Trufcum çok az yemişsin.
Okulla birlikte olmuyor cidden, haklısın. Elinden geleni yap ama.. çünkü çok fazla bi fazlan yok :))
Prensescim pek güzel bişiye benzemiyor.. küçcük tahtada ne kadar hareket edebilirsin ki....
Evcadısı kilo hesabı yapma canım sen.. spor yapıp aynaya bak bol bol. Aynaya güvenmiyorsan fotonu çek koy biz sana söyleriz durumunu. Cidden canım ya.. çok zayıf çirkin oluyor insan. Ben de ütopik olarak yazdım 50 yi esasen :)))
detoks çorbam hazırrrrraklinialirimsmile
selaaaamm:lepi:
28 eylül bana bi çağrışım yapıyo sanki
nerdeyse yarım yaş büyüğüm senden sengözlerimebaksanab
Selam kızlar amma yazmışsınız oku oku bitmedi, hepsini de okuyamadım.
Ben çorbayı sabah yapıcam malzemem yok yetişir inşallah, siz erkenden hazırlamışsınız zaten sabah kahvaltı yapıcaz dimi:)
evcadısı canım resimdeki kilona rağmen gayet fit, hoş duruyormuşsun, şuan daha da güzelsindir. maşallah diyeyim, öperim Şeniz
prensescim wii eğlenceli bir şey de çok pahalı bir ara almayı düşündüm de spor paketiyle birlikte 1000 tl yi geçiyordu onun yerine duvar piyanosu almaya karar verdim vazgeçtim.
Leslie, bisiklet ve plates topu şimdilik benim işimi görüyor. Şu detox dan 10 günlük calen kampına giricem. 21 gün dayanamayacağıma karar verdim çünkü hareketler çok zor.
Var mısın yesa bunu da birlikte yapalım:) olumunekankayizsmile
saripapatyam bana d&r daki kiz tak tvye calistir dedi wii konsoluna gerek yok dedi banada acaba dedirtti yani yoksa sadece bu 260 tl mis ama dediigin gibi konsolla epey bi pahaliya cikarr bu arada topla platese aman dikkat et cancazim bi yerini incitme sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?