50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya 55 olmak istiyorum ve 55i korumak istiyorum esasında...
artık verdikçe bakıcam..ben de çok zayıf sevmiyorum..:lepi:

ıyi geceler gözde , sınavında başarılar :))

Trufcum hepsini de yiyebilirsin ama yerinde olsam süt içerdim.

Prensenscim ben bu hareketleri denediydim ama beceremedim :))

28 eylül bana bi çağrışım yapıyo sanki
nerdeyse yarım yaş büyüğüm senden sengözlerimebaksanab

yarım yaş büyüksün ama hayatını da düzene sokmuş,evlenmiş barklanmışsın.ne güzel,benim de vaktım geldi herhalde ama,hayatımda da kimse yok,ne oluck halim bilmem...duygusal boşluktayım da şu aralar.

Selam kızlar amma yazmışsınız oku oku bitmedi, hepsini de okuyamadım.

Ben çorbayı sabah yapıcam malzemem yok yetişir inşallah, siz erkenden hazırlamışsınız zaten sabah kahvaltı yapıcaz dimi:)

evcadısı canım resimdeki kilona rağmen gayet fit, hoş duruyormuşsun, şuan daha da güzelsindir. maşallah diyeyim , öperim Şeniz

prensescim wii eğlenceli bir şey de çok pahalı bir ara almayı düşündüm de spor paketiyle birlikte 1000 tl yi geçiyordu onun yerine duvar piyanosu almaya karar verdim vazgeçtim.

Leslie, bisiklet ve plates topu şimdilik benim işimi görüyor. Şu detox dan 10 günlük calen kampına giricem. 21 gün dayanamayacağıma karar verdim çünkü hareketler çok zor.
Var mısın yesa bunu da birlikte yapalım:) olumunekankayizsmile

saripapatyam bana d&r daki kiz tak tvye calistir dedi wii konsoluna gerek yok dedi banada acaba dedirtti yani yoksa sadece bu 260 tl mis ama dediigin gibi konsolla epey bi pahaliya cikarr bu arada topla platese aman dikkat et cancazim bi yerini incitme sakin

hımmm bilemiyorum satıcılara pek güvenmemek lazım:) plates bu aralar pek yapmıyorum zaten canım sıkıldım, hafif hareketleri yapıyordum ben zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…