Selam kızlarrrr...
Şu bizim detoxu salı-çarşamba mı,çarşamba-perşembe mi yapacağız..Acilll tarafından bana bir cevap yollasanızzz...kaydirigubbakcemile3
canım oylama yapıyoruz
aveloncugum ve yasemcıgım carsamba ve persembe dıyor (ben de mecbur carsamba persembe dıyorum salı gunu tam gun yokum ank ısım cıktı)
spatzcıgım da salı carsamba dıyor
gerıde kalanlardan yorum yok canlar bı yazın hele ya da farketmez bu hafta olsun da lısteyı bı anda da yayınlayabılırım ben sız nasıl ıstersenız :)
valla herkes kendını salı carsamba ayarladı bu ıkı gun yapmak ısteyenler olursa kesınlıkle haklılar ben o yuzden hıc degıstırelım falan demedım sırf benım yuzunden ama carsamba persembe baha da pek guzel uyar aslında dıyen olursa da oyle de olabılır :)
canım bence regl ılk 3gun yapılmaz bu detox kürü
bu cızelgeyı yaptıgın sayfayı kaydedıyorsun ve de o yazdıgın parolayı da aklında tutuyorsun ancak oyle degısıklık yapabılırsın
ya da benım yaptıgım gıbı her degıstırme durumunda yenıden yapabılırsın :)))
Ben de salı-çarş. diyordum ama ..Çünkü perşembe büyük ihtimalle regl olacağım..
(Aslında isteyen salı başlasın isteyen çarşamba..Bir gün arayla sonuçları paylaşabiliriz bencezemuszemus)
Ben de salı-çarş. diyordum ama ..Çünkü perşembe büyük ihtimalle regl olacağım..
(Aslında isteyen salı başlasın isteyen çarşamba..Bir gün arayla sonuçları paylaşabiliriz bencezemuszemus)
peki ben benide ekleyin demiştim ama o zaman reglim başlasın 3 günü de bitsin öyle başlayım ben bu diyete olurmu?
selam kızlaaaaarr
ne var ne yok çarşamba detoxçuları buradalarmı acepppkaydirigubbakcemile2
selam kızlaaaaarr
ne var ne yok çarşamba detoxçuları buradalarmı acepppkaydirigubbakcemile2
valla o hazır ayranlarda hem tuz hem de yag vardır canım yaaaaaaaaa
sahane bı lıste olacak valla bozarsan yazmam haaa :===))) hehe
naptın seyrettinmi oskarıbayanssulusmileHoşgeldin tontişim opuyorumnanaktan Burdayız kaydirigubbakcemile2
Evet haklısın aslında...
%100 Detoks topiğinde hazır ayranla yapıp da iyi sonuç alanlar var,onlardan cesaretlendim açıkcası.Bir de benim düşük tansiyon sorunum olduğu için tuzun bana iyi geleceğini düşünüyorum..Neyse aldırdım artık bununla bir yapayım,sonuç kötü olursa beni buralarda bir müddet göremezsiniz zatennnn...(Gerçi sonuç iyi olursa da ..Topu topu 2,5 kilom kaldı hedefezemuszemus..)
naptın seyrettinmi oskarıbayanssulusmile
Evet haklısın aslında...
%100 Detoks topiğinde hazır ayranla yapıp da iyi sonuç alanlar var,onlardan cesaretlendim açıkcası.Bir de benim düşük tansiyon sorunum olduğu için tuzun bana iyi geleceğini düşünüyorum..Neyse aldırdım artık bununla bir yapayım,sonuç kötü olursa beni buralarda bir müddet göremezsiniz zatennnn...(Gerçi sonuç iyi olursa da ..Topu topu 2,5 kilom kaldı hedefezemuszemus..)
en kötü ihtimal illaki 1 kilo vermişler sanırımdelikafadulden
Sorma canım yaa, 3 e kadar izledim 30 dk ek süre koydular, dayanamadım yattım :))
canım saka yapıyorum yaa super olacak superrr :lepi: valla en kotu 1 kılo supermıs bı de sonradan almamıslar o benım dıkkatımı cektı kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?