50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yolda hiç uyuyamam sen ne zaman döncen :sinifsinif:

yarın aksama donerım canım yaa sabah ısımı halledıp ınsallahhhh opuyorumnanaktan

Platesin biraz ağırı canım, 1 saatlik videosu var biraz zor hareketler, 10 gün boyunca her gün yapıyorsun 10 günün sonunda bir beden inceliyorsun.

1 saat cokmus yaa 8 min olsaydı -tatlicadiarzu-

canım şımartma neyin yok burada doğruları konuşmak lazım avelon benim 67 lik fotoyu gördü görmez olaydım dedikötükedihüso

yesada gördüü aaaaa sen görmedinCADIARZU

evet ben görmedm...yarın onu kesin görcem...

şimdi yatıyorum...hadi öptmopuyorumnanaktan

selam canım mecbur yicen karşında eşinin ailesi varmış gibi yeesempatiksalakcinni

iyi fikir valla, geçen gün kahvaltıda zaten sofrada yumurtada vardı, ben hiç yemeyince direk dikkat çektim, sorduklarında da hemen doymayayım diye dedim:) Sonra baktım hala gözler ben de yaklaşık 3 yıldan sonra bir parça yumurta yedim:)
Yerim belki yarın da napıyım

haklisinn gulummm iyi o zaman tatlim topsuz plates bide bantli plates yapmamiz daha saglikli topla biraz tehlikeliymis hocasizz bende bi bi turlu baslayamadim her ne kadar cok istesemde platesi canim ama yuruyus ve bisiklet yapiomm

Hafiflerden başla canım, ben dvdsinden yapıyordum birinci bölüm kolaydı, aletsiz.

Ye canım 1 günlükten bişi olmaz... protein iyidir boshayallersmile

yiycez artık ne yapalım

1 saat cokmus yaa 8 min olsaydı -tatlicadiarzu-

tembellik yapma alsanaalsanasmile

iyi geceler herkese, görüşmek üzere...

İyi geceler chemes ve evcadısı, yarın görüşürüz:)

scylla cım sen yarın gerçekten zorla kendini proteğin çoooooook önemliguclubacismile
çünkü 2 günlük bir olay bueyvahedigeldismile

Canım sen bu mesajı yazmıştın ben de yanıt yazmıştım :uhm: Annamadım valla

Trufcum tekrardan okudum da, diğer mesajla şekli aynı olduğundan bana öyle gelmiş Kafam gitmiş benim ohaoldumsmile Afiyet olsun canım, yoğurt da güzel.

benim kafada gidik canım -tatlicadiarzu-

sabahın 6 sından beri ayaktayım

üstüne üstlük bi de mensim

formama da çıktı zaten :mymeka:

uzun önlüğümü giydim hemen süprizzzzz

orayıda hemen yıkadım tertemiz oldu :jeyyar:

aptal odum ben bugün yaaaa delikafadulden

uyumak istiyorum. lmaz: :1ninca: lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…