50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yapamıyorum ama bugün güzel yürüdüm akşamleyin hafif bir yğmur ve 1.5 saat yürüyüş inşallah yarında yağar yağmur

eline masaj yapıyormusun sabahları canım :1rolleyes:

onunla konuşurken ciddi oluyorum benaklinialirimsmile

ama arkadaşlarmla konuşrken bozuluyo konuşmalarohaoldumsmile

:roflol: Cadıcım inanmazsın, ciddi oluyorum diyince koptum ben burda... kız sen keyfin yerinde ciddi olmazsın, bi tek sinirlendiğinde terör estirirsin ohaoldumsmile Ben burdan öyle bi karakter tahlili yaptım kaydirigubbakcemile3

ehh başarılı da oldun..keyim yerindeyse pek ciddiyete yanaşmam ama ....
böyle bozuk bir türkçeyle konuşmam onunlalmaz:

o size özel:hulya:

uyku mode on.. arkadaşlarım...
ben yatar...uyim accık...
hepinize iyi geceler..
Tatlı rüyalar canım, rüyanda spor yaptığını gööör kaydirigubbakcemile3
bende yapamıyorum ama bugün güzel yürüdüm akşamleyin hafif bir yğmur ve 1.5 saat yürüyüş inşallah yarında yağar yağmur

eline masaj yapıyormusun sabahları canım :1rolleyes:
Buraya kış geldi canım, dondum resmen.. bi de ne zamandır eve kapandım iyicenek, o yüzden dışarısı ayrı bi soğuk geldi bana :ecrin_bebek:

Jel sürüp masaj yapıyorum.. şu an farkettim de, bilgisayar başında çok durunca da bileğime bi haltlar ediyor olabilirim boshayallersmile Ama hafif ağrı var yerimseniben Sadece az da olsa hala devam etmesine şaşırdım.

ehh başarılı da oldun..keyim yerindeyse pek ciddiyete yanaşmam ama ....
böyle bozuk bir türkçeyle konuşmam onunlalmaz:

o size özel:hulya:

Kız üslubun sadece kelimeleri yamultmandan gelmiyo ki tatlı cadı Şeniz Özünde var bişi yerimseniben Tekrardan tatlı rüyalar, öptüüüüm.

bu arada avelonum avatarın ve tikırın çok tatlı sen bayaa üşümüşsün avatardan bellisempatiksalakcinni

Kız üslubun sadece kelimeleri yamultmandan gelmiyo ki tatlı cadı Şeniz Özünde var bişi yerimseniben Tekrardan tatlı rüyalar, öptüüüüm.

hee doğru didin canikom...vallahi bravo sana ...
bi kahve içmeye gel emi..accık oturur kaynaşırık...kaydirigubbakcemile5

neyse hadi gerisi yarın...
yarın gel de oscardan bahset emi:sinifsinif:

boncuğum bende yatıyomm yarın kalkamıycam sonraa

haydi iyi gecelerrrropuyorumnanaktan

kocamaaaaan öptüüümŞeniz

bu arada avelonum avatarın ve tikırın çok tatlı sen bayaa üşümüşsün avatardan bellisempatiksalakcinni
Saol canım, bilinç altı böyle bişi yerimseniben Senin gibi ben de zırt pırt değiştiriyom, eğlenceli oluyo kaydirigubbakcemile3

hee doğru didin canikom...vallahi bravo sana ...
bi kahve içmeye gel emi..accık oturur kaynaşırık...kaydirigubbakcemile5

neyse hadi gerisi yarın...
yarın gel de oscardan bahset emi:sinifsinif:

sırnaşık şey Valla canım öylesine söylemem, gerçek hayatta insan sarrafıyımdır cidden bayanssulusmile Saol canım opuyorumnanaktan Yarın annatırım, bu gece uyuya kalmazsam. Öptüüüüm (3. kez :)) ) opuyorumnanaktan

ccanim benimm arka arkaya dogumgunleri ne guzel kutlamalarla gecicekk hayatim pastalardan bi lokmada benim icin yermisin haayatimm opuyorumnanaktan

ne demek canım bi lokmanın lafımı olur. birkaç dilim yerim gibime geliyor.

kızlar selam..nasılsınız ..ben hafta sonu çüşüngen modundaydım baya yedim yuttum..siz ne yaptınız bakalım...

koç böyle yaparsa diğerleri napsın. biz de yiyip yuttuk.
imam... cemaaat ... anladın sen onu .

koc ben mi olmuştum avelonum...
kusura bakmayın emi benim yeğen hastaydı da 2 gündür onla ilgileniyorum:gitme:

geçmiş olsun. tez zamanda iyi olur inşallah. benim kızım da yeni iyileşti. çok şükür.

