50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hehhehee:)

ne guzel soylemıssın aveloncum yaa ben de detox sonrası yıyeceklerımın lıstesını yapmıstım heheh:)

Kız zaten sen verip almazsan şaşarım :) Ticker ına bakınca sürekli geriye doğru koşan bi kız görüyorum :))

Selam kızlar ben geldimmm:)
Kadınlar gününüz kutlu olsun, hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan

Benim tatil güzel geçti lakin, hiç dikkat edemedim malesef, eşimin akrabalarındaydım ve adım yemek beğenmeyen geline çıktığı için her şeyi yemek zorunda kaldım

Korkudan tartılmadım, yarın detoxa başlıycaz ya sabah tartılırım artık:)
Başlıycaz dimi, geçmişi okuyamadım.
Ben hazır ayranla yapıcam o kadar da tatsız dayanamamam açıkçası.
Şimdi 4 kaşık nohut, 4 kaşık yeşil mercimek 4 kaşık bulguru haşlayıp koycaktık dimi, konserve alsak olur dimi, bir de salatalık koycaktık sanırım:)

Özledim sizi yahu olumunekankayizsmile

Kız zaten sen verip almazsan şaşarım :) Ticker ına bakınca sürekli geriye doğru koşan bi kız görüyorum :))

yaa canım yaa cok kalbımı kırdın -tatlicadiarzu-

yaa degıstemedım bı turlu yoksa 50.4um hatta 50.1 hıh -tatlicadiarzu-

yok yok almıcam ınsallah hatta donecem ınsallah 10gune o yuzden duzene de gırer bunyem de sasırır :lepi:

hosgeldın canım benımmmmmmm

yapıyoruz tabıı salı carsamba yapan da var

carsamba persembe yapan da var ama sonucta bu hafta lıstemız super olacak ınsallah:))

hazır ayranla yapan da var normal yagsız yogurttan yapılmıs ayranla da bkn_ben

konserve olmaz bence canım yaa ama sen bılıng tabıı :)

hehhehee:)

ne guzel soylemıssın aveloncum yaa ben de detox sonrası yıyeceklerımın lıstesını yapmıstım heheh:)
yok artık sen zaten kilo almaya devam edrsen seni kilo almak isteyenlerin yanına gönderelimde oradada tam tersi belkim verirsinlülülülülülü

yok canım bılıyorum da ıste bı elım gıtmedı nedense -tatlicadiarzu- valla senın ıcın duzenleyım canım ben ahanda :))

hoşgeldin canımcım a.s.

canım mallzemeler haşlanmış 4 er kaşık kuru olarak değil

tabiii bende yanlış bilmiyorsamm-tatlicadiarzu-

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan , insanda bağımlılık yaratıyo bura di mi olumunekankayizsmile
Adın yemek beğenmeyen geline çıktı diye obur gelinliğe terfi etmene gerek yok di mi ama aklinialirimsmile

yok canım bılıyorum da ıste bı elım gıtmedı nedense -tatlicadiarzu-

Kendi adresini kopyalamadıysan diye şey ettim canım, linkte senin ticker sayfan var. Gidip de yeni ticker hazırlama kaydirigubbakcemile3

Yahu bu nohut çok uzun zamanda haşlanmıyor mu ama Kaç saat sürer acaba, evde nohut da yok yetişemem yoksa yani

hadı canım yaaaaaaa anammm nerden buldun sen onu :))))

valla yenı hazırladım da geldım :)))

haslanmısından 4 er kasık hımm tamamdır:))

Yahu bu nohut çok uzun zamanda haşlanmıyor mu ama Kaç saat sürer acaba, evde nohut da yok yetişemem yoksa yani

canım ben de anlamam da annem haslanmıs nohut dolabında olur hep o yuzden demıstım sempatiksalakcinni ona konserve nohut denmez demı ayy ne kadar cahılım -tatlicadiarzu-

hadı canım yaaaaaaa anammm nerden buldun sen onu :))))

valla yenı hazırladım da geldım :)))

haslanmısından 4 er kasık hımm tamamdır:))
Kız o kadar verdim linki, insan bi tıklar da bakar di mi :mymeka:
Weight Loss - Diet Ticker
Sondaki wiDOqGO tarzı absürd harfleri resmin linkinden bulabilirsin canım. Öncesi zaten standart bayanssulusmile

hoşgeldin canımcım a.s.

canım mallzemeler haşlanmış 4 er kaşık kuru olarak değil

tabiii bende yanlış bilmiyorsamm-tatlicadiarzu-

Hoşbulduk cicim konserve olsa olmaz mı ya

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan , insanda bağımlılık yaratıyo bura di mi olumunekankayizsmile
Adın yemek beğenmeyen geline çıktı diye obur gelinliğe terfi etmene gerek yok di mi ama aklinialirimsmile

Ya bu yemek olayı o kadar büyümüş ki, herkes lokmaları sayıyor ben yiyince aralarında bakışmalar falan oluyor, bana özel yağ kullanılıyor çok ilginç bir durumdu yani, neredeyse aile faciası çıkacaktı şok oldum :sinifsinif:

kuzular merhaba,hepimizin kadınlar gününü kutlu olsunzemuszemus
ya neden gün konusunda değişiklik oldu? aslında hepimiz aynı gün yapsaydık daha iyi olurdu,daha iyi gaza gelirdikolumunekankayizsmile
yesa canım süpersin valla,o kadar kaçamağa rağmen gayet iyi kilo verdinkaydirigubbakcemile5

selamlaaaropuyorumnanaktan
bugun yesa sayesınde burayada takılacagım bakalım:)
bugun su 2 gunluk detoxa baslıyorum bende bakalım neler olacak.ama bugun reglımde basladıgı ıcın 2 gun sonunda degılde reglımın bıtımınde tartılacagım.umarım işe yarar.

bu arada kadınlar gunumuz kutlu olsuuunolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…