Selam kızlar amma yazmışsınız oku oku bitmedi, hepsini de okuyamadım.
Leslie, bisiklet ve plates topu şimdilik benim işimi görüyor. Şu detox dan 10 günlük calen kampına giricem. 21 gün dayanamayacağıma karar verdim çünkü hareketler çok zor.
Var mısın yesa bunu da birlikte yapalım:) olumunekankayizsmile
oo erkncsn yasmnn
selam da sanaaaaaaaaaa :)
Canımcım hoşgeldin amma ben gidiyorum yatmaya...Malum yarın büyük gün..Şaka şaka ..Midem ağrımaya başladı nedense..:1no2:
Kızlar herkese iyi gecelerr..opuyorumnanaktan
Nirelerdesin kaçak yasemin
Bol detokslu rüyalar lunapiena
Kızlar bu sabah kahvaltısındaki yumurtayı yemesek olmaz mı ya, benim yumurta ile aram pek iyi değil deTok tutsun diye vermişler onu gerçi ama, bilemiyorum bilmiyorumkismile
[COLOR=Purple
[COLOR=Purple]kızsen bu saate kalırmıydın[/COLOR]
Yesa sen kahvaltı yapmamış mıydın??? O yüzden başın döndü demek ki
hımmm bilemiyorum satıcılara pek güvenmemek lazım:) plates bu aralar pek yapmıyorum zaten canım sıkıldım, hafif hareketleri yapıyordum ben zaten.
Evcadısı kaç lt su koydun????
Ye canım 1 günlükten bişi olmaz... protein iyidir boshayallersmileKızlar bu sabah kahvaltısındaki yumurtayı yemesek olmaz mı ya, benim yumurta ile aram pek iyi değil deTok tutsun diye vermişler onu gerçi ama, bilemiyorum bilmiyorumkismile
İyi geceler gözde , sınavında başarılar :))
Trufcum hepsini de yiyebilirsin ama yerinde olsam süt içerdim.
Prensenscim ben bu hareketleri denediydim ama beceremedim :))
canım benım sabah normal kahvaltı varmıs valla sempatiksalakcinni
10 gunluk calen kampı nedır hareket mı yapacagız her gun kac dklık nedır ne degıldır anlat hele yaparız calenden ne eksıgımız var bızım -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
Yasemincim zaten çocuklardan sen nasıl pc başına geçiyorsun şaşıyorum :))) Yine insaflıymış çocukların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?