50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hosgeldın aramıza bak ne guzel valla acık acık soyleyım herkesler buyursun gelsın kapımız acık ama boyu ıle kılosu arasında 15- 20 fark olup hala da 2-3 kılo vermem gerekıyor deyıp gelınce cevap yazasım gelmıyor senın ne guzel 1.58 - 50-52 demıssın hadı ınsallah canı gonulden desteklıyor

hemen de takvımını yapıyorum canım umarım begenırsın ınsallah :)) canım 50 dedım ulasmak ıstedıgın kıloya ama:)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBhitVd/weight.png

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı günler hanımlar
ne var ne yok
hepiniz iyiziniz umarım
öptüm herkesleri
ve bye ben kaçim sporumu yapim
oğlum okuldan gelmeden

bu takvim i nasıl yapıyosun kız yesa cım fisfisfis

canım google a ticker weight yaz ilk cıkan site ondan sonra o senı yonlendırıyor secıp devam de hep:))

gunaydin kızlarrrr:dance: amanın bu ne soguk yaa:dilcikar:

hatunlar gununuz kutlu olsun a.s.

ben detoks gününün değişmemesinden yana kullanıyorum oyumu, yarın ofiste bir kaç kişi eksik olucak fırsattan istifade icerim diye düşünmüştüm...

bir de bir şey sorucam. lahana yağıyla ilgili baya birşeyler okudum da, aranızda kullanan var mı ? bölgesel zayıflama için işe yarar mı ki?

olumunekankayizsmile tesekkür ederim adresi kopyaladim.. cikti mi biliymiyorum is yerinde gizli gizli giriyorum.. evden yazarim artik

dün üşüttüm galiba yürüyüşte,hava çok soğuktu,boğazlarım fena:-( bugün de yürüüşe çıkasım vardı ama bu ne soğuk,bu ne rüzgar...maalesef çıkamayacağım.. artık evde hoplayıp,zıplarım....

oleyy artık benim de tickerim var kaydirigubbakcemile3

tesekkurler yesa!a.s.

Gecmiş olsun chemescimsenağlama

ben de pek sağlıklı hissetmiyorum kendimi, başım ağrıyo, biraz da ateşim var gibi:uhm:

canım dün haluk saçaklının bir videosunu izledim,bölgesel zayıflatacak bir formül yok,ne spor ne diyet diyordu,spor yapıp yağ yakıcaksınız,nerenizde yağ daha fazlaysa oradan fazla gidecek diyor.

Gecmiş olsun chemescimsenağlama

ben de pek sağlıklı hissetmiyorum kendimi, başım ağrıyo, biraz da ateşim var gibi:uhm:

canım çok geçmiş olsun sana da. dikkat et kendine,ateşin de varmış,yorma bugün kendini.bol sebze meyve ye,bitki çayları iç.

@spatz rıca ederım canım benım cok guzel olmus altınlı neyım:)) hem de gecmıs olsun canım benım

@chemes gecmıs olsun canım dıkkat et aman

ee pekı karnından rahatsız bı kısı gobegınden dıyelım ya da (ben degılde oyle hayalı bı kısı ) sureklı karnını calıstıracak hareketler yaparsa ordan gıder al sana bolgesel sekle gırme olmaz mı boyle yaa :))) ya da yuruyus gecmıste cok denemıstım dırekt bacaklarımdan gıttı bacaklarım ınceldı ama gobegıme hıc bı halt yapmadı ee bu da bolgesel zayıflamaya kılo vermeye gırmez mı ??

ben bilmem haluk saçaklı öyle diyor, yağ yakmak için büyük kasları çalıştırmak ,yüzme yürüyüş gibi sporlar yapmak lazım. yağınız nerede fazlaysa oradan daha fazla gider ,yağ yakınca sarkmamak için de bölgesel hareketleri yapmak lazım diyor.ama ,kalçayı koruyup sırf göbekten verdirecek bir diyet egzersiz yok dedi. hakkaten de öyle. mesela ben ne yürüyüş ne kalça egzersizi yapıyorum,sırf karın çalışıyorum, 8 cm filan kalçam inceldi,göbekten de 10 cm gitmiş.

canım çok geçmiş olsun sana da. dikkat et kendine,ateşin de varmış,yorma bugün kendini.bol sebze meyve ye,bitki çayları iç.

sağol canım, valla gözlerim cayır cayır yanıyo ama o kadar çok da işim var ki:bbo:
keşke sıcak evimde battaniyemin altında olsam,bitki çayımı içsem...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…