valla bılemedım her bırı bı sey soyluyor valla:)) benım de o hergun duzenlı yuruyus yaptıgım zamanlarda gobegım masallah yerındeydı ama bacaklarım cok ıncelmıstı degısık:)) hayırlısı :))
canım boy 1.70 ama bölgesel problemlerim var.kemiklerim de çok ince,yağ kütlem fazla. sağlıklı sağlıklı şekle girmeye çalışıyorum işte.
maşallah senin boyun iyimiş chemescim. benim 1.64..ama aynı problemler var bende de. bacaklarım, kollarım, bileklerim incecik. kalça, göbek maşallahbenneyaptımki
selam kızlar benim diyet bugün alt üst oldu regl oldum
canım tatlı istiyo sürekli sabah 1 dilim çikolatalı ekmek
az öncede 1 elma yedim şimdilik bu kadar artık sporda
yapmam 1-2 gün sonra tekrar devam
Bu arada hatunlar günümüzde kutlu olsun iyiki varız beeee a.s. kaydirigubbakcemile3
günaydinlar.. bu sabahdan itibaren bende ara ara olsada aranizda olacagim.
boyum 1.58 belki bir santim fazladir ama 1.60 da yokkiloum 57 kalca ve basenlerde baya bir kilo aldim ve belimdede yaglanmalar basladi..
Hayatimda hic diet yapmadim!! Spor sayesinde iki yil önce sahane bir vücuda ulasmistim sporu biraktiktan sonra hemen kilo almadim.. ama 1 sene sonra hic dikkat etmeyince ve cikolatayi cok tüketince yine eski halime geri döndüm.. 48 kilo oldugum günleri biliyorum ama onlar masi.. amacim 50/52 kilo olmak..
3 aylik bir spor salonuna yazildim tekrardan insallah faydasini görürüm..
bana biri takvim yapabilir mi? Yapip mesaj olarak atabilirmi? isyerindeyim ve burda imkanim yok.
simdiden tesekkürler..
aynı durumdayız biliyormusun.boyda kiloda aynı. ben 2 ahftadır dikakt ediyoru. çok sıkı bi diyet yapmıyorum.porsiyonumu azalttım. bir öğün biraz kaçırmışsam mesela öğlen akşama sadece salata yiyorum.2 haftada 1 kilo verebildim sadece.ben de bi aralar 48 dim.gözüm 48 değil benimde ilk amacım 52 sonra olursa 50.
günümüz kutlu olsun kızlar..
gün bizim günümüz ya ne yapsak çılgınlar gibi yesek mi .
hazır yarın da detoks günü. bugün yediklerimizi 2 günde veririz işte :roflol:
bugün kadınlar günü, sağlıklı şeyler yapmamız lazım bence,milleti yoldan çıkarıcaksın
yaa şu yeşil çayı bi sevemedim gitti kızlarbilmiyorumkismile
yaa şu yeşil çayı bi sevemedim gitti kızlarbilmiyorumkismile
canım metabolizman yavaşlamıştır,işin sırrı az yemekte değil,her şeyden az ve sık yemekte. salatanın yanında mutlaka bir protein,karbonhidrat grubu olması lzım az da olsa.
o gün çok yemiş olsan da..
Günaydın.bende 1,60 boyundayım ve maalesef 59 kiloyum.hedefim 55 kiloya düşmek.biliyorum normali 50 ama o zaman çok zayıf oluyorum,bana yakışmıyor.geçen sene yazın 59 dan 56 ya kadar düşmüştüm ama kışın tekrar aldım.acaba bana zayıflama önerileri verebilirmisiniz?bu takvim ne oluyor acaba?2-3 gündür çörek otu yiyorum ama bağırsak problemime fayda olmadı.
saol canım.bende tam yazacaktım kızlar ara öğün yemek şartmı metabolizmanın hızlanması için diye.çalııyorum gündüzleri o nedenle ara öğünüm olmuyor.
salatanın yanına bazen peynir koyuyorum. haklısın metabolizmam yavaş benim sanırsam işimde masa başı.
ilgin için teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?