canım yanımda bitek bunlar var
başka bişey yok
yarın içerim eve gidince artık
yoğurt var 50 gr onu da yiyim
ben yolda hiç uyuyamam sen ne zaman döncen :sinifsinif:
Platesin biraz ağırı canım, 1 saatlik videosu var biraz zor hareketler, 10 gün boyunca her gün yapıyorsun 10 günün sonunda bir beden inceliyorsun.
Bol detokslu rüyalar evcadısı
bu arada yasemin gacısı sen beni şımartıosun lem...
O evdeyken dikkat et canım sen de kaydirigubbakcemile3 Kociş çok da haksız değil.. Ben tüm gün boşum.. sen öyle mi bayanssulusmilevalla eşimmin gözüne batmaya başladım o biraz sıktı benialsanaalsanasmile
canım şımartma neyin yok burada doğruları konuşmak lazım avelon benim 67 lik fotoyu gördü görmez olaydım dedikötükedihüso
yesada gördüü aaaaa sen görmedinCADIARZU
canım şımartma neyin yok burada doğruları konuşmak lazım avelon benim 67 lik fotoyu gördü görmez olaydım dedikötükedihüso
yarın aksama donerım canım yaa sabah ısımı halledıp ınsallahhhh opuyorumnanaktan
canım sen yol yorgunu olmuyacakmısın boshayallersmile
yok canım olmam olmam :lepi:
bu arada senın resımlerının de hepsının masallahı vardı pek gzuellerdı valla
chemes ıyı gecelere opuyorumnanaktan
O evdeyken dikkat et canım sen de kaydirigubbakcemile3 Kociş çok da haksız değil.. Ben tüm gün boşum.. sen öyle mi bayanssulusmile
tamam canım yarın şov var desenizesempatiksalakcinni
evet ben görmedm...yarın onu kesin görcem...
şimdi yatıyorum...hadi öptmopuyorumnanaktan
selam canım mecbur yicen karşında eşinin ailesi varmış gibi yeesempatiksalakcinni
haklisinn gulummm iyi o zaman tatlim topsuz plates bide bantli plates yapmamiz daha saglikli topla biraz tehlikeliymis hocasizz bende bi bi turlu baslayamadim her ne kadar cok istesemde platesi canim ama yuruyus ve bisiklet yapiomm
Ye canım 1 günlükten bişi olmaz... protein iyidir boshayallersmile
1 saat cokmus yaa 8 min olsaydı -tatlicadiarzu-
iyi geceler herkese, görüşmek üzere...
Canım sen bu mesajı yazmıştın ben de yanıt yazmıştım :uhm: Annamadım valla
scylla cım sen yarın gerçekten zorla kendini proteğin çoooooook önemliguclubacismile
çünkü 2 günlük bir olay bueyvahedigeldismile
ay çok heyecanlı, macera olcak hepimize[/QUOT
evet yaaa :lepi: ben evdekilere ne anlatıcam (( yani eşime))) onu düşünüyorumm:1ninca:
yarım yaş büyüksün ama hayatını da düzene sokmuş,evlenmiş barklanmışsın.ne güzel,benim de vaktım geldi herhalde ama,hayatımda da kimse yok,ne oluck halim bilmem...duygusal boşluktayım da şu aralar.
Canım sen bu mesajı yazmıştın ben de yanıt yazmıştım :uhm: Annamadım valla
Trufcum tekrardan okudum da, diğer mesajla şekli aynı olduğundan bana öyle gelmişKafam gitmiş benim ohaoldumsmile Afiyet olsun canım, yoğurt da güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?