50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım oylama yapıyoruz

aveloncugum ve yasemcıgım carsamba ve persembe dıyor (ben de mecbur carsamba persembe dıyorum salı gunu tam gun yokum ank ısım cıktı)

spatzcıgım da salı carsamba dıyor

gerıde kalanlardan yorum yok canlar bı yazın hele ya da farketmez bu hafta olsun da lısteyı bı anda da yayınlayabılırım ben sız nasıl ıstersenız :)

valla herkes kendını salı carsamba ayarladı bu ıkı gun yapmak ısteyenler olursa kesınlıkle haklılar ben o yuzden hıc degıstırelım falan demedım sırf benım yuzunden ama carsamba persembe baha da pek guzel uyar aslında dıyen olursa da oyle de olabılır :)

Selam kızlarrrr...

Şu bizim detoxu salı-çarşamba mı,çarşamba-perşembe mi yapacağız..Acilll tarafından bana bir cevap yollasanızzz...
kaydirigubbakcemile3

Hala salı çarş da... yesa salı günü başlayamıyor, o yüzden yesaya eşlik etmeyi düşünüyorum kendi adıma boshayallersmile

BU SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo

1-scyllaa--------------------59

2-yesa-----------------------------50.4

3-sevgı----------------------------53.4

4-spatz-----------------------------56.2

5-sensewitch--------------------51.9

6-Gripin----------------------------55.5

7-dilekdoruk--------------------61.4

8-avelon-------------------------58.3

9-lunapiena---------------------52.5

10-yasemn----------------------58.6

11-htcvlkn------------------------57

12-Babymom-------------------58.6

13-teolog--------------------------51

14-klik------------------------------59

14 OLDUK CANLARRR YOK MU ARTTIRAN :))

Son düzenleyen: Moderatör:
DETOX DIYETI

1- 4 kasık mercımek
2- 4 kasık nohut
3- 4 kasık bulgur
4- 2 salatalık rendele
5- 1.5 -2 lıtre yagsız ayran ıcıne hepsı katılacak

tuz yok baharat serbest baska da hıc bır sey yok meyve sebze dahıl hıc bı sey KAHVE DAHIL :) TRUF DAHIL:))

sabah normal bı kahvaltıdan sonra 2 saat arayla ıcılecek

ahanda lınk l

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

Ben de salı-çarş. diyordum ama ..Çünkü perşembe büyük ihtimalle regl olacağım..

(Aslında isteyen salı başlasın isteyen çarşamba..Bir gün arayla sonuçları paylaşabiliriz bencezemuszemus)

peki ben benide ekleyin demiştim ama o zaman reglim başlasın 3 günü de bitsin öyle başlayım ben bu diyete olurmu?

Ben de salı-çarş. diyordum ama ..Çünkü perşembe büyük ihtimalle regl olacağım..

(Aslında isteyen salı başlasın isteyen çarşamba..Bir gün arayla sonuçları paylaşabiliriz bencezemuszemus)

evet benimde çarşamba bitecek meselaaa

sonuçlar dahada heyecanlı olurreyvahedigeldismile

AYNEN katılıyorum canım yaa ama bu hafta olmak kosuluyla ısteyen persembe cuma bıle yapabılır :)) ortalıgı daha da karıstırıyım:))

peki ben benide ekleyin demiştim ama o zaman reglim başlasın 3 günü de bitsin öyle başlayım ben bu diyete olurmu?

ekledım canım benım dedıgımız gıbı bu hafta sonucu paylasırsan super olur cumaya yayınlarız lısteyı

selam kızlaaaaarr

ne var ne yok çarşamba detoxçuları buradalarmı acepppkaydirigubbakcemile2

merhabaaaaaaaaa

burda canım burda carsamba persembe hobaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile

Bu arada ben hazır ayran ile yapıcam...(Biraz önce apartman görevlisine aldırdım..)
Benim pek ayran kültürüm yoktur.Bu hazır ayranlar sizce çok mu yağlı...:uhm:

valla o hazır ayranlarda hem tuz hem de yag vardır canım yaaaaaaaaa

sahane bı lıste olacak valla bozarsan yazmam haaa :===))) hehe

valla o hazır ayranlarda hem tuz hem de yag vardır canım yaaaaaaaaa

sahane bı lıste olacak valla bozarsan yazmam haaa :===))) hehe

Evet haklısın aslında...

%100 Detoks topiğinde hazır ayranla yapıp da iyi sonuç alanlar var,onlardan cesaretlendim açıkcası.Bir de benim düşük tansiyon sorunum olduğu için tuzun bana iyi geleceğini düşünüyorum..Neyse aldırdım artık bununla bir yapayım,sonuç kötü olursa beni buralarda bir müddet göremezsiniz zatennnn...(Gerçi sonuç iyi olursa da ..Topu topu 2,5 kilom kaldı hedefezemuszemus..)

en kötü ihtimal illaki 1 kilo vermişler sanırımdelikafadulden

en kötü ihtimal illaki 1 kilo vermişler sanırımdelikafadulden

canım saka yapıyorum yaa super olacak superrr :lepi: valla en kotu 1 kılo supermıs bı de sonradan almamıslar o benım dıkkatımı cektı kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…