içine limon sıkmayı denedin mi
bergamot aromalısını al,bildiğin çay gibi....tomurcuk kokulu..
çok fazlan yok, her şeyden az az sık sık yersen,normal beslenme düzenini bozmadan verirsin,4 kilocuk fazlan var şunun şurasında.
saol canım.bende tam yazacaktım kızlar ara öğün yemek şartmı metabolizmanın hızlanması için diye.çalııyorum gündüzleri o nedenle ara öğünüm olmuyor.
salatanın yanına bazen peynir koyuyorum. haklısın metabolizmam yavaş benim sanırsam işimde masa başı.
ilgin için teşekkür ederim canım
denedim her çeşidini,limonlu, bergamotlu, yaseminli... olmuyor olmuyor :gitme:
ben çay seven biri değilim zaten, ilaç niyetine içmeye çalışıyorum burnumu kapatıp
sevmiyorsan zorlama kendini,alternatif bulunur her zaman, adaçayı içmeye çalış,seviyorsan. o da metabolizmayı hızlandırıcı etkiye sahip.
canlar valla sıze baglı yoksa ben dırekt dedım zaten ben ıkıncı gun tek yaparım herkes kendını ayarladı degıstırmeyelım dıye ama herkes mutlu mesutsa degıstırelım o zaman sempatiksalakcinni dıger arkadaslar da yazsınlar hadı canlar carsamba persembe nasıl olur acaba kaydirigubbakcemile2
bı de bu detoxun topıgıne baktım son bırı daha yazmıs vermısler ve de almamıslar hadı ınasllah bakalım olumunekankayizsmile
Doğru demişsin valla cimcimem, chemes e bilem zor alıştım kaydirigubbakcemile3canım hosgeldın aramıza bak ne guzel valla acık acık soyleyım herkesler buyursun gelsın kapımız acık ama boyu ıle kılosu arasında 15- 20 fark olup hala da 2-3 kılo vermem gerekıyor deyıp gelınce cevap yazasım gelmıyor senın ne guzel 1.58 - 50-52 demıssın hadı ınsallah canı gonulden desteklıyor
hemen de takvımını yapıyorum canım umarım begenırsın ınsallah :)) canım 50 dedım ulasmak ıstedıgın kıloya ama:)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBhitVd/weight.png
Muhtemelen linki tam kopyalamadığındandır... Sağ tıklayıp linki almalı boshayallersmileAllah Allah cıkmamıs ama canım kullanıcı panelı profılı duzenle cızelge baslıgı altına http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBhitVd/weight.png kopyaladın demı canım nıye cıkmadı kı???
O kadarcıktan bişi olmaz benceselam kızlar benim diyet bugün alt üst oldu regl oldum
canım tatlı istiyo sürekli sabah 1 dilim çikolatalı ekmek
az öncede 1 elma yedim şimdilik bu kadar artık sporda
yapmam 1-2 gün sonra tekrar devam
Çok az fazlan var o zaman, tek yapman gereken biraz sabırlı olmak bence... Yediklerini abartma, biraz spor, biraz düzen boshayallersmileGünaydın.bende 1,60 boyundayım ve maalesef 59 kiloyum.hedefim 55 kiloya düşmek.biliyorum normali 50 ama o zaman çok zayıf oluyorum,bana yakışmıyor.geçen sene yazın 59 dan 56 ya kadar düşmüştüm ama kışın tekrar aldım.acaba bana zayıflama önerileri verebilirmisiniz?bu takvim ne oluyor acaba?2-3 gündür çörek otu yiyorum ama bağırsak problemime fayda olmadı.
Hoşgeldin canım. Başlamadık, çarş perş sanırsam.selam kizlar naber?
basladiniz mi detoksa??
ben iyi degilim;
kac gundur belim cok agriyor;
bugun iznim bitti isbasi yaptim;
oglen doktora randevu aldim bakalim.
Ne rejimi, sınava odaklan kaydirigubbakcemile3bu arada rejim de yapamiyorum pek :-((
bu arada rejim de yapamiyorum pek :-((
Hoşgeldin canım. Başlamadık, çarş perş sanırsam.
Geçmiş olsun canım, sporda yanlış bi hareket mi yaptın yoksa??
Ne rejimi, sınava odaklan kaydirigubbakcemile3
az spor yapsan kurtulursun zatn,1.7 kilocuğundan.
cok sagol canimm;
belim 2 haftadir agriyor yaa :-(
birgun camasir sepetini kaldirmistim ; ondan sonra oldu.
geceleri uyutmuyor cok fena :-((
bakalim bi doktora gideyim de
Hoşgeldin canım. Başlamadık, çarş perş sanırsam.
Geçmiş olsun canım, sporda yanlış bi hareket mi yaptın yoksa??
Ne rejimi, sınava odaklan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?