canım hosgeldın aramıza bak ne guzel valla acık acık soyleyım herkesler buyursun gelsın kapımız acık ama boyu ıle kılosu arasında 15- 20 fark olup hala da 2-3 kılo vermem gerekıyor deyıp gelınce cevap yazasım gelmıyor senın ne guzel 1.58 - 50-52 demıssın hadı ınsallah canı gonulden desteklıyor
hemen de takvımını yapıyorum canım umarım begenırsın ınsallah :)) canım 50 dedım ulasmak ıstedıgın kıloya ama:)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBhitVd/weight.png
canım google a ticker weight yaz ilk cıkan site ondan sonra o senı yonlendırıyor secıp devam de hep:))
teşekkürler canıııııııııııııııııııııımopuyorumnanaktan
bi denim bakalım yapabilecekmiyim
canım hosgeldın aramıza bak ne guzel valla acık acık soyleyım herkesler buyursun gelsın kapımız acık ama boyu ıle kılosu arasında 15- 20 fark olup hala da 2-3 kılo vermem gerekıyor deyıp gelınce cevap yazasım gelmıyor senın ne guzel 1.58 - 50-52 demıssın hadı ınsallah canı gonulden desteklıyor
hemen de takvımını yapıyorum canım umarım begenırsın ınsallah :)) canım 50 dedım ulasmak ıstedıgın kıloya ama:)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBhitVd/weight.png
dün üşüttüm galiba yürüyüşte,hava çok soğuktu,boğazlarım fena:-( bugün de yürüüşe çıkasım vardı ama bu ne soğuk,bu ne rüzgar...maalesef çıkamayacağım.. artık evde hoplayıp,zıplarım....
gunaydin kızlarrrr:dance: amanın bu ne soguk yaa:dilcikar:
hatunlar gununuz kutlu olsun a.s.
ben detoks gününün değişmemesinden yana kullanıyorum oyumu, yarın ofiste bir kaç kişi eksik olucak fırsattan istifade icerim diye düşünmüştüm...
bir de bir şey sorucam. lahana yağıyla ilgili baya birşeyler okudum da, aranızda kullanan var mı ? bölgesel zayıflama için işe yarar mı ki?
Gecmiş olsun chemescimsenağlama
ben de pek sağlıklı hissetmiyorum kendimi, başım ağrıyo, biraz da ateşim var gibi:uhm:
oleyy artık benim de tickerim var kaydirigubbakcemile3
tesekkurler yesa!a.s.
bu sefer de seninle aynı kilodayız ve hedefimiz aynı,gerçi ben geçen haftadan bu yana birazcık aldım.
@spatz rıca ederım canım benım cok guzel olmus altınlı neyım:)) hem de gecmıs olsun canım benım
@chemes gecmıs olsun canım dıkkat et aman
ee pekı karnından rahatsız bı kısı gobegınden dıyelım ya da (ben degılde oyle hayalı bı kısı ) sureklı karnını calıstıracak hareketler yaparsa ordan gıder al sana bolgesel sekle gırme olmaz mı boyle yaa :))) ya da yuruyus gecmıste cok denemıstım dırekt bacaklarımdan gıttı bacaklarım ınceldı ama gobegıme hıc bı halt yapmadı ee bu da bolgesel zayıflamaya kılo vermeye gırmez mı ??
canım çok geçmiş olsun sana da. dikkat et kendine,ateşin de varmış,yorma bugün kendini.bol sebze meyve ye,bitki çayları iç.
chemescim daha önce sormuş olabilirim ama hatirlayamadim eyvahedigeldismile
boyun kaçtı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?