50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benım sabah normal kahvaltı varmıs valla sempatiksalakcinni

10 gunluk calen kampı nedır hareket mı yapacagız her gun kac dklık nedır ne degıldır anlat hele yaparız calenden ne eksıgımız var bızım -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu sabah kahvaltısındaki yumurtayı yemesek olmaz mı ya, benim yumurta ile aram pek iyi değil de Tok tutsun diye vermişler onu gerçi ama, bilemiyorum bilmiyorumkismile

oo erkncsn yasmnn

vallahi uyudumda geldim

anam maşşallah 68 ile alakan yok e insan güzel oldumu her daim güzeldir
selam da sanaaaaaaaaaa :)

kızsen bu saate kalırmıydın

Canımcım hoşgeldin amma ben gidiyorum yatmaya...Malum yarın büyük gün..Şaka şaka ..Midem ağrımaya başladı nedense..:1no2:

Kızlar herkese iyi gecelerr..opuyorumnanaktan

panik yok laelaelaelaelae

sanada iyi geceleryerimseniben

Nirelerdesin kaçak yasemin

Bol detokslu rüyalar lunapiena

yaa kociş evde birde benim küçük cadı alıyor pc yi birdaha görebilene aşk olsunsengözlerimebaksanab

Kızlar bu sabah kahvaltısındaki yumurtayı yemesek olmaz mı ya, benim yumurta ile aram pek iyi değil de Tok tutsun diye vermişler onu gerçi ama, bilemiyorum bilmiyorumkismile

selam canım mecbur yicen karşında eşinin ailesi varmış gibi yeesempatiksalakcinni

Yasemincim zaten çocuklardan sen nasıl pc başına geçiyorsun şaşıyorum :))) Yine insaflıymış çocukların

Yesa sen kahvaltı yapmamış mıydın??? O yüzden başın döndü demek ki

yemıstım canım normal kahvaltı yumurta salatası bol yesıllık neyım vardı sempatiksalakcinni ınsallah bu sefer donmez yaaa sempatiksalakcinni

ıkıncı guzel haberde geldııııııııı ohh super valla ev cadısı sımdıden baslama ha yemeye :))

hımmm bilemiyorum satıcılara pek güvenmemek lazım:) plates bu aralar pek yapmıyorum zaten canım sıkıldım, hafif hareketleri yapıyordum ben zaten.

haklisinn gulummm iyi o zaman tatlim topsuz plates bide bantli plates yapmamiz daha saglikli topla biraz tehlikeliymis hocasizz bende bi bi turlu baslayamadim her ne kadar cok istesemde platesi canim ama yuruyus ve bisiklet yapiomm

İyi geceler gözde , sınavında başarılar :))

Trufcum hepsini de yiyebilirsin ama yerinde olsam süt içerdim.

Prensenscim ben bu hareketleri denediydim ama beceremedim :))

canım yanımda bitek bunlar var
başka bişey yok
yarın içerim eve gidince artık
yoğurt var 50 gr onu da yiyim

Platesin biraz ağırı canım, 1 saatlik videosu var biraz zor hareketler, 10 gün boyunca her gün yapıyorsun 10 günün sonunda bir beden inceliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…