:lepi:HEPİMİZİN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUUUN olumunekankayizsmile :enbuyukkk: turkbayragi

senin de canım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. kaydirigubbakcemile5

sabah
1 fincan yeşil çay
1/2 kk beyaz peynir
1 küçük dilim tulum peyniri
1 adet siyah zeytin
2 adet yeşil zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 çatal ucu bal
1'er dilim muz, elma, portakal, armut, kivi

ara
10 adet fındık
1/2 kivi

ara
1 adet elma

öğle

2 yemek kaşığı pilav
4 yemek kaşığı yeşil fasulye
1 dilim kepek ekmeği
salata

ara
1 dilim elma
1 dilim portakal
1 dilim armut

ara
1 bardak ayran
1/5 gözleme

akşam yok (e daha ne olsun gözlemeyi yedin ya)

2 bardak siyah çay

ara
1 adet elma
1/2 çay bardağı ayran

ara
2 adet kepekli çubuk kraker

günaydın hertkese,kadınlar günümüz kutlu olsun.
kahvaltı: 1sb süt(kahveli)
4 zeytin
2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost
domates ve maydonoz

Yaw yesa cimcimesi geldin gördüm, niye yazmadan gittin

Yaseminin işi çıkmıştır kesin evcadıcım Yesa cadısı tekrar geldiiii, hoş geldiiiii.

canım yaa bıraz okuyup cevap yazmadan cıkmak durumunda kaldım valla kusura bakmayın zemuszemus

Yasemincim 600 gr cık zaten moral bozcak bişi değil.
Canım bizim detoks günü kaydı mı?? Ben yesasız olmaz diyorum hala. Diğe arkadaşlara uyarsa biz de günü kaydırak.

banada öyle geliyo canım detox konusuu perşembeye kalsın bakalım benim için daha iyi olucak a.s

canlar valla sıze baglı yoksa ben dırekt dedım zaten ben ıkıncı gun tek yaparım herkes kendını ayarladı degıstırmeyelım dıye ama herkes mutlu mesutsa degıstırelım o zaman sempatiksalakcinni dıger arkadaslar da yazsınlar hadı canlar carsamba persembe nasıl olur acaba kaydirigubbakcemile2

bı de bu detoxun topıgıne baktım son bırı daha yazmıs vermısler ve de almamıslar hadı ınasllah bakalım olumunekankayizsmile

günaydın hertkese,kadınlar günümüz kutlu olsun.
kahvaltı: 1sb süt(kahveli)
4 zeytin
2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost
domates ve maydonoz

gunaydın cnaım benım senın de kutlu mutlu olsun afıyet bal seker olsun yedıklerınde hihoyyyt

günaydinlar.. bu sabahdan itibaren bende ara ara olsada aranizda olacagim.
boyum 1.58 belki bir santim fazladir ama 1.60 da yok kiloum 57 kalca ve basenlerde baya bir kilo aldim ve belimdede yaglanmalar basladi..
Hayatimda hic diet yapmadim!! Spor sayesinde iki yil önce sahane bir vücuda ulasmistim sporu biraktiktan sonra hemen kilo almadim.. ama 1 sene sonra hic dikkat etmeyince ve cikolatayi cok tüketince yine eski halime geri döndüm.. 48 kilo oldugum günleri biliyorum ama onlar masi.. amacim 50/52 kilo olmak..
3 aylik bir spor salonuna yazildim tekrardan insallah faydasini görürüm..

bana biri takvim yapabilir mi? Yapip mesaj olarak atabilirmi? isyerindeyim ve burda imkanim yok.
simdiden tesekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…