iyi geceler..
Buraya kış geldi canım, dondum resmen.. bi de ne zamandır eve kapandım iyicenek, o yüzden dışarısı ayrı bi soğuk geldi bana :ecrin_bebek:bende yapamıyorum ama bugün güzel yürüdüm akşamleyin hafif bir yğmur ve 1.5 saat yürüyüş inşallah yarında yağar yağmur
eline masaj yapıyormusun sabahları canım :1rolleyes:
ehh başarılı da oldun..keyim yerindeyse pek ciddiyete yanaşmam ama ....
böyle bozuk bir türkçeyle konuşmam onunlalmaz:
o size özel:hulya:
Kız üslubun sadece kelimeleri yamultmandan gelmiyo ki tatlı cadı Şeniz Özünde var bişi yerimseniben Tekrardan tatlı rüyalar, öptüüüüm.
Saol canım, bilinç altı böyle bişi yerimseniben Senin gibi ben de zırt pırt değiştiriyom, eğlenceli oluyo kaydirigubbakcemile3bu arada avelonum avatarın ve tikırın çok tatlı sen bayaa üşümüşsün avatardan bellisempatiksalakcinni
hee doğru didin canikom...vallahi bravo sana ...
bi kahve içmeye gel emi..accık oturur kaynaşırık...kaydirigubbakcemile5
neyse hadi gerisi yarın...
yarın gel de oscardan bahset emi:sinifsinif:
boncuğum bende yatıyomm yarın kalkamıycam sonraa
haydi iyi gecelerrrropuyorumnanaktan
kocamaaaaan öptüüümŞeniz
:lepi:HEPİMİZİN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUUUN olumunekankayizsmile :enbuyukkk: turkbayragi
ccanim benimm arka arkaya dogumgunleri ne guzel kutlamalarla gecicekk hayatim pastalardan bi lokmada benim icin yermisin haayatimm opuyorumnanaktan
kızlar selam..nasılsınız ..ben hafta sonu çüşüngen modundaydım baya yedim yuttum..siz ne yaptınız bakalım...
koc ben mi olmuştum avelonum...
kusura bakmayın emi benim yeğen hastaydı da 2 gündür onla ilgileniyorum:gitme:
:lepi:HEPİMİZİN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUUUN olumunekankayizsmile :enbuyukkk: turkbayragi
Yaw yesa cimcimesi geldin gördüm, niye yazmadan gittin
Yaseminin işi çıkmıştır kesin evcadıcım Yesa cadısı tekrar geldiiii, hoş geldiiiii.
Yasemincim 600 gr cık zaten moral bozcak bişi değil.
Canım bizim detoks günü kaydı mı?? Ben yesasız olmaz diyorum hala. Diğe arkadaşlara uyarsa biz de günü kaydırak.
banada öyle geliyo canım detox konusuu perşembeye kalsın bakalım benim için daha iyi olucak a.s
Aaaaaa, senin kilo zımbırtıdan kaydirigubbakcemile5
Yesa ve diğer kızlar gelince bi daha görüşek o zaman boshayallersmile Yesanın başının altından çıktığı için bu iş, onsuz cidden olmaz. Zorlanırsam falan onla uğraşcam çünkü aklinialirimsmile
günaydın hertkese,kadınlar günümüz kutlu olsun.
kahvaltı: 1sb süt(kahveli)
4 zeytin
2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost
domates ve maydonoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